eitaa logo
دهکده کدبانو
149 دنبال‌کننده
421 عکس
3هزار ویدیو
2 فایل
﷽حَسْبُنَاالله‌ وَ نِعْمَ‌ الْوَڪیٖلْ﷽ به کانال دهکده کدبانو خوش آمدید کلی آموزش خوشمزه کلی ترفند و ایده و آشپزی @dehkadekadbanoo https://eitaa.com/joinchat/2721776112C2b577c841d ارتباط‌ با‌ ادمین 👇🏻👇🏻 @zana64 @Ya_hossein_88 @Zahrahe70
مشاهده در ایتا
دانلود
. 💫 ایده سرو @dehkadekadbanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 😋😍 از بین بردن بوی تخم مرغ تو کیک👇 . ۲ تا عامل اصلی باعث ایجاد بوی تخم مرغ توی کیک میشن: اولی رو تو فیلم گفتم و دومی در انتهای کپشن بخش فر . 🟠 قالب تهچینه که توش کیک پختم و سایزش ۱۷ هست و کم حجمه. اگر میخواید تو قالب گرد ۲۰ الی ۲۲ سانت بپزید همه مواد رو ۲ برابر کنید. ✅ مواد لازم: تخم مرغ متوسط: ۲ عدد ( حدود ۱۲۰ گرم با پوست) شکر دونه ریز: نصف پیمانه ( ۱۰۰ گرم) وانیل: ۱/۳ ق چ روغن مایع: ۱/۳ پیمانه ( ۶۵ گرم) شیر : نصف پیمانه (۱۰۰ گرم) آرد قنادی: ۱ پیمانه هوادهی شده ( ۱۲۵ گرم) پودر کاکائو ترک: ۲ ق غ (۲۰ گرم) بیکینگ پودر: ۱ ق چ (۴ گرم) . ✅ سس براق شکلاتی: ۵۰ گرم خامه صبحانه ۵۰ گرم شکلات شیری یا تلخ سکه ای ۱۰ گن مایع خامه رو بذارید رو حرارت مستقیم تا ذوب شه همین که اطرافش ریز ریز جوشید شکلات و روغن رو اضافه کنید و خاموش کنید و هم بزنید تا ذوب شه. و همون طور داغ بریزید رو کیک😋🥹🤌 . ✅ دما و زمان پخت: فر از یک ربع قبل با دمای گفته شده روشن شه: فر برقی: ۱۶۵ درجه فر گازی: ۱۸۰ درجه توستر و سولار: ۱۵۵ درجه طبقه وسط حدود ۳۵ دقیقه اگر دمای فر کم باشه تابم پخت طولانی میشه و کیک بوی بد تخم مرغ میگیره. (مثل اکثر کیکای اسفنجی) پس حتما از تنظیم‌بودن دمای فر مطمئن شید.👍 @dehkadekadbanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 😋😍 هر چی از خوشمزگیش بگم کم‌گفتم اینقدر اینقدر لذیذه که فقط باید تست کنی تا متوجه بشی چی میگم ادویه‌ها نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا، اویشن فراوون، پودر سیر فراوون، پودر پیاز سیب‌زمینی‌ها کوچیک‌ باشه بهتر و‌ خوشمزه‌تر میشه. دمای فر ۲۲۰ درجه ب مدت نیم‌ساعت گریل ۳ دقیقه @dehkadekadbanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باقلوا داریم چه باقلوایی😍😋 مواد لازم : خمیر باقلوا پودر پسته کره مواد شهد : شکر زعفرون گلاب هل @dehkadekadbanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•مزه تابستونی🥙• ~💚 فقط زمان بلانچ هر سبزیجات باهم فرق داره چون هویج رشته ایی بود من کمتر از یک دقیقه گذاشتم‌تو آب جوش ولی اگه حلقه ایی باشه یا نگینی باید ۲یا ۳ دقیقه تو آبجوش بمونه ! ~💛 تو آب سرد و یخ هم بزارید کاملا خنک شه آبکش کنید و‌ بزارید خشک شه بعد بریزید تو سالاد @dehkadekadbanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
■آموزش باکس کنفی😍😍 📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌 وخلاقیت 🔮👇🏻       هنر  🎀 👇🏻 ✅ @dehkadekadbanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم❌ ✅سینه مرغ نصف ۱عدد ✅نمک،فلفل،ادویه مرغ برای مزه دار کردن مرغ ✅آبلیمو ۱ ق غ ✅روغن زیتون ۱ ق غ مواد لازم سس❌ ✅سس خردل ۱ ق غ ✅سس مایونز ۲ ق غ ✅روغن زیتون ۲-۳ ق غ ✅آبلیمو ۱ ق غ ✅پنیر پارمسان ۲-۳ ق غ ✅سیر ۱ حبه ✅نمک و فلف سیاه به مقدار لازم ✅کاهو ۱ عدد ✅نون تست ۳ عدد ✅(۱حبه سیر+۲ ق غ روغن زیتون) ❌فیلم مشخصه که چجوری درست میشه خیلی آسونه😍 ❌حتما مرغ رو مزه دار کنید بذارید یه ساعت استراحت کنه ❌نون تست رو تو ماهیتابه بدون روغن گریل کنید مرغ همینطور ❌اگه سس رو درست کنید بذارید بکم تو یخچال بمونه بهتره مواد خوب به خورد هم میرن ❌حتما تو این از پنیر پارمسان استفاده کنید عالی میشه @dehkadekadbanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 اندر خواص کرفس ✍انواع مختلفی دارد اما از هر نوع که باشد، و سرد، ورمهای تازه و حتی گرم را تحلیل میبرد. برای و مفید بوده و در درمان و مشکلات ریوی بسیار سودمند است‌. کرفس کوهی را خرد میکند. بذر در درمان مجرب است و کبد را و گرم نموده و به درمان کمک می‌کند. بذر کرفس همچنین باعث باز شدن قاعدگی می‌گردد. کرفس برای مضر است. مصرف کرفس با کاهو توصیه می‌شود. @dehkadekadbanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لیوانی بهترینه 📍موادی که لازمه بیسکوییت شکلاتی کرم دار موز گردو کمی شیر پودر قهوه، نسکافه یا پودر کاکائو برای تزیین خامه صبحانه یا قنادی 🌱اگر خامه قنادی در دسترس نبود خامه صبحانه رو با پودر قند مخلوط کنید یکم بزارید فریزر تا فرم بگیره 🌱میتونید برای همه لایه ها از خامه استفاده کنید 🌱این دسر خیلی راحته و درعین حال خوشمزه و درکمترین زمان آماده میشه😍 @dehkadekadbanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی ژله‌ای مواد لازم شیر دو لیوان سرپر نشاسته ذرت نصف ق غ پودر ژله دلخواه یک بسته خامه قنادی ۴۰۰ گرم @dehkadekadbanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥧 ⧚ •خامه صبحانه ¹⁰⁰گرم •پنیر ماسکارپونه یا خامه ای ¹⁰⁰گرم •شکر ² قاشق غذاخوری •وانیل ¹ قاشق چای خوری •نوتلا یا شکلات صبحانه ² قاشق غذاخوری •پودر ژلاتین ¹/² قاشق غذاخوری •آب سرد ² قاشق غذاخوری @dehkadekadbanoo
🍝 😋 ▫️سینه مرغ ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم ▫️قارچ خرد شده یک پیمانه ▫️فلفل سبز و قرمز ۳ الی ۴ عدد ▫️سس کچاب ۳ قاشق غذاخوری ▫️رب یک قاشق مربا خوری ▫️روغن زیتون ۴ الی ۵ قاشق غذاخوری ▫️آب لیمو ۲ قاشق غذاخوری ▫️ماست ۲ قاشق غذاخوری ▫️سیر رنده شده دو حبه ▫️پاپریکا یک قاشق مرباخوری 🔸مرغ ها را به صورت نواری خرد کرده و ماست، رب، آبلیمو، روغن زیتون، سیر رنده شده، نمک، فلفل و پاپریکا را اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید و اجازه دهید حدود ۲ الی ۳ ساعت در یخچال استراحت کند.سپس مرغ ها را در ماهیتابه تفت دهید. هنگامی که مرغ ها تغییر رنگ داد قارچ ها و فلفل ها را اضافه کرده و تفت دهید. در انتها سس کچاب را اضافه کنید و از اجاق گاز بردارید. در صورت نیاز نمک و فلفل اضافه کنید. و به همراه پاستای آبکشی شده به همراه کمی سس پستو نوش جان کنید. @dehkadekadbanoo