از فردا چهارشنبه دوم آذر ماه مطب دکتر پورحسینی به آدرس جدید منتقل می شود.
بلوار شهید کریمی کوچه 20
همه روزه بجز سه شنبه و جمعه از ساعت 7:30 تا 14
هدایت شده از م. پ.حسینی
دوستان سلام✋🍁
📣اطلاعیه مهم، آغاز ثبت نام در:
.
دوره های آموزشی طب سنتی ایرانی
.
✅مزاج شناسی
✅نکات مهم رشد کودکان
✅آمادگی های قبل از بارداری
✅پیشگیری از بیماری های زمستانه
.
⭐️مدرس: سرکار خانم دکتر مژده پورحسینی
متخصص طب سنتی ایرانی MD.PhD
.
⏰مدت زمان دوره: 3 جلسه 1.5 ساعته
با ارائه گواهی از انجمن طب سنتی قم
.
👈برای ثبت نام و اطلاع از مکان و زمان شروع دوره لطفا با شماره تلفن
☎️ 32702410_025 تماس حاصل فرمایید.
.
.
آش گندم برای تقویت قدرت مقابله با بیماری آنفلوانزا و کرونا
1- آب پنج لیوان
2-بلغور گندم یک فنجان
3-هویج یک عدد
4-پیاز کوچک یک عدد
5- جعفری و شوید تازه هر کدام ۳ قاشق غذاخوری خرد شده (در بیست دقیقه آخر پخت اضافه شود)
6- نمک و زردچوبه
7- ۲۵ گرم کره حیوانی
8-لیمو عمانی ( در صورت تمایل یک چهارم)
اگر بیمار کم اشتهاست همین سوپ را میل کند و الا همراه سه وعده غذا یک کاسه سوپ خوری میل شود.
این مقدار سوپ برای ۴ نفر می باشد
بیماران در شروع بیماری سرماخوردگی و آنفلوانزا، بیماران بستری کرونایی و در دوره نقاهت از این سوپ تا بهبود علائم استفاده کنند.
دو غذای بسیار مفید در ایام همهگیری عفونتهای تنفسی:
1) سوپی که داخل آن بیشتر سبزیجاتی مثل پیاز، اسفناج، گشنیز و جعفری و کمی گزنه و حبوبات و غلاتی مثل ماش و عدس و بلغور جو و برنج باشه، داخل این سوپ هویج یا زردک یا شلغم و یا کدو حلوایی می شه اضافه کرد. این سوپ رو با آلو بخارا یا لیمو عمانی یا زرشک یا کمی آب لیمو و نارنج مزه دار کنید. می توانید به این سوپ بال و کتف پوستکندهی مرغ اضافه کنید
2) نخوداب : به صورت نخود ( که حدود ۶ ساعت خیس خورده) همراه پیاز و کمی مرزه و زیره و شوید کاملا پخته بشه که آب آن کم شده و لعاب بیاندازد داخل این غذا میشه گوشت اضافه کرد و یا بدون گوشت پخته بشه. توجه داشته باشید این غذا بسیار مفید برای تقویت ریه و ضعف جسمانی هست.
هدایت شده از DoctorPourhoseini
دوستان گرامی سلام
آغاز فصل زیبای زمستان بر شما مبارک🧤🧣
.
در یک نگاه کلی باید گفت که ما در زمستان باید از سرد و تر پرهیز کنیم . حالا سوالی که اینجا پیش می آید درباره نحوه مصرف خیلی از سبزیجات، صیفیجات و میوههاست.
⚠️چون ارتباطات مناطق با هم نزدیک شده است ما میوههایی را که در مناطق گرم جهان هستند در زمستان به راحتی در اختیار داریم حتی در مناطقی در محیط گرمی که با گلخانهها و غیره ایجاد میکنند در فصل سرما میوههایی تولید میکنند که مخصوص فصل نیست و مصرف اینها باعث می شود از تعادل خارج شویم و نظم طبیعت را به هم زنیم.
⚠️باید مراقبت بیشتری کنیم. یعنی فقط با آنچه که خداوند مناسب این فصل رویانده است برنامه ریزی خوراکی کنیم. که اگر همیشه به همین اکتفا می کردیم و اینقدر همه چیز مخلوط نمی شد اینقدر هم مشکل پیش نمی آمد.
⚠️الان یکی از بزرگترین مشکل ما در خوردنی ها این است که در وسط زمستان کاهو، خیار، گوجه حتی هندوانه، که بسیار میوه مضری در زمستان است، استفاده میشود. باید در فصل سرما از این نوع خوراکیها پرهیز کنیم کمتر استفاده کنیم و به جای آن از سبزی هایی بیشتر استفاده بشود که گرم هستند. مثلا می خواهید سالاد درست کنید با کلم و گل کلم درست کنید، با هویج و کرفس درست کنید و در آن سبزیجات گرم بریزید...
.
👈لینک مقاله توصیه های طب سنتی در فصل زمستان:
https://doctorpourhoseini.ir/winter-recommendations/
.
📚برای مطالعه کامل این مقاله و دیگر مقالات حفظ سلامتی در فصل زمستان به سایت مراجعه کنید.
🌐doctorpourhoseini.ir🌐
🔸دبیر کمیته علمی کشوری کرونا:
⭕️ نمود علائم گوارشی در زیرسویههای جدید کرونا بیشتر است
🔹بیماران حداقل ۵ روز قرنطینه شوند در مورد علائم شدیدتر، قرنطینه به مدت یک هفته تا ده روز توصیه میشود و در صورتی که نیاز به بستری شدن فرد در بیمارستان باشد، بر اساس تجویز و نظر پزشک متخصص، این کار انجام میشود.
🔹مردم در مجامع و فضاهای سربسته حتما از ماسک استفاده کنند.
🔹تزریق یک نوبت یادآور واکسن کرونا برای افراد پرخطر و سالمندان، حتما باید انجام شود.
⭐️بر اساس تحقیقات متخصصین در دوران شیوع بیماریهای تنفسی مانند آنفلوانزا و کرونا استنشاق آب نمک رقیق ( سرم شستشو) و غرغره با آن به مدت 20 ثانیه پس از ساعات مدرسه یا خروج از محل کار می تواند به میزان قابل توجهی از سرایت و انتقال ویروس پیشگیری کند.