6.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👨🍳#سالاد
مواد لازم:
ذرت شیرین (آب پز)
پیاز قرمز
گوجه فرنگی
خیار
فلفل دلمه سبز
فلفل سبز کاپیا
گشنیز
فلفل قرمز
فلفل سیاه
نمک
روغن زیتون
آب نصف ۱لیموترش. 🌭
#آشپزی
#خانه_داری
#ترفند
❤️فروارد یادتون نره ❤️
┅✿❀🍃🌹🍃❀✿
@dehkadekadbanoo
8.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#شام_فوری
مواد لازم :
۳ تیکه سینه مرغ رو به قطر دو سانت برش بزنید و با نمک و فلفل پاپریکا مزه دار کنید
یک عدد پیاز
دو حبه سیر
آب مرغ یا آب جوش ۳۰۰ ml
کره یک قاشق غذا خوری
یک قاشق غذاخوری روغن
۲ ق غ سویا سس
یک قاشق غذا خوری آرد
شیر یا خامه ی رقیق شده ۲۰۰ml
مقداری جعفری خرد شده
نمک و فلفل سیاه. 🌭
#آشپزی
#خانه_داری
#ترفند
❤️فروارد یادتون نره
@dehkadekadbanoo
17.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👨🍳#سالادگل_کلم
مواد لازم:
گل کلم
هویج
ذرت
برای سس:
سس مایونز
ماست چکیده
روغن زیتون
نمک،فلفل سیاه، آویشن،پودر سیر،جعفری یا شوی. 🌭
#آشپزی
#خانه_داری
#ترفند
@dehkadekadbanoo
18.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فسنجون
October 19, 2023
مواد لازم:
گردو پودر شده ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
رب انار ملس
آب سرد ۳ لیوان
زعفران ۱ ق غ
یخ نصف لیوان
@dehkadebanoo 🍁🍁
11.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #ترشی_مشهدی 😋😍
گوجه های 🍅سالم و قرمزو انتخاب کنید بشورید و بریزید تو دستگاه تا پوره بشه…
.
موادشم :
گل کلم/هویج/کرفس/سیر/فلفل/خیار
نسبتاشم برای من این مقدار بود:
🍅🥒🥕🌶️🧄🥦
گوجه ۶/۷کیلو
سرکه یک لیوان
گل کلم دوتا
هویج ۱۷تا
کرفس یه بوته ی بزرگ
خیار ۶/۷تا
فلفل تند ۷تا
سیر ۴ بوته درشت
نمک/زردچوبه/فلفل/ادویه ی ترشی
نمک باید دراخر چشیده بشه/زردچوبه تا جایی که هم میزنید حسابی خوشرنگ بشه،ولی اینم در نظر داشته باشید که زردچوبه به مرور هی رنگ باز میکنه،پس زیاده روی نکنید)
ادویه ترشی برای این مقدار مواد سه قاشق غذاخوری پر
تمام مواد رو خرد کنید و روی ملافه پهن کنید تا کاملا خشک خشک بشن!
❌❌❌❌اگر موادتون رطوبت داشته باشه کپک میزنه!
🍅🍅🍅🍅
حالا پوره ی گوجه رو بزارید روی حرارت تا بجوشه وقتی به جوش اومد و قل قل کرد تایم بگیرید و تا بیست دقیقه تو همون حالت بجوشه!بعد حرارتو خاموش کنید و بزارید تو هوای ازاد تا سرد بشه!
.
اگر ظرف بزرگ دارید همه ی موادو یهو تو یه ظرف بزرگ بریزید و ترکیب کتید ولی اگر مثل من ندارید برای اینکه موادتون کم و زیاد نباشه از هر کدوم به ترتیب بریزید تو یه ظرف و بعد نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه رو بزیرید و کم کم پوره گوجه و حالا زیر و رو کنید تا کاملا همه ی مواد با هم مخلوط بشن!یه لیوان سرکه بریزید و در اخر نمکشو بچشید و اگر کم بود اضافه کنید!
ادامه مطلب👇👇👇
ادامه آموزش ترشی مشهدی😋👇
❌تو ظرف شیشه ای نگهداری کنید بهتره ولی اگر ندارید تو دبه خشک و تمیز بریزید و در اخر با قاشق زیرو رو کنید تا فضای خالی بین مواد بره پایین و بعدم با کیسه فریزر درشو بپوشونید و درشو محکم ببندید تا هوا نگیره و کپک نزنه!
❌ممکنه یکی دو روزی سر بره،چون میجوشه و میاد بالا پس خیلی هم سر پر و فشرده نکنید✌🏻😘
@dehkadebanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #کیک_مغزدار 😋😍
باورت میشه تو نیم ساعت درست شد؟ با یه مواد اولیه دو طعم متفاوت و خوشمزه درست کن
این مقدار برای ۴ تا قالب کیک هستش :
آرد سفید ۲ لیوان ، تخم مرغ ۴ عدد، شکر نصف پیمانه ، روغن مایه ۱ لیوان ، شیر ۱ لیوان ، بکینگ پودر ۱ ق چ خ ، وانیل نوک ق چ خ، پودر کاکاو ۱ ق غ خ ، شکر قهوه ای نصف پیمانه یا ۳ ق غ خ
.
.
برای کرم داخل کیک :
برای کیک شکلاتی ۱۰۰ گرم پنیر خامه ای ،۱۰۰ گرم خامه صبحانه ، ۲ ق غ خ ژلاتین و با ۱/۳ لیوان آب بن ماری میکنیم ، ۲ ق غ خ پودر قند
برای کیک وانیلی ، ۱۰۰ گرم پنیر خامه ای ، ۱۰۰ گرم خامه ۲ ق غ خ پودر قند ۲ ق پودر کاکاو ، ۲ ق پودر ژلاتین و بن ماری میکنیم
✅برای کیک شکلاتی فقط پودر کاکاو و شکر قهوه ای اضافه میکنیم
✅حتما قالب و همه جاشو چرب کنین بعد خنک شدن میله رو در بیارین
✅دمای فر ۱۸۰ درجه مدت زمان ۳۵ دقیقه
✅ته کیک و سلفون ببندین به صورت ایستاده کیک و داخلشووو پر کنین مواد حتما غلیظ باشه رقیق باشه میریزه بیرونم اینکه حتما بعد پر شدن با سلفون کیک و بپوشونید بزارین یخچال استراحت کنه بعد برش بزنین
✅اندازه قالب ۲۲*۶*۶
✅۲/۳ قالب و مواد کیک ومبریزیم
@dehkadebanoo