فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه ترین #کیک_شکلاتی خیس همینه وبس👌😋
بدون فر، بدون همزن، بدون نیاز به مواد خاص تو نیم ساعت حاضره😍
🔺️مواد لازم
تخم مرغ: ۳ عدد
شکر: ۱ لیوان
وانیل: نصف ق چ
آرد: ۲ لیوان ویک سوم لیوان
شیر: ۱ لیوان
روغن مایع: نصف لیوان
بکینگ پودر: ۱ ق م
پودر کاکائو: ۳ ق غ
🔻مواد لازم سس #شکلات :
شیر: ۱ لیوان
شکر: نصف لیوان
پودر کاکائو: ۱ ق غ
روغن مایع: ۵ ق غ
❌همه چی کامل تو فیلم هست بازم سوالی بود کامنت در خدمتم☺✋
✅کیک رو به مدت نیم ساعت رو حرارت ملایم بزارین بپزه...
✅اگه از تابه معمولی استفاده کردین حتما دم کنی بزارین...
✅حتما از شعله پخش کن استفاده بشه و حرارت ملایم باشه....
✅سس شکلاتی حتما باید سرد بشه ورو کیک داغ بریزین...
✅با هر چیزی که دوست داشتین ترئین کنین...
✅موقع درست کردن سس نیاز نیست که بجوشه
نوش جااااان🥮
@dehkadekadbanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ آخر هفته تون عالی
🌷نهم شهریور ماهتون زیبا
❤️براتون روزی پراز
🌷نشاط،شادی وعشق
❤️آرزو می کنم
🌷امیدوارم لحظات رابه شادی
❤️و آرامش درکنارخانواده
🌷و دوستانتان سپری کنید
@dehkadekadbanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#دسر_انبه🍨 🍋🍌🍍🍑
انبه دو عدد ( بجای انبه از موز ، آناناس ، هلو و شلیل )
پنیر خامه ای یا ماسکار پونه ۱۰۰ گرم
خامه قنادی یا خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
شکر ۵ قاشق
یک بسته ژله با هر طعمی که دوست دارید من پرتقال استفاده کردم
یک لیوان آب ولرم
یک بسته بیسکوییت پتی بور
@dehkadekadbanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #لخلاخ_ميگو 😋😍
مواد لازم براى پنج نفر
ميگوى پاك شده پانصد گرم
برنج سه پيمانه
گشنيز ريز خرد شده سيصد و پنجاه گرم
پياز يك عدد بزرگ
يك بوته سير
پودر شنبليله خشك يك ق غ
نمك و فلفل به اندازه دلخواه
پرك ليمو عمانى دو ق غ
يا گرد ليمو عمانى يك ق غ
ادويه تركيبى مخصوص ميگو(شامل زنجيل و زرد چوبه و تخم گشنيز) يك ق غ
روغن و اب به اندازه لازم
پياز رو كه تفت دادى بهش گشنيز ريز خرد شده و سير كوبيده اضافه كن و خوب سرخ كن تا حجمش كم شه بعد ميگو رو اضافه كن يكم تفت بده تا خودشو جمع كنه و بعد ادويه ها را به همراه شنبليله اضافه كن و بعد از پنج دقيقه اب جوش تقريبا چهار ليوان اضافه كرده به همراه برنجى كه از قبل خيس كردين
و بعد بزاريد دم بكشه و ميل كنيد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوا_عربی
گلاب ۴/۱ پیمانه
پودر هل یک قاشق غذاخوری
زعفران به میزان لازم
شیرخشک نصف پیمانه
شکر دو پیمانه
آب یک پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
کره نصف پیمانه
آرد شیرینی پزی ۵/۱ پیمانه
@dehkadekadbanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
👌 دیزاین بسیار زیبای #خرما
@dehkadekadbanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😎😎😎اینو دیگه نمیدونستی😎😎😎😎
برای نگه داری طولانی مدت سبزی خوردن کافیه قبل از اینکه سبزی ها رو بشورید داخل کیسه فریزر بریزید هوای داخلشو خالی کنید که حالت وکیوم پیدا کنه و درش رو گره بزنید و داخل یخچال بزارید در این صورت دیگه هوای داخلش نمیمونه که بخواد خراب شه.
🌿☘️🍀☘️🌿🍀☘️🌿🍀☘️🌿🍀🍀☘️
دیگه سبزی پلاسیده رو دور نریز روش آب خنک بریزید چند تا حبه قند داخلش بندازید و ده دقیقه بعد آبکشی کنید مثل روز اول تازه میمونه.
🍀🌿☘️🌿🍀☘️🌿🍀🌿☘️☘️🌿🍀☘️
برای نگه داری داخل یخچال هم کف قابلمه ی روی دستمال نخی بزارید سبزی ها رو داخلش بزارید و یه قاشق استیل هم روش بزارید با این روش سبزی ها تا دوهفته تازه میمونه.
🌿☘️🍀☘️🌿🍀☘️☘️🌿☘️🌿🌿☘️🍀
اگه میخوایید برای غذاهات همیشه سبزی تازه داشته باشی داخل یک شیشه آب بریزید دو حبه قند داخلش بندازید و سبزی ها رو قبل از شستن با ساقه داخل آب بزارید روش هم یه کیسه فریزر بکشید روی کیسه رو هم دوتا سوراخ بزنید این روش برای جعفری گشنیز شوید و نعنا عالیه امتحان کردم تا یک ماه تازه میمونه.
@dehkadekadbanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجوری سالاد الویتون رو شیک تزیین کنید😍👌
@dehkadekadbanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #روکر_موز_مجلسی 😍🤌
بریم تا با هم درستش کنیم😋
🌺روکر موز
ژله موز ۱ بسته
شیر ۳/۴پیمانه (برای ژله موز)
ژله آلوورا ۱ بسته
شیر ۲ پیمانه
خامه صبحانه ۱ بسته
نشاسته ذرت ۳ق.غ
شکر ۱۵۰ گرم یا ۳/۴ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱ق.چ
پنیر ماسکارپونه ۱۵۰ گرم
پودر قند ۳ق.غ
بیسکوییت پتی بور نصف بسته
موز ۲ عدد
پودر ژلاتین ۳ ق.غ
شکلات چیپسی به مقدار دلخواه
ابتدا ژله موزی رو با ۳/۴پیمانه آبجوش حل میکنیم و میذازیم تا کاملا خنک بشه بعد شیر هم دمای محیط رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم و میریزیم تو قالب از چرب شده و میذاریم تو یخچال تا ببنده
بعد پودر ژلاتین رو با نصف فنجان آب مخلوط و به روش بن ماری حل میکنیم
بعد شیر ، شکر ،تخم مرغ ونشاسته ذرت رو میریزیم تو قابلمه و میذاریم رو گاز و مدام هم میزنیم تا حالت فرنی بشه
بعد وانیل و خامه رو بهش اضافه و هم میزنیم تا کرممون یکدست بشه
در مرحله بعد پنیر و پودر قند رو با هم هم میزنیم تا یکدست بشه و مواد کرممون رو بهش اضافه میکنیم و بیسکوییت پودر شده و موز له شده و ژلاتین بن ماری شده رو هم بهش اضافه میکنیم و کاملا مخلوط میکنیم و در نهایت هم شکلاتی چیپسی رو اضافه میکنیم و کاملا مخلوط میکنیم
بعد مواد رو تو قالب میریزیم و میزاریم تو یخچال تا کاملا ببنده
🌹 نکته : من از قالب کمربندی مربع استفاده کردم و ته قالب رو سلفون کشیدم
بعد ژله های موزی رو از قالب در میاریم و روی دسر میچینیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*وقتی هم پیتزا دوست داری هم همبرگر
خلاقیت
خلاقیت
خلاقیت...*
@dehkadekadbanoo
باز در جان جهان یکسره غوغاست حسین
این چه شوری ست که از یاد تو برپاست حسین
این چه رازی ست که صد شعله فرو مرد و هنوز
روشن از داغ تو ظلمت کده ماست حسین
اربعین حسینی تسلیت باد🖤🏴🏴
@dehkadekadbanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بازیافت_شیشه
شیشه های خالی تون رو دور نندارین
با اسپری شیشه ماتشون کن و با هر گلی که دوست داری تزئینشون کنن
@dehkadekadbanoo