هدایت شده از استاد عابدینی
#سخن_نگاشت | بُردار محبت
🔖 اگر محبت در وجود انسان تکه تکه باشد، انسان جلو نمیرود...
✅ مرکزتنظیمونشرآثاراستادعابدینی
🌐 TAMHIS.IR | @Abedini
هدایت شده از تفسیر نور
امام علی علیه السلام
مَن نامَ عَن عَدُوِّهِ أنبَهَتهُ المَكايِدُ .
آن كه در برابر دشمنش به خواب غفلت فرو رود ، نيرنگها او را بيدار مىكند.
غرر الحكم : ح ٨٦٧٢.
🌺🍃🌺🍃
https://eitaa.com/joinchat/1074987243Cc1fae26ec5
وارد حیات مدرسه شدم. بوی باروت شدید می آمد. در داخل ساختمان دیدم قتلگاه روز عاشورا است.
همین طور بچه ها در خون خودشان می غلطند.
اسلحه ام را برداشتم
آمدم بیرون، شهید محمد جهانآرا تازه رسیده بود.
گفتم:«دیدی همه بچه ها را از دست دادیم! »
در حالی که شدیداً متأثر شده بود،مثل کوه،
استوار و مصمم گفت:
«اگر بچه ها را دادیم اما ما خدا و امام را داریم،
ان شاء الله امام خمینی(ره) زنده باشد.
اگر دین بماند همه چیز میماند»
#شهید_محمد_جهان_آرا
#خرمشهر
#شهیدانه 🕊🕊
🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷
جامعه به منزله فرد واحدی است که مراتب انسانی در آن معتبر است. شهوتی دارد و عقلی و قلبی. در حرکت جوهری، جامعه ایرانی به وسیله انقلاب حرکت عمدهای کرد تا ایران آخر الزمانی متولد شود. معتقدم انسان مدرن در حرکت جوهری خویش در سرزمین ایران به مرتبه ناطقه خود رسیده است؛ اما این طفل نوپا در فردیت خود نیز سیری را تجربه میکند. امروز شاهد بر هم آمدن چند موج هستیم. موج اصالت ناطقه ایرانی که غرب را به چالش کشید، موج مقاومت غرب که نمیخواهد انقلاب در جهان توسعه پیدا کند و موجی که متناسب است با روح جمعی جوان ایران که ظهورات غریزی در آن قدرتمند است. در شرایط امروز موج دوم و سوم همپوشانی نسبی پیدا کردهاند و توفیقاتی را به دست آوردهاند؛ اما این تمام داستان نیست. تاریخ توبه مردم ایران به سوی اتفاقات بزرگ آخرالزمان در اینجا به پایان نمیرسد.
اولا بر خلاف انتظار غرب و غربزدگان، فواره اقتدار ضدتمدن غرب به لبههای خودویرانگر رسیده و رو به افول است. ضدتمدن غرب خود را دائما تخریب میکند و پایههایش را سست میکند. دوم اینکه قوای ناطقه انسانی در چند دهه اخیر رشد به سزایی داشته و کنجکاوی بشر برای بازیافت حقیقت عقلانی خویش و به ویژه قلب ولایتپذیرش که محبت واحد را میفهمد بیشتر و بیشتر شده است.
یعنی بر خلاف میل دولتها که مردم خویش را هر روز بیشتر از دیروز به نابودی مطلق سوق میدهند تا طرح شیطان به بار نشیند، ملتها به تعارضها و تناقضهای موجود در تمدن خودویرانگر غربی آگاه شدهاند و به دنبال راه فرار و نجات میگردند. مهمترین و دسترسترین امکان عقل و قلب آنان است که ظرفیتهای جدیدی را در اختیارشان قرار میدهد.
ضلع سوم این داستان هم تقویت و اتحاد دولتها و ملتهای ستمدیده و ضعیفترند که به این نتیجه رسیدهاند باید طرحی نو دراندازند و منفعت جمعی جهانی چنین حکم میکند که آمریکا نباشد. این دقیقا همان حالتی است که پیش از انقلاب برای مردم ایران از هر فکر و عقیده و مذهبی اتفاق افتاد.
همه فهمیدند که چه نمیخواهند. امروز مردم دنیا فهمیدهاند که آمریکا را نمیخواهند. آمریکا و هر چه که آمریکایی است. این عبور از طاغوت قریب مینماید. دنیای پسا آمریکا قطعا جهان انقلاب اسلامی نیست؛ اما جهانی است که انقلاب اسلامی در آن عضو جدی و قابل اعتناست. عضو اصلی ائتلافی است که در جهان صورت میپذیرد. همه میدانند که هسته سخت این عبور ایران است و کسی که کشتی تایتانیک شکوه غرب را سوراخ کرد، جمهوری اسلامی ایران است. مردم ایران نظم نوین جهانی را تغییر اساسی دادند.
البته غربیها منتظرند این انقلاب جهانی به هزینه محور مقاومت و ملتهای مظلوم انجام پذیرد و سپس اگر بتوانند آن را به نفع خود مصادره کنند و از دوش ملتها بالا روند و ساختار جدید مورد نظرشان را تأسیس کنند؛ اما موفق نخواهند شد. دیگر جهان اجازه نخواهد داد چنین خطایی صورت پذیرد. آمریکا تجربه تلخ انسان مدرن بود.
لذا معتقدم امواج بزرگی که در سرزمین ایران با هم گلاویزند، هیچ کدام برنده قطعی و مطلق نخواهند بود. گاهی صحنه پیچیدهتر و گاهی سادهتر خواهد بود؛ اما مسیر بلند مدت غلبه عقلانیت است هر چند ظهورات آن با تأخیر آشکار شود. اگر جهان بیرون پاکیزهتر بود، این عقلانیت به سرعت فاش میشد و خود را نشان میداد. اما به واسطه آلودگی شدید فضای بیرون به حیات غریزی و قدرت عظیمی که با حکمرانی رسانه فراهم شده نباید انتظار داشت که موج غربزدگی و غریزه زدگی به این آسانی فرونشیند. ویرانی های بزرگی خواهد داشت؛ اما این ناگزیر است.
هر موج رفتی برگشتی دارد. موج غرب به خانهاش بازخواهد گشت و موج غرایز نیست بازگشت را خواهد آزمود. اگر مؤمنان برای آن لحظه مهیا باشند اتفاقات مبارکی پیش روی ماست.
هدایت شده از احادیث ناب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 یاد مرگ
قال رسولُ اللّه ِ صلى الله عليه و آله : أكثِروا مِن ذِكرِ هادِمِ اللَّذّاتِ ، فقيلَ : يا رسولَ اللّه ِ، فما هادِمُ اللَّذّاتِ ؟ قالَ : المَوتُ ، فإنّ أكيَسَ المؤمنينَ أكثَرُهُم ذِكرا للمَوتِ ، و أشَدُّهُم لَهُ استِعدادا .
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله فرمود : ويران كننده خوشى ها را فراوان ياد كنيد. عرض شد : اى رسول خدا! ويران كننده خوشى ها چيست؟ فرمود : مرگ؛ زيركترين مؤمنان كسى است كه مرگ را بيشتر ياد كند و براى آن آماده تر باشد.
📚بحار الأنوار ج ۸۲ ص ۱۶۷
🔰استاد #عالی
@ahadithenabe
فتنهها در مرحله یارگیری قدرت میگیرند و یا رسوا میشوند. من بسیار به این مرحله امیدوارم.
بسیاری نمیدانند واقعی آنچه که مطالبه میکنند چیست. اگر صورت پلید و وحشی آن را تجربه کنند، به دنبال منجی خواهند گشت.
مؤمنین سنگرهای خود را رها نکنند. به زودی مراجعات جدی خواهید داشت، اگر در محل قرار حاضر باشید.
هدایت شده از 🚩سربازانقلاب| سیدفخرالدین موسوی
14.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روایتگری یک شهید
چند ساعتی قبل از شهادت ...
شهید بهروز مرادی
چند ساعتی قبل از انقطاع...
سخنان شهید بهروز مرادی از همرزمان شهید جهان آرا و سازنده تابلوی معروف" به خرمشهر خوش آمدید جمعیت 36 میلیون نفر " و از مدافعان خرمشهر ، ساعاتی پیش از شهادت:
👈چرا وضعیت شهر این طوری شده ؟ چرا مسئولان بی خیالن ؟ این از وضعیت مواد مخدر و این هم از بی حجابی ...
یه خانمی اومد خرمشهر بهش گفتن این چه وضعیه اومدی بیرون ، گفت میخواستید آزاد نکنید شهر مال ماست !
#حرام_سیاسی
#خرمشهر
#شهدا_بیحجابی
| يجاهدون في سبيل الله ولا يخافون لومة لائم |
💡شبکه نفوذ | سیدفخرالدین موسوی
🆔@nofoz_shenasi👈عضو شوید
♦️آرشیو پرونده ها (اینجا)
https://eitaa.com/parvandeha
حضرت صادق علیه السلام:
دوستى ما را دستكم نگيريد، كه از باقياتِ صالحات (كارهاى خير ماندگار) است.
بحار الأنوار، ج ۲۴، ص ۳۰۴
(اللهم عجل لولیک الفرج)
پینوکیو دائم خیال میکرد که سازندهاش او را درک نمیکند. در برابر وسوسهها دوام نیاورد و درس را کنار گذاشت و به سرزمین شادی رفت تا خوشبخت زندگی کند.
اما چند روز بعد از خواب که بیدار شد....
به لطف انقلاب اسلامی یک تأخیر فاز بین ایران و سایر کشورها در روند غربی شدن به وجود آمده. حالا که عدهای اصرار دارند تمام امکانهای جمهوری اسلامی ایران را دور بزنند و خود را به شهر بازی برسانند، پیش از عزیمت ببینند که آنها به کجا رسیدهاند. وارد مسیر یک سویهای که آنان را به آبشار نابودی میرساند نشوند و یا بپذیرند و پس از قرار گرفتن در این جریان تشدید شونده دیگران را مقصر سقوط خود ندانند.
اتفاقی جدی در راه است. مسئله انتخاب است. آدمها باید هزینه انتخاب خودشان را بدهند. هر کنشی، واکنشی دارد. تنها یک طرف اختیاری و انتخابی است. طرف دوم اتفاق میافتد. عالم همهاش شرطی است. اگر این کار را کردی، آنگاه آن میشود. در بهشت اینطور نیست. هر چه بخواهی میشود. جهنم هم اینطور نیست، هر چه بخواهی نمیشود. اما دنیا اینطور نیست. نه انتخاب مطلق است و نه جبر مطلق. تو انتخاب میکنی و مهرهات را حرکت میدهی، قانون عالم مهرهاش را حرکت میدهد. تو در موقعیت اجباری قرار میگیری.
ایران عزیز ما در شرف یک تغییر اجتماعی بزرگ است. هوی نفس غلبه پیدا خواهد کرد بر عقلانیت. منتظر یک اتفاق بزرگ هستم. یک اتفاق کوبنده. یک اتفاق عجیب که همه را در جای خود سنگکوب خواهد کرد. یک غافلگیری بزرگ.
خدا ببخشد و از سرمان بگذراند. فرصت دهد شاید توبه کردیم و بازگشتیم به سمت عقلانیت و از استبداد خودخواهیهای بیحد و مرز پشیمان و منصرف شدیم.
اسلام عزیز به ما آموخته که بسیاری از کارها را با روح جمعی الهی انجام بده و بپرهیز از غلبه روح جمعی شیطانی.
مساجد خانههای خدا هستند در مرکز محلات ما. در مساجد روح جمعی خیر تولید میشود و محیط پیرامونش را تحت تأثیر قرار میدهد.
البته اگر مسجد زنده باشد.
اگر مؤمنین بخواهند از عهده این پیچ سخت فرهنگی به سلامت برآیند، بایستی دو کار را در دستور کار جدی خود قرار دهند. اولا مرتبه معنویت خود را بالا ببرند و تقویت کنند. بایستی ارتباطات معنوی با خدا و بندگان خدا را افزایش دهند. افزایش جدی و قابل توجه.
باید مؤمنین فقر معنویتی که به سویش در حرکتیم را جبران کند. نباید رطوبت معنویت ولایت در مجاورت آنش شهوت و خشونت و جاهطلبی و راحتطلبی افراطی بخشی از مردم خشک شود که آنگاه سرایت خواهد کرد. این یک شرایط واقعی از توسعه شرارت است. به سراغ همه ما نیز خواهد آمد.
خواهیم سوخت. البته کم و زیاد دارد.
مؤمنین باید اجتماعات هدفدار خود را افزایش دهند.
ترجیحا با محوریت مسجد...
موضوع زیارت به معنی گسترده آن اهمیت ویژه دارد.
البته تلاشها برای به آتش کشیدن زیارت با قوت در جریان است.
از سوی دیگر تلاش برای ایجاد اجتماعات عصیانمحور با تمام توان دنبال میشود تا روح جمعی عصیان و کفر بسیاری از زمینهها را فتح کند.
روی اجتماعات گناهکاران حساس باشیم. این مجالس شیطانی امواج سهمگین تخریبی دارند.
اتفاقی که بخشی از آن را کف خیابان میبینید با لشگرکشیهای منسجمتر انجام خواهد شد.
ورزشگاهها، سینماها، کنسرتها و هر جایی که به ایشان امکان اجتماع بدهد جامعه را زیر شعلههای وحشی ضدتمدنی خود ویران خواهد کرد.
هدایت شده از علیرضا پناهیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 آیا فتنه ۱۴۰۱ عقوبت اشتباهات ستاد اربعین بود؟
🔻هشدار مکرر علیرضا پناهیان به دولت محترم
🔻بر اساس آیه ۶۲ سوره نور
👈 ۹۰ روز تا اربعین حسینی
#تصویری
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 شهید مهدی زین الدین: «هرگاه در شب جمعه شهدا را یاد کنید، آنها شما را نزد اباعبدالله (ع) یاد می کنند.»
♦️ یک مژده باورنکردنی برای همه شما دوستداران شهدا، این مژده ای است که از بهشت و شخصاً توسط یکی از شهدا به نقل از امام حسین (ع) به دست ما رسیده است.
🔸ويَسْتَبْشِرُونَ بِالَّذِينَ لَمْ يَلْحَقُوا بِهِمْ مِنْ خَلْفِهِمْ، شهدا به کسانی که در دنیا هنوز به آنها ملحق نشده اند از جانب خود بشارت می دهند.
#روایت_فتح_عضو_شوید👇
@ravayatefathavini
رهبر معظم انقلاب :
بی بصیرت ها بدونِ اینکه بدانند فریب میخورند
و در جبههٔ باطل قرار میگیرند.
۱۳۷۱/۰۴/۲۲
#لبیک_یا_خامنه_ای
پارسال در این روز نخبه دهه هفتادی دانشگاه شریف #شهید_احسان_قدبیگی توسط رژیم صهیونیستی ترور شد. امروز در سالگردش نه از انجمن مثلا اسلامی این دانشگاه صدایی آمد و نه از اساتید عشق مجازیاش. اگر به ایران لگد نزنی اینها در دفاع از تو لال میشوند حتی اگر برای وطن خون بدهی. روحت شاد
✍️ ایلجـــــان
مؤمن اگر به درد امام زمان نخورد، دچار باطل است.
ایمان تنها زمانی ثمر میدهد که در طرح اجتماعی امام معنی شوی...
دفتر تمرین (سعیدتوتونکار)
مؤمن اگر به درد امام زمان نخورد، دچار باطل است. ایمان تنها زمانی ثمر میدهد که در طرح اجتماعی امام م
چه ندانی چه نتوانی چه نخواهی فرق عمدهای ندارد. در حکمرانی امام زمان نقش نداشتن، بیمعنایی و عبث بودن است.
مهم این است بدانی طرف سومی وجود ندارد. اگر در دستگاه حق هزینه نشوی، ناگزیر در دستگاه طاغوتی و در حال تولید فساد در بدنه اجتماعی مؤمنان.
مؤمن بلانسبت حوادث روزگار بلای جان جامعه ایمانی است و در جریان کفر ارزشگذاری میشود.
هدایت شده از KHAMENEI.IR
15.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #استوری_کلیپ | زنده نگهداشتن نام شهدا
✏️ رهبر انقلاب: من عقیدهی راسخ دارم بر اینکه یکی از نیازهای اساسی کشور، زنده نگه داشتن نام شهدا است؛ این یک نیازی است که ما - چه آدمهای مقدّسمآب و متدینی باشیم؛ چه آدمهایی باشیم که خیلی هم مقدّسمآب نیستیم، امّا به سرنوشت این کشور و به سرنوشت این مردم علاقهمندیم - هرجور که فکر بکنید، بزرگداشت شهدا برای آیندهی این کشور، حیاتی و ضروری است.
🌷 #پلاک
💻 Farsi.Khamenei.ir
ارحم الراحمین، رحمت للعالمین را از ما دریغ فرموده.
به کارهای خود بیاندیشیم که چرا مشمول این تقدیر تلخیم؟!
اگر سالشمار و ماهشمار و هفتهشمار و روزشمار داریم یعنی زمان به صاحبش نرسیده.
عطش ظهور باید در لحظه لحظه زندگی ما مکرر در مکرر نو به نو بتپد.
تا آن به آن از شدت درد او را نخوانیم و در التهاب بیچارگی جز او درمانی ندانیم، زمین به اهلش نخواهد رسید.
.
هشدار دقیق و قابل تأمل رهبر انقلاب
♻️ آنچه مشروطه را شکست داد، نمیتواند انقلاب اسلامی را شکست دهد؟!
مقام معظم رهبری: «این جزو تعالیم اسلام است كه با زبان و تبیین باید مردم را با فضایل اخلاقی آشنا كرد و از منكرات دور نگهداشت. این به جای خود درست؛ اما با #شیوع_منكرات و با تظاهرِ به آن باید مقابله كرد.
اسلام مرتكبِ منكر را نصیحت و هدایت میكند؛ اما حد هم برای او میگذارد. با صِرف زبان و توصیه نمیشود كاری كرد. #قدرت_نظام باید جلوِ سیرِ فحشا و فساد را بگیرد. اجازه ندهید كه هوس های یك عدّهی معدود و یك گروه كوچك و اندك در داخل جامعه، موجب اغوای ذهن و فكر دختر و پسر جوان و مرد و زن مؤمنی شود كه هیچ انگیزهی فسادی ندارند. شما باید جلوِ آنگونه افراد را بگیرید.
همه مسؤولان بخشهای مختلف كشور در این زمینه مسؤولند. اجازه ندهید عدّهای با تكیه به نام آزادی - كه واقعاً باید بر عنوان مظلوم آزادی گریست كه چه سوء استفادههایی از این نام میشود - منكرات و فحشا و بیبندوباری را در جامعه رایج كنند. عكسالعملِ آن این است كه عدّهای به نظام بدبین شوند؛ مثل اوّل مشروطه.
یكی از عواملی كه موجب شكست مشروطیت در ایران شد، این بود كه متدیّنین بعد از مدتی احساس كردند كأنّه كار به سمت بیدینی پیش میرود.
جنجال زیاد مطبوعاتی كه آن وقت همهی انگیزهی خودشان را این قرار داده بودند كه به مقدّسات دینی حمله كنند - البته كسانی كه در مشروطیت با اساس دین و مظاهر دینی و اعتقادات دینی و روحانیت و با اینطور چیزها در مجامع به صورت قلمی و شعاری مقابله و اهانت میكردند، عدّهی زیادی نبودند، اما جنجالشان زیاد بود - موجب شد كه متدیّنین و علما كه در صفوف اول مبارزهی مشروطیت بودند، بتدریج دلسرد شدند و كنار نشستند.
وقتی چنین شد، نهضت شكست میخورد؛ و مشروطیت شكست خورد. بعد از پانزده، شانزده سال از عمر مشروطیت، دیكتاتوریِ رضاخانی به وجود آمد.
این بسیار عبرتانگیز است. رضاخانِ قلدر و چكمهپوش كجا، شعار مشروطیت كجا؛ چقدر اینها با هم فاصله دارند! چرا اینطور شد؟ چون اطمینان و اعتماد مردم مؤمن سلب شد؛ كنار نشستند و از صحنه بیرون رفتند.
مسؤولان نباید بگذارند چنین حالتی در مؤمنین به وجود آید.»
۱۳۸۰/۰۵/۱۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هشدار جدی رحیمپور ازغدی در سالهای گذشته، درباره تدریس علوم انسانی غربی در دانشگاهها که منجر به ترویج سکولاریسم در جامعه میشود
ما شعار حکومت اسلامی، اقتصاد اسلامی، جمهوری دینی و حقوق بشر اسلامی میدیم ولی تو دانشگاههای خودمون داریم کادرسازی میکنیم برای رژیم سکولاری که بعدا میاد
قانون خوب | خبرگزاری فارس
تکیه بر شأن قانونگذاری، جایگاه مجلس را ارتقاء میبخشد و بهرهوری و بازده کاری آنان را بالاتر خواهد برد و کمک خواهد کرد تا بسترهای فساد و زمینههای هرج و مرج در کشور به حداقل برسد.
ادامه....
https://www.farsnews.ir/news/14020305000139/%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AE%D9%88%D8%A8
اگر رهبری دستور میدهند که مسائل را با مردم در میان بگذارید و با آنان به حل مسئله برسید این یک تعارف نیست. این یک راهبرد عمیق است. راهبردی که دل ولایت برمیخیزد. از دل دینداری برمیخیزد. از دل ایرانی بودن برمیخیزد. از دل اصالت برمیخیزد. از دل یک ملت برمیخیزد. ملت به معنی واقعی آن. ملتی که هویت دارد. نام و مرامش پشتوانه واقعی دارد. جعلی نیست. فرهنگش عاریه نیست. ذاتی است. فهمش درونی است. میتوان مسائل را با مردم مطرح کرد. میتوان برای مردم شأن حل مسئله قائل شد. میتوان از این مسیر مردم را به سطح اول حکمرانی نزدیک کرد. میتوان شخصیت حکمرانی آنان را به رسمیت شناخت. امر به معروف یعنی همین. امر به معروف حتی به آن هموطن غیر مسلمان، حتی به آن هموطن ضدانقلاب و ضداسلام، حتی به آن هموطن جامعه گریز و قانون گریز شخصیت اجتماعی عمومی میدهد. شأن حکمرانی میدهد. حق و مسئولیت همه است. این ظرفیت در دین ما، در فرهنگ ما، در مردم ما، در حکومت ما هست. قبل از اینکه رأی مردم در هر جای دنیا به دروغ و فریب یا حتی به درستی و صداقت محترم شمرده شود، دین و فرهنگ ما، اصالت ما برای هر انسان شأن حکمرانی ذاتی قائل شده است.
چرا مسئولان مسائل را با مردم حل نمیکنند و از قانون به عنوان ابزار رنده سرمایه اجتماعی استفاده میکنند؟! چرا مردم را به جان مردم میاندازند و شکافها و بغض و کینهها را در جامعه حقنه میکنند. چرا گرهها و بنبستها را به جامعه تحمیل میکنند. چرا باور نمیکنند آنچه را که امامین انقلاب باور کردند و با آن به سطح اول معادلات بینالملل وارد شدند. چرا ایمان ندارند به قدرت مردم خود؟!
مسئله حجاب لاینحل نیست. البته اگر مسئولان مردم را باور کنند. مردم اهل فحشا نیستند. توضیح بدهید به مردم که اگر حجاب برداشته شود چه خواهد شد. مسیر را نشان دهید. مستندات را ارائه دهید. دلیل تصمیم خود را صادقانه با مردم در میان بگذارید. مردم ما مهربانترین و عاقلترین و هنرمندترین مردم جهان هستند. همانطور که حساسترین و احساساتیترین مردم جهان هستند.
مردم ما بناست آینده را بسازند. به آنها فرصت حل مسئله دهید. ایران را مدرسه کنید.
یکی از دغدغههای جدی رهبری که ظهور مکرر و مؤکدی در بیانات ایشان دارد، در میان گذاشتن مسائل با مردم است. مردم باید در جریان مسائل باشند. این اتفاق به اختیار و یا اجبار اتفاق خواهد افتاد. اما اگر مسئولان به جای اتخاد موضع اقتدار و در دست داشتن ابتکار و خلاقیت آن را به کلی رها کنند و یا موضع ضعف و انفعال داشته باشند، به صورت یک گره وارد جامعه خواهد شد و هزینههای فراوان غیررسمی و غیر قابل مهاری را بر دوش ملت و دولت خواهد گذاشت.
برخی از قوانین در حکم رنده سرمایه اجتماعی عمل میکنند. قوانین غلط نه تنها مسئلهای را حل نمیکنند، بلکه تولید بحران میکنند. در موضوع حجاب مسئولان را در موضع انفعال و ضعف دیدیم. آیا جمهوری اسلامی ایران حرفی در مورد حجاب ندارد؟! آیا مردم را قابل حرف نمیداند؟! آیا مردم متوجه منطق نمیشوند؟! آیا مردم نمیتوانند مسئله را بفهمند و برای حل آن کمک کنند؟!
ظرفیت مردم کجای حل مسئله حجاب است؟! فرض اولیه مسئولان در مورد حجاب چیست؟! چرا مسئلهها با مردم طرح نمیشود؟! چرا دائما به سمت غیررسمی شدن مسئلهها میرویم. چرا مسئولان به طریق فاجعه آمیزی مسائل را میدانی و اجتماعی میکنند. چرا همواره به جای مسئله، گره کور وارد جامعه میکنند؟! آیا نگران از دست دادن تدریجی سرمایه اجتماعی خود نیستند؟! آیا انتظار دارند در این سلب مسئولیتها مردم به آنها اعتماد و اتکا کنند؟! چرا باور مردم در مسئولان ضعیف شده است؟! چرا توان سخن گفتن با مردم اینقدر تحلیل رفته؟!
بر خلاف برخی مسئولان رهبری معظم انقلاب به شدت به مردم ایمان دارند. نشانههای آشکار آن را میتوانید در فرمان آتش به اختیار ببینید. در بیانیه گام دوم. در طرح حلقههای میانی. میتوانید در اعتقاد راسخ ایشان به بسیج مردمی ببینید. میتوانید در سخنان تحویل سال که در حرم مطهر رضوی ایراد شد ببینید. میتوانید تصریح ایشان را تقریبا در تمام بیانات ایشان در دیدارهای سال اخیر ببینید. میتوانید توضیح دادن موضع خود را در سخنرانیها مشاهده کنید. ببینید که ایشان دائما استدلال میکند. توضیح میدهد. تشریح میکند. سند ارائه میدهد. در واقع در حال آموزش عملی سخن گفتن با مردم است. به مسئولان میآموزد که با مردم حرف بزنید.
چرا مسئولان از توضیح منطق تصمیم خود شرمنده و عاجز و الکن هستند. چرا دلایل را درست به مردم توضیح نمیدهند. چرا مردم را در جریان روند رسیدن به تصمیم قرار نمیدهند؟! چرا قوه عاقله جمعی را به استخدام خیر عمومی نمیگیرند؟! چرا جامعه را رها میکنند تا در سراشیبی خود به خودی هوی نفسها تعیین تکلیف شود؟! چرا از قدرت و اقتدار جزء جزء مردم برای تولید اقتدار برتر استفاده نمیکنند؟! چرا انقلاب را که انقلاب قوه ناطقه انسان ایرانی بود، از عقبه منطقی خود خالی میکنند.
این ملت رشد کرده و نیازمند بیان رشید است. نیازمند منطق قوی و استدلال متناسب با جایگاه است. انسان ایرانی تشنه حل مسئله است. اجازه بدهید مردم مسئله را حل کنند. نه با رها کردن میدان. بلکه به روش متمدنانه. رها کردن جامعه تحقیر جامعه است. تحقیر تمدن است. تحقیر تعقل است. رها کردن جامعه از بین بردن آن است. مردم اگر بدانند و اگر بتوانند، خواهند خواست. آنان که نمیخواهند در برابر عظمت مردم هیچ نیستند. مردم ما قوه عاقلهای دارند که اگر تجمیع شود نه تنها جامعهساز که تمدنساز است. این ملت امام را فهمید. این ملت اسلام را فهمید. این ملت جمهوری اسلامی را فهمید. این ملت انقلاب کرد. این ملت مقام معظم رهبری را فهمید. بهجت را فهمید. حاج قاسم را فهمید. این ملت قوه عاقله انباشته بسیار زیادی دارد. این ملت از هوش بسیار بالایی برخوردار است. این ملت مستحق رهبری آینده جهان است. این را هم در متن جامعه میتوانید رصد کنید. هم در تاریخ ما. هم در ادبیات گذشته و حال ما و هم در فرمایشات دلگرم کننده رهبری و هم در روایات دینی ما. همه شواهد بیانگر آن است که ما سرمایه انباشتهای از حکمت و تجربه داریم برای اداره جهان.
اجتماعی شدن بزرگترین سرمایه دینداری است. اصولا دین برای رفتار اجتماعی آورده شده است. اگر بنا بر رفتار شخصی بود شاید تجربه های شخصی پاسخگوتر بود. دین نیامده تا فرد فرد درست کند. دین آمده تا اجتماع درست کند. دین آمده تا خودسازی ها را به جامعه سازی پیوند دهد. دین آمده خودشناسی را به خداشناسی برساند. دین آمده جهان درون من را کشف کند تا جهان هستی را به تو معرفی کند. دین آمده تا ما به من جامع برسیم به هویت جامعی. به پیکر واحد سیمرغی خود نائل آییم. دین برای این آمده.
حکومت دینی هم جز این مأموریتی ندارد. دین تولید ولایت از قلب است . از درون . از شخص. از شخصیت. از فرد. تولید قدرت از نفرات است. مثنی و فرادی ها را به هم پیوند میدهد و تمدن می سازد. دین آمده همه را به هم آشنا کند و پیوند دهد. به یادشان بیاورد که شما یکی بودید از یکی بودید به سوی یکی میروید. به یادشان بیاورد که همه جوهر واحد دارد. فطرت واحد دارید. به هم نزدیکید. پشتیبان و یار همدیگر هستید. رفیق و دوست و غمخوار یکدیگر هستید. هیچکدام هیچ گاه تنها نیستید. دین برای این آمده.
دین نیامده که هر کس کوله بارش را بردارد و به گوشهای بخزد. حکومت دینی بناست این ظرفیت ها را آشکار کند. اگر بتواند این قدرت ذاتی و درونی دین را به رخ بکشد. اگر نتواند این گرایش عمیق اتحاد را آشکار کند و اگر نتواند این محبت قلبی قدرتمند را که در ولایت تجلی پیدا کرده به صورت یک اقتدار ملی و انسجام عمومی و قدرت جهانی معرفی کند و اگر نتواند این شکوه و عظمت را آشکار کند از مسئولیتهای خود سرباز زده و یا عاجز است.
ما برای اجتماعی شدن آمدیم. دستورات دین مؤکد و مکرر در مورد جمع شدن است. در مورد یکی شدن. در مورد تجربه وحدت. در مورد حرکت به سمت توحید. در مورد فهم یکپارچگی و یگانگی
دنیای مدرن ابتدا انسانیت را از زمین گرفت و اکنون در پی گرفتن انسان از زمین است.