فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍑لواشک آلو در کپشن 😋👇
مواد لازم
آلو یا آلوچه 5 کیلو
آب 1لیوان
نمک 1 ق غ
🍑طرز تهیه لواشک
برای درست کردن لواشک آلو مراحل پخت رب آلوچه رو انجام میدیم تا برسیم به مرحله ی آبکش کردن آلوچه ها بعد اینکه آبکش کردیم نمک میریزیم و روی سینی نایلون پهن میکنیم و مایع لواشک میریزیم روی نایلون و میذاریم زیر نور خورشید یا زیر باد پنکه تا خشک بشه.
🍑هر ربی رو درست میکنید یه شب توی سینی پهن کنید تا آبش خشک بشه و سفتتر بشه و دیگه کپک نمیزنه.
🍑رب آلو رو توی ظرف تمیز تو یخچال نگهداری کنید.
#رب_آلوچه
@dehkadekadbanoo
12.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزه ترین #کیک_شکلاتی خیس همینه وبس👌😋
بدون فر، بدون همزن، بدون نیاز به مواد خاص تو نیم ساعت حاضره😍
🔺️مواد لازم
تخم مرغ: ۳ عدد
شکر: ۱ لیوان
وانیل: نصف ق چ
آرد: ۲ لیوان ویک سوم لیوان
شیر: ۱ لیوان
روغن مایع: نصف لیوان
بکینگ پودر: ۱ ق م
پودر کاکائو: ۳ ق غ
🔻مواد لازم سس #شکلات :
شیر: ۱ لیوان
شکر: نصف لیوان
پودر کاکائو: ۱ ق غ
روغن مایع: ۵ ق غ
❌همه چی کامل تو فیلم هست بازم سوالی بود کامنت در خدمتم☺✋
✅کیک رو به مدت نیم ساعت رو حرارت ملایم بزارین بپزه...
✅اگه از تابه معمولی استفاده کردین حتما دم کنی بزارین...
✅حتما از شعله پخش کن استفاده بشه و حرارت ملایم باشه....
✅سس شکلاتی حتما باید سرد بشه ورو کیک داغ بریزین...
✅با هر چیزی که دوست داشتین ترئین کنین...
✅موقع درست کردن سس نیاز نیست که بجوشه
نوش جااااان🥮
@dehkadekadbanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ آخر هفته تون عالی
🌷نهم شهریور ماهتون زیبا
❤️براتون روزی پراز
🌷نشاط،شادی وعشق
❤️آرزو می کنم
🌷امیدوارم لحظات رابه شادی
❤️و آرامش درکنارخانواده
🌷و دوستانتان سپری کنید
@dehkadekadbanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#دسر_انبه🍨 🍋🍌🍍🍑
انبه دو عدد ( بجای انبه از موز ، آناناس ، هلو و شلیل )
پنیر خامه ای یا ماسکار پونه ۱۰۰ گرم
خامه قنادی یا خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
شکر ۵ قاشق
یک بسته ژله با هر طعمی که دوست دارید من پرتقال استفاده کردم
یک لیوان آب ولرم
یک بسته بیسکوییت پتی بور
@dehkadekadbanoo
8.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #لخلاخ_ميگو 😋😍
مواد لازم براى پنج نفر
ميگوى پاك شده پانصد گرم
برنج سه پيمانه
گشنيز ريز خرد شده سيصد و پنجاه گرم
پياز يك عدد بزرگ
يك بوته سير
پودر شنبليله خشك يك ق غ
نمك و فلفل به اندازه دلخواه
پرك ليمو عمانى دو ق غ
يا گرد ليمو عمانى يك ق غ
ادويه تركيبى مخصوص ميگو(شامل زنجيل و زرد چوبه و تخم گشنيز) يك ق غ
روغن و اب به اندازه لازم
پياز رو كه تفت دادى بهش گشنيز ريز خرد شده و سير كوبيده اضافه كن و خوب سرخ كن تا حجمش كم شه بعد ميگو رو اضافه كن يكم تفت بده تا خودشو جمع كنه و بعد ادويه ها را به همراه شنبليله اضافه كن و بعد از پنج دقيقه اب جوش تقريبا چهار ليوان اضافه كرده به همراه برنجى كه از قبل خيس كردين
و بعد بزاريد دم بكشه و ميل كنيد