فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزئین الویه قرتی
مواد لازم:
نون تست 🍞
تخم مرغ آبپز🥚
گوجه گیلاسی 🍅
برگ نعنا🍃
@dehkadebanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند
ساده ترین دورچین تزئین خیار سالاد🥒
@dehkadebanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_یزدی😍😋
آرد ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۲۰۰ گرم
ماست ۱۷۵ گرم
روغن مایع ۱۷۵ گرم
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
زعفران غلیظ ۱ ق چ(به دلخواه)من برای رنگ کیک استفاده کردم شما دوست نداشتید میتونید استفاده نکنید
عسل یا شربت بار ۱ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
هل سبز ساییده ۱ قاشق چایخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
نمک میوه ۱/۴ قاشق چای خوری
@dehkadebanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#نوشیدنی_طالبی
خوشمزه ترین نوشیدنی با طالبی رو ساختیم
یک ایده خیلی راحت برای سرو و پذیرایی تابستونی
@dehkadebanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#پخت_متفاوت_ذرت_خوشمزه
مواد لازم:
ذرت🌽
آرد🥡
تخم مرغ 🥚
آرد سوخاری 🍘
به این ترکیب کمی هم پنیر پارمسان اضافه کنید محشر میشه
@dehkadebanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزای_ماکارونی
مواد لازم برای ۱ پیتزای ۲ نفره
۳۰۰ گرم ماکارونی
سینه مرغ ۱ عدد
قارچ ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای ۱/۲
پنیر پیتزا رنده ۳۰۰ گرم
پیازچه ۳ عدد
سیر ۴ حبه
ادویه مواد :
نمک ۱ ق چ
فلفل سیاه ۱ ق چ
پودر سیر ۱ ق چ
اویشن ۱ ق چ
ادویه ماکارونی :
نمک ۲ ق چ
فلفل سیاه نصف ق چ
پودر سیر ۲ ق چ
اویشن ۲ ق چ
@dehkadebanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍮دسر موز شكلاتی🍮
شک ندارم خوشتون میاد👌🏻
موز؛ سه عدد
شکلات تلخ؛ صد و هشتاد گرم
@dehkadebanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #دسر_شکلاتی🌰
🍫 🍫
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
@dehkadebanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با یکم خامه و رنگ خوراکی ببین چی میشه درست کرد 😍
ژله تزریقی
@dehkadekadbanoo
درمان آفت پشه های ریز سیاه روی خاک گلدان
1⃣ توقف آبیاری
2⃣ استفاده ازچسب زرد
3⃣ ریختن شن بعمق1سانت روی خاک
4⃣ ریختن چندحبه سیرروی خاک
5⃣ چای سردشده بابونه
6⃣ پودردارچین
7⃣ سیب زمینی
@dehkadekadbanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰تیپ شخصیتی(قسمت اول تا پنجم)
صحبت های #دکتر_عزیزی در رابطه با تیپ های شخصیتی افراد و تاثیر آن بر روابط با یکدیگر در سنین مختلف
💥دوستان این کلیپ ها رو با دقت ببینید
#تربیت_فرزند
#روانشناسی
#برونگرا
#درونگرا
@dehkadekadbanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #کیک_مدرسه_۲ 😋😍
تمام کیک های مدرسه ای داخل قابلمه و فر دستساز عالی پخته میشن.
💗مواد لازم💗😍😍
تخم مرغ متوسط ۲ عدد
آرد ۱۴۰ گرم
شکر ۱۱۰ گرم
شیر ۷۵ گرم
روغن مایع ۷۵ گرم
بکینگ پودر 1/2 tsp یا همون قاشق کوچولو خونتون ولی سرش پر نباشه.
وانیل ۱ ق چ
پودر کاکائو ۱ ق غ
تخم مرغ و شکر و وانیل ده دقیقه با دور تند بزنید.
شیر و روغن اضافه کنید فقط در حد ۳۰ ثانیه با دور کند بزنید.
آرد و بکینگ پودر ۳ مرتبه الک کنید و به مواد اضافه کنید و در حد مخلوط شدن فقط مواد هم بزنید.
مواد به دو قسمت تقسیم کنید.
یک قسمت ساده و یک قسمت پودر کاکائو بزنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
داخل قالب های مافین یا کپسول های کاپ کیک یا حتی لیوان کاغذی ها بریزید .
💗دمای فر گازی ۱۷۵ درجه
💗مدت پخت ۳۰ تا ۴۵(تا زمانی که طلایی بشه)
💗دمای فر برقی ۱۶۵
💗❌️البته که دمای پخت فرهاتون باید بلد باشین.
💗میتونید کامل ساده درست کنید.
💗برای تزئین من از شکلات آب شده و پودر نارگیل و پسته و گردو استفاده کردم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفندها 🌸🍃
ساخت روغن های معطر برای ماساژ
@dehkadebanoo
موچی محبوب ترین شیرینی ژاپنیه که جدیدا خیلی طرفدار پیدا کرده🤌🏻 این شیرینی بافت خیلی نرم و لطیفی داره و خیلی خوشمزه ای👌🏻
حالا من موچی رو به شکل رولی درست مردم که ظاهر زیباتری داره🙂
(آرد موچی رو میتونید از لوازم قنادی ها تهیه کنید)
آرد برنج گلوتینوس ۱۷۰ گرم
پودر قند ۷۰ گرم
نشاسته ذرت ۵۰ گرم
شیر ۲۶۰ گرم
کره ۴۰ گرم
رنگ خوراکی چند قطره
مواد میانی:
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
شکر ۵۰ گرم
خامه صبحانه دو قاشق غذاخوری(دلبخواهی)
وانیل نصف قاشق چایخوری
پوره انبه به مقدار لازم
آرد برنج، نشاسته ذرت و پودر قند رو داخل ظرف بریزید و باهم ترکیب کنید.بعد شیر رو اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا گلولههای آرد کامل باز بشن. بعد چند قطره رنگ خوراکی هر رنگی که مدنظرتون هست به مواد اضافه کنید.حالا مواد رو از صافی رد کنید.بعد روی ظرف رو با سلفون بپوشونید و به مدت یک دقیقه داخل ماکرویو بزارید، پس از یک دقیقه مواد رو خارج کنید و هم بزنید و دوباره ۱ دقیقه دیگه تو ماکرویو بزارید.این مرحله رو ۳ بار تکرار کنید تا خمیر خوب بپزه و منسجم بشه. بعد کره رو به خمیر اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست بشه.بعد از یکدست شدن خوب ورز بدید تا یه خمیر یکدست و یکنواخت بشه.خمیر رو به مدت نیم ساعت داخل یخچال بزارید.روی تخته پودر نارگیل بپاشید همیر رو پهن کنید و با وردنه به شکل مستطیل باز کنید. حالا مواد پنیری رو روی خمیری بریزید و با با کاردک کاملا صاف و یکدست کنید،حالا خمیر رو به آرومی رول کنید و به مدت ۳۰ دقیق داخل یخچال بزارید. حالا نخ رو زیر رول بزارید و نخ رو در جهت مخالف بکشید تا خیلی نرم برش بخوره.
مواد میانی👈🏻پنیر خامه ای و پودر قند رو با هم مخلوط کنید بهتره از همزن استفاده کنید.بعد وانیل و پوره انبه رو بهش اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
@dehkadekadbanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای تهیه نان لواش :
◗ ۳ پیمانه آرد نانوایی یا آرد گندم
◗ ۱ تا ۱.۵ پیمانه آب
◗ ۱ قاشق غذاخوری نمک
◗ ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع
@dehkadekadbanoo
#دونات_شکری
.#دونات شکری شیرین
آرد 3لیوان +سە قاشق برای اردپاشی صفحه کار
نمک نوک ق م
خمیر مایه ۱ ق غ
شکر یک ق غ
کره ۵۰ گرم
شیر ولرم ۱ لیوان
وانیل ۱/۴ق چ
تخم مرغ ۱ عدد درشت
روغن سرخ کردنی
آرد الک شده+ نمک+ خمیر مایه+ وانیل و شکر رو باهم مخلوط کنید داخل کاسه ای یه دونه تخم مرغ رو کمی با چنگال ەم زدە و مخلوط کنید و به مواد آردی اضافه کنید بعد که کمی مخلوط شدن بهش کم کم شیر اضاف کنید تا خمیر خودشو جمع کنه سپس بهش کره نرم رو اضافه کنید و اینقد ورز بدید (دە دقیقە)تا یه خمیر لطیفی به دست بیادبعد بزارید داخل ظرف چرب شده و سلفون بکشید روش و بزارید داخل فر خاموش تا نیم ساعت استراحت کنه( استراحت اولیه) بعد از نیم ساعت خمیر را بازکرده و با لیوان و قیف کاتر میزنیم و روی دایره خمیری ساده را با اب خیس میکنیم و دایره خمیری دوم که وسطش رو کاتر زدیم را روش میزاریم روشونو بپوشونید و بزارید جای نسبتا گرم(استراحت دوم) تا حجمشون دوبرابر شە(یە ربع) بعد داخل روغن سرخشون کنید بعد در مخلوط شکر و دارچین بغلطونید و داخلشونو با شکلات یا مارمالاد پرکنید
.
دستورات متنوع تروآموزش های بیشتر در کانال
فورواردکن دوست خوبم😍😘
@dehkadekadbanoo