از فردا چهارشنبه دوم آذر ماه مطب دکتر پورحسینی به آدرس جدید منتقل می شود.
بلوار شهید کریمی کوچه 20
همه روزه بجز سه شنبه و جمعه از ساعت 7:30 تا 14
هدایت شده از م. پ.حسینی
دوستان سلام✋🍁
📣اطلاعیه مهم، آغاز ثبت نام در:
.
دوره های آموزشی طب سنتی ایرانی
.
✅مزاج شناسی
✅نکات مهم رشد کودکان
✅آمادگی های قبل از بارداری
✅پیشگیری از بیماری های زمستانه
.
⭐️مدرس: سرکار خانم دکتر مژده پورحسینی
متخصص طب سنتی ایرانی MD.PhD
.
⏰مدت زمان دوره: 3 جلسه 1.5 ساعته
با ارائه گواهی از انجمن طب سنتی قم
.
👈برای ثبت نام و اطلاع از مکان و زمان شروع دوره لطفا با شماره تلفن
☎️ 32702410_025 تماس حاصل فرمایید.
.
.
May 11
آش گندم برای تقویت قدرت مقابله با بیماری آنفلوانزا و کرونا
1- آب پنج لیوان
2-بلغور گندم یک فنجان
3-هویج یک عدد
4-پیاز کوچک یک عدد
5- جعفری و شوید تازه هر کدام ۳ قاشق غذاخوری خرد شده (در بیست دقیقه آخر پخت اضافه شود)
6- نمک و زردچوبه
7- ۲۵ گرم کره حیوانی
8-لیمو عمانی ( در صورت تمایل یک چهارم)
اگر بیمار کم اشتهاست همین سوپ را میل کند و الا همراه سه وعده غذا یک کاسه سوپ خوری میل شود.
این مقدار سوپ برای ۴ نفر می باشد
بیماران در شروع بیماری سرماخوردگی و آنفلوانزا، بیماران بستری کرونایی و در دوره نقاهت از این سوپ تا بهبود علائم استفاده کنند.
دو غذای بسیار مفید در ایام همهگیری عفونتهای تنفسی:
1) سوپی که داخل آن بیشتر سبزیجاتی مثل پیاز، اسفناج، گشنیز و جعفری و کمی گزنه و حبوبات و غلاتی مثل ماش و عدس و بلغور جو و برنج باشه، داخل این سوپ هویج یا زردک یا شلغم و یا کدو حلوایی می شه اضافه کرد. این سوپ رو با آلو بخارا یا لیمو عمانی یا زرشک یا کمی آب لیمو و نارنج مزه دار کنید. می توانید به این سوپ بال و کتف پوستکندهی مرغ اضافه کنید
2) نخوداب : به صورت نخود ( که حدود ۶ ساعت خیس خورده) همراه پیاز و کمی مرزه و زیره و شوید کاملا پخته بشه که آب آن کم شده و لعاب بیاندازد داخل این غذا میشه گوشت اضافه کرد و یا بدون گوشت پخته بشه. توجه داشته باشید این غذا بسیار مفید برای تقویت ریه و ضعف جسمانی هست.
هدایت شده از DoctorPourhoseini
دوستان گرامی سلام
آغاز فصل زیبای زمستان بر شما مبارک🧤🧣
.
در یک نگاه کلی باید گفت که ما در زمستان باید از سرد و تر پرهیز کنیم . حالا سوالی که اینجا پیش می آید درباره نحوه مصرف خیلی از سبزیجات، صیفیجات و میوههاست.
⚠️چون ارتباطات مناطق با هم نزدیک شده است ما میوههایی را که در مناطق گرم جهان هستند در زمستان به راحتی در اختیار داریم حتی در مناطقی در محیط گرمی که با گلخانهها و غیره ایجاد میکنند در فصل سرما میوههایی تولید میکنند که مخصوص فصل نیست و مصرف اینها باعث می شود از تعادل خارج شویم و نظم طبیعت را به هم زنیم.
⚠️باید مراقبت بیشتری کنیم. یعنی فقط با آنچه که خداوند مناسب این فصل رویانده است برنامه ریزی خوراکی کنیم. که اگر همیشه به همین اکتفا می کردیم و اینقدر همه چیز مخلوط نمی شد اینقدر هم مشکل پیش نمی آمد.
⚠️الان یکی از بزرگترین مشکل ما در خوردنی ها این است که در وسط زمستان کاهو، خیار، گوجه حتی هندوانه، که بسیار میوه مضری در زمستان است، استفاده میشود. باید در فصل سرما از این نوع خوراکیها پرهیز کنیم کمتر استفاده کنیم و به جای آن از سبزی هایی بیشتر استفاده بشود که گرم هستند. مثلا می خواهید سالاد درست کنید با کلم و گل کلم درست کنید، با هویج و کرفس درست کنید و در آن سبزیجات گرم بریزید...
.
👈لینک مقاله توصیه های طب سنتی در فصل زمستان:
https://doctorpourhoseini.ir/winter-recommendations/
.
📚برای مطالعه کامل این مقاله و دیگر مقالات حفظ سلامتی در فصل زمستان به سایت مراجعه کنید.
🌐doctorpourhoseini.ir🌐
May 11
🔸دبیر کمیته علمی کشوری کرونا:
⭕️ نمود علائم گوارشی در زیرسویههای جدید کرونا بیشتر است
🔹بیماران حداقل ۵ روز قرنطینه شوند در مورد علائم شدیدتر، قرنطینه به مدت یک هفته تا ده روز توصیه میشود و در صورتی که نیاز به بستری شدن فرد در بیمارستان باشد، بر اساس تجویز و نظر پزشک متخصص، این کار انجام میشود.
🔹مردم در مجامع و فضاهای سربسته حتما از ماسک استفاده کنند.
🔹تزریق یک نوبت یادآور واکسن کرونا برای افراد پرخطر و سالمندان، حتما باید انجام شود.
⭐️بر اساس تحقیقات متخصصین در دوران شیوع بیماریهای تنفسی مانند آنفلوانزا و کرونا استنشاق آب نمک رقیق ( سرم شستشو) و غرغره با آن به مدت 20 ثانیه پس از ساعات مدرسه یا خروج از محل کار می تواند به میزان قابل توجهی از سرایت و انتقال ویروس پیشگیری کند.
📌چطور در هوای آلوده سالم بمانیم؟
🔍دکتر حسین رضایی زاده؛ معاون توسعه سلامت دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت:
🔸در طب ایرانی دستورالعمل های ساده ای وجود دارد که با عمل به آنها میتوان اثرات آلودگی هوا بر بدن را به حداقل رساند.
🔸دود کردن اسپند، کندر و پوست خشک انار و بوهای خوشی چون لیمو، پرتقال و سیب به کاهش عوارض آلودگی هوا در این روزها کمک می کند.
🔸دود کردن گیاهانی مثل پوست انار، ریشه بادام تلخ، میوه به، برگ بید، اندام هوایی ریباس، گل زعفران، چوب سیب و عود هندی مذکور می تواند در تقویت اعضای رئیسه بدن (مغز و سیستم عصبی، قلب و کبد) و کاهش عوارض آلودگیها مؤثر باشد.
🔸بوییدن نیلوفر، بنفشه و صندل در افراد گرممزاج و مشک، عنبر، لادن، میخک (قرنفل) و جوز بوا در افراد سردمزاج توصیه میشود.
🔸مصرف عسل به شیوه های مختلف می تواند در این هوای آلوده برای سلامت بدن مفید باشد.
🔸 پیاز، نارنج و لیمو را می توان برش داده و در فضای خانه قرار داد چراکه این مواد خوراکی، خاصیت جذب کنندگی سموم هوا را دارند.
🔸با ترکیب آب و گلاب و جوشاندن آن، می توان نوعی بخور تهیه کرد که موجب کاهش میزان آلودگی هوای خانه شود.
🔸 پیازچه، گشنیز، شوید، ریحان و زرشک از جمله مواد غذایی مفیدی هستند که به کاهش جذب سموم در بدن کمک می کنند.
🔸در هوای آلوده بدن مستعد بیماری هایی مانند سرماخوردگی می شود بنابراین هشت ساعت خواب در طول شبانه روز همراه غذای مناسب می تواند از بیماری هایی که در نتیجه ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن و آلودگی هوا ایجاد می شوند، جلوگیری کند.
🔸استفاده از غذاهایی مثل سوپ جو و شلغم پیشنهاد طب ایرانی برای کاهش جذب سموم هوا و نیز تقویت سیستم ایمنی بدن است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آشنایی با نان سالم
♦️دستورات غذایی هر گروه از بیماران سوء مزاج 👇🏻
بنا به دستوری که در هنگام ویزیت داده می شود انتخاب و اجرا شود:
⭐️آداب تغذیه برای همۀ گروه ها:
خوب بجوید (حداقل 30 بار)
آرام بخورید و با آرامش غذا بخورید.
صحبت نکنید.
نشسته روی زمین غذا بخورید.
پرخوری نکنید.
تا گرسنه نشده اید نخورید.
درهم خوری چند نوع غذا ممنوع. ماست و لبنیات، آب و مایعات، سالاد و میوه بر سر سفره ممنوع. ( در صورت سازگاری با معده نیمساعت قبل غذا مجاز است)
روی غذا نخوابید.
شام 2-3 ساعت قبل خواب باشد.
روی غذا فعالیت نکنید.
🌓غذاهاي مضر در بیماران با غلبه سودا:
فريز شدهها - غذاهاي بيات- پنير-کشک- آب يخ- چاي- قهوه- ماهی- گوشت گاو و شتر و شترمرغ- عسل و خرمای زیاد - سير و پياز (فقط پخته با حجم کم مجاز است)- کلم شاهي تره- ادويهجات-زنجبيل و فلفل- کرفس و ترخون و نعنا- میوه ترش- سرکه و ترشیها- شوري- گوجه- بادمجان- عدس- باقلا- فست فودها- قارچ- کنسروها- رب گوجه
🩸غذاهاي مفيد برای بیماران با غلبه سودا:
بادام- انجیر- مویز-توت- زرده تخم مرغ- گوشت گوسفندی و جوجه- گندم- نخود- ماش- کاهو-هویج- شلغم- خرفه- کدو حلوايي- کدو خورشتي- پالوده سيب- انگور شيرين- سيب و گلابی - کره و روغن حيواني - ماست شيرين گاوي- فرني- شير برنج- خوراکیهای شیرین ملایم- زیتون-
🍽🍽🍽🍽🍽🍽
🌞غذاهاي مضر در بیماران با غلبه صفرا:
سرخ کردني- سير و پياز - چرب و شيرين- تخم مرغ زياد - گوشت شتر و شترمرغ - انواع ادويه- چاي قهوه- ريزهخواري- عسل- کرفس- ترب- شاهي تره ترخون شويد نعنا و پونه- بادمجان-زعفران- وانيل- خردل- خرما- گردو- پسته- نمک و شوری- انواع سس و فست فودها- چیپس وپفک و...پرخوري-
💦غذاهاي مفيد در بیماران با غلبه صفرا:
سوپ جو- آشهاي ترش- ماءالشعير- دوغ و ماست شیرین- شاه توت- زرشک- هلو- انار - خيار کاهو- سيب و گلابي- کدو خورشتي- آلو- تمرهندی - اسفناج- خرفه- گشنيز- عدس و ماش- ميوه به اعتدال- گلاب- شربت آبليمو- هندوانه- بادام- روغن بادام
♨️♨️♨️♨️♨️♨️
❌غذاهای غلیظ و بد هضم:
گوشتها خصوصا گاو گوساله شتر شترمرغ. جگر. ماهی.
سفیده تخم مرغ.
نان خمیر و برنج خمیر. نان سفید. ماکارونی. رشته. کیک و کلوچه. حلوا.
لبنیات خصوصا پنیر.
الویه. حلیم. کله پاچه.
سیب زمینی پخته و سرخ شده.
عدس. باقلا.
کنجد و ارده .
کلم. قارچ. موز. خرما.
غذاهای چرب خصوصا با روغن جامد.
رب گوجه.
همه فست فودها.
❌❌❌❌❌❌
May 11