فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه ایده ی خیلی خوشگل 🤗
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#یلدایی🍉🍉
#باسلوق_ژله_ای 😋
مواد لازم:
پودر ژله آلوورا 1بسته
شکر 1پیمانه
نشاسته 1/2پیمانه
آب 1و نیم پیمانه
گلاب 2/3پیمانه
پودر ژلاتین 2ق غ
طرز تهیه:
ابتدا نشاسته را با آب حل و از صافی رد کنید. سپس شکر و بقیه مواد را به نشاسته اضافه و کاملاً مخلوط کنید.مواد را روى حرارت قرار داده مرتب و آرام هم بزنید تا سفت شود و قل بزند. حرارت زیاد نباشد تا کاملاً بوى خامی نشاسته گرفته شود.مواد را به دو قسمت تقسیم کرده و به هر کدام رنگ قرمز و سبز اضافه و مخلوط کنید.
سپس در قالب دلخواه که کمی چرب کرده اید از مواد قرمز بریزید و در یخچال به مدت نیم ساعت قرار دهید تا نیم بند شود.بعد از آن از مواد سبز روی لایه قرمز بریزید و به مدت 2ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد. سپس از قالب خارج کنید و در ظرف سرو می چینیم.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#یلدا🍉🍉
#بانو_باسلیقه💕
داخل ظروفی که توشون ژله ریختین چوب بستنی بزازید و شیک سرو کنین
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
7.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌸 #بافت_مو
بافت موی زیبا😊👌
درست کن و بدرخش ✨
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #فسنجان
من برای حدود ۵۰۰ گرم مرغ، تقریبا ۲۰۰ گرم گردو آسیاب شده و یک پیاز کوچیک و ۵ ق غ رب انار ترش استفاده میکنم. چون رب ترش هست، شکر هم میزنم
اول پیاز رو رنده درشت میکنم(یا خیلی ریز نگینی خرد میکنم) و با کمی روغن کاملا تفت میدم تا رنگش طلایی شه. بعد گردوی آسیاب شده رو بهش اضافه میکنم و تفت میدم تا به روغن بیفته. تیکه های مرغ رو هم بهش اضافه میکنم. نمک و فلفل و خیلی کم زردچوبه هم میزنم و وقتی مرغ کمی تفت گرفت، تقریبا 3 لیوان آب بهش اضافه میکنم و شعله رو خیلی کم میکنم تا کم کم بپزه. یک ساعت که گذشت، بهش رب انار میزنم و شکر به اندازه دلخواه هم اضافه میکنم(بسته به ذائقه تون که ترش یا شیرین دوست داشته باشید). یه تیکه یخ هم برای روغن انداختن، توش میندزم.
دوباره میذارم با شعله کم بپزه تا کاملا جا بیفته و روغن گردو هم بالا بیاد. فقط گاهی بهش سر میزنم و هم میزنم تا ته نگیره. میتونید مرغ روجدا کمی سرخ کنید و دیرتر به خورشت اضافه کنید👌
دوستان من خیلی کم روغن میزنم این روغن روی خورشت از گردو هست
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
✲ زندگیست دیگر...🦋
همیشه که همه ی رنگ هایش جور نیست
همه ی سازهایش کوک نیست
☀️|حواست باشد✨
به این روزهایی که دیگر بر نمی گردد
به فرصت هایی که مثل باد می آیند💨🌬
و می روند و همیشگی نیستند
به این سال ها که به سرعتِ برق گذشتند
به جوانی که می رود،
به میانسالی که می آید،
حواست باشد به کوتاهی زندگی... 🌻🍋
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#بادمجان_کباب 😍😋
یه غذای محلی گیلانی هستش
مواد لازم گردو ،رب انار ،سبزی معطر ،پیاز ،نمک وزردچوبه ،بادمجون رو پوست میگیریم وسطشو تا نصف پاره میکنیم بعد موادی ک اماده کردیم رو میزاریم لای بادمجون ،،گوجه هم همین طور سرخش میکنیم ،بعد با شعلع کم میزازیم ی ساعت جا بیفته ،موادشم ینصف استکان اب سرد میریزیم ب بادمجان سرخ شده اضافه میکنیم ،گردو وسبزی و پیاز رب انار و باهم قاطی میکنیم تفت میدیم و بهشون اضافه میکنیم البته من توشکم بادمجون نریختم موادو بسلیقه خودم درست کردم😋😋😋😋
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
تزئین کباب😊👌
ببین و ایده بگیر 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#ارزانسرای شال و روسری اینجاست 😍👇
#ارزانسرای شال و روسری اینجاست 😍👇
https://eitaa.com/joinchat/765264027Cb07fe2a255
https://eitaa.com/joinchat/765264027Cb07fe2a255
_________&________
همه #محجبه های شیک پوش اینجا جمع شدن☺️👇
https://eitaa.com/joinchat/765264027Cb07fe2a255
https://eitaa.com/joinchat/765264027Cb07fe2a255
❌❌ چند دقیقه دیگه پاک میشه ❌❌
🌷از درخت بیاموزیم🌷
🌼برای بعضی ها باید ریشه بود،
تا امید به زندگی را به آنها بدهیم.
🌸برای بعضی ها باید تنه بود،
تا تکیه گاه آنها باشیم.
🌼برای بعضی ها باید شاخ و برگ بود،
تا عیب های آنها را بپوشانیم.
🌸برای بعضی ها باید میوه بود،
تا طعم زندگی کردن را به آنها بیاموزیم
نه زنده ماندن را
روزتون زیبا ❤️
❤️🧡💛💚💙💜