هدایت شده از کافه سیاسی
بیانیهٔ انتخاباتیِ جدید اصلاحطلبان: باید نامزدی اصلاحگر برای مشارکت در انتخابات پیدا کنیم
🔹۱۵۱ فعال سیاسی و مدنیِ اصلاحطلب بیانیهای تحلیلی دربارهٔ انتخابات ریاستجمهوری و در ادامهٔ بیانیهٔ «روزنهگشایی» تنظیم کردهاند و شیرزاد، از امضاکنندگان بیانیهٔ «راهگشایی» در گفتوگو با فارس جزئیاتی از این بیانیه را شرح داده است.
🔹شیرزاد با اشاره به جزئیات این بیانیه گفت: همانطور که میدانید در آستانهٔ انتخابات مجلس در پایان سال گذشته بیانیهای با عنوان «بیانیهٔ روزنهگشایی» منتشر شد و در آن بیانیه طلیعههای ظهور و بروز یک گفتمان جدید در عرصهٔ سیاست خودش را نشان داد.
🔹بخش اعظم امضاکنندگان بیانیهٔ راهگشایی افرادی هستند که آن بیانیه را امضا کردند؛ البته مستحضر هستید بعد از آن بیانیه هجمهٔ سنگینی به برخی افراد صورت گرفت ولی خب تقریباً اکثر افرادی که بیانیهٔ قبلی را امضا کردند، بیانیهٔ جدید را هم امضا کردند و تعداد زیادی هم به ما افزوده شد.
🔹اولین موضوع کلیدیِ این بیانیه این است که باید تلاش کنیم با فاصلهگرفتن و دوریجستن از ایجاد دوقطبیهای کاذب در عرصهٔ سیاست و اجتماع، مانع عمیقتر شدن شکاف دولت و ملت بشویم و از فرصت انتخابات هم نهایت استفاده را بکنیم.
🔹در این بیانیه تأکید ویژهای بر این موضوع شده که بعد از پیروزیهایی که در عملیات وعدهٔ صادق برای ایران بهوجود آمد، نیاز است که این پیروزیها در عرصهٔ دیپلماسی برای جامعهٔ ایران نقد بشود و این هم میسر نیست مگر این که دولتی در این انتخابات روی کار بیاید که از پشتوانهٔ اجتماعی بالایی برخوردار باشد.
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
هدایت شده از کافه سیاسی
🔰 اگر انتخابات مهندسیشده بود که شما وزیر نمیشدید!
🔸سخنگوی دولت روحانی و وزیر رفاه وی در اظهارنظری عجیب ادعا کرد: انتخابات مهندسیشده است!
🔸در حالی که بالغ بر ده نفر از طیف مدعیان اعتدال و اصلاحات در انتخابات ثبتنام کردهاند، علی ربیعی نوشت:
🔻«آنچه که این روزها جامعه در صحنه سیاسی انتخابات با تعجب شاهد بود، به نظرم نگرانکننده و موروث انتخابات مهندسیشده، کوچک و کوچکتر شدن مداوم گردش نخبگان، غربالگری مداوم در نظام سیاسی و بیرون ماندن بسیاری از بزرگان، جامعه بیمیانجی و بیسامانی سیاسی است. اهتمام به صندوقها به عنوان میانجیگران سیاسی و اجتماعی، هم وظیفه دولتها و هم وظیفه آحاد جامعه است و اتفاقا نوع کنش دولتهاست که نسبت مردم و رفتار مشارکت را مشخص میکند. انتخابات ۹۸ و ۱۴۰۰ در ایران، نمونه قابل تببین و قابل تفسیر است».
🔸ادعای مهندسیشدگی انتخاباتهای قبلی در حالی است که بارها نامزدهایی از طیفهای مختلف در انتخابات ریاستجمهوری و مجلس و شورای شهر را به دست گرفتهاند. در همین انتخابات اخیر مجلس با وجود همراهی برخی احزاب عضو جبهه اصلاحات با گروهکهای حامی تحریم، طیف دیگری از احزاب اصلاحطلب، فهرستی ۱۶۵ نفره ارائه کردند که بنا بر ادعای رسانههای خودشان ۸۰ تا ۱۰۰ نفر از آنها راهی مجلس شدهاند.
🔸این طیف در انتخابات مجلس یازدهم با سه فهرست حضور داشت اما ناکام در جلب اعتماد مردم بود و در انتخابات سال ۱۴۰۰ نیز در کنار مهرعلیزاده و همتی (با دو میلیون و چهارصد هزار رای)، فهرست جمهور را هم برای انتخابات شورای شهر با امضای خاتمی ارائه کرده بود اما نفر اول آن لیست در تهران، 39هزار رای آورد.
🔸گفتنی است آقای ربیعی عضو ستاد انتخاباتی میرحسین موسوی در انتخابات سال ۱۳۸۸ بود؛ انتخاباتی که با همراهی مدعیان اصلاحطلبی همراه بود اما آنها با ادعای دروغین تقلب زیر میز جمهوریت زدند و به مدت هشت ماه کشور را گرفتار ناامنی و آشوب کردند. در حقیقت برخی اعضای ستاد موسوی، با تغییر کاربری ستاد انتخاباتی، آن را به ستاد فرماندهی آشوب تبدیل کردند.
#پاسخ_شبهات
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
هدایت شده از کافه سیاسی
پروژه احمدی نژاد.mp3
2.79M
🔻احمدی نژاد را بهتر بشناسیم
🎙 دکتر امین بسطامی
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
هدایت شده از کافه سیاسی
💢این سیاست شکست خورده است
🔹عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی با انتقاد از «مشارکت مشروط» گفت: «نباید فکر کنیم به کار بردن کلمه «مشارکت مشروط»، نظام را وادار خواهد کرد که به ما امتیاز دهد. فکر میکنم که عبارت مشارکت مشروط امتحان خود را در انتخابات قبلی پس داده و اینجا اشتباه است.»
🔸«محمد قوچانی» افزود: «هر گونه تعیین نامزدها و اینکه تصمیمگیری کنیم پیش از اینکه شورای نگهبان اعلام نظر کند، به نظر من نوعی اشتباه استراتژیک است؛ یعنی حمایت جبهه اصلاحات از برخی نامزدها نه تنها شانس آنها را در حاکمیت برای تأیید صلاحیت افزایش نمیدهد، بلکه این امکان را کاهش هم میدهد. بهتر است که جبهه اصلاحات صبر و تأمل کند تا ببیند امکان نامزدی برای چه افرادی وجود دارد و چقدر این امکان به پیشبرد تفکرات و گفتمان اصلاحات و نه الزامات تشکیلات، کمک میکند.»
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
هدایت شده از کافه سیاسی
صلاحیت داوطلبان.mp3
2.87M
🔻مبنای تایید صلاحیت داوطلبان
🎙 طهان نظیف سخنگوی شورای نگهبان
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
هدایت شده از کافه سیاسی
✅قالیباف ۱۴۰۳ بدون روتوش| فرهیختگان آنلاین
https://farhikhtegandaily.com/page/252889/
اصلاحطلبان میانهرو چراغ سبز به روزنه گشایی| فرهیختگان آنلاین
https://farhikhtegandaily.com/page/252890/
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
هدایت شده از کافه سیاسی
🔴فرصتهای محمدباقر قالیباف در انتخابات ۱۴۰۳
▫️محمد زعیمزاده، سردبیر روزنامه فرهیختگان در سرمقاله روزنامه نوشت:
◀️قالیباف دیکته نانوشتهای نیست، آمدی و رفتی داشته است، موافقان و مخالفانی پیدا کرده، تصویری از خود ساخته و حالا فرصتها و محدودیتهایی برای کنشگری سیاسی دارد. مهمترین فرصتهای او احتمالا اینها هستند:
۱- شناختهشدگی:
🔴 در انتخاباتی که زودتر از مواقع دیگر سر و تهش جمع میشود و روی دور تند است، امکان انفجار رای و ایجاد تکانه اجتماعی بزرگ برای نامزدهای کمترشناختهشده کم است و این یک مزیت برای افراد شناختهشده حساب میشود. قالیباف در این وضعیت یک گزینه شناختهشده است که انباشتی از امتیازات منفی و مثبت را با خود دارد.
۲- وجود یک رای تثبیتشده:
🔴 این چهارمین انتخاباتی است که قالیباف به آن وارد میشود. حضور در نیروی انتظامی، شهرداری و مجلس بهعنوان اجتماعیترین مسئولیتهای او و البته همین چهار رقابت یک رای تثبیتشده برایش فراهم آورده که هر انتخاباتی را با آن شروع میکند. البته بخش مهمی از این رای تثبیتشده غیرایدئولوژیک است. این غیرایدئولوژیک بودن برای صاحب رای هم فرصت است و هم تهدید. فرصت است از بابت اینکه در میان نامزدهای ایدئولوژیک دیگر پایگاه رای اشتراکی به حساب نمیآید و تهدید است از باب اینکه لغزان است و امکان سُر خوردن به اینسو و آنسو را دارد.
۳- موضوعیت داشتن ثبات در فضای کشور:
🔴 شرایط اجتماعی پساپرواز اردیبهشت در بخشی از فضای عمومی کشور برخلاف ادوار قبلی انتخابات نوعی ثبات را طلب میکند. اینکه این حس چقدر عمومی است و چقدر عمق دارد، باید مطالعه شود اما برخی نظرسنجیها دامنه چنین حسی را نزدیک به ۵۰ درصد رایدهندگان تخمین زدهاند. در چنین فضایی قالیباف با توجه به مولفههای شخصیتی و موقعیتی مزیتهایی پیدا میکند. قالیباف میتواند بدون تبلیغات گلدرشت از موضع کارآمدی خود را نماد امتداد کارآمدیهای دولت سیزدهم معرفی کند. تعداد افرادی که چنین مزیتی را در انتخابات دارند نباید خیلی زیاد باشد.
۴- موضوعیت داشتن در مساله کارآمدی:
🔴 اگر ایجاد ثبات بهعلاوه ارتقای کارآمدی دستگاه اجرایی را مطالبه بخشی از رایدهندگان بدانیم، کاندیدایی مثل قالیباف که تصویر نسبتا کارآمد از دوران نیروی انتظامی و شهرداری تهران از خود به جای گذاشته است موضوعیت مییابد. خصوصا اینکه در هر دو مسئولیت بعد از قالیباف افرادی حضور پیدا کردهاند که مقایسه عملکرد آنها با قالیباف قابل تأمل است. در این ماجرا او باید برای تصویر مجلس فکری کند.
۵- داشتن کاراکتر اجرایی:
🔴 احتمالا بخش مهمی از مردم فارغ از اینکه از گفتمان و ادبیات قالیباف خوششان بیاید یا نیایید، به او رای بدهند یا رای ندهند، رئیس مجلس فعلی را بیشتر یک شخصیت اهل اجرا میدانند تا یک سیاستمدار کارتابلی و ستادی. این ادراک عمومی از کاراکتر او هرچقدر در انتخابات مجلس نمره منفی به حساب میآمد، در انتخابات ریاستجمهوری کار میکند.
۶- امکان تعامل با طیفهای دیگر:
🔴 قالیباف در کنشگری ۲۰ ساله سیاسی خود حسب مشورتهای گوناگون، تجربههای مختلفی را از سر گذرانده است. در برخی از این مقاطع او توانسته شمایل یک سیاستمدار میانهرو و عملگرا را از خود نشان بدهد. این تصویر برای مخاطب عامتر میتواند نسخهای قابل تعامل باشد. قالیباف اینجا یک فرصت ایجابی دارد که مربوط به خودش است و یک فرصت که جنبه سلبی دارد و به ناتوانی برخی رقبایش در ایجاد چنین فضایی برمیگردد.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
هدایت شده از کافه سیاسی
محدودیتهای محمدباقر قالیباف در انتخابات ۱۴۰۳
▫️محمد زعیمزاده سردبیر فرهیختگان در سرمقاله روزنامه نوشت:
قالیباف علاوهبر برخی فرصتها [اینجا بخوانید]، محدودیتهای مهمی هم دارد که برخی از آنها عبارتند از:
۱- چالش در پایگاه رای ایدئولوژیک:
🔴وضع قالیباف در بدنه رای حزباللهی در ۲۰ سال اخیر به فراخور مواضع او و شرایط اجتماعی، فرازوفرودهای فراوانی داشته است. بدنه رای وفادار یا ایدئولوژیک بیشتر از یک رای که در روز انتخابات به صندوق انداخته میشود موضوعیت دارد. بدنه وفادار موتور محرک تبلیغات است. قالیباف در سالهای حضور در شهرداری توانسته یک پایگاه تکنوکراتیک بسازد. او در ۴ سال ریاست مجلس یک بدنه بروکراتیک در پایگاه رای منطقهای هم ایجاد کرده است، اما پایگاه ایدئولوژیک هنوز پاشنهآشیل مهم قالیباف است و او نتوانسته برای این چالش تدبیری کند.
۲- نتایج انتخابات مجلس دوازدهم:
🔴 قالیباف در یک شرایط متفاوت ۴ ماه قبل وزنکشی شده است. فارغ از اقتضائات آن دوره و محدود بودن آن نتایج به تهران به هر ترتیب نتایج انتخابات ۱۲ اسفند هنوز جلوی چشم است و از منظر اجتماعی یک پوئن منفی برای قالیباف به حساب میآید.
۳- مشورتهای غلط و برساختهای غلط:
🔴 قالیباف در طول سالهای حضور در سیاست محصور در مشورتهای غلط بوده است، مشورتهایی که موجب برساختهای پاژگونه از او شده است. او در انتخابات ۸۴ درحالیکه به گواه بازخوردهای برنامه «صندلی داغ» تلویزیون مستعدترین فرد برای جذب پایگاه ایدئولوژیک بود، ناگاه فرمان را به سمتی چرخاند که بدنه وفادار یکپارچه به سمت احمدینژاد ریخت و او را با هاشمی به دور دوم فرستاد.
🔴 در انتخابات ۹۲ درحالیکه ۸ سال فعالیت در شهرداری تهران او را مستعد نمایندگی گفتمان کارآمدی کرده بود با مشورتهای غلط به سمت گفتمان آزادیهای اجتماعی رفت و با حمله گازانبری روحانی انتخابات تعیینتکلیف شد و در انتخابات ۹۶ هم با پی رادیان چرخش و در اقدامی عجیب به سمت عدالت و گفتمان ۴ درصدیها رفت، یعنی دقیقا چیزی که در آن مقطع هیچ ربطی به او نداشت! همه اینها نمونههایی از مشورت غلط بود که تا اسفند ۱۴۰۲ و بستن یک لیست ضعیف با پیشفرضهای غلط ادامه داشت. قالیباف معمولا مشاوران خوبی هم ندارد.
۴- ضعف سیاستورزی:
🔴 قالیباف در بیشتر انتخاباتها با یک رای نسبتا خوب شروع میکند اما تصمیمات و مشورتهای غلط که به برخی نمونههای آن در بالا اشاره کردیم معمولا رای او را فریز یا حتی کاهشی میکند.
۵- متمرکز نبودن روی مزیتهای اصلی:
🔴 دال مرکزی گفتمان قالیباف در انتخاب پیش رو چیست؟ احتمالا اگر از اعضای کمپین او سوال شود به جواب واحدی نرسیم. به فرض متمرکز بودن روی گفتمان کارآمدی، برنامه او برای برساخت کردن این مزیت چیست؟ بقیه ایدههای مرکزی گفتمان قالیباف چگونه با مساله کارآمدی و پیشرفت باید صورتبندی شوند و... اینها سوالاتی است که معمولا قالیباف و ستادش پاسخ درستی برای آنها ندارند.
۶- آسیبپذیر بودن از ناحیه مبارزه با فساد:
🔴 مجموعه شبهات و سوالاتی که در سالهای اخیر به درست یا غلط درباره شرایط اقتصادی و سبک زندگی نزدیکان قالیباف طرح شده است معمولا در افکار عمومی پاسخ معتبری نداشته. فارغ از اینکه این شبهات حاصل یک پروژه سیاسی بوده یا نه، مسیری که قالیباف تاکنون طی کرده بخشی از افکار عمومی را در این ماجرا در وضعیت اطمینانبخشی قرار نداده است.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
هدایت شده از کافه سیاسی
رویکرد رسانه های اصلاح طلب.mp3
2.56M
🔻رویکرد رسانه های اصلاح طلب در انتخابات
🎙میثم محمدی_کارشناس مسائل سیاسی
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
هدایت شده از کافه سیاسی
تبیین رویکرد جریانات سیاسی در انتخابات چهاردهم .mp3
31.43M
✅فایل صوتی
موضوع : رویکرد جریانات سیاسی در انتخابات چهاردهم ریاست جمهوری
🎙سخنران: سعید میرزایی
#جهاد_تبیین
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
هدایت شده از کافه سیاسی
وزیر اطلاعات: رفتار داوطلبان ریاستجمهوری و حامیان آنها بهطور مستمر رصد میشود
🔹در نشست سران ۳ قوه بر ضرورت نصبالعین قرار گرفتن رهنمودهای رهبر انقلاب دربارۀ انتخابات بهعنوان فصلالخطاب، بهویژه در محورهای ارتقای مشارکت مردمی، اخلاقی بودن و سلامت رقابتهای انتخاباتی، برنامهمحور بودن، تقویت گفتمان شهدای خدمت و پرهیز از هرگونه تخریب که الگوی آن در رقابتهای انتخاباتی برخی کشورهای غربی وجود دارد، تأکید کردند.
🔹در ادامۀ جلسه وزیر اطلاعات تأکید کرد رفتار نامزدها و حامیان آنها با بیطرفی کامل و بهطور مستمر رصد شده و به افرادی که رویکرد تخریبگرایانه اتخاذ کنند تذکرات لازم داده خواهد شد و در صورت لزوم گزارش آن در اختیار مقامهای قضایی قرار خواهد گرفت.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
هدایت شده از کافه سیاسی
📢 لاریجانی، جلیلی یا «همستر»؟! نگاه ملت به کدام است؟
⚡️همزمان با رقابتهای انتخاباتی، یک بازی کریپتویی به اسم «همستر کامبت» هم در ایران داغ شده؛ اما...
🔷آمارها نشان میدهد در فضای وب فارسی میزان توجه به «همستر» وجستوجوی کلیدواژههای مربوطه،.چندبرابر «انتخابات» و «لاریجانی» و «جلیلی» است!
❓آیا یکی از اهداف طرح این موضوع در چنین ایامی با هدف به حاشیه بردن انتخابات مهم ایران صورت گرفته است؟؟
✅ با ما همراه باشید
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
هدایت شده از کافه سیاسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ناگفته هایی از بازی های #نات_کوین و #همستر | حتما نگاه کنید!
👈 #شایعه تا واقعیت حواشی
🎙#دکتر_محمدی
✅ با ما همراه باشید
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
هدایت شده از کافه سیاسی
کلیک کن پول دربیار !!!.mp3
3.5M
🔺#تحلیل_برخط
🔺#بازی_همستر
🔺#پیشنهاد_ویژه
👌 کلیک کن پول دربیار !!!
🔊«شاهرخ ابراهیمی»
کارشناس فضای مجازی و رسانه
👈 بازگشت وسیع کاربران به تلگرام بعد از تاثیر خوب شبکه های اجتماعی داخلی و تعریف زمین بازی در #آستانه_انتخابات
👈 به نظر شما #بازیهای_کریپتویی تلگرامی، صرفا برای بازی و درآمد هست
👈 برهم زدن آرامش عمومی و کشاندن افکار عمومی به آشوب و اغتشاش با سودای درآمدزایی #بدون_زحمت
✅ با ما همراه باشید
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
هدایت شده از احمدحسین شریفی
🟢توجه به علایق پژوهشی پژوهشگران در سیره مدیریتی علامه مصباح یزدی
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸علامه مصباح یزدی از معدود اندیشمندان و مدیران حوزه علم و پژوهش بود که توجه ویژهای به سنخ روانی افراد و ذوق و سلیقه شخصی پژوهشگران در مأموریتهای پژوهشی داشتند. به همین دلیل، معتقدم که مجموعه تحت مدیریت ایشان ضمن داشتن هدفمندترین برنامههای آموزشی و پژوهشی، اهتمامی بیبدیل به سلایق و علایق آموزشی و پژوهشی دانشپژوهان و محققان و اعضای هیئت علمی میورزید. نوعی آزادی عمل در فعالیتهای پژوهشی پژوهشگران و اعضای هیئت علمی حکمرفا بود که این بنده در هیچ جای دیگری مثل آن سراغ ندارم.
🔻ایشان ضمن تأکید بر اینکه مراکز پژوهشی لازم است توجهی توأمان به پژوهشهای کاربردی و بنیادی داشته باشند، توجه به سنخ روانی افراد و علایق پژوهشی آنان را نیز لازم میدانست و میفرمود:
«حوصله اشخاص مختلف است؛ بعضیها هستند که حوصله کارهای درازمدت و طولانی را ندارند. اصلاً ساختار ذهنیشان اینگونه است. بعضیها هم هستند که حوصله دارند از صبح تا شب بنشینند و کتاب مطالعه کنند، آن هم نه یک سال، دو سال بلکه ده سال و بیست سال! خسته هم نمیشوند. ما در خود مؤسسه افرادی را داریم که اگر سی سال در یک اتاقی مشغول کار باشند خسته نمیشوند. کسانی را هم داریم که اگر یک کاری یک ماه وقت بخواهد دلشان میخواهد که اگر بشود یک هفتهایاش کنند. حوصله کارهای درازمدت را ندارند و میخواهند زود به نتیجه برسند. ... باید سعی کرد آن کسانی که حوصله کارهای درازمدت را دارند اینها به کارهای بنیادی بپردازند که غالباً برنامههای درازمدت است. دیگران هم کمیابیش به کارهایی که جنبه کاربردی دارد بپردازند.»
#پژوهش
#علامه_مصباح
#مدیریت
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از اخبار مهم(گفتمان انقلاب اسلامی)
🔷 استفتاء مهم از امام خامنه ای (دام ظله)
🔹آیا تخریب نامزدها جهت رأی آوردن فردی که به نظر هواداران اصلح است، جایز است؟
پاسخ: بیان ضوابط و شرایط و نقد برای روشن شدن اذهان مانعی ندارد ولی باید از هتک حرمت و تهمت و توهین اجتناب کرد.
📌 پینوشت:
➖ همانطور که حضرت آقا فرمودند بیان انتقادات برای روشن شدن اذهان مانعی ندارد، و نگفته هم واضح بود.
➖ به طور مثال مگر میشود بدون نقد و سؤال متوجه شد افراد کاندید دچار سلامت اخلاقی و اقتصادی هستند یا خیر ؟!
و آیا روش شدن این مسئله برای کسی که مسئولیت به این مهمی میخواهد بگیرید کم اهمیت دارد؟!
➖ پس کسانی که هر نوع سؤال و نقدی را تخریب کاندیدی خاص میدانند به آنها مشکوک شوید که شاید در کنار حمایت از آن کاندید دنبال رسیدن به منافع شخصی خود هستند و اگر دقت کنید همین افراد رقیب را به شدت تخریب میکنند.
#به_بزرگترین_کانال_انتخابات_بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/1402012463C21989c928f
هدایت شده از آقای تحلیلگر 🇮🇷✌️
شبنامه 1593 - @mrtahlilgar.mp3
11.65M
🚨 تحلیل / روز وحشتناک اسرائیل / لبنان مزه انتقام را به صهیون چشاند / فرمانده ایران صریح وعده انتقام داد!
#شبنامه / تحولات فلسطین / روز تاریک و ترسناک رژیم صهیونیستی / لبنان مزه انتقام را به رژیم صهیونیستی چشاند / دهها نظامی صهیون حذف و زخمی شدند / فرمانده ایران صریح و قاطع وعده ی انتقام داد / قسمت ۱۵۹۳
✅ لینک تمام صفحات ما در شبکه های اجتماعی ✌️🇮🇷
@mrtahlilgar1
هدایت شده از خبر مهم 🇮🇷
🔴 جلسه مسئولان حکومتی در راستای برگزاری انتخابات شد
🔹 نکته مضحک قضیه اونجا است که قالیباف هم که کاندیدای ریاست جمهوری هست به عنوان رییس مجلس در جلسه حاضر شده 😂🤦♂🤦♂
🔥 @Moohem
هدایت شده از خبر مهم 🇮🇷
🔴 آقای قالیباف! چگونه انتظار دارید مردم فکر کنند شما برای «خدمت» آمدهاید؟
🔸نامه بسیج دانشجویی دانشگاههای امیرکبیر و علامه طباطبایی خطاب به آقای محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، پیرامون اعلام کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری
بسمه تعالی
جناب آقای دکتر محمدباقر قالیباف
ریاست محترم مجلس شورای اسلامی
🔹 پس از پایان انتخابات مجلس دوازدهم، آحاد ملت منتظر تشکیل مجلسی در راسامور بودند تا نمايندگانشان به وظایف ذاتی یعنی، تقنین و نظارت بر اعمال و حرکات دولت و تنقید افعال اولیای دولت در موارد تخلف بپردازد، وظیفهای که الحق و الانصاف کاری بسیار صعب و راهی باریک و تاریک در پیش دارد!
🔻 پیرامون اعلام کاندیداتوری حضرتعالی برای انتخابات ریاستجمهوری، در حالیکه «تنها هفت روز» از انتخاب شما به عنوان ریاست مجلس میگذرد، اینکه مجدد احساس تکلیف کرده و تصمیم گرفتهاید در انتخابات ریاست جمهوری هم شرکت کنید، چند نکته را به ذهن افکار عمومی متبادر میکند که مسلماً ۵ محل ابهام و سوالات جدی است و لازم است شفاف و صریح با شما در میان گذاشته شود:
1⃣ به سخرهگرفتن نهاد انتخابات و عدم تعهد به جایگاهی که در آن به عنوان نماینده مجلس قرار گرفته و «سوگند نمایندگی» خوردهاید و آرا مردم را جلب نمودید، میتواند منجر به ایجاد این نگاه شود که مردم، سیاستمداران را بهعنوان شخصیتهای «فرصتطلبی» ببینند که مناصب مهمی چون ریاست مجلس را بهعنوان عرصهای تشریفاتی تلقی کرده و قصد دارند بهصورت پلکانی به مناصب بالاتری برسند و ایجاد این ذهنیت در مردم، ظلم بزرگی است به نظام مقدس جمهوری اسلامی و گناهی نابخشودنی در حق آن!
2⃣ مسئله دیگر گویا نادیده گرفتن پیام انتخابات اسفند ماه ۱۴۰۲ است؛ که عملا مردم علیه گونهای از حضور سیاسی پدرخواندهها در سیاست شوریدند و با رای خود، اعتراض فعالی به عملکرد جنابعالی و حواشی مربوط به اطرافیانتان نشان دادند. درواقع دست ردّ مردم بر جنس سیاستورزی شما و اطرافیانتان در انتخابات مجلس، قیامی علیه سندرم قدرتطلبی بدون مسئولیتپذیری سیاسی بود.
3⃣ با وجود غیرقانونینبودن این اعلام حضور شما در معرکهای که اکنون همه خود را شایسته رقابت در آن میدانند، اما میتوان این موضوع را به معنای فقدان لحاظ اخلاق سیاسی در اقدام شما و حلقه یاران و نزدیکانتان دانست. کدام اخلاق سیاسی اجازه میدهد رأی نمایندگان مجلس در شورای اسلامی به ریاست خودتان را «معلق» کنید و تا یک ماه آینده بهجای مسائل کلان قانونگذاری کشور، درگیر معرکهای بیمعنا شوید؟ مگر خانه ملّت را میتوان معلق نگه داشت؟! آیا تصور کردهاید در مملکت اسلامی ما قحطالرجال است؟! آیا جز جنابتان، آقای نیکزاد و هفت نماینده دیگر مجلس شورای اسلامی -که در این چند روز به وزارت کشور مراجعه کردهاند- شخصیتی نیست که امور را به نحو احسن سامان ببخشد؟!
4⃣ باید در نظر داشت که حضور جنابتان در انتخابات، قطعا منجر به دامنزدن به تشتت موجود در صحنه سیاسی داخل و جبهه انقلاب اسلامی کشور خواهد شد. کما اینکه نمودی از آن در صفآرایی جریانهای سیاسی، در انتخابات مجلس مشاهده شد و اقدام اخیر نیز قطعا به اختلافات درونی مجلس عمق بیشتری خواهد بخشید؛ آن هم در وضعیتی که مقام معظم رهبری در پیام به مناسبت آغاز به کار دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، از مجلس بهعنوان نقطهای که قرار است «دعوتکننده به همدلی» باشد یاد کردند. متاسفانه حضور شما در صحنه سیاسی کشور موجب بیاخلاقیهایی میشود که اطرافیان شما و دیگر عناصر موجود موجب آن هستند. چه کسی بناست ضربه به آبروی ملّی را جبران کند؟
5⃣ همچنین باید توجه داشت که مجلس، امروز در وضعیتِ استثنائیِ که جمهوری اسلامی با آن مواجه شده در تکیهگاهی قوه مجریه، نقش مهم و حیاتی دارد. لذا در این لحظه تاریخی ثبات مجلس به عنوان مکمل قوه مجریه از ضرورت بیشتری برخوردار است و بایستی با قدرت وظیفه خود را انجام دهد و به قوه مجریه برای عبور از این شوک وارده کمک کند و عامل اطمینان خاطر مردمی باشد که باز به جنابعالی اعتماد کرده و در امید احیای مجلس بودهاند.
🔻 با توجه به جمیع نکات بالا و لزوم مراقبت از استحکام استقرار سیاسی جمهوری اسلامی و همچنین جلوگیری از بدگمانی مردم نسبت به مسئولین، از شما درخواست میشود از کاندیداتوری ریاست جمهوری انصراف دهید.
والسلام علی من اتبع الهدی
#بسیج_دانشجویی
#دانشگاه_امیرکبیر
#دانشگاه_علامه_طباطبایی
🔥 @Moohem
هم مجری انتخاباته،
هم کاندیدای انتخابات!
🔻اگر احیانا کسی شائبهای براش ایجاد بشه، با کجا باید مطرح کنه؟؟
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
࿐჻ᭂ⸙@hojre_enghelab⸙჻ᭂ࿐
🖊 واقعا بدون هیچ حب و بغضی میگم
تصورش هم ترسناکه
کسی که چکیده و عصارهی رفسنجانی و خاتمی و احمدینژاد و روحانیه
کسی که نماد تزلزل و تذبذب در رویکرد سیاسیه
کسی که نماد خرابکاری پشت ظاهر موجّه و انقلابیه
فرمان اجرایی کشور رو به دست بگیره...
#رنگارنگ
#یادافعالبلایا
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
࿐჻ᭂ⸙@hojre_enghelab⸙჻ᭂ࿐
هدایت شده از دکتر محمد سجاد شیرودی🚩
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌دوگانه سیاستمدار یا دانشمند!!!
✍هنوز فهم بسیاری از تربیت - و شاید حکومتداری - مبتنی بر سوال نپرسیدن و سوال نداشتن است ... هر آنچه ما میگوییم بپذیر، بدون اِنقُلت!
✔️ابهام و سوال عامل رشد است، هم رشد متربّی و هم مربی و هر قدر برای آن زمینهسازی بیشتری بکنیم، رشد بیشتری ایجاد کردهایم.
👌تفاوت سیاستمدار و دانشمند؛
دانشمند، پرسشهای زیادی دارد، اما سیاستمدار، پاسخهای بسیاری را از حفظ است.
🖌در دنیای امروز، مدرسهها و نظام آموزشی، بیشتر سیاستمدار میسازند تا دانشمند. شاید علت همین باشد که مدیریتِ امروز، زندگیهایِ امروز و عشقها و دوست داشتنهای امروز، تا این حد سیاسی هستند ...
💠ما هنر_پرسیدن را فراموش کردهایم
© دکتر محمد سجاد شیرودی ...👇
💯📮 @drshiroody
💯📮 @drshiroody
💯📮 @drshiroody
هدایت شده از فاستقم کماامرت
خلق حماسه جدید !
محمدكاظم انبارلویی
1- یکی از مؤلفههای دوام و بقای نظامهای سیاسی بهویژه انقلابها «قدرت ترمیم» است. انقلاب اسلامی فراز و فرودهای بزرگی را طی کرده است.تنها در 6 ماهه اول سال 60 شهید بهشتی و 72 تن از یاران امام و رئیسجمهور و نخستوزیر کشور به شهادت رسیدند و قبل از آن یکی از کادرهای اصلی انقلاب یعنی امام خامنهای تنش را با تیغ ترور تا مرز شهادت زخمی کردند.این ضربه در رأس هرم قدرت بود. در قاعده هرم قدرت، یعنی مردم عادی و کوچه و بازار هم در یک جنگ داخلی و هم در یک جنگ خارجی با جان خود هزینه بقای انقلاب را سخاوتمندانه میپرداختند. شمار شهدای ترور تا مرز 17 هزار نفر پیش رفت و صدها هزار نفر هم در جنگ تحمیلی به شهادت رسیدند. اما «قدرت ترمیم» انقلاب به جایی رسید که حتی پس از رحلت امام خمینی (ره) به سرعت آن جایگاه محفوظ ماند و حتی پرقدرتتر در سپهر سیاست ایران، منطقه و جهان درخشید.
2- ثبت نام واجدین شرایط سمت ریاست جمهوری به پایان رسید. به روایت سخنگوی وزارت کشور 80 نفر آمادگی خود را برای پذیرش این سمت به شرط رأی مردم اعلام کردند. از این تعداد 8 نفر حداقل تمام یا برخی شرایط این جایگاه را دارند. مفهوم این کثرت این است که انقلاب «قدرت ترمیم» دارد. اگر مسئول یا مسئولانی به هر دلیل نتوانند این مسیر را ادامه دهند. دهها نفر در «اتاق اجراء» و «تقنین» و سمتهای دیگر وجود دارند که کاستیها در سطوح مدیریتی را ترمیم کنند. آنهم سمتهای که احتمال ترور و شهادت وجود دارد.
3- مردم عزیز ایران در حال خلق حماسهای در هشتم تیر امسال هستند.
رهبر معظم انقلاب در مرقد امام (ره) فرمودند :
- عزاداری مردم برای رئیسجمهور یک حماسه بود.
- حماسه انتخابات مکمل حماسه بدرقه شهیدان است.
- انتخابات باشکوه یک دستاورد بزرگ برای ملت است.
- صحنه انتخابات صحنه عزت، حماسه و رقابت برای خدمت است.
- حضور مردم در اجتماعات روی معادلات منطقه اثر خواهد گذاشت.
تصویر آینده همین است که معظمله فرمودند . انتخابات آینده آوردگاه کم کردن شکاف دولت و ملت است. دولت آینده قطعا با برکت خون شهید رئیسی و یارانش قویتر و کارآمدتر از قبل خواهد شد.
حتی کسانی که با بیمهری انتخاباتهای قبل را تحریم و شبهتحریم کردند برای ترمیم درد وجدان خود به پای صندوقهای رأی خواهند آمد. از میان ثبتنامکنندگان حداقل 17 نفر اصلاحطلب یا با گرایش اصلاحطلبی وجود دارد.
4- در میان ثبتنامکنندگان 45 اصولگرا و 19 نفر مستقل دیده میشوند که انتظار میرود شمار زیادی از آنها قبل یا بعد از اعلام احراز صلاحیتها به نفع عناصر برجستهتر و کارآمدتر و پرکارتر کنار روند.
از دولت شهید رئیسی حداقل 6 وزیر و معاون رئیسجمهور نامزد شدهاند. طبیعی است یکی میتواند به نمایندگی از دولت مدعی نمایندگی تداوم راه شهید رئیسی را داشته باشد. عناصری از مجلس و دیگر نهادها نامزد شدهاند که هر کدام برجستگی خاص خود را دارند.
مقام معظم رهبری در بیانات 14 خرداد در مرقد امام فرمودند :
- کشور به یک رئیسجمهور فعال ، پرکار ، آگاه و معتقد به مبانی انقلاب نیاز دارد.
- مردم جمع شوند با آراء بالا رئیسجمهور بعدی را انتخاب کنند.
در انتخابات مجلس یک منطقی برای گزینش نمایندگان پیدا شد که ظاهرا منطق درستی بود گفته میشد باید انتخابات شاخصمحور باشد شخصمحور نباشد . همچنین میگفتند دوران پدرخواندگی و قبیلهگرایی پایان یافته است.
این حرف درستی بود به شرطی که خود این منطق، منجر به پدیداری «قبیله جدید» و «پدر خوانده جديد»نشود.
شاخصهای گزینش یک رئیسجمهور کارآمد در بیانات رهبری و قانون اساسی مشخص است و همین شاخص ها در قانون انتخابات را میشود در یک جدول درجهبندی کرد و رجال سیاسی و مذهبی که نهایتا مورد تأيید شورای نگهبان قرار میگیرند در آن جدول قرار داد. کسی که بیشترین نمره را آورد بهعنوان رئیسجمهور آینده مورد اجماع ملی قرار دارد.
کشور امروز نیازمند یک رجل سیاسی و مذهبی است که در مورد او اجماع ملی صورت گیرد. تا او بتواند همه گرایشهای سیاسی که درجهای از کارآمدی دارند زیر چتر دولت جدید به کار گیرد. رجال سیاسی مطرح ، احزاب و گروههای پشتیبانیکننده آنها باید به این درجه از رشد در سیاستورزی برسند که مصالح ملی را به مصالح قبیلهای و فرقهای ترجیح دهند. اگر از تجربه انتخابات سالهای 76 ، 84 ، 88 ، 92 ، 96 ، 1400 ریاست جمهوری جمعبندی درستی داشته باشیم خطاهای احتمالی را به صفر کاهش خواهیم داد و به یک دولت قوی ، پرتلاش و کارآمد خواهیم رسید.
با این رویکرد می توان یک حماسه جدید خلق کرد.
هدایت شده از آنتی سکولار
اعتراف تلخ با چاشنی پررویی!
♨️ اسحاق جهانگیری با توجه به اعترافی که داشته بیان کرده است که دهه نود بدترین دهه زندگی مردم بود.
⭕️ از طرف دیگر رهبر معظم انقلاب هم بارها گفتهاند برخی دورهها، دوره کم کاری دولتها بوده؛ دهه ۹۰ دهه پیشرفت خیلی خوبی برای ما نبود.
♨️ با این اوصاف جای تعجب است که اسحاق جهانگیری مجددا برای کاندیدا شدن اقدام کرده است.
باید از این مسبب خرابی های دهه نود پرسید بزرگوار با دولتی که هشت سال در اختیار داشتید چه کردید که باز هم برای خراب کردن زندگی مردم اقدام کرده اید؟
⁉️ جالب اینجاست که جهانگیری ندای مبارزه با فساد هم سر میدهد!
راستی از برادرتان چه خبر؟
❗️پررویی نجومی بیداد میکند...!
✍احسان تهرانی
🌐 #آنتی_سکولار را دنبال کنید👇🏻
🆔 @antisecular_ir
هدایت شده از احمد نوایی / سعیدیسم
این برای اولین باره که انتخابات ایران قبل از انتخابات آمریکا برگزار میشه و سایهی نتیجه ریاست جمهوری آمریکا بر انتخابات ما سنگینی نخواهد کرد. اما فارغ از این موضوع، ۵ ماه دیگه «روز انتخابات» ریاست جمهوری ایالات متحده هست که مردم آمریکا چاره ای ندارن که از بین رئیس جمهور کنونی(بایدن) یا رییس جمهوری سابق( ترامپ) یکی رو انتخاب کنن بدون اینکه امید داشته باشند فرد جدیدی به کاخ سفید راه پیدا کنه.
🇺🇸همین یک نشانه برای اهل تفکر، دلیل روشنی برای افول آمریکای پیره...
کانال سرباز جنگ رسانه#احمد_نوایی👇
➺@ahmad_navaei [عضویت]