👥 دادنشست ۱
🔻تاکید مطالبه گران ازنا بر تفکیک حوزه انتخابیه #دورود و #ازنا
.…..…………………
🔸اعضاء #مجمع_مطالبه_گران_شهرستان_ازنا طی جلسه ای بر تفکیک حوزه های انتخابیه دورود و ازنا تاکید نمودند.
🔸ششمین نشست مجمع مطالبه گران شهرستان ازنا شامگاه جمعه در حرم شهدای گمنام در حالی برگزار شد که اعضا حاضر به اجماع بر دو موضوع تفکیک دو حوزه انتخابیه شهرستان های ازنا و دورود با توجه به افزایش کرسی تعداد نمایندگان مجلس شورای اسلامی تاکید نمودند.
🔸 #امین_الله_دهقان دبیر مجمع مطالبه گران شهرستان ازنا در جمع مطالبه گران ابراز کرد: کوتاهی هایی نمایندگان ادوار گذشته باعث شده ما امروز احساس کنیم به نماینده مستقل نیاز داریم این کوتاهی ها بنحوی موجبات بیکاری جوانان را رقم زد که ما امروز مهاجرت جمعیت جوان که غالبا نیروی انسانی ماهرند را شاهد هستیم.
🔸وی یادآور شد: سطح مطالبه گری مردم از مسئولان باید افزایش یابد از سوی ديگر سکوت مسئولان در مقابل پرسشگری مردم قابل قبول نیست در مسیر تعالی و شکوفایی شهرستان شایسته است از نهاد شورای اسلامی شهر و از ظرفیت همشهریان مقیم پایتخت بیشتر بهره مند شویم.
✍️سعید پوریان
#دادنشست
...............................
⚖ برای اطلاع از آخرین اخبار #مجمع_مطالبه_گران_لرستان به کانال #دادرسانه_لرستان بپیوندید. 👇👇👇
@dadresanelorestan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📰 دادنگاره ۱
#قدرت_سپهوند
#خرم_آباد
#مجمع_مطالبه_گران_خرم_آباد
#دادنگاره
..............................
⚖ برای اطلاع از آخرین اخبار #مجمع_مطالبه_گران_لرستان به کانال #دادرسانه_لرستان بپیوندید. 👇👇👇
@dadresanelorestan
📰 دادنگاره ۲
#ناصر_ناصری
#دلفان
#مجمع_مطالبه_گران_دلفان
#دادنگاره
..............................
⚖ برای اطلاع از آخرین اخبار #مجمع_مطالبه_گران_لرستان به کانال #دادرسانه_لرستان بپیوندید. 👇👇👇
@dadresanelorestan
📝 دادنوشت
آیا مسئولان محلّی با مردم سخن خواهند گفت؟
🔸 سخن گفتن با مردم از جمله اصول حکمرانی در طول تاریخ ایران زمین بوده است. در سنت معصومان علیهم السلام هم سخن گفتن با عموم مردم بویژه در رابطه با مسائل حکومتی امری کاملاً جاافتاده و ضروری است. در دوران پس از اسلام نیز «خطابه» در نزد خلفاء و امراء جایگاه بی بدیلی داشته است؛ طوری که خطبه خواندن به نام خلیفه از ضرب سکه به نام او هم مهمتر بوده است و ضامن مشروعیت حکومت شمرده می شده است.
🔸 هرگاه کسی به حکومت می رسید، یکی از اولین کارها این بود که برای مردم خطبه مفصلی می خواند و در آن از اهداف، مقررّات و ویژگی های حکومت خویش سخن می گفت. تا حدود زیادی می توان گفت؛ فرمانروای یک دیار و شیوه زمامداری او برای اهالی آن شناخته شده بود.
🔸 به عنوان نمونه ظل السلطان فرزند ارشد ناصرالدین شاه که مدتی هم والی لرستان بوده، علیرغم شهرتی که به استبداد داشته، با لرستانی ها از حکومت خود چنین سخن می گوید:
«جميع ماليات لرستان اختيارش با من است. ببخشم و يا ده كرور در آبادى آنجا، اگر لازم باشد، خرج كنم و صد كرور، اگر لازم باشد، در جنگ و خرابى آنجا مصرف نمايم. خلاصه من با يك دستم شمشيرم و با يك دستم كيسه پول به اختيار و به حكم پدر تاجدارم، مأمور اين خدمتم.
در رزم چو آهنم و در بزم چو موم
با دوست موافقم و با دشمن شوم.
از حضرت ما برند زنهار به چين وز صولت ما برند زنار به روم.
نه قرآن مهر مىكنم و قسم مىخورم و نه اطمينان مىدهم و نه با كسى عداوت مخصوص دارم.
هركس به دولت پدر تاجدارم خدمت بكند، مهربانى خواهد ديد».
🔸 طبیعی است که در دوران جمهوری اسلامی که بعد از حکومت معصومان برای اولین بار به نقش مردم در حکومت اسلامی معنا داد و نیز با گسترش امکانات ارتباط جمعی، مسئولان حکومتی برنامه ها، اختیارات و انتظارات خودشان را بی پرده با شهروندان در میان بگذارند؛ اما در عین تعجب می بینیم که بسیاری از مسئولان امروز با مردم سخن نمی گویند! تا جایی که به جرأت می توان ادعا کرد؛ بسیاری از مردم حتی مسئولان شهر و استان خودشان را نمی شناسند.
🔸 تنها چیزی که از بیشتر مسئولان و مدیران استانی و شهرستانی انتشار می یابد؛ خبر انتصاب و بعد از مدتی عزل آنها در برخی رسانه هایی است که شاید کمتر از ده درصد ضریب نفوذ در جامعه داشته باشند. این در حالی است که در نظام اسلامی مردم باید نقش پررنگی در امر حکمرانی داشته باشند و این کمترین مرتبه ی حق مردم است که مسئولان حداقل به صورت یکطرفه (مونولوگ) با آنها سخن بگویند. پاسخگویی به سوالات و انتقادات، علم و صداقت در گفتار، وفای به وعده ها و عمل کردن در چارچوب مصالح مردم که جای خود دارد.
🔸 در فضای مجازی بسیاری از افراد دیده می شوند که به راحتی با مخاطبان خود سخن می گویند و از این لحاظ وضعیت برخی افراد کم مایه و بی مسئولیت در فضای مجازی هم از برخی مسئولان ما بهتر است که حتی یکبار هم مستقیماً با مردم سخن نمی گویند.
🔸 امیدواریم با تغییراتی که داشته ایم و در آینده خواهیم داشت؛ این معضل رو به بهبود رود و مسئولان بتوانند در این زمینه حداقل به اندازه حاکمان دوران قدیم که نه خبری از وسایل و رسانه های امروزی بود و نه اعتقادی به مردم سالاری وجود داشت، با مردم ارتباط برقرار کنند.
#دادنوشت
#مسعود_کریمی_بیرانوند
..............................
⚖ برای اطلاع از آخرین اخبار #مجمع_مطالبه_گران_لرستان به کانال #دادرسانه_لرستان بپیوندید. 👇👇👇
@dadresanelorestan
📰 دادنگاره ۳
#سعید_عابدینی
#الیگودرز
#مجمع_مطالبه_گران_الیگودرز
#دادنگاره
..............................
⚖ برای اطلاع از آخرین اخبار #مجمع_مطالبه_گران_لرستان به کانال #دادرسانه_لرستان بپیوندید. 👇👇👇
@dadresanelorestan
📰 دادنگاره ۴
#اسماعیل_بنائیان
#الیگودرز
#مجمع_مطالبه_گران_الیگودرز
#دادنگاره
..............................
⚖ برای اطلاع از آخرین اخبار #مجمع_مطالبه_گران_لرستان به کانال #دادرسانه_لرستان بپیوندید. 👇👇👇
@dadresanelorestan
📡 روی_داد ۱
__________
📢 تصویب سند شفافیت شهرداری خرم آباد
🗣 یونس امرایی عضو شورای شهر خرم آباد، از تصویب سند شفافیت شهرداری خرم آباد خبر داد. این خبر امیدوار کننده در حالی است که سال گذشته شهردار خرم آباد از راه اندازی سامانه شفافیت شهرداری خرم آباد خبر داده بود که در عمل چیزی دیده نشد.
🔸 آقای امرایی درباره این سند که به نظر می رسد اولین طرح مصوب از سوی شورای اسلامی ششم شهر خرم آباد است، گفت که از جامعیت و ضمانت اجرایی برخوردار است.
🔸باید دید و منتظر ماند که چه زمانی شهروندان خرم آبادی در عمل سامانه شفافیت شهرداری را به چشم خواهند دید؟!
🔸لازم به ذکر است، تصویب سامانه شفافیت شهرداری از جمله مطالبات مستمر مجمع مطالبه گران خرم آباد بوده و تا کنون چندین جلسه با برخی اعضاء شورای شهر و مسئولان شهرداری در این خصوص برگزار شده و تولیدات رسانه ای مختلفی در این باره عرضه شده است.
🔸 اتوماتیک بودن و پرهیز از بارگذاری دستی و اپراتورمحور اطلاعات در سامانه شفافیت شهرداری از جمله شروطی است که در صورت عملی شدن، شهرداری خرم آباد را به یک شهرداری پیشرو در کشور از این جهت بدل خواهد کرد.
#شفافیت_شهرداری_خرم_آباد
#مجمع_مطالبه_گران_خرم_آباد
#شورای_شهر_خرم_آباد
#روی_داد
..............................
⚖ برای اطلاع از آخرین اخبار #مجمع_مطالبه_گران_لرستان به کانال #دادرسانه_لرستان بپیوندید. 👇👇👇
@dadresanelorestan
📝 دادنوشت
پشتوانه های قانونی شفافیت در شهرداری خرم آباد
..............................
👈 شفافیت در امور حکومتی و عمومی از بدیهی ترین حقوق شهروندان است و آثار مثبت زیادی دارد. اخیراً شهرداری خرم آباد برای راه اندازی سامانه شفافیت اعلام آمادگی کرده است؛ لذا مناسب است به برخی قوانین و مقررات حقوقی که مستقیم یا غیرمستقیم با این مسئله مرتبط هستند، اشاره ای شود.
1️⃣ اولین مورد ماده 71 قانون شهرداری (مصوب 1334 مجلس شورای ملی) است: «شهرداری مکلف است هر شش ماه یک بار منتهی تا پانزدهم ماه بعد صورت جامعی از درآمد و هزینه شهرداری را که به تصویب انجمنشهر رسیده برای اطلاع عموم منتشر و سه نسخه از آن را به وزارت کشور ارسال نماید و همچنین شهرداری مکلف است هر شش ماه یک دفعه آمار کلیه عملیات انجام شده از قبیل خیابانسازی و ساختمان عمارات و سایر امور اجتماعی و بهداشتی و امثال آن را برای اطلاع عموم منتشر نموده و نسخهای از آن را به وزارت کشور بفرستد».
در همین رابطه در بند 10 ماده 71 قانون تشکیلات، وظایف و انتخاب شوراهای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران (مصوب 1375 مجلس شورای اسلامی) چنین آمده است: «تأیید صورت جامع درآمد و هزینه شهرداری که هر شش ماه یکبار توسط شهرداری تهیه میشود و انتشار آن برای اطلاع عموم و ارسالنسخهای از آن به وزارت کشور».
2️⃣ قانون «انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات» (مصوب 1388 مجلس شورای اسلامی) به صراحت دسترسی شهروندان به اطلاعات موسسات عمومی از جمله شهرداری را حق قانونی آنها می داند. به چند ماده از مواد این قانون توجه فرمایید:
ماده2ـ هر شخص ایرانی حق دسترسی به اطلاعات عمومی را دارد، مگر آن که قانون منع کرده باشد. استفاده از اطلاعات عمومی یا انتشار آنها تابع قوانین و مقررات مربوط خواهدبود.
ماده5 ـ مؤسسات عمومی مکلفند اطلاعات موضوع این قانون را در حداقل زمان ممکن و بدون تبعیض در دسترسی مردم قرار دهند.
ماده7ـ مؤسسه عمومی نمی تواند از متقاضی دسترسی به اطلاعات هیچ گونه دلیل یا توجیهی جهت تقاضایش مطالبه کند.
ماده8 ـ مؤسسه عمومی یا خصوصی باید به درخواست دسترسی به اطلاعات در سریعترین زمان ممکن پاسخ دهد و در هر صورت مدت زمان پاسخ نمی تواند حداکثر بیش از ده روز از زمان دریافت درخواست باشد.
ماده10ـ هر یک از مؤسسات عمومی باید جز در مواردی که اطلاعات دارای طبقه بندی می باشد، در راستای نفع عمومی و حقوق شهروندی دست کم به طور سالانه اطلاعات عمومی شامل عملکرد و ترازنامه (بیلان) خود را با استفاده از امکانات رایانه ای و حتی الامکان در یک کتاب راهنما که از جمله می تواند شامل موارد زیر باشد منتشر سازد و در صورت درخواست شهروند با اخذ هزینه تحویل دهد:
الف ـ اهداف، وظایف، سیاستها و خطی مشی ها و ساختار.
ب ـ روشها و مراحل اتمام خدماتی که مستقیماً به اعضاء جامعه ارائه می دهد.
ج ـ ساز و کارهای شکایت شهروندان از تصمیمات یا اقدامات آن مؤسسه.
د ـ انواع و اشکال اطلاعاتی که در آن مؤسسه نگهداری می شود و آیین دسترسی به آنها.
هـ ـ اختیارات و وظایف مأموران ارشد خود.
و ـ تمام ساز و کارها یا آیین هایی که به وسیله آنها اشخاص حقیقی و حقوقی و سازمانهای غیردولتی می تواند در اجراء اختیارات آن واحد مشارکت داشته یا به نحو دیگری مؤثر واقع شوند.
ماده11ـ مصوبه و تصمیمی که موجد حق یا تکلیف عمومی است قابل طبقه بندی به عنوان اسرار دولتی نمی باشد و انتشار آنها الزامی خواهد بود.
3️⃣ در ماده 28 قانون ارتقاء سلامت نظام اداری و مقابله با فساد (مصوب 1390 مجلس شورای اسلامی) شورای دستگاه های نظارتی موظف موظف به تهیه شاخصهای اندازه گیری میزان سلامت اداری در دستگاههای عمومی شده است. بر این اساس شورای دستگاه های نظارتی 6 شاخص برای سنجش سلامت اداری و مقابله با فساد تعیین می کند که یکی از آن ها، شاخص «شفافیت» است.
از منظر این شورا شفافیت عبارت است از «دسترسی ضابطه مند، روشن و آسان ذی نفعان به قوانین و مقررات، ماموریت، وظایف، رویه های کاری، تصمیمات، اقدامات و فعالیت های دستگاه های مرتبط با حقوق شهروندی» (دبیرخانه شورای دستگاه های نظارتی کشور، 1394). مهمتر از این تعریف محورها و سنجه هایی است که برای شفافیت تعریف شده و شورای اسلامی شهر و روستا و شهرداری ها صراحتاً به آن مکلف شده اند.
الف) شفافيت قوانين و مقررات توضيحات:
1. شفاف سازي كليه تصويب نامه ها ، دستورالعمل ها ، بخشنامه ها و آئين نامه هاي قابل بهره برداري براي ذي نفعان 2. اطلاع رساني در خصوص حقوق و تكاليف مراجعه كنندگان 3. در دسترس قرار دادن كليه قوانين و مقررات معتبر و حاكم بر دستگاه
ب) شفاف سازي مراحل انجام كار و فعاليت:
1. در دسترس عموم قرار دادن اطلاعات مربوط به نوع خدمات قابل ارائه به ارباب رجوع به صورت مناسب 2. اعلام اطلاعات مربوط به صدور مجوزها ، اعطاي امتيازات ، معافيت هاي قانوني ، موافقت هاي اصولي ، مفاصا حساب ها و تسهيلات اعطايي 3. شفاف و مستند سازي فرايند فعاليت ها و نيز تصميم گيري ها در شوراها، كميسيون ها ، كميته ها و كارگروه هاي درون سازماني 4. ثبت و ضبط شفاف كليه عمليات اداري در درگاه داخلي دستگاه 5. اطلاع رساني از فرآيندهاي كاري و زمانبندي انجام كارها و مدارك مورد نياز و فرم هاي مورد عمل 6. تبيين استانداردها، معيارها و شاخصهاي مورد عمل دستگاه ها 7. درج مأموريتها، شرح وظايف دستگاهها و واحدهاي مربوط در ديدارگاه هاي عمومي
ج) شفاف سازي معاملات
1. مستند سازي مراحل انجام معاملات 2. اطلاع رساني لازم در خصوص مناقصات ، مزايده ها و ترك تشريفات از طريق پايگاه ملي اطلاع رساني مناقصات و درج آن در سامانه معاملاتي سازمان بازرسي كل كشور 3. فراخوان معاملات بزرگ و برگزاري مناقصه و مزايده عمومي در روزنامه هاي كثيرالانتشار 4. تحويل تمامي اسناد مناقصه و مزايده به طور يكسان به همه داوطلبان در معاملات بزرگ 5. وارد كردن متن قراردادها مربوط به معاملات متوسط و بالاتر و اسناد و ضمائم آنها در پايگاه اطلاعات قراردادها 6. نظام مند سازي فرآيند تهيه و تشخيص موارد عدم الزام به برگزاري مناقصه (موضوع ماده 29 قانون مناقصات)
د) شفاف سازي امور اداري و استخدامي:
1. وجود دستور العمل و فرايند شفاف مسير ارتقاي شغلي 2. اطلاع رساني و ابلاغ مناسب دستور العمل در خصوص مسير ارتقاي شغلي به كاركنان دستگاه 3. وجود دستور العمل در خصوص نحوه اعطاي امتيازات قانوني و امور رفاهي به كاركنان 4. اطلاع رساني مناسب و به هنگام در خصوص امتيازات قانوني و امور رفاهي به كاركنان 5. اطلاع رساني مناسب در خصوص شرايط انتصاب مديران و نحوه تحصيل آن 6. شفاف سازي مراحل جذب بكارگيري و استخدام كاركنان
4️⃣ در تبصره2، بند ه، ردیف 1 قانون بودجه سال 1400 کشور این عبارت آمده است که حاکی از الزام شهرداری خرم آباد به شفافیت است:
«کلیه شرکتهای دولتی، بانکها و مؤسسات انتفاعی وابسته به دولت مندرج در پیوست شماره (۳) این قانون شامل شرکتها و مؤسسات دولتی که شمول قوانین و مقررات عمومی به آنها مستلزم ذکر یا تصریح نام است، شهرداریهای شهرهای با جمعیت بالای یک میلیون نفر و مراکز استانها و مؤسسات و نهادهای عمومی غیردولتی موضوع قانون فهرست نهادها و مؤسسات عمومی غیردولتی مصوب ۱۳۷۳/۴/۱۹ با اصلاحات و الحاقات بعدی و شرکتهای تابعه ذیربط آنها مکلفند پس از ابلاغ این قانون، در طول سال ۱۴۰۰ متناوباً و هر سهماه یکبار نسبت به ثبت و بهروزرسانی اطلاعات خود و شرکتها و مؤسسات تابعه و وابسته، نظیر اطلاعات پایه، اطلاعات نیروی انسانی (از طریق پایگاه اطلاعات کارکنان نظام اداری (پاکنا)) و مدیران، بودجه و صورتهای مالی و گزارشهای عملکردی در سامانه یکپارچه اطلاعات شرکتهای دولتی و نهادهای عمومی غیردولتی مستقر در وزارت امور اقتصادی و دارایی اقدامکنند. وزارت امور اقتصادی و دارایی مکلف است امکان دسترسی به اطلاعات سامانه مذکور را به صورت برخط برای سازمانهای برنامه و بودجه کشور و اداری و استخدامی کشور و دیوان محاسبات کشور فراهم کند».
.....................
🔚 در پایان، همان گونه که مشاهده می شود اجرای شفافیت در نهادهای عمومی از پشتوانه های قانونی محکمی برخوردار است و لذا دلایل عدم اجرای آن را باید در کمبود عزم و صداقت کافی مجریان و ناظران قانون جستجو نمود. با این حال برای اجرای بهتر و دقیق تر شفافیت در شهرداری خرم آباد، از شورای محترم اسلامی ششم شهر خرم آباد انتظار می رود که یک طرح جامع، صریح و استوار را در این زمینه به تصویب برساند.
✍️ مسعود کریمی بیرانوند
#دادنوشت
#شفافیت_شهرداری_خرم_آباد
#مسعود_کریمی_بیرانوند
..............................
⚖ برای اطلاع از آخرین اخبار #مجمع_مطالبه_گران_لرستان به کانال #دادرسانه_لرستان بپیوندید. 👇👇👇
@dadresanelorestan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗣 دادسُرا ۱
___________________
⭕️اجراء امین کریمی درباره عدم اجراء طرح شفافیت در شهرداری خرم آباد علی رغم گذشت بیش از یکسال از وعده ی شهردار خرم آباد دراین باره🎥
هَر کَه دِ سَر دارَه فکرِ عافیت
دُشمن و درگیرَه وا شفافیت
شهرداری سی چی وامو یار نِی
همدمی وا مردمو که عار نِی
هیچ جا وِ خُرمیِ قاف نیِ
شهرداری دِ بَجِم انصاف نِی
#امین_کریمی
#شفافیت
#دادسُرا
...............................
⚖ برای اطلاع از آخرین اخبار مجمع مطالبه گران لرستان به کانال دادرسانه لرستان بپیوندید.👇👇👇
@dadresanelorestan
📰 دادنگاره ۵
#بهمن_بهاروند
#کارگروه_صنعت_و_معدن
#دادنگاره
..............................
⚖ برای اطلاع از آخرین اخبار #مجمع_مطالبه_گران_لرستان به کانال #دادرسانه_لرستان بپیوندید. 👇👇👇
@dadresanelorestan
⚠️ دادباره ۱
🔖فرم پیشنهادی شماره ۱ جهت مطالبه گری
____________________________
🔍 وضعیت کارخانه پارسیلون و منطقه ویژه اقتصادی خرم آباد
🔸به گزارش ایرنا "پارسیلون" خرمآباد یکی از بزرگترین واحدهای تولیدکننده نایلون کشور، اواخر دهه ۸۰ پس از واگذاری ناموفق به بخش خصوصی در فهرست کارخانههای راکد قرار گرفت و دست صدها کارگر آن از اشتغال کوتاه شد؛ اما اکنون با تبدیل پارسیلون به منطقه ویژه، فرصت بزرگی برای رونق اقتصاد لرستان مهیا شده است.
🔸پارسیلون خرم آباد سال ۶۳ با ظرفیت تولید سالانه ۱۴ هزار تن انواع نخ نایلون خام و استرچ و یکهزار تن گرانول پلی آمید ۶ در کیلومتر هشت جاده خرمآباد افتتاح شد و تا قبل از واگذاری به بخش خصوصی، ۲ هزار کارگر به صورت مستقیم داشت و حدود ۱۵هزار نفر به صورت غیرمستقیم برای این کارخانه کار میکردند.
🔸محصولات پارسیلون در صنایع تکسچر ایزینگ، بافندگی کتن و راشل، گردباف، تولید نخ تور ماهیگیری، جوراب بافی، شلنگ و لاستیک مصلح و انواع قطعات پلاستیکی مهندسی مورد استفاده قرار می گرفت و این واحد یکی قطب مهم اشتغال و درآمدزایی در استان و حتی کشور محسوب می شد.
🔸کارخانه در سال ۸۲ به بخش خصوصی واگذار و رفته رفته به دلیل ضعف مدیریت و ناکارآمدی بخش خصوصی به ورطه رکود و بحران کشیده شد و همین ها مقدمه ای شد تا یکی از پیشکسوت های صنعت لرستان دچار آنچنان رکود شود که حتی برخی سودجویان، ماشین آلات آن را به صورت کیلویی به عنوان ضایعات فروختند.
🔸 پارسیلونی که تا قبل از واگذاری یکی از بزرگترین واحدهای تولیدی و صنعتی کشور بود و حجم بسیاری از بار اقتصاد استان را به دوش می کشید، کمتر از چهار سال پس از واگذاری به بخش خصوصی دچار افت محسوس تولید و درآمد شد و در نهایت مقابل این تغییرات دوام نیاورد. اواخر دهه ۸۰ بود که زمین گیر شدن پارسیلون علنی شد و تجمعات کارگری پارسیلون شدت گرفت، حقوق ها پرداخت و بیمه کارکنان واریز نمی شد و هر روز خبر تعدیل عده ای از کارگران، موجب وحشت اندک کارگرانی می شد که به هر شکل ممکن تا آن زمان خود را در این کارخانه نیمه جان بند کرده بودند.
🔸 کج دار و مریز فعالیت پارسیلون خرم آباد همچنان ادامه داشت و شاید به صورت اسمی فعال بود اما در نهایت سال ۹۴ تیرخلاص به موتور محرکه پارسیلون زده شد و اعلام تعطیلی و ورشکستگی این واحد تولیدی، اتفاقی بود که پیشکسوت صنعت لرستان را به صدر اخبار آورد. سال ۹۵ اعلام شد شرکت پارسیلون بیش از یک هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال به دستگاههای مختلف از جمله تامین اجتماعی، امور مالیاتی، بانک ها و کارگران بدهکار است و تغییر خط تولید آن به نخ پلی استر هم نتوانست ادعای مدیریت کارخانه را مبنی بر تولد دوباره کارخانه، به واقعیت تبدیل کند.
🔸 در واقع همه اذعان داشتند پارسیلون بین سالهای ۸۹ تا ۹۰ ورشکسته و زیان ده شده است اما انگار قبول این وقعیت آنقدر تلخ بود که تلاش های بی نتیجه برای سرپا ماندن آن تا سال ۹۴ نتیجه ای نداد و منجر به اعلام تعطیلی کارخانه شد و محصول نخ تولیدی آن نیز جای خود را به کلاف سردرگم رکود و بدهی داد.
🔸پیشنهاد راه اندازی پارسیلون به عنوان منطقه ویژه اقتصادی در زمان فعالیت مجلس دهم شورای اسلامی مطرح اما از سوی شورای نگهبان رد شد که دوباره با اصرار مجلس شورای اسلامی، به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارجاع داده شد. مصوبه مجلس دهم در خصوص ١٣ منطقه ویژه اقتصادی و هشت منطقه آزاد تجاری کارخانه پارسیلون هم یکی از این موارد است که توسط شورای نگهبان رد و در ۳۱ اردیبهشت ۹۹ جهت تصمیم نهایی به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال شد.
🔸 شامگاه ۱۵ اردیبهشت پارسال شرکت پارسیلون خرم آباد دوباره خبرساز شد و اعلام شد مجوز نهایی تاسیس منطقه ویژه اقتصادی خرم آباد پس از بررسی در جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام صادر شده است.
#کارگروه_صنعت_و_معدن
#پارسیلون
#دادباره
#امید_محمدزاده
..............................
⚖ برای اطلاع از آخرین اخبار #مجمع_مطالبه_گران_لرستان به کانال #دادرسانه_لرستان بپیوندید. 👇👇👇
@dadresanelorestan
📰 دادنگاره ۶
#محمد_قبادی_مهر
#خرم_آباد
#مجمع_مطالبه_گران_خرم_آباد
#دادنگاره
..............................
⚖ برای اطلاع از آخرین اخبار #مجمع_مطالبه_گران_لرستان به کانال #دادرسانه_لرستان بپیوندید. 👇👇👇
@dadresanelorestan
📰 دادنگاره ۷
#مالک_الله_کرم
#الیگودرز
#مجمع_مطالبه_گران_الیگودرز
#دادنگاره
..............................
⚖ برای اطلاع از آخرین اخبار #مجمع_مطالبه_گران_لرستان به کانال #دادرسانه_لرستان بپیوندید. 👇👇👇
@dadresanelorestan
⚠️ دادباره ۲
🔖 فرم پیشنهادی شماره ۲ جهت مطالبه گری
_____________________
🔍 وضعیت مناطق ویژه اقتصادی ازنا
🔸 منطقه ویژه اقتصادی لرستان در شهرستان ازنا قرار دارد و در سال ۱۳۷۷ طی بند ۳ چهلمین جلسه شورای عالی مناطق آزاد تجاری–صنعتی به مساحت ۷۱ هکتار به نام منطقه ویژه اقتصادی سنگ و مواد معدنی لرستان مورد تصویب وزرای عضو شورای عالی مناطق آزاد تجاری–صنعتی قرارگرفت و شرکت شهرکهای صنعتی لرستان به عنوان سازمان مسئول منطقه مزبور تعیین گردید.
🔸 مجدداً در پنجاه و چهارمین جلسه شورای عالی مناطق آزاد در مورخه ۱۳۸۶/۴/۵ در راستای ارتقاي سطح كيفی و كمی منطقه ويژه اقتصادي سنگ و مواد معدني لرستان، وسعت این منطقه از ۷۱ هكتار به ۲۷۳ هكتار افزايش يافته و عنوان آن ازمنطقه ويژه اقتصادي سنگ و مواد معدني به منطقه ويژه اقتصادي لرستان تغيير يافت که از اين پس تمامي واحدهاي صنعتي و توليدي مي توانند در منطقه ويژه اقتصادي لرستان مستقرشوند.
🔸با این همه تاکنون متأسفانه از همه ظرفیت این منطقه استفاده نشده است!
#کارگروه_صنعت_و_معدن
#منطقه_ویژه_اقتصادی_لرستان
#ازنا
#دادباره
#امید_محمدزاده
..............................
⚖ برای اطلاع از آخرین اخبار #مجمع_مطالبه_گران_لرستان به کانال #دادرسانه_لرستان بپیوندید. 👇👇👇
@dadresanelorestan
📰 دادنگاره ۸
#محسن_محب_زاده
#دلفان
#مجمع_مطالبه_گران_دلفان
#دادنگاره
..............................
⚖ برای اطلاع از آخرین اخبار #مجمع_مطالبه_گران_لرستان به کانال #دادرسانه_لرستان بپیوندید. 👇👇👇
@dadresanelorestan
📰 دادنگاره ۹
#امین_الله_دهقان
#ازنا
#مجمع_مطالبه_گران_ازنا
#دادنگاره
..............................
⚖ برای اطلاع از آخرین اخبار #مجمع_مطالبه_گران_لرستان به کانال #دادرسانه_لرستان بپیوندید. 👇👇👇
@dadresanelorestan
📝 دادنوشت
مسئولان استان! برنامه هایشان را ارائه دهند.
......................................
✅ داشتن برنامه و نقشه ی راه از لوازم قطعی موفقیت در هر کاری است و ضرورت این مهم در رابطه با مسئولیت های عمومی دوچندان است. با این حال به نظر می رسد سختگیری در این مورد هم مانند بسیاری از دیگر امور، فقط برای رده های پایین وجود دارد.
↩️ به عنوان نمونه در حالی که یک معلم مدرسه موظف است؛ بودجه بندی سالانه و نمونه طرح درس روزانه خود را در پوشه ی کاربرگ های خود تکمیل نماید و مهم تر این که در ابتدای سال تحصیلی به طور دقیق نحوه تدریس و کلاسداری خود و شیوه ارزشیابی دانش آموزان را به طور شفاف گوشزد کند و مطابق همان برنامه اعلامی در طول سال تدریس و ارزشیابی نموده و نمرات را ثبت کند، چگونه ممکن است مسئولان و مدیرانی که دامنه آثار تصمیمات آنها از یک معلم بسیار وسیعتر است، از ارائه ی برنامه به ولی نعمتان خود پرهیز کنند؟
⏺️ داشتن تصوری درست از وضعیت موجود و فاصله با وضعیت مطلوب، تعریف اهداف سازمانی و راهبردهایی برای رسیدن به آنها بر اساس نقاط قوت و فرصت از اوّلیات مدیریت است و بدون داشتن طرح و برنامه عملیاتی، قدم گذاشتن در وادیِ مسئولیت خیانت است.
⚠️ جامعه از مسئولانِ تازه منصوب شده، انتظار برنامه ی تحولی دارد و مسئولان در نظام اسلامی موظّف هستند، برنامه هایشان را به طور شفاف ومستمر با مردم در میان بگذارند، تا آنها اطمینان یابند؛ مسئولان بی جهت بر مسند امور تکیه نزده اند و امکان ارزیابی عملکردشان وجود داشته باشد.
⭕ مردم در جریان شیوه ی انتصاب مدیران نیستند و نمی دانند چگونه و بر اساس کدام فرآیند این افراد نسبت به دیگران اصلح شناخته شده اند؛ لذا حداقل انتظار می رود دولتمردان پس از مسئولیت با آنها سخن بگویند.
🔴 متاسفانه در فضای استان چنین چیزی مشاهده نمی شود و مسئولان یا برنامه مشخصی ندارند یا توان اطلاع رسانی ندارند.
⚠️ افراد مطلع و نخبگان دلسوز باید به صورت منطقی و منصفانه مسئولان را وادار به صحبت کردن و پاسخگویی کنند، چرا که با سکوت آنها پیشرفت خاصی رخ نمی دهد و در کنار ضعف مدیران، راه برای انتقادات غیرسازنده و اعتراضات مخالفان هم باز می شود.
✳️ از صدا و سیمای استان هم توقع می رود برنامه های منظمی با حضور مسئولان، کارشناسان و حضور اقشار مختلف مردم تولید و پخش کند تا این ضعف آزاردهنده از صحنه ی حکمرانی رخت بربندد.
🤲 به امید توفیق دولت مردمی آیت الله رئیسی در تشکیل دولت جوان حزب اللهی و زمینه سازی برای تحقق دولت اسلامی.
✍️ مسعود کریمی بیرانوند
#دادنوشت
#برنامه
#مسعود_کریمی_بیرانوند
..............................
⚖ برای اطلاع از آخرین اخبار #مجمع_مطالبه_گران_لرستان به کانال #دادرسانه_لرستان بپیوندید. 👇👇👇
@dadresanelorestan
🎶 شعر ارسالی از شهروند لرستانی برای ادمین کانال #دادرسانه_لرستان 👇👇👇
___________________
♦️ ز بسم الله شروع کردم، به دربار
نوشتم نامه ای به دولت یار
♦️ نوشتم من لرستان غریبم
ز مهر دولت یار بی نصیبم
♦️ مرا دردیست که درمانی ندارد
عجب دردیست که پایانی ندارد
♦️ ز سمنان و ز کاشان تا به کرمان
مرا والی فرستادند فراوان
♦️ برایم والی لر آرزو گشت
که شاید نه (9) نذارم در گرو هشت
♦️ بدین منوال گذشت چهل سال و اندی
که هرکس بهر خودبست باربندی
♦️ به ریش و ریشه ام زد پوزخندی
که گویا بی رجل است قوم زندی
♦️ رئیسی آمد و این عقده وا کرد
ز دلسوزی نگاهی هم به ما کرد
♦️ بگفتا این شما و والی لر
که شاید سفره هاتان را کند پر
♦️ ز پارسیلون و پوست و چرم و نیرپارس
شوید شاغل ز کلولی و میرخاص
♦️ ز تفریح و کشاورزی و صنعت
شوی همچو بهشت و باغ جنت
♦️ گذشت دوسال و ماندم مات مبهوت
قطار آرزوهایم نزد سوت
♦️ ز بازگیر کشاورز آه بلند است
که جرمش زندگی با قوم زند است
♦️ خداوندا هوار ای داد و بیداد
رسان فریاد من را تو به فرهاد
🧔 #محمدکریم_بازگیر
..............................
⚖ برای اطلاع از آخرین اخبار #مجمع_مطالبه_گران_لرستان به کانال #دادرسانه_لرستان بپیوندید. 👇👇👇
@dadresanelorestan