12.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔅 ماجرای دیدارهای #شبانه آیت الله بهجت به همراه پسر خردسالش، با کسانی که #مشرّف به دیدار صاحب الزمان شده بودند!
➖ در یکی از این دیدارها، آن شخص به پدر من گفت همین دیروز بعد از ظهر کنار قبرستان روی پل حضرت را دیدم، خدا نصیبتان نکند!!...
❗️ تعجب من از این بود که پدر من از کجا او را میشناخت و میدانست دیروز مشرف شده که امروز به دیدار او برود!
🔸قسمتی از مستند «آن مردِ بسیار»
@darsvareh
احمد علی نیری جوانی بود ۱۹ ساله که بارها به ملاقات امام زمان رسید.
او به درجاتی از معنویت رسید آیت الله حق شناس در وصفش فرمود بگردید در تهران و ببینید مانند او پیدا می شود؟!
احمد در نتیجه ترک گناه و عمل به دستورات دین به درجاتی رسید که گفتنی و شنیدنی نیست..
@darsvareh
خدایا!
🌥 سلام و ارادت و اخلاص همهی ما را به خاکِ پای بقیة اللّه الاعظم برسان...
🔸رهبر انقلاب در پیام نوروزی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۱:
امیدواریم انشاءاللّه که خدای متعال برای ملّت عزیز ایران در این سال، در این عید، در این فرصتِ مغتنم یکساله خیر اراده بفرماید و مردم را خرسند کند، زندگیها را انشاءاللّه شیرین کند، مردم را دلشاد کند و ارواح طیّبهی شهدای عزیزمان، روح مطهّر امام بزرگوارمان، امام راحل (رضوان اللّه علیه) انَشاءاللّه شاد باشد.
و سلام و ارادت و اخلاص همهی ما را به خاکِ پای #بقیة_اللّه_الاعظم (ارواحنا فداه) انشاءاللّه خدای متعال برساند. ۱۴۰۰/۱۲/۲۹
@darsvareh
🌀حقیقت #نوروز
🔻مقام معظم رهبری (مد ظله العالی):نوروز، یعنی #روز_نو.
در روایات ما - بخصوص همان روایت معروفِ «معلّی بن خنیس» - به این نکته توجّه شده است. معلّی بن خنیس که یکی از روات برجسته اصحاب است و به نظر ما «ثقه» است، جزو شخصیتهای برجسته و صاحب راز خاندان پیغمبر محسوب میشود. او در کنار امام صادق علیه الصّلاة والسّلام زندگی خود را گذرانده و بعد هم به شهادت رسیده است. معلّی بن خنیس - با این خصوصیات - خدمت حضرت میرود؛ اتفاقاً روز «نوروز» بوده است - در تعبیرات عربی، «نوروز» را تعریب میکنند و «نیروز» میگویند حضرت به او میفرمایند : «أتدری ماالنیروز؟» آیا میدانی نوروز چیست؟
📌بعضی خیال میکنند که حضرت در این روایت، تاریخ بیان کرده است! که در این روز، هبوط آدم اتّفاق افتاد، قضیه نوح اتّفاق افتاد، ولایت امیرالمؤمنین علیه السّلام اتّفاق افتاد و چه و چه.
برداشت من از این روایت، این نیست. من این طور میفهمم که حضرت، «#روز_نو» را معنا میکنند. منظور این است: امروز را که مردم، «#نوروز» گذاشته اند، یعنی روزِ نو! روزِ نو یعنی چه؟ همه روزهای خدا مثل هم است؛ کدام روز میتواند «#نو» باشد؟
💢شرط دارد. روزی که در آن اتّفاق بزرگی افتاده باشد، نوروز است. روزی که شما در آن بتوانید اتّفاق بزرگی را محقَّق کنید، نوروز است. بعد، خود حضرت مثال میزنند و میفرمایند: آن روزی که جناب آدم و حوّا، پا بر روی زمین گذاشتند، نوروز بود؛ برای بنی آدم و نوع بشر، روز نویی بود. روزی که حضرت نوح - بعد از توفان عالمگیر - کشتی خود را به ساحل نجات رساند، «نوروز» است؛ روز نویی است و داستان تازهای در زندگی بشر آغاز شده است. روزی که قرآن بر پیغمبر نازل شد، روز نویی برای بشریت است - حقیقت قضیه همین است؛ روزی که قرآن برای بشر نازل میشود، مقطعی در تاریخ است که برای انسانها روز نو است - روزی هم که امیرالمؤمنین علیهالسّلام به ولایت انتخاب شد، روز نو است.
اینها همه، «نوروز» است؛ چه از لحاظ تاریخ شمسی، با اوّلِ ماه «حَمَل» مطابق باشد یا نباشد. این نیست که حضرت بخواهند بفرمایند که این قضایا، روز اوّلِ «حَمَل» - روز اوّلِ فروردین - اتّفاق افتاده است؛ نخیر. ...
🔹 من حالا به شما عرض میکنم. روزی که انقلاب پیروز شد «نوروز» است، روز نویی بود. روزی که امام وارد این کشور شد، برای ما نوروز بود. روز فتوحات عظیم این جوانان مؤمن و این ایثارگران ما در جبهه نبرد - علیه نظامیانی که از «ناتو» و «ورشو» و امریکا و شوروی و خیلی از مراکز دیگرِ قدرت تغذیه میشدند - روز پیروزی جوانان ما - با ایمانشان - بر آنها «نوروز» است؛ روز نو است.
🗓حال اگر شما میخواهید روز اوّلِ فروردین را هم برای خودتان روز «نو» و نوروز قرار دهید، شرط دارد. شرطش این است که کاری کنید و حرکتی انجام دهید؛ حادثه ای بیافرینید. آن حادثه در کجاست؟ در درون خود شما! «یا مقلّب القلوب والابصار. یا مدبّراللیل والنّهار. یا محوّل الحول والاحوال. حوّل حالنا الی احسن الحال». اگر حال خود را عوض کردید، اگر توانستید گوهر انسانی خود را درخشانتر کنید، حقیقتاً برای شما «نوروز» است! اگر توانستید پیام انقلاب، پیام پیامبران، پیام امام بزرگوار و پیام خونهای مطهّرِ بهترین جوانان این ملت را - که در این راه ریخته شده است - به دل خودتان منتقل کنید، برای شما «نوروز» است.
🔸عزیزان من! سعی کنید روز اوّل فروردین را برای خودتان «نوروز» کنید. بعضی کسان روز اوّلِ فروردینشان «نوروز» نیست. ممکن است اوّل فروردین برای آنها از هر روز نحسی هم نحستر باشد! اوّل فروردین - «نوروز» - برای آنهایی که در درون خود، به فساد و انحطاط گرایش پیدا میکنند، آنهایی که خود را از خدا دور میکنند، آنهایی که خود را از هدفهای بلند این ملت و این انقلاب جدا میکنند، نوروز نیست، روز عید نیست، روز جشن و روز شادی نیست؛ شوم است! این، آن حقیقت مسأله در باب نوروز است.» ۱۳۷۷/۰۱/۰۱
@darsvareh
11.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀روایت آیتالله ریشهری وزیر اطلاعات وقت از ماجرای منتظری و مهدی هاشمی
🗓 به مناسبت سالروز عزل منتظری از قائممقامی رهبری توسط امام خمینی(ره)
@darsvareh
درسواره
🌀حقیقت #نوروز 🔻مقام معظم رهبری (مد ظله العالی):نوروز، یعنی #روز_نو. در روایات ما - بخصوص همان روای
💢نوروز در روایات
✍️استاد محمدجواد فاضل لنکرانی: برداشت ما از روایات این است که هر روزی که یک حادثهی مهم از نظر احیای دین یا احیای انسانیت در آن ایجاد شود، یعنی جنبهی احیا و هدایت معنوی یا هدایت دنیوی در آن باشد، در روایات به نوروز تعبیر میکنند.
👈در روایات ما در هفت مورد تعبیر به نوروز شده است: https://b2n.ir/z85482
@darsvareh
💢بررسی احادیث شیعی درباره عید نوروز
✍️استاد سید محمدجواد شبیری
🔻آیا عید نوروز را میتوان عیدی دینی تلقی نمود؟ آیا ماهیت این عید، مخالف با دین است؟ آیا میتوان گفت شارع مقدس در نفی یا اثبات این عید جهتگیری خاصی داشتهاند؟ استاد سید محمد واد شبیری زنجانی جلسه درس خود به بررسی این موضوع پرداخته است.
👈 بخوانید: https://b2n.ir/k74714
@darsvareh
هدایت شده از درسواره
مناجاتشعبانیه۩سماواتی➊.mp3
12.88M
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹«نکته ای در مورد نماز جعفر طیار»
🎙آیت الله جوادی آملی
🗓 درس تفسیر ۹۷/۱/۲۸
@darsvareh
استفتائات مقام معظم رهبری.pdf
778.3K
📙#رساله_نماز_و_روزه
آیت الله العظمی خامنه ای
🔸«رسالهی نماز و روزه» مشتمل بر آخرین فتاوای حضرت آیت الله العظمی خامنهای در سه باب فقهی نماز، روزه و اعتکاف گردآوری شده است.
🔹این رسالهی عملیه شامل ۱۰۰۸ مسئلهی شرعی و انعکاس دهندهی جدیدترین و آخرین فتاوای رهبر انقلاب اسلامی در سه باب مهمّ فقهی نماز، روزه و اعتکاف است.
🔸یکی از مهمترین ویژگیها و تمایزات این اثر، شیوایی و ساده نویسی مسائل است؛ به گونهای که فهم مطالب آن برای عموم مخاطبین امکان پذیر گردیده است. همچنین برای تسهیل در فهم مسائل دشوار، برخی کلمات و عبارات فقهی نیز در پاورقی توضیح داده شده است.
🔸در انتهای کتاب نیز فصل مستقلی جهت توضیح و تبیین برخی اصطلاحات فقهی آورده شده است که خواننده را برای فهم بیشتر و راحتتر مسائل شرعی کمک میکند.
🔹همچنین در بیان برخی مسائل شرعی مانند «حدّ ترخّص» و «مسافت شرعی» که برای توضیح آنها در بیشتر رسالههای عملیه از اصطلاحات و مقادیر قدیمی همچون فرسخ استفاده میشود، با تحقیقی بدیع و دقیق مقیاس متناظر آن اصطلاحات با متر و کیلومتر مشخّص شده است.
🔻شایان ذکر است که رهبر انقلاب این رساله را مورد تأیید و عمل به آن را مُجزی اعلام نمودهاند.
@darsvareh