eitaa logo
دهکده کدبانو
162 دنبال‌کننده
430 عکس
3.2هزار ویدیو
2 فایل
﷽حَسْبُنَاالله‌ وَ نِعْمَ‌ الْوَڪیٖلْ﷽ به کانال دهکده کدبانو خوش آمدید کلی آموزش خوشمزه کلی ترفند و ایده و آشپزی @dehkadekadbanoo https://eitaa.com/joinchat/2721776112C2b577c841d ارتباط‌ با‌ ادمین 👇🏻👇🏻 @zana64 @Ya_hossein_88 @Zahrahe70
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ آخر هفته تون عالی 🌷نهم شهریور ماهتون زیبا ❤️براتون روزی پراز 🌷نشاط،شادی وعشق ❤️آرزو می کنم 🌷امیدوارم لحظات رابه شادی ❤️و آرامش درکنارخانواده 🌷و دوستانتان سپری کنید @dehkadekadbanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🍨 🍋🍌🍍🍑 انبه دو عدد ( بجای انبه از موز ، آناناس ، هلو و شلیل ) پنیر خامه ای یا ماسکار پونه ۱۰۰ گرم خامه قنادی یا خامه صبحانه ۱۰۰ گرم شکر ۵ قاشق یک بسته ژله با هر طعمی که دوست دارید من پرتقال استفاده کردم یک لیوان آب ولرم یک بسته بیسکوییت پتی بور @dehkadekadbanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 😋😍 مواد لازم براى پنج نفر ميگوى پاك شده پانصد گرم برنج سه پيمانه گشنيز ريز خرد شده سيصد و پنجاه گرم پياز يك عدد بزرگ يك بوته سير پودر شنبليله خشك يك ق غ نمك و فلفل به اندازه دلخواه پرك ليمو عمانى دو ق غ يا گرد ليمو عمانى يك ق غ ادويه تركيبى مخصوص ميگو(شامل زنجيل و زرد چوبه و تخم گشنيز) يك ق غ روغن و اب به اندازه لازم پياز رو كه تفت دادى بهش گشنيز ريز خرد شده و سير كوبيده اضافه كن و خوب سرخ كن تا حجمش كم شه بعد ميگو رو اضافه كن يكم تفت بده تا خودشو جمع كنه و بعد ادويه ها را به همراه شنبليله اضافه كن و بعد از پنج دقيقه اب جوش تقريبا چهار ليوان اضافه كرده به همراه برنجى كه از قبل خيس كردين و بعد بزاريد دم بكشه و ميل كنيد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گلاب ۴/۱ پیمانه پودر هل یک قاشق غذاخوری زعفران به میزان لازم شیرخشک نصف پیمانه شکر دو پیمانه آب یک پیمانه روغن مایع نصف پیمانه کره نصف پیمانه آرد شیرینی پزی ۵/۱ پیمانه @dehkadekadbanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😎😎😎اینو دیگه نمیدونستی😎😎😎😎 برای نگه داری طولانی مدت سبزی خوردن کافیه قبل از اینکه سبزی ها رو بشورید داخل کیسه فریزر بریزید هوای داخلشو خالی کنید که حالت وکیوم پیدا کنه و درش رو گره بزنید و داخل یخچال بزارید در این صورت دیگه هوای داخلش نمیمونه که بخواد خراب شه. 🌿☘️🍀☘️🌿🍀☘️🌿🍀☘️🌿🍀🍀☘️ دیگه سبزی پلاسیده رو دور نریز روش آب خنک بریزید چند تا حبه قند داخلش بندازید و ده دقیقه بعد آبکشی کنید مثل روز اول تازه میمونه. 🍀🌿☘️🌿🍀☘️🌿🍀🌿☘️☘️🌿🍀☘️ برای نگه داری داخل یخچال هم کف قابلمه ی روی دستمال نخی بزارید سبزی ها رو داخلش بزارید و یه قاشق  استیل هم روش بزارید با این روش سبزی ها تا دوهفته تازه میمونه. 🌿☘️🍀☘️🌿🍀☘️☘️🌿☘️🌿🌿☘️🍀 اگه میخوایید برای غذاهات همیشه سبزی تازه داشته باشی داخل یک شیشه آب بریزید دو حبه قند داخلش بندازید و سبزی ها رو قبل از شستن با ساقه داخل آب بزارید روش هم یه کیسه فریزر بکشید روی کیسه رو هم دوتا سوراخ بزنید این روش برای جعفری گشنیز شوید و نعنا عالیه امتحان کردم تا یک ماه تازه میمونه. @dehkadekadbanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 😍🤌⁣ ⁣ بریم تا با هم درستش کنیم😋⁣ ⁣ 🌺روکر موز⁣ ⁣ ژله موز ۱ بسته⁣ شیر ۳/۴پیمانه (برای ژله موز)⁣ ژله آلوورا ۱ بسته⁣ شیر ۲ پیمانه⁣ خامه صبحانه ۱ بسته⁣ نشاسته ذرت ۳ق.غ⁣ شکر ۱۵۰ گرم یا ۳/۴ پیمانه⁣ تخم مرغ ۱ عدد⁣ وانیل ۱ق.چ⁣ پنیر ماسکارپونه ۱۵۰ گرم ⁣ پودر قند ۳ق.غ⁣ بیسکوییت پتی بور نصف بسته⁣ موز ۲ عدد⁣ پودر ژلاتین ۳ ق.غ⁣ شکلات چیپسی به مقدار دلخواه⁣ ⁣ ⁣ ابتدا ژله موزی رو با ۳/۴پیمانه آبجوش حل میکنیم و میذازیم تا کاملا خنک بشه بعد شیر هم دمای محیط رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم و میریزیم تو قالب از چرب شده و میذاریم تو یخچال تا ببنده ⁣ ⁣ بعد پودر ژلاتین رو با نصف فنجان آب مخلوط و به روش بن ماری حل میکنیم⁣ ⁣ بعد شیر ، شکر ،تخم مرغ ونشاسته ذرت رو میریزیم تو قابلمه و میذاریم رو گاز و مدام هم میزنیم تا حالت فرنی بشه⁣ ⁣ بعد وانیل و خامه رو بهش اضافه و هم میزنیم تا کرممون یکدست بشه⁣ ⁣ در مرحله بعد پنیر و پودر قند رو با هم هم میزنیم تا یکدست بشه و مواد کرممون رو بهش اضافه میکنیم و بیسکوییت پودر شده و موز له شده و ژلاتین بن ماری شده رو هم بهش اضافه میکنیم و کاملا مخلوط میکنیم و در نهایت هم شکلاتی چیپسی رو اضافه میکنیم و کاملا مخلوط میکنیم⁣ ⁣ ⁣ بعد مواد رو تو قالب میریزیم و میزاریم تو یخچال تا کاملا ببنده ⁣ 🌹 نکته : من از قالب کمربندی مربع استفاده کردم و ته قالب رو سلفون کشیدم⁣ ⁣ بعد ژله های موزی رو از قالب در میاریم و روی دسر میچینیم⁣ ⁣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*وقتی هم پیتزا دوست داری هم همبرگر خلاقیت خلاقیت خلاقیت...* @dehkadekadbanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
باز در جان جهان یکسره غوغاست حسین این چه شوری ست که از یاد تو برپاست حسین این چه رازی ست که صد شعله فرو مرد و هنوز روشن از داغ تو ظلمت کده ماست حسین اربعین حسینی تسلیت باد🖤🏴🏴 @dehkadekadbanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیشه های خالی تون رو دور نندارین ‌با اسپری شیشه ماتشون کن و با هر گلی که دوست داری تزئینشون کنن @dehkadekadbanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 آرد یک لیوان روغن نصف لیوان شیر حدودادولیوان شکر یک لیوان سرخالی گلاب یک سوم لیوان هل یاعرق هل یک قاشق مرباخوری زعفران به میزان لازم آردروابتداحدودا۴۰دقیقه تفت میدیم تاکاملابوی خامی آردگرفته بشه اگرحلوای روشن‌تری میخواین میتونیدتفت آردروکمترکنید بعدالک میکنیم بهش روغن رواضافه کرده دوباره ده دقیقه دیگه روی حرارت هم میزنیم تواین مرحله روغن بایدتاجایی اضافه بشه که موادمون یکم روان باشه تازمانی که شکرمیریزیم حل بشه حالابهش شکررواضافه کرده مدام هم میزنیم تاشکرتقریبا حل بشه بهش زعفران وعرق هل رواضافه میکنیم کاملامخلوط که شدشیرسرد به همراه گلاب روکم کم اضافه میکنیم تایک حلوای لطیفی بمابده وقابل گهواره زدن باشه ودرمرحله اخرگهواره میکنیم من یک مقدارازحلواروداخل بیسکویت پتی بورماسوره زدم ومقداری روهم داخل ظرف تزیین کردم @dehkadekadbanoo