فقه القیادة96.docx
30.8K
مساله86: مدیران در مقام ادای فریضه رهبری سازمانی باید خود و پیروان را در فرآیند تسلیم و یقین نسبت به عقائد ،ارزش ها و قوانین مطابق با دین اسلام قرار دهند و شک و تردید در این امور را از نفس خود وکارکنان بزدایند .
فقه الاداره - مشکات -رابطه فقه و اداره.MP3
34.39M
فقه الاداره - حوزه مشکات - جلسه چهارم - نسبت فقه و اداره
هدایت شده از مدیریت در اسلام
▪️تقدیم اولین اجازه اجتهاد در مدیریت اسلامی همراه با رونمایی از کتاب فقه التمکین در موضوع توانمندسازی
🔸در گردهمایی و هماندیشی فصلی اعضای مدرسه فقهی مدیریت اسلامی اولین اجازه اجتهاد در دانش مدیریت اسلامی در حوزه احکام نظام حقوق و دستمزد از سوی استاد آیت الله قوامی به حجت الاسلام و المسلمین مهدی سعادتی اعطا شد.
🔸در این مراسم همچنین از کتاب «فقه التمکین؛ فقه توانمندسازی» که متن پیاده شده دروس فقه الاداره استاد قوامی در سال تحصیلی ۱۴۴۵ است رونمایی شد.
🔸استاد آیت الله قوامی در این مراسم با اشاره به اینکه عناوین دانشگاهی زیبندۀ کسوت طلبگی نیست و رهبر انقلاب بر احیاء سنت اجازات در حوزه تصریح داشتهاند گفتند: خروجیهای فقه الاداره به تدریج در حال آشکار شدن است و از خروجیهای این فقه، مجتهدین آن هستند. ما روی این اصطلاح بسیار حساس بودهایم و طبق چشمانداز بنیاد فقهی مدیریت اسلامی باید چهل مجتهد در موضوعات مختلف مدیریت اسلامی تحویل دهیم. مجتهدین به نام خودشان کتاب مینویسند و این کتابها با حمایت بنیاد چاپ میشود. آقا فرمودند اجازات احیاء شود و ما هم به شکل حساب شده احیا کردهایم.
🔸گفتنی است «فقه التمکین» حلقۀ ششم از حلقات فقه الاداره است که در آن احکام توانمندسازی نیروها به عنوان یکی از وظائف مهم مدیران سازمانها استنباط میشود. مبانی توانمندسازی، احکام تکلیفی و وضعی توانپذیران و توانبخشان، مفاد توانمندسازی نیروها و کیفیت انجام این تکلیف مهم از جمله موضوعاتی است که در این شاخه از فقه مورد بحث و بررسی قرار میگیرد.
@madineyefazele