🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷🔷
🔹حاج آقا قرائتی:
بهترین چیزى كه سجده بر آن سفارش شده، خاك كربلا و تربت امام حسین علیه السلام است. امام صادق علیه السلام هنگام سجده پیشانى مقدّسش را بر خاك كربلا مى گذاشت. براى همراه داشتن تسبیح تربت امام حسین نیز روایاتى وارد شده است تا آنجا كه همراه داشتن آن مثل گفتن سبحان اللَّه است و سجده بر مهر آن سبب كنار رفتن پرده ها و قرب بیشتر به ذات مقدّس خداوند است.
📚وسائل، ج ۳ ص ۶۰۸
#کربلا
#اربعین
@dghjkb
🌱پا برهنه تا بهشت؛
شهيد سيد حميد ميرافضلي در هفدهم بهمن ماه 1335 در شهرستان رفسنجان و در محله قطب آباد و در خانواده اي از سادات جليل القدر كه اصالتا يزدي بودند، ديده به جهان گشود.
اين شهيد بزرگوار تحصيلات خود را در رشته فرهنگ و ادب دبيرستان اقبال رفسنجان تا مقطع ديپلم به پايان رساند كه همزمان با قيام ملت ايران بر ضد رژيم استبدادي شاهنشاهي همراه بود و وي همچون ساير جوانان هم دوره خود در معرض انوار آگاهي بخشي امام خميني (ره) قرار گرفت.
شهادت برادر بزرگتر ايشان، سيد محمدرضا ميرافضلي در روز اول آذر سال 57 به دست ماموران رژيم پهلوي شعله هاي قيام مردم انقلابي رفسنجان را بيش از پيش شعله ور كرد و راهش را در سالهاي بعد شهيد سيد حميد ميرافضلي ادامه داد.
شهيد بزرگوار سيد حميد ميرافضلي با پيروزي انقلاب اسلامي، پس از گذراندن دوره دانشسراي راهنمايي تحصيلي كرمان به مدت 2 سال در رشته علوم انساني به جمع جهادگران انقلاب اسلامي پيوست، اما آغاز تجازو دشمن بعثي عراق به خاك مقدس كشورمان، وي را به جبهه هاي جنگ كشاند.
شهيد ميرافضلي قبل از تشكيل تيپ و لشكر 41 ثارلله با نيروهاي خوزستان به جنگ با دشمنان مي پرداخت و در عمليات بيتالمقدس و امالحسنين فرماندهي يكي از سه محور عملياتي را به عهده داشت.
فعاليت هاي اين شهيد شجاع و خستگي ناپذير اغلب در حوزه اطلاعات و عمليات بود، بطوريكه شناسايي هاي وي در منطقه هورالعظيم در عمليات خيبر به بار نشست، هرچند بواسطه مرارت ها و سختي ها دردهاي زيادي را متحمل مي شد.
وي پس از حضور در لشكر 41 ثارالله شبانه روزي در منطقه هاي عملياتي دفاع مقدس حضور داشت و در عمليات خيبر به دليل آشنايي با منطقه حضور موثري از خود نشان داد و عاقبت در تاريخ 22 اسفند سال 62 به همراه شهيد محبوب محمد ابراهيم همت فرمانده رشيد لشكر محمد رسوال الله (ص) با اصابت تركش خمپاره به شهادت رسيد.
پيكر شهيد سيد حميد ميرافضلي پس از 10 روز در ميان غم و اندوه همشهريان با تشييعي كم نظير در كنار جايگاه ابدي برادر شهيد خود آرام گرفت.
زندگينامه و خاطرات اين شهيد عارف در كتاب پابرهنه در وادي مقدس به رشته تحرير درآمده است و در قسمتي از اين كتاب مي خوانيم: 'آقـا حميد قصه ما، جوون بـود و بـا كله اي پـر از بـاد،
لات هـاي محله كلي ازش حساب مي بردنـد.
خلاصه بزن بهادري بود بـراي خودش.
يه روز مادر ايـن آقـا حميد، ايـشون رو از خونه بيرون انداخت و گفت: بـرو ديگه پـسر ِمـن نيستـي، خستـه شـدم از بـس جـواب كـارات رو دادم ... همه همسايه هـا هـم از دستش كلافـه شـده بودنـد ... تا اينكه برادرش شهيد شد و حميد تحت تاثير پيكر برادر ...
روزي از روزهـا يـك راننـده كـاميون
بهش ميگه حميـد تـو نمي خواي آدم شي ؟؟! بيـا بـا من بريم جبهه، حميـد ميگه اونجـا من رو راه نميدن با اين سابقه، راننده به حميد مي گه تو بيا و ناراحت نباش ...
سيد حميد ما مدتي بعد بر مي گرده رفسنجان، اولين جـا هم ميره پيش دوستـاش كـه سر كوچه بودن !! ميگه بچه هـا من دارم ميرم جبهه !! شماها هم بيائيـد!! ميگه بچـه هـا خاك بر سر من و شماهـا؛ پاشيم بريم
ناموسمـون در خطـره...! اومد خونـه از مادر حلاليـت طلبيـد و خداحافظي كرد و رفـت ... بـه جبهـه كـه رسيد كفشاشـو داد به يكي و ديگـه تو جبهه كسي اونـو با كفش نـديـد، مي گفت: اينجا جايي كه خون شهدامـون ريخته شده. معروف شــد به «سيد پا برهنه»
گزارش: داود رجبي
*خبرگزاری جمهوری اسلامی
#شهید_حمید_میرافضلی
#سید_پا_برهنه
@dghjkb
💠 "پا برهنه در وادی مقدس" زندگینامه و خاطرات شهید سیدحمید میرافضلی.
(گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی)
#شهید_سیدحمید_میرافضلی
#پا_برهنه_در_وادی_مقدس
@dghjkb
🐜مورچه باش!
🔵وقتی انگشتت را
در مسیر مورچه ای میگذاری
منتظر نمی شود تا انگشتت را برداری،
بلکه مسیرﺵ را عوﺽ می کند…
هیچ وقت کنار دری که
بسته شده نَایست ..
درها بسیارند ...
چه بسا خداوند تو را از
چیزی محروم کند
تا بهتر از آن را روزی ات گرداند
@dghjkb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلودهتر زِ مَن نبود بَـر دَرت...
ولی آقـاتر از آنی که بِـرانی مَـرا حُسـینجان
🏴برات کربلای من دست خانم رقیهس
#اللھمعجݪاللولیڪاݪـفرج
#بحقحضرتزینبسلاماللهعلیها
#اربعین
@dghjkb
🔻 اهمیت معرفت اسلامی
✅ این معرفتها باید ملاك فعالیت سیاسی را هم به دست شما بدهد. در یك جامعه زنده همه موظف به تلاش سیاسی هستند. تلاش سیاسی غیر از سیاستزدگی است. غیر از سیاستبازی است. تلاش سیاسی یعنی؛ آگاه شدن از جریان كنونی جامعه و خطراتی كه آن را تهدید میكند و مشخص كردن جبهه دوست و جبهه دشمن و گرفتن موضع مناسب در مقابل آنها. این آن فهم سیاسی است كه برای همه لازم است و باید با ملاكهای ناشی از همین معرفت اسلامی باشد. اگر این ملاكها در دست یك فعال سیاسی نباشد، جبههها را اشتباه میكند، جبهه حق و باطل را با هم مخلوط میكند، از هم تمیز نمیدهد
🔹 بیانات مقام معظم رهبری دردیدار دانشجویان بسیجی طرح ولایت 1381/05/17
@dghjkb
⭕️ سند ۲۰۳۰ که روحانی دربارش گفت از هر چی بگذرم از ۲۰۳۰ نمیگذرم امروز با دستور اقای رئیسی لغو شد!
"ملت ایران دارای فرهنگ غنی ایرانی و اسلامی هستند با پیشینه تاریخی و فرهنگی، نیازی به اجرای برنامه های ضد بشری سند ۲۰۳۰ با ادبیات به ظاهر خنثی وبشردوستانه اما در واقع ضد انسانی ندارند."
@dghjkb
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
هر كسى كه"كرمش" بيشتر است
پس شلـوغى سرش بيشتر است...
من به قربان "كريمى" بشوم ،
كه گدا دوروبرش بيشتر است...
#امام_حسنی_ام
#شهادت_امام_حسن علیهالسلام
@dghjkb
مداحی آنلاین - ای امام همه یا حسن مجتبی - حسین طاهری.mp3
3.77M
🔳 #شهادت_امام_حسن_مجتبی(ع)
🌴ای امام همه یا حسن مجتبی
🌴پسر فاطمه یا حسن مجتبی
🎤 #حسین_طاهری
⏯ #واحد
@dghjkb
من كه از داغ حسين غرق ملال و مَحَنَم
من مسلمان شده ی دست امام حسنم
من گدای کرم گُل پسر ِ فاطمه ام
حسنی ام بنویسید به روی کفنم
🏴 هفتم صفر شهادت امام حسن مجتبی(ع) تسلیت باد
@dghjkb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴آخر یه روز شیعه برات حرم میسازه
🏴حرم برای تو شه کرم میسازه
#شهادت_امام_حسن_مجتبی علیهالسلام
#تسلیٺ_باد
@dghjkb
◾️ تولد در شریفترین خانوادا در شهر مدینه؛
(گزیدههایی از کتاب "صلح امام حسنعلیهالسلام" ، ترجمه آیتالله خامنهای )
#صلح_امام_حسن علیهالسلام
@dghjkb
🌱بخشی از وصیت نامه شهید
روحانی شهید جلال افشار، عاشق وارسته ای بود که در وصیت نامه اش با بانگ بلند همه عاشقان دنیا را این طور خطاب می کند:
« ای عاشقان دنیا، عشق به دنیا پوچ شدن و بی ارزش نمودن خویش است تا فرصت هست به ستایش و نیایش و اطاعت الله شناور شوید تا مفهوم حیات و لذت زندگی را بچشید. ای بیمارانی که به دنبال پزشک می گردید، خداوند شما را خلق کرده و او بهترین طبیب و شفا دهنده است. بشتابید به سوی آیین حق و تسلیم در مقابل فرامین الله تا از سلامتی بهره مند شوید. وحدت کلمه (وحدت رهبری) وحدت هدف و جهت را حفظ کنید تا زمینه ظهور حضرت مهدی (عج)آماده شود و به دست مبارکش پرچم لا الله الا الله انشاءالله در سراسر جهان به اهتزاز در آید.»
#شهید_جلال_افشار
@dghjkb
🔷حرفای خودمونی
سیاهی ،
گاهی اوقات
نمادِ اهل بهشت است ...
آنگاہ که بر تنِ
عزادار سیدالشهداء مینشیند.
🌿 یک جرعه آرامش حسینی..
@dghjkb
🔰قانون اساسی میثاق بزرگ ملی ودینی و انقلابی
قانون اساسی میثاق بزرگ ملی ودینی و انقلابی ماست.و منشور واقعی انقلاب و خواست حقیقی مردم همان چیزی است که در قانون اساسی ما به خصوص در اصل اول آن منعکس شده است
📚برگرفته از مبانی مکتب ولایت
✍محتوای کار شده توسط کانال نقشه راه
#دولت_اسلامی
#مکتب_انقلاب_اسلامی
#پست_نوزدهم
@dghjkb
☘شهید افشار در زبان دیگران
آیتالله بهاءالدینی (ره)، استاد این شهید بزرگوار که خود تندیس عرفان و آیینه بصیرت و سالک واصل است، او را «ذاکر قریب البکاء» نامید.
آیتاللهالعظمی بهاءالدینی مکرر میفرمودند «آنکه اذان را بامعنا میگوید، اذان بگوید» و منظور ایشان جلال افشار بود.
وقتی پس از شهادت او، عکسش را محضر آیتالله بهاءالدینی عرضه کردند، بیاختیار اشک از چشمانشان جاری شد، قطرات اشک روی عکس جلال افتاد، در این حین گفتند: «امام زمان (عج) از من یک سرباز خواست، من هم صاحب این عکس را معرفی کردم. اشک من، اشک شوق است.»
سرلشگر صفوی، در ذکر احوال این شهید والا مقام می گوید: محبت و ارادت وافر او به اهلبیت عصمت و طهارت هنوز هم در خاطرهها هست. همچنین عشق زائدالوصف او به نائب امام عصر (عج) و ولیفقیه مثالزدنی بود، چنانکه در سفری برای زیارت حضرت امام خمینی (ره) به جماران عزیمت نمود که براثر ازدحام جمعیت توفیق ورود به حسینیه جماران را نیافت و موفق به زیارت سیمای ملکوتی حضرت امام (ره) نشده بود، با چشمانی اشکبار فریاد زد «السلام علیک یا روحالله»و به دوستانش گفت: «ما امام را با چشم دل زیارت کردیم»
#شهید_جلال_افشار
@dghjkb
◾️ جمله کلیدی رهبر انقلاب درباره «دفاع مقدس»
💠پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR به مناسبت فرا رسیدن هفته دفاع مقدس، ۲۰ جمله کلیدی از بیانات حضرت آیتالله خامنهای پیرامون موضوع «دفاع مقدس» را منتشر میکند:
جنگ به وسیلهی مردم اداره شد. هم ارتش و هم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و هم نیروهای گوناگون، متکی به مردم بودند؛ به ایمان مردم، به عشق مردم، به صفای مردم. ۱۳۹۰/۰۷/۲۰
پايگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيتاللهالعظمی سيدعلی خامنهای (مدظلهالعالی) - مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی
#دفاع_مقدس
۳۱#شهریور
@dghjkb
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
چرا هنگامی که نام امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) برده میشود،
قیام می کنیم⁉️
🔸در روایتی از امام رضا (علیه السلام) نقل شده است که وقتی نام مخصوص حضرت مهدی (علیه السلام) آورده شد، امام رضا (علیه السلام)، به احترام آن نام قیام فرمود، با اینکه هنوز امام زمان متولد نشده بودند.
شاید قیام ما علاوه بر احترام، نشانه نوعی آماده باش برای ظهور آن حضرت باشد.
📚کتاب جهت نما، استاد محسن قرائتی
@dghjkb
نزدیکِ اربعین، دلِ جا ماندهها گرفت
یک بینـوا برای خـودش ربنــا گرفت
هر کس رسید؛ سؤال کرد: زائری؟
از این سؤال، دلِ پـُرخونِ ما گرفت
آقا مگر "بَدان" به حریمت نمیرسند؟
پس "حُـر" که بود که جام بلا گرفت؟
باشد؛ محل نده... نبـرم اربعین حــرم
اما بدان؛ که قلبم از این ماجرا گرفت
آنقدر گریـه میکنم که بگویند عاقبت
نوکر ز اشکِ خـود سفرِ کربلا گرفت
اما ز راهِ دور؛ سلام حضرت حسین
بارانِ اشک، از این روضـهها گرفت
#اربعین
@dghjkb
◾️زیارت اربعین تعیین میعاد شیعیان در سرزمین کربلا است
میدانید یکى از علائم ایمان زیارت اربعین(۱) است؟ بنده نمیدانم این روایت چقدر صحیح است، اصرارى هم ندارم که بگویم معناى این روایت همین است که من گمان کردهام، واقعش هم این است که احتمال میدهم معنایش یکى از شقوق و احتمالات دیگرى باشد که در این زمینه بیان میشود؛ امّا اگر این احتمال هم که من میگویم باشد، مؤیّد فراوانى دارد؛ «زیارة الاربعین».
شیعه یک جمع متفرّقى بود؛ یک جامعهاى بود که در یک جا و در یک مکان زندگى نمیکرد؛ در مدینه بودند، در کوفه بودند، در بصره بودند، در اهواز بودند، در قم بودند، در خراسان بودند -اطراف و اکناف بلاد- امّا یک روح در این کالبدِ متفرّق و در این اجزای متشتّت در جریان است؛ مثل دانههاى تسبیح، یک رشته و یک نخ، همهى اینها را به هم وصل میکرد. آن رشته چه بود؟ رشتهى اطاعت و فرمانبَرى از مرکزیّت تشیّع، از رهبرى عالى تشیّع یعنى امام؛ همهى این رشتهها به آنجا متّصل میشد؛ قلبى بود که به همهى اعضا فرمان میداد؛ و به این ترتیب، تشیّع یک سازمان و یک تشکیلات بود. ممکن بود دو نفر از حال هم خبر نداشته باشند، امّا بودند کسانى که از حال همه باخبر بودند. اطاعت و فرمانبَرى آنها بهحساب، فریاد زدنشان از روى دستور، سکوتشان برطبق نقشه، همه چیزشان با حساب. فقط یک عیبى کار آنها داشت و آن اینکه همدیگر را کمتر میدیدند. اهل یک شهر و شیعیان یک منطقه، البتّه یکدیگر را میدیدند، امّا یک کنگرهى جهانى لازم بود براى شیعیانِ روزگار ائمّه (علیهمالسّلام). این کنگرهى جهانى را معیّن کردند، وقتش را هم معیّن کردند؛ گفتند در این موعدِ معیّن، در آن کنگره هرکس بتواند شرکت کند. آن موعد، روز اربعین است؛ و جاى شرکت، سرزمین کربلا است؛ چون روح شیعه روح کربلائى است، روح عاشورائى است؛ در کالبد شیعه تپش روز عاشورا مشهود است؛ شیعه هرجا که هست دنبالهروِ عاشوراى حسین است. این است که مىبینیم همه جا این تپشهایى که در شیعه مکشوف شده، از آن مرقد پاک ناشى است؛ اینها شعلههایى بوده که از آن روح مقدّس و پاک و از آن تربت عالىمقدار سرکشیده؛ به جانها و روحها زده؛ انسانها را به گلولههاى داغى تبدیل کرده و آنها را به قلب دشمن فرو برده.۱۳۵۲/۱۲/۲۴
گزیدهای از بیانات در مسجد امام حسن مجتبی (علیهالسلام)
پايگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيتاللهالعظمی سيدعلی خامنهای (مدظلهالعالی) - مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی
#اربعین
@dghjkb