eitaa logo
دهکده کدبانو
184 دنبال‌کننده
440 عکس
3.5هزار ویدیو
2 فایل
﷽حَسْبُنَاالله‌ وَ نِعْمَ‌ الْوَڪیٖلْ﷽ به کانال دهکده کدبانو خوش آمدید کلی آموزش خوشمزه کلی ترفند و ایده و آشپزی @dehkadekadbanoo https://eitaa.com/joinchat/2721776112C2b577c841d ارتباط‌ با‌ ادمین 👇🏻👇🏻 @zana64 @Ya_hossein_88 @Zahrahe70
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ آخر هفته تون عالی 🌷نهم شهریور ماهتون زیبا ❤️براتون روزی پراز 🌷نشاط،شادی وعشق ❤️آرزو می کنم 🌷امیدوارم لحظات رابه شادی ❤️و آرامش درکنارخانواده 🌷و دوستانتان سپری کنید @dehkadekadbanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🍨 🍋🍌🍍🍑 انبه دو عدد ( بجای انبه از موز ، آناناس ، هلو و شلیل ) پنیر خامه ای یا ماسکار پونه ۱۰۰ گرم خامه قنادی یا خامه صبحانه ۱۰۰ گرم شکر ۵ قاشق یک بسته ژله با هر طعمی که دوست دارید من پرتقال استفاده کردم یک لیوان آب ولرم یک بسته بیسکوییت پتی بور @dehkadekadbanoo
8.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش 😋😍 مواد لازم براى پنج نفر ميگوى پاك شده پانصد گرم برنج سه پيمانه گشنيز ريز خرد شده سيصد و پنجاه گرم پياز يك عدد بزرگ يك بوته سير پودر شنبليله خشك يك ق غ نمك و فلفل به اندازه دلخواه پرك ليمو عمانى دو ق غ يا گرد ليمو عمانى يك ق غ ادويه تركيبى مخصوص ميگو(شامل زنجيل و زرد چوبه و تخم گشنيز) يك ق غ روغن و اب به اندازه لازم پياز رو كه تفت دادى بهش گشنيز ريز خرد شده و سير كوبيده اضافه كن و خوب سرخ كن تا حجمش كم شه بعد ميگو رو اضافه كن يكم تفت بده تا خودشو جمع كنه و بعد ادويه ها را به همراه شنبليله اضافه كن و بعد از پنج دقيقه اب جوش تقريبا چهار ليوان اضافه كرده به همراه برنجى كه از قبل خيس كردين و بعد بزاريد دم بكشه و ميل كنيد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
21.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گلاب ۴/۱ پیمانه پودر هل یک قاشق غذاخوری زعفران به میزان لازم شیرخشک نصف پیمانه شکر دو پیمانه آب یک پیمانه روغن مایع نصف پیمانه کره نصف پیمانه آرد شیرینی پزی ۵/۱ پیمانه @dehkadekadbanoo
11.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😎😎😎اینو دیگه نمیدونستی😎😎😎😎 برای نگه داری طولانی مدت سبزی خوردن کافیه قبل از اینکه سبزی ها رو بشورید داخل کیسه فریزر بریزید هوای داخلشو خالی کنید که حالت وکیوم پیدا کنه و درش رو گره بزنید و داخل یخچال بزارید در این صورت دیگه هوای داخلش نمیمونه که بخواد خراب شه. 🌿☘️🍀☘️🌿🍀☘️🌿🍀☘️🌿🍀🍀☘️ دیگه سبزی پلاسیده رو دور نریز روش آب خنک بریزید چند تا حبه قند داخلش بندازید و ده دقیقه بعد آبکشی کنید مثل روز اول تازه میمونه. 🍀🌿☘️🌿🍀☘️🌿🍀🌿☘️☘️🌿🍀☘️ برای نگه داری داخل یخچال هم کف قابلمه ی روی دستمال نخی بزارید سبزی ها رو داخلش بزارید و یه قاشق  استیل هم روش بزارید با این روش سبزی ها تا دوهفته تازه میمونه. 🌿☘️🍀☘️🌿🍀☘️☘️🌿☘️🌿🌿☘️🍀 اگه میخوایید برای غذاهات همیشه سبزی تازه داشته باشی داخل یک شیشه آب بریزید دو حبه قند داخلش بندازید و سبزی ها رو قبل از شستن با ساقه داخل آب بزارید روش هم یه کیسه فریزر بکشید روی کیسه رو هم دوتا سوراخ بزنید این روش برای جعفری گشنیز شوید و نعنا عالیه امتحان کردم تا یک ماه تازه میمونه. @dehkadekadbanoo