eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
31هزار دنبال‌کننده
26.7هزار عکس
16.9هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
آنگاه که غرور کسی را له می کنی، آنگاه که کاخ آرزوهای کسی را ویران می کنی، آنگاه که شمع امید کسی را خاموش می کنی، آنگاه که بنده ای را نادیده می انگاری ، آنگاه که حتی گوشت را می بندی تا صدای خرد شدن غرورش را نشنوی، آنگاه که خدا را می بینی و بنده خدا را نادیده می گیری می خواهم بدانم، دستانت رابسوی کدام آسمان دراز می کنی تا برای خوشبختی خودت دعا کنی👌🏻 ‎‎‌‌‎ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
با هر دستی در زندگی ببخشید با همان دست هم خواهید گرفت. چنانچه مثبت باشید بازتاب کائنات مثبت و چنانچه منفی باشید بازتاب کائنات نیز منفی خواهد بود 🌸♥️ روزتون زیبا ❤️ ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😊☝️ 😍 خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️ تو کانال بیش از ٢٠٠ مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 آموزش گلسر زیبا😊👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 داخل ظرف استوانه ای یک شاخه گل مصنوعی قرار بدید و توش آب بریزید . بعد روی آب شمع شناور بزارید 😍👍 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 تزئین الویه ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 روی کارگاه گلدوزی بدون استفاده گل بچسبونید و به عنوان حلقه ی تزئینی به اتاقتون نصب کنید یا از پشت در آویزش کنید 😍👍 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 🔸۴تاسیب زمینی متوسط آب پز کردم بعد ۳۰۰ گرم قارچ ریز خرد کردم و با یک قاشق آبلیمو تفت دادم تاآبش کشیده شد توی یک کاسه سیب زمینی پخته رنده شده،۱دونه پیاز متوسط رنده شده آب گرفته شده، ۱ دونه هویج کوچولوی رنده شده.قارچ تفت خورده_۳ ق غ جعفری خردشده نمک و فلفل و پودر سیر،دوتا تخم مرغ و ۱ قاشق غ آرد سفید مخلوط کردم و سرخ کردم ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 با نمد گل درست کنید و به شکل ریسه در بیارید . بعد ریسه های گل رو از کارگاه گلدوزی آویزون کنید و یک آویز خوشگل بسازید 😍👍 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 میوه های درخت کاج رو با انبر بشکنید بعد با گواش یا رنگ اکرلیک رنگشون کنید و روی تخته بچسبونید . به این ترتیب دیوار کوب زیبا درست کردین😎 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
خلاقیت از اطمینان می آید ، به خودت اطمینان داشته باش 🌸♥️ روزتون زیبا ❤️ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🍭 زغال اخته تازه دو لیوان آب یک و نیم لیوان نمک و گلپر به میزان لازم برای تهیه اسکمو یا همون الاسکا اخته زغال اخته و آب رو داخل ظرف بریزید بذارید با حرارت ملایم نیم ساعت تا چهل دقیقه بپزه بعد از پخت نصف زغال اخته ها رو جدا کنید و بکوبید و با باقی مواد ترکیب کنید تا مایع غلیظ باشه و بعد یخ زدن حالت یخ خالی نداشته باشه گلپر و نمک اضافه کنید و مخلوط کنید و داخل قالب مخصوص یا لیوان یک بار مصرف بریزید چوب بستنی بذارید و بذارید ۸ ساعت داخل فریز ببنده ‌و نوش جان کنید اگر‌از زغال اخته خشک استفاده میکنید حتما باید ۱۲ ساعت با آب خیس بدین 👏😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 سه رنگ ژله را به دلخواه درست كردم توي سه ظرف جدا ريختم و فقط هم يك بسته پودر را با يك ليوان آب جوش مخلوط كردم وقتي كه خوب سفت شد خوردشون كردم و قالب را چرب كردم و ژله هاي خورد شده را ريختم داخل قالب يك بسته ژله آلوورا هم با يك ليوان آب جوش حل كرده بودم و يك بستني ليواني وانيلي را بهش اضافه كردم و حسابي مخلوط كردم و روي اون ژله هاي خورد شده ريختم و گذاشتم توي يخچال تا خودشو گرفت. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 آب ولرم یک سوم لیوان خمير مايه يک ق غ خ سرخالى شير نصف ليوان روغن مايع ٦ ق غ خ تخم مرغ يك عدد شكر يه ق چ خ نمك نصف ق چ خ آرد سه و نيم ليوان خمير مايه رو با شكر و يك سوم اب ولرم حل مى كنيم وهمه ى مواد رو به جز ارد باهم مخلوط كنيد ،ارد رو الك كنيد و كم كم به مواداضافه كنيد و ورز بديد تا يه خمير تقريبا سفت بدست بياريد(خميرپيتزا از خمير پيراشكى و دونات يكم سفت تر باشيد باشه) بعد روش رو مى پوشونيم و جاى گرم دوساعتى استراحت مي تا عمل بياد.... خمیر رو یکم ورز بدید و سینی پیتزا رو‌چرب کنید و خمیر رو توش باز کنید به قطر نیم سانت،بذارید پنج دقیقه تو فر با دمای ۲۲۰درجه بپزه و‌بعد بیارید بیرون و یه لایه ی مخلوط سس کچاب و باربیکیو روش بمالید و یه لایه پر پنیر بریزید و روش‌ ژامبون یا سوسیس وفلفل دلمه و قارچ و گوجه و فلفل سیاه و آویشن و دوست داشتید یه حبه سیر که حلقه شده رو روش بریزید و یکم دیگه پنیر روش بریزد و با حرارت یا ۲۰۰تا ۲۲۰‌درجه بذارید تو فر تا روش طلایی بشه.... می تونید بجای ژامبون و سوسیس از گوشت یا فیله ی مرغ طعم دار شده هم استفاده کنید☺️ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 😋 ▫️سينه مرغ : ٢ عدد (٣٠٠ گرم) ▫️رنده پوست ليمو ترش : ١ قاشق مربا خوري ▫️آب ليمو ترش : ٢ قاشق مربا خوري ▫️سس خردل : ٢ قاشق مربا خوري ▫️ژامبون گوشت : ٤ اسلايس ▫️پنير چدار ورقه اي : ٤ ورق ▫️تخم مرغ : ١ عدد ▫️آرد سفيد، پودر پانكو ، نمك و فلفل سياه : به ميزان لازم 🔸سينه مرغ را از طول برش بزنيد و باز كنيد، روي سينه مرغ نمك، فلفل سياه و آب ليمو ترش بريزيد با بيفتك كوب سينه مرغ را آرام آرام بكوبيد تا پهن شود،آب ليمو باعث ميشود سينه مرغ راحتتر كوبيده و پهن شود، سس خردل بماليد و يك ورق ژامبون روي سينه مرغ قرار دهيد، سپس پنير گودا و دوباره ژامبون بچينيد، سينه مرغ را خيلي محكم رول كنيد و روي سلفون بگذاريد دو طرف سلفون را ببنديد و چند بار روي سطح كار بغلتانيد تا مرغ كاملا بسته شود ( حتما ويدئو را در هايلايت ببينيد) مرغ رول شده را يك ساعت داخل يخچال بگذاريد سپس از سلفون خارج كنيد به آرامي و بترتيب داخل آرد سفيد، تخم مرغ و پودر پانكو بغلتانيد در روغن داغ سرخ كنيد و يا داخل فر ٢٠٠ درجه بگذاريد ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
هدایت شده از تبلیغات دختران حوا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سفید کننده و صورت و بدن😳 با استفاده تاثیر شگفت انگیزشو ببینین😍 پوست با یک ماه استفاده 😱 برای خرید محصول روی لینک زیر کلیک کنید😊👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3647799465C899ca665b2 https://eitaa.com/joinchat/3647799465C899ca665b2
مثل پیرزنا زیر گلوت گره نزنی پاشی بری اونا حوصلشون کمه اما تو چی😄 باش یکم😎 طوری روسری تو سرت کن که همه خانما چشاشون گشاد بشه😁 بیا اینجا انواع مدل بستن شال و روسری گذاشته 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/765264027Cb07fe2a255 https://eitaa.com/joinchat/765264027Cb07fe2a255
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸 🌸 🍗 😋 🔸فیله های مرغ رو با نمک و فلفل و پودر سیر و پاپریکا و پیاز خلالی شده مزه دار کنید و بزارید داخل یخچال یه دوساعتی بمونه. به دو عدد تخم مرغ دو قاشق غذاخوری شیر و نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و بزنید تا از لختگی دربیاد. فیله های مرغ رو اول به آرد سفید بزنید بعد داخل تخم مرغ بزنید و در آخر هم به پودر سوخاری .یه نیم ساعت بهشون استراحت بدین و داخل روغن داغ سرخ کنید. مدت زمان سرخ شدن فیله ها سه تا چهار دقیقه ست.زیادی بمونه سفت میشه.البته بچه های من ترد دوست دارن و من کمی بیشتر داخل روغن نگه میدارم. اگه فیله هاتون کلفت بود بین دوتا کیسه فریزر بزارید و با گوشتکوب روی فیله ها به آرومی بکوبید تا کمی نازک بشه ولی مواظب باشید پاره نشه ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 اموزش شمع اکلیلی 🌼اکلیل رو داخل چسب چوب غلیظِ بی رنگ بریزید و هم بزنید. 🌼با قلمو روی بزنید و اجازه بدید خشک بشه دوباره بزنید✋ . 🌼چند بار این کار و تکرار کنید و هر بار اجازه بدید کامل خشک بشه ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 😋 ✍ مواد لازم: 3 پیمانه برنج 1 پیمانه عدس 300 گرم سینه مرغ که من حذفش کردم 150 گرم کشمش 50 گرم زرشک زعفران 1 عدد پیاز 1عدد سیب زمینی کبریتی خرد شده و سرخ شده برای تزیین و یا خلال سیب زمینی آماده 🍜 طرز تهیه: عدس را با کمی آب پخته ومراقب باشین له نشه، برنج را آبکش کرده و درقابلمه لایه لایه برنج وعدس بریزید و با کمی روغن دم کنید، درظرفی پیازراکمی تفت داده وسینه مرغ را اضافه کرده به همراه ادویه مخصوصا زعفران ودارچین می پزید، کشمش که ازقبل خیس کردید را درکمی کره وروغن سرخ کنید زرشک را هم کمی تفت دهید. پلو را درظرف به همراه مرغ، کشمش ، زرشک و زعفران آب زده به هرمدلی که دوست دارید بریزید، ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‎‌ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 اموزش شمع اکلیلی 🌼اکلیل رو داخل چسب چوب غلیظِ بی رنگ بریزید و هم بزنید. 🌼با قلمو روی بزنید و اجازه بدید خشک بشه دوباره بزنید✋ . 🌼چند بار این کار و تکرار کنید و هر بار اجازه بدید کامل خشک بشه ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😊☝️ 😍 خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️ تو کانال بیش از ٢٠٠ مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😊☝️ 😍 خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️ تو کانال بیش از ٢٠٠ مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌯 😋 🔸من از نون اماده مغز دار از نان حجیم تهیه کردمشون وسطش رو افقی برش دادم برای مواد میانی مرغ پخته و ریش شده رو با پیاز داغ و فلفل دلمه ای رنگی و قارچ و ذرت رو با هم مخلوط و تفت دادم نمک و فلفل و زرچوبه و اویشن زدم و وقتی حرارت و خاموش کردم یه ق غ خامه صبحانه اضافه کردم بهش ،روی لایه زیرین نان برش داده شده پنیر ورقه ای گذاشتم از مواد میانی مرغ روی پنیر گذاشتم و رو سطح نون پخش دوباره روش پنیر گذاشتم و لایه ویه نون رو روش قرار دادم و در ماهیتابه که داغ شده بود رو حرارت کم گذاشتم ساندویج و داخل ماهیتابه گذاشتم و یه ظرف سنگین روش گذاشتم تا موادبه خورد هم برن و نونش کرانچی بشه ،هر طرف نون رو یه ربع تو تابه قرار میدیم و موقع سرو از وسط به صورت عمودی برش میدیم ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
برای درست کردن این دسر خوشگل و رنگی رنگی شما باید قالب مکعبی سیلیکونی تهیه کنید. که به ازای ۲ مکعب به ۵۰ گرم ژله که با نصف آب و نصف شیر مخلوط میشه احتیاج دارین. با هر طعم و رنگی که دوست دارین، به این صورت که ۵۰ گرم ژله رو با نصف پیمانه آب جوش حل کنید و چون مقدار آب کمه حتما بنماری کنید تا تمام ذرات ژله و شکر حل بشه، بعد از اینکه کامل خنک شد نصف پیمانه شیر رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا حالت بریده بریده نباشه. قالب رو با روغن مایع خیلی کم چرب کنید و ژله هارو بریزین داخلش و بزارین تو یخچال حدود ۵،۶ ساعت و بعد خیلی آروم و با احتیاط از قالب دربیارین‌. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸