🌱🇮🇷به حول و قوه الهی فردای آزادی قدس
به امامت امام خامنه ای
در مسجدالاقصی نماز خواهیم خواند
#آقا_تنها_نیست
@dghjkb
🌴شهادت،
طلوعی دوباره است
که تو را میخواند ..
عقل و عشـق
در رگهای شهادت جاریست
عقل میگوید برو
و عشق میخواند بیا ...
آنگاهست که در آغوش معشوق و معبودت "الله" جای میگیری...
✨سلام بر شما شهیدان،
که خدا عاشقتان شد و شما را آسمانی کرد.
🌱شهدا با نگاهتان ما را هم آسمانی کنید
#شهادت
#دلتنگ_شهدا
@dghjkb
🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴
امام صادق عليه السلام:
🔵خانه اى كه در آن قرآن خوانده نمى شود و از خدا ياد نمى گردد، سه گرفتاری در آن خانه بوجود می آید:
⚫️بركتش كم شده،(دائم مشکل مالی دارند.)
⚫️فرشتگان آن را ترك مى كنند(رحمت و فیض خاص خداوند به آن خانه نازل نمی شود.)
⚫️ شياطين در آن حضور مى يابند.
(نزاع و جدال در آن خانه زیاد است.)
خواندن قرآن در خانه این سه گرفتاری را برطرف می کند.
كافى، ج 2، ص 499، ح 1.
#امام_صادق علیهالسلام
@dghjkb
🌷 تلاوت قرآن کریم🌷
📗 سوره فتح، آیه ۴
🗒️ ترجمه:
اوست كه آرامش را به دلهاى مؤمنان نازل كرد، تا ايمانى بر ايمانشان بيفزايند و لشكريان آسمانها و زمين براى خداست و خداوند، داناى حكيم است.
🔸 *ﺍﻟﻠّﻬُﻢَّ ﺍﺭْﺯُﻗْﻨﺎ ﺗَﻮﻓﯿﻖَ ﺍﻟﻄّﺎﻋَﺔَ ﺑِﺎﻟْﻘُﺮﺁﻥ*
خدایا به حق قرآن به ما توفیق طاعت و بندگی عطا بفرما. آمین
@dghjkb
📜قسمتی از نامه حضرت صاحب الزمان عج به شیخ مفید
🔹از عهدشکنیها و پشت سر گذاشتن عهد و پیمانها با اطلاعیم(که همین عوامل موجب بدبختی و دوری شما از حریم ولایت شده است). گویی اینها از لغزشهای خود خبر ندارند، با همه گناهان، ما هرگز امور شما را مهمل نگذاشته، شما را فراموش نمیکنیم و اگر عنایات و توجهات ما نبود، مصائب و حوادث زندگی شما را در بر میگرفت و دشمنان شما را از بین میبردند.
🔸پس، از خداوند بترسید و تقوا پیشه کنید و به خاندان رسالت مدد رسانید.
در برابر فتنههایی که پیش میآید و البته عدهای در این آزمایش و برخورد با فتنهها هلاک میشوند، مقاومت کنید و البته همه اینها از نشانههای حرکت و قیام ما هست. اوامر و نواهی ما را متروک نگذارید و بدانید که علیرغم کراهت و ناخشنودی کفار و مشرکان، خداوند نور خود را تمام خواهد کرد.
#شیخ_مفید
#امام_زمان عج
@dghjkb
🔹زندگینامه ی شهيد آية الله سيد حسن مدرس رحمت الله علیه
فقيه مجاهد و عالم پرهيزگار آية الله سيد حسن مدرس يكي از چهرههاي درخشان تاريخ تشيع بشمار ميرود كه زندگي و اخلاق و رفتار و نيز جهت گيريهاي سياسي و اجتماعي وي ميتواند براي مشتاقان حق و حقيقت نمونه خوبي است. او موقعيت خود راسراسر در راه اعتلاي اسلام نثار نمود و در جهت نشر حقايق اسلامي و دفاع از معارف تشيع مردانه استوار ماند.
همان گونه بود كه ميگفت و همانطور گفت كه ميبود. سرانجام به موجب آنكه با عزمي راسخ چون كوهي استوار در مقابل ستمگران عصر به مقابله برخاست و سلطهگري استعمارگران را افشا نمود جنايتكاران وي را به ربذه خواف تبعيد نمودند و در كنج عُزلت و غريبي اين عالم عامل و فقيه مجاهد را به شهادت رسانيدند.
اين نوشتار اشارهاي كوتاه به زندگي ابرمردي است كه بيرق مبارزه را تنها در تنگنا به دوش كشيد و شجاعت تحسين برانگيزش چشم بدانديشان و زمامداران خودسر را خيره ساخت و بيگانگان را به تحيّر واداشت.اگر ما به ذكر نامش ميپردازيم و خاطرهاش را ارج مينهيم بدان علت است كه وي پارسايي پايدار و بزرگواري ثابت قدم بود كه لحظهاي با استبداد و استعمار سازش نكرد و در تمامي مدت عمرش ساده زيستن، تواضع، قناعت و به دور بودن از هر گونه رفاه طلبي را شيوه زندگي خويش ساخت و از طريق عبادت و دعا و راز و نياز با خدا، كمالات معنوي را كسب كرد.
منبع: andisheqom.com
*بیتوته
#آیت_الله_مدرس
#روز_مجلس
@dghjkb
ولادت و تحصيلات
شهيد سيد حسن مدرس بر حسب اسناد تاريخي و نسب نامهاي كه حضرت آية الله العظمي مرعشي نجفي (ره) تنظيم نموده از سادات طباطبايي زواره است كه نسبش پس از سي و يك پشت به حضرت امام حسن مجتبي ـ عليه السلام ـ ميرسد. يكي از طوايفي كه مدرس گل سرسبد آن به شمار ميرود طايفه ميرعابدين است اين گروه از سادات در دهكده ييلاقي «سرابه» اقامت داشتند.
سيداسماعيل طباطبائي (پدر شهيد مدرس) كه از اين طايفه محسوب ميگشت و در روستاي مزبور به تبليغات ديني و انجام امور شرعي مردم مشغول بود، براي آنكه ارتباط طايفه ميرعابدين را با بستگان زوارهاي قطع نكند تصميم گرفت از طريق ازدواج پيوند خويشاوندي را تجديد و تقويت كرده، سنت حسنه صله ارحام را احيا كند. بدين علت نامبرده دختر سيد كاظم سالار را كه خديجه نام داشت و از سادات طباطبائي زواره بود به عقد ازدواج خويش درآورد.
ثمره اين پيوند با ميمنت فرزندي بود كه به سال 1278 ق. چون چشمهاي پاك در كوير زواره جوشيد. پدر وي را حسن ناميد. همان كسي كه مردمان بعدها از چشمه وجودش جرعههايي نوشيدند. پدرش غالباً در «سرابه» به امور شرعي و فقهي مردم مشغول بود ولي مادر و فرزند در زواره نزد بستگان خويش بسر ميبردند تا آنكه حادثهاي[1] موجب شد كه پدر فرزندش را كه شش بهار گذرانده بود در سال 1293 به قمشه نزد جدش ميرعبدالباقي ببرد و محله فضل آباد اين شهر را به عنوان محل سكونت خويش برگزيند. اين در حالي بود كه مير عبدالباقي قبلاً از زواره به قمشه مهاجرت كرده و در اين شهر به فعاليتهاي علمي و تبليغي مشغول بود.[2]
سيد عبدالباقي بيشترين نقش را در تعليم سيد حسن ايفا نمود و او را در مسير علم و تقوا هدايت كرد و به هنگام مرگ در ضمن وصيت نامهاي سيد حسن را بر ادامه تحصيل علوم ديني تشويق و سفارش نمود زماني كه سيد عبدالباقي دارفاني را وداع گفت مدرس چهارده ساله بود.[3] وي در سال 1298 ق. به منظورادامه تحصيل علوم ديني رهسپار اصفهان گرديد و به مدت 13 سال در حوزه علميه اين شهر محضر بيش از سي استاد را درك كرد.[4] ابتدا به خواندن جامع المقدمات در علم صرف و نحو مشغول گشت و مقدمات ادبيات عرب و منطق و بيان را نزد اساتيدي چون ميرزا عبدالعلي هرندي آموخت.
در محضر آخوند ملامحمدكاشي كتاب شرح لمعه در فقه و پس از آن قوانين و فصول را در علم اصول تحصيل نمود. يكي از اساتيدي كه دانش حكمت و عرفان و فلسفه را به مدرس آموخت حكيم نامدار ميرزا جهانگير خان قشقايي است.[5]
مدرس در طول اين مدت در حضور آيات عظام سيدمحمدباقر درچهاي و شيخ مرتضي ريزي و ديگر اساتيد در فقه و اصول به درجه اجتهاد رسيد و در اصول آنچنان مهارتي يافت كه توانست تقريرات مرحوم ريزي را كه حاوي ده هزار سطر بود، بنگارد. شهيد مدرس چكيده زندگينامه تحصيلي خود را در حوزه علميه اصفهان در مقدمه شرح رسائل كه به زبان عربي نگاشته، آورده است.
وي پس از اتمام تحصيلات در اصفهان در شعبان 1311 ق. وارد نجف اشرف شد و پس از زيارت بارگاه مقدس نخستين فروغ امامت و تشرف به حضور آية الله ميرزاي شيرازي در مدرسه منسوب به صدر سكونت اختيار نمود و با عارف نامدار حاج آقا شيخ حسنعلي اصفهاني هم حجره گرديد.
مدرس در اين شهر از جلسه درس آيات عظام سيد محمد فشاركي و شريعت اصفهاني بهره برد و با سيد ابوالحسن اصفهاني، سيد محمد صادق طباطبائي و شيخ عبدالكريم حائري، سيد هبة الدين شهرستاني و سيد مصطفي كاشاني ارتباط داشت و مباحثههاي دروس خارج را با آية الله حاج سيد ابوالحسن و آية الله حاج سيد علي كازروني انجام ميداد.
مدرس به هنگام اقامت در نجف روزهاي پنجشنبه و جمعه هر هفته به كار ميپرداخت و درآمد آن را در پنج روز ديگر صرف زندگي خود مينمود. پس از هفت سال اقامت در نجف و تأييد مقام اجتهاد او از سوي علماي اين شهر به سال 1318 ق. (در چهل سالگي) از راه ناصريه به اهواز و منطقه چهارمحال و بختياري راهي اصفهان گرديد.
پی نوشت:
[1] . در اين مورد نگاه كنيد به مقاله طفوليت مدرس، به قلم محيط طباطبائي، مجله محيط، شماره دوم، سال اول، مهر 1321.
[2] . مدرس مجاهدي شكست ناپذير، عبدالعلي باقي، ص 26.
[3] . اعيان الشيعه، سيدمحسن امين، ج 5، ص 21.
[4] . همان مأخذ.
[5] . مدرس مجاهدي شكست ناپذير، ص 160 و 161.
منبع: andisheqom.com
*بیتوته
#آیت_الله_مدرس
#آیت_الله_سیدحسن_مدرس
@dghjkb
دوران تدريس
مدرس پس از بازگشت از نجف و اقامت كوتاه در قمشه خصوصاً روستاي اسفه و ديدار با فاميل و بستگان، قمشه را به قصد اقامت در اصفهان ترك و در اين شهر اقامت نمود. وي صبحها در مدرسه جدة كوچك (مدرسه شهيد مدرس) درس فقه و اصول و عصرها در مدرسه جدة بزرگ درس منطق و شرح منظومه ميگفت و در روزهاي پنجشنبه طلاب را با چشمههاي زلال حكمت نهجالبلاغه آشنا مينمود. تسلط وي به هنگام تدريس در حدّي بود كه از اين زمان به «مدرس» مشهور گشت.
وي همراه با تدريس با حربة منطق و استدلال با عوامل ظلم و اجحاف به مرم به ستيز برخاست و با اعمال و رفتار زورمداران مخالفت كرد.
زماني پس از شكست كامل قواي دولت در درگيري با نيروهاي مردمي، اداره امور شهر اصفهان به انجمن ولايتي سپرده شد. صمصام السلطنه كه به عنوان فرمانده نيروهاي مسلح عشاير بختياري نقش مهمي در ماجراي مشروطيت داشت در رأس حكومت اصفهان قرار گرفت و در بدو امر مخارج قوا و خساراتي را كه در جنگ با استبداد قاجاريه به ايشان وارد آورده بود به عنوان غرامت از مردم اصفهان آنهم با ضربات شلاق طلب نمود. مدرس كه در جلسه انجمن ولايتي اصفهان حضور داشت و نيابت رياست آن را عهده دار بود با شنيدن اين خبر بشدت ناراحت شد و گفت حاكم چنين حقي را ندارد و اگر شلاق زدن حدّ شرعي است پس در صلاحيت مجتهد ميباشد و آنها (حاكمان قاجار) ديروز به نام استبداد و اينها امروز به نام مشروطه مردم را كتك ميزنند.
صمصام السلطنه با مشاهده اين وضع دستور توقيف و تبعيد مدرس مبارزه را صادر كرد امّا وقتي ماجراي تبعيد اين فقيه به گوش مردم اصفهان رسيد كسب و كار خود را تعطيل و به دنبال مدرس حركت كردند. اين وضع كارگزاران صمصام را بشدت نگران كرد و خشم مردم، حاكم اصفهان را ناگزير به تسليم نمود و با اجبار و از روي ناچاري در اخذ ماليات و ديگر رفتارهاي خود تجديد نظر كرد و مدرس هم در ميان فريادهاي پرخروش مردم كه ميگفتند «زنده باد مدرس»، به اصفهان بازگشت.
مدرس در ايام تدريس به وضع طلاب و مدارس علميه و موقوفات آنها رسيدگي ميكرد و متوليان را تحت فشار قرار ميداد تا در آمد موقوفات را به مصرف طلاب برسانند. تسليم ناپذيري او در مقابل كارهاي خلاف و امور غير منطقي برگروهي سودجود و فرصت طلب ناگوار آمد و تصميم بر ترور او گرفتند. امّا با شجاعت مدرس و رفتار شگفتانگيز او اين ترور نافرجام ماند و افراد مذكور در اجراي نقش مكارانة خودناكام ماندند.[6]
آية الله شهيد سيد حسن مدرس در سنين جواني به مقام رفيع اجتهاد رسيد و از لحاظ علمي و فقهي مجتهدي جامع الشرائط، صاحب فتوا و شايسته تقليد بود و هر چند حاضر به چاپ رساله علميه خود نشد، در فقه و اصول و ساير علوم ديني آثاري مفصل و عميق از خود به يادگار نهاد و آية الله العظمي مرعشي نجفي (ره) تأليفات فقهي او را ستوده و افزوده است كه: از مدرس اجازه نقل حديث داشته است.[7]
آية الله حاج سيد محمدرضا بهاءالديني در مصاحبه اي اظهار داشته است مرحوم مدرس يك رجل علمي و ديني و سياسي بود و اين گونه فردي مهمتر از رجل علمي و ديني است. زيرا اين مظهر ولايت است كه اگر ولايت و سياست مسلمين نباشد ديگر فروع اسلامي تحقق كامل نمييابد.[8]
مدرس با ورود به تهران در اولين فرصت درس خود را در ايوان زير ساعت در مدرسه سپهسالار(شهيد مطهري كنوني) آغاز نمود و تأكيد كرد كه كار اصلي من تدريس است و سياست كا ر دوم من است.[9] وي در 27تير ماه 1304ش. كه عهدهدار توليت اين مدرسه گشت براي اينكه طلاب علوم ديني از اوقات خود استفاده بيشتري نموده، و با جديت افزونتري به كار درس و مباحثه بپردازند براي اولين بار طرح امتحان طلاب را به مرحله اجرا درآورد و به منظور حسن اداره اين مدرسه، نظام نامهاي تدوين كرد و امور تحصيلي طلاب را مورد رسيدگي قرار داد و براي احيا و آباداني روستاها و مغازههاي موقوفه مدرسه زحمات زيادي را تحمل كرد.
عصرهاي پنجشنبه اغلب در گرماي شديد تابستان به روستاي اطراف ورامين رفته و خود قناتهاي روستاهاي اين منطقه را مورد بازديد قرار ميداد و گاه به داخل چاهها ميرفت و در تعمير آنها همكاري ميكرد و از اينكه با چرخ از چاه گل بكشد هيچ ابايي نداشت.10
در اين مدرسه شخصيتهايي چون آية الله حاج ميرزا ابوالحسن شعراني، آية الله سيد مرتضي پسنديده (برادر بزرگتر حضرت امام)،شيخ محمد علي لواساني و...تربيت شدند.11
پینوشت:
[6].مدرس،بنياد تاريخ انقلاب اسلامي، ج اول، ص 29 و 213، مدرس شهيد نابغه ملي ايران، دكتر علي مدرسي، ص 45 و 47؛ مدرس مجاهدي شكست ناپذير، ص 130.
[7] . مدرس قهرماني آزادي، حسين مكي، ج 2، به نقل از يادنامه مدرس، ص 129.
[8] . مجله حوزه، سال سوم، شماره مسلسل 16، ص 42.
[9] . يادنامه شهيد مدرس، ص 74.
10مدرس مجاهدي شكست ناپدير، ص 33.
11 مقاله شخصيت علمي و فقهي مدرس، ابوالفضل شكوري (مندرج در كتاب مدرس، ج 2).
منبع: andisheqom.com
*بیتوته
#آیت_الله_سیدحسن_مدرس
@dghjkb
🌴اگر من به آرزویم رسیدم و دل از این دنیا کَندم
بدانید که نالایق ترین بنده ها هم می توانند به خواست او، به بالاترین درجات دست یابند..!
#شهید_امیر_حاج_امینی
@dghjkb
✨بسم الله الرحمن الرحیم ✨
🌹شرح #حکمت47 ( 4 )
🔹 معیار صداقت و شجاعت و عفّت
🔸 ۳. نکته سوم این است که در همین حکمت ۴۷ بیان فرمود: " ارزش هر انسانی به اندازه همت اوست " ؛ یعنی باید ببینی که چه هدفی برایت خیلی مهم جلوه داده شده و برای چه هدفی خیلی علاقمندی ، به اندازه همان هدف می ارزی. اگر مال است ، اگر مقام است ، اگر شهرت است ، اگر شهادت است ، اگر زیارت امام زمان است ، اگر صالح شدن در قاموس بندگی است، تو به همان هدفی که در زندگی خودت قرار دادی و همّت می کنی ، می ارزی.
🔸 ۴. نکته چهارم در نهج البلاغه این است که پایین ترین همّت های اخروی ، از بالاترین همّت های دنیوی با ارزش تر اند.
🔻حضرت در حکمت ۳۷۰ می فرماید :
« مَا الْمَغْرُورُ الَّذِي ظَفِرَ مِنَ الدُّنْيَا بِأَعْلَى هِمَّتِهِ، كَالْآخَرِ الَّذِي ظَفِرَ مِنَ الْآخِرَةِ بِأَدْنَى سُهْمَتِهِ »
" کسی که فریفته دنیا شده و از دنیا با عالی ترین همّتش به چیزی دسترسی پیدا می کند ، مانند فرد دیگری نیست که از آخرت با کمترین همّت به چیزی رسیده است. "
🔸۵. پنجم متعلَّقاتی که شایسته است مورد همّت مؤمن قرار بگیرد. یعنی حالا که همّت اینقدر ارزش برای انسان می آورد و یا ما را بی ارزش می کند ما به چه چیزهایی همّت کنیم ارزشمان بیشتر می شود؟
🎙حجت الاسلام مهدوی ارفع
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
#روز_سی_و_سوم
@dghjkb
᪥࿐࿇🌺✶﷽✶🌺࿇࿐᪥
اصلایناست:گدا در پی سلطانبرود
درِ این خانهولی شاهبه دنبالگداست
بسپارید که راهیِ خراسان بشود
هر کهدلتنگ اذان حرم کرب وبلاست
سر من خاککف پایرضاگردیدهست
تا نگویند فداییِّ رضا بی سر و پاست
#چهارشنبههایامامرضایی
@dghjkb
🌷صد وصیت نامه شهید
وصيت نامه شهيد حسين حدادي
سلام بر مهدي (عج)
سلام بر نايبش امام خميني ،سلام بر شهيدان و درود بر تمام مسلمين جهان، مادر وپدر عزيزم اگر شهيد شدم برايم گريه نكنيد چون من خود مي خواستم و وظيفه ام بود. خدا من را به شما داد وظيفه شما بود كه مرا تربيت كنيد و كرديد ،پس ناراحت نباشيد .پيام من به ملت ايران اين است كه با گروهك هاي منافق بجنگيد و نابودشان كنند و راه شهيدان را ادامه دهند. پيام من به دولت اين است كه امام و شخصيت هاي مملكتي را از هر نقطه حفظ كنند تا ريشه آمريكا كنده شود . تمام ملت بايد گوش به فرمان امام باشد زيرا كه نائب امام زمان است .اميدوارم كه تا به حال گناهي كرده ام خدا مرا ببخشد و مرا جزء ياران امام زمان گرداند....
عاشقم عاشق روي مهدي
شيفته ام شيفته روي مهدي
اي صبا از سر كوي مهدي
برمشامم برسان بوي مهدي
*پایگاه اطلاعرسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران
*ایثار
#وصیتنامه_شهدا ۵
#صد_وصیت_شهدا
#شهید_سیدحسین_حدادی
@dghjkb
#نماز_شب
♨️ بیدار شدن انسان توسط فرشتگان در نیمه شب
💠آیت الله بهجت(رہ) :
🔸شب که انسان می خوابد، ملائکه موکل بر انسان، او را برای نماز بیدار می کنند.و بعد چون انسان اعتنا نمی کندو دوباره می خوابد باز او را بیدار می کنند.دوباره می خوابد، باز او را بیدار می کنند…
🔸این بیداری ها تصادفی و از روی اتفاق نیست،
بلکه بیداریهای ملکوتی است که به وسیله فرشتگان انجام می گیرد.
🔸اگر انسان استفاده کرد و برخاست،
آنها تقویت و تایید می کنند و روحانیتمی دهند.
وگرنه متأثر می شوند و کسل برمی گردند.
🔸اگر از خواب برخاستید آن ملائکه را که نمی بینید، اقلاً به آنها سلام کنید و تشکر نمایید!
📚در خلوت عارفان
#نماز_شب_را_به_نیت_ظهور_میخوانیم
نماز شب یادتون نره
#التماس_دعای_فرج
@dghjkb
🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴
🍀پیامبر خدا صلی الله علیه و آله فرمود :
شهید درد کشته شدن را احساس نمی کند، مگر در حدّی که یکی از شما پوست دست خود را بین دو انگشت فشار دهد.
کنز المعال، ج4، ص398، حدیث11103
#پیامبر_اکرم صلیاللهعلیهوآله
@dghjkb
🌱جمکران جمکران نگاهم را
به نگاهت دخیل خواهم زد...
روی این بغض های زخم آلود
آبی از سلسبیل خواهم زد...
🌱دل به دریا سپرده ام با تو
ای تمام زلال دریا تو
گر تو موسای قصّه ام باشی
شک نکن من به نیل خواهم زد...
#اللهمعجللولیکالفرج
#امام_زمان
@dghjkb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶نماهنگ/❗️
شهید آیه شیدایی ست:
#میثم_مطیعی
@dghjkb
🌱کرامات شهیدان؛(21) به احترام مادر
وقتى ما را به مصلی سبزوار براى ديدن جسد برادر شهيدم سيدعلی بردند من نزديكترين فرد به مادرم بودم. دست مادرم را گرفتم و او را به كنار تابوت برادرم بردم تا از نزديك فرزندش را ببيند.
تا درِ تابوت را باز كردند و چشمان مادرم به جسد فرزندش كه با چشمهاى بسته در تابوت آرميده بود، افتاد به او گفت: «سيدعلى تا وقتى زنده بودى و با من در خانه بودى تا من نمى نشستم به احترام من نمی نشستى و هيچوقت نديدم جلوى من پايت را دراز بكنى، چطور شده كه حالا من ايستاده ام ولى تو در برابر من دراز كشيده اى و با من حرف نمیزنى. من ديگر نمی خواهم زنده باشم. من كه با چشمانى گريان به جسد و چهره برادرم خيره شده بودم ناگهان ديدم چشمانش را به روى مادرم باز كرد.
من يك بار ديگر هم قبل از اين صحنه جسد او را در سردخانه ديده بودم كه چشمانش كاملاً بهم بسته بود. از ديدن اين صحنه خيلى تعجب كردم. چشمان برادرم پس از آن همانطور باز ماند. زندائى ام كه صديقه استيرى نام دارد وقتى اين حالت را از برادرم ديد به زنهايى كه گريه می كردند گفت: گريه نكنيد، شما را بخدا ببينيد سيدعلى زنده است و نمرده است. مادرم را از جسد دور كرديم و جنازه را به غسالخانه بردند.
چون در ابتداى جنگ همه شهدا را غسل می دادند. وقتى روى او آب گرم ريختند چشمانش بسته شد. در مرحله آخر كه او را در كفن پيچيدند و براى وداع آخر دور او جمع شديم مادرم با گريه گفت: سيدعلى چرا می خواهى از من دور بشوى و از كنار من بروى. تا اين جملات مادرم تمام شد ناگهان ديدم برادرم لبخندى زد و چشمهايش را كه در موقع غسل دادن بسته شده بود دوباره باز كرد كه در آن حالت از او عكس گرفتند.(ضميمه) مادرم با ديدن اين حالت در فرزندش بى تابى خود را از دست داد و آرام شد. خود من شاهد بودم چشمان برادرم تا موقع دفن كه قبر او را می بستند همچنان باز مانده بود.
راوی: معصومه اسلامى خواه(خواهر شهيد)
منبع: لحظه های آسمانی کرامات شهیدان(جلد اول)، غلامعلی رجائی 1389
نشر: شاهد
*پایگاه اطلاعرسانی فرهنگ ایثار و شهادت"نویدشاهد"
#کرامات_شهدا
#شهید_سیدعلی_اسلامی_خواه
@dghjkb
✨﷽✨
🔷خداوند متعال بنده توبه کار را دوست دارد!
🔸آیت الله مجتهدی:
شماببینید وقتی فرزندتان یک خطایی می کند، بعد می گویید: «غلط کردم!» چقدر خوشحال می شوید. او را بغل می کنید و می بوسید.
شما که بنده خدا هستید این قدر از پشیمانی فرزندتان خوشحال می شوید، آن وقت خدا که معلوم است چه قدر از توبه بندگانش خوشحال می شود.
فقط یک کلمه به خدا بگو:
«خدایا غلط کردم نفهمیدم! عمرم را به بیهودگی و بطالت گذراندم.»
گاه شیطان به سراغ بعضی افراد می آید و به آنها می گوید: «بی خودی توبه نکن! تو خیلی بدی کردی و محال است که خدا تورا بیامرزد!» این سخن، سخن شیطان است.
📚 در محضر مجتهدی، ج۲، ص۲۸
#آیت_الله_مجتهدی
@dghjkb
🌹شادی روح خودمون در این شب زیارتی اباعبداللهالحسین(علیهالسلام) شهدا را یاد کنیم.....
شادی روح شهدای گمنام🌹
شهدای روحانیت🌹
شهدای محراب🌹
شهدای هستهای🌹
شهدای مدافع حرم🌹
شهدای مدافع امنیت🌹
شهدای مدافع سلامت🌹
شهدای امر به معروف🌹
شهدای انقلاب🌹
شهدای دفاع مقدس🌹
و همه شهدا🌹🌹
🌹اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌹
🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹
@dghjkb
🍃سلام ای شهیدان...
🌴 از کربلا چه خبر؟!
🌴 از مهدی(عج) چه خبر؟!
شما به دیدار کسی رفتید که دلهای ما پرپر میزند نامش را بر زبان بیاوریم...
شما هر شب جمعه در مجلس کسی هستید که ما با رویای کربلایش شب را صبح میکنیم....
به ما گفتن اگر چنین شبی شما را یاد کنیم، مارا نزد آن شاه یاد میکنید....
ای شهیدان که هر شب جمعه یادتان در خاطرمان جاریست...
بی وفایی در مرام شما نیست...
پس پیام دل و جان مارا به آن شاه و مادرشان برسانید...
"اول از همه از جانب ما به آنها سلامی کنید و عرض ادبی
برسانید به او، درد فراق سنگین است ماکه سعادتی نداشتیم در کارزار نینوایت جانی ناقابل فدا کنیم..
اما ای کاش واسطهای شوید تا خداوند مارا به فرزند باقیمانده از نسلت برساند و به ما لیاقت سربازی او را بدهد...
عرضم را کوتاه میکنم زیرا،
اگر بگویم از دردهای نهان در گلوی مردم شاید قرنها طول بکشد
تنها مرحم دل زخم خورده مردم سرزمین من و همه سرزمینها آمدن آن یاری است که شمیم شمارا با خود دارد...."
@dghjkb
🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴
🌱 امام صادق(عليه السلام) فرمودند :
🔸از گرفتارى برادرت اظهار شادى مكن كه خداوند به او رحم مى كند و آن گرفتارى را به تو مى رساند. هر كس از گرفتارى و مصيبتى كه به برادرش رسيده است شاد شود ، از دنيا نرود تا خود گرفتار آن شود.
الكافي ، ج۲ ، ص۳۵۹
#امام_صادق علیهالسلام
@dghjkb
✨خدای مهربانم 🌺
🌱خواندمت پاسخم دادی
🌱به تو تکیه کردم نجاتم دادی
🌱به تو پناه آوردم کفایتم کردی
✨خدای من 🌺
🌱چگونه ناامید باشم
🌱در حالی که تو امید منی
@dghjkb
شرح دعای ندبه_31.mp3
12.39M
#شرح_دعای_ندبه ۳۱ ✨
برای تاریخ سازی،
یعنی مثمرثمر بودن در اتفاقاتِ سرنوشتساز بشر،
کافیست به دو مؤلفهی رشددهنده و تربیتکننده بشر پایبند بود؛
- نیت انجام کار
- به فعل رساندن کار
این دو مؤلفه چطور میتواند چنین نقشی در حیات دنیایی و آخرتی بشر بازی کند؟
#استاد_شجاعی
#آیتالله_میرباقری
@dghjkb
چونکه صبح آمد و چشمم باز شد
قلب من با چشم شما همراز شد
غرق رحمت می شود آن روز که
صبحــش با یاد شما آغاز شد
نوشتند زائران کربلا،
و چه زود به مقصد رسیدند
@dghjkb