21.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلوا_عربی
گلاب ۴/۱ پیمانه
پودر هل یک قاشق غذاخوری
زعفران به میزان لازم
شیرخشک نصف پیمانه
شکر دو پیمانه
آب یک پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
کره نصف پیمانه
آرد شیرینی پزی ۵/۱ پیمانه
@dehkadekadbanoo
11.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
👌 دیزاین بسیار زیبای #خرما
@dehkadekadbanoo
11.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😎😎😎اینو دیگه نمیدونستی😎😎😎😎
برای نگه داری طولانی مدت سبزی خوردن کافیه قبل از اینکه سبزی ها رو بشورید داخل کیسه فریزر بریزید هوای داخلشو خالی کنید که حالت وکیوم پیدا کنه و درش رو گره بزنید و داخل یخچال بزارید در این صورت دیگه هوای داخلش نمیمونه که بخواد خراب شه.
🌿☘️🍀☘️🌿🍀☘️🌿🍀☘️🌿🍀🍀☘️
دیگه سبزی پلاسیده رو دور نریز روش آب خنک بریزید چند تا حبه قند داخلش بندازید و ده دقیقه بعد آبکشی کنید مثل روز اول تازه میمونه.
🍀🌿☘️🌿🍀☘️🌿🍀🌿☘️☘️🌿🍀☘️
برای نگه داری داخل یخچال هم کف قابلمه ی روی دستمال نخی بزارید سبزی ها رو داخلش بزارید و یه قاشق استیل هم روش بزارید با این روش سبزی ها تا دوهفته تازه میمونه.
🌿☘️🍀☘️🌿🍀☘️☘️🌿☘️🌿🌿☘️🍀
اگه میخوایید برای غذاهات همیشه سبزی تازه داشته باشی داخل یک شیشه آب بریزید دو حبه قند داخلش بندازید و سبزی ها رو قبل از شستن با ساقه داخل آب بزارید روش هم یه کیسه فریزر بکشید روی کیسه رو هم دوتا سوراخ بزنید این روش برای جعفری گشنیز شوید و نعنا عالیه امتحان کردم تا یک ماه تازه میمونه.
@dehkadekadbanoo
6.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینجوری سالاد الویتون رو شیک تزیین کنید😍👌
@dehkadekadbanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #روکر_موز_مجلسی 😍🤌
بریم تا با هم درستش کنیم😋
🌺روکر موز
ژله موز ۱ بسته
شیر ۳/۴پیمانه (برای ژله موز)
ژله آلوورا ۱ بسته
شیر ۲ پیمانه
خامه صبحانه ۱ بسته
نشاسته ذرت ۳ق.غ
شکر ۱۵۰ گرم یا ۳/۴ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱ق.چ
پنیر ماسکارپونه ۱۵۰ گرم
پودر قند ۳ق.غ
بیسکوییت پتی بور نصف بسته
موز ۲ عدد
پودر ژلاتین ۳ ق.غ
شکلات چیپسی به مقدار دلخواه
ابتدا ژله موزی رو با ۳/۴پیمانه آبجوش حل میکنیم و میذازیم تا کاملا خنک بشه بعد شیر هم دمای محیط رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم و میریزیم تو قالب از چرب شده و میذاریم تو یخچال تا ببنده
بعد پودر ژلاتین رو با نصف فنجان آب مخلوط و به روش بن ماری حل میکنیم
بعد شیر ، شکر ،تخم مرغ ونشاسته ذرت رو میریزیم تو قابلمه و میذاریم رو گاز و مدام هم میزنیم تا حالت فرنی بشه
بعد وانیل و خامه رو بهش اضافه و هم میزنیم تا کرممون یکدست بشه
در مرحله بعد پنیر و پودر قند رو با هم هم میزنیم تا یکدست بشه و مواد کرممون رو بهش اضافه میکنیم و بیسکوییت پودر شده و موز له شده و ژلاتین بن ماری شده رو هم بهش اضافه میکنیم و کاملا مخلوط میکنیم و در نهایت هم شکلاتی چیپسی رو اضافه میکنیم و کاملا مخلوط میکنیم
بعد مواد رو تو قالب میریزیم و میزاریم تو یخچال تا کاملا ببنده
🌹 نکته : من از قالب کمربندی مربع استفاده کردم و ته قالب رو سلفون کشیدم
بعد ژله های موزی رو از قالب در میاریم و روی دسر میچینیم
6.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
*وقتی هم پیتزا دوست داری هم همبرگر
خلاقیت
خلاقیت
خلاقیت...*
@dehkadekadbanoo
باز در جان جهان یکسره غوغاست حسین
این چه شوری ست که از یاد تو برپاست حسین
این چه رازی ست که صد شعله فرو مرد و هنوز
روشن از داغ تو ظلمت کده ماست حسین
اربعین حسینی تسلیت باد🖤🏴🏴
@dehkadekadbanoo