فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه غذای خوشمزه و آسون آوردم براتون😍
مواد لازم
۳تیکه سینه مرغ رو به قطر دو سانت برش بزنید و با نمک و فلفل سیاه و پاپریکا مزه دار کنید
یک عدد پیاز
دو حبه سیر
آب مرغ یا آبجوش ۳۰۰ ml
کره یک قاشق غذاخوری و یک قاشق غذاخوری روغن
۲ قاشق غذاخوری سویا سس ( در صورت تمایل قابل حذفه)
یک قاشق غذاخوری آرد
شیر یا خامه رقیق شده ۲۰۰ ml
مقداری جعفری خرد شده
نمک و فلفل سیاه
❤️🧡💛💚💙💜
11.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم یک روش جالب برای دونات قابلمه ای را حتما یکبا امتحان کن
مواد:
150 میلی لیتر شیر گرم
شکر 35 گرم
5 گرم مخمر فوری
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری روغن پخت و پز
325 گرم آرد نان
1/4 قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
15 گرم کره
شکر پودر شده
نوتلا
❤️🧡💛💚💙💜
🌸 🌸 #خورشت_مرغ_و_بادمجان
اول به تیکه های مرغ نمک و زردچوبه زدم و توی روغن سرخ کردم، بعد درآوردم و دو تا پیاز متوسط رو خلالی کردم و توش تفت دادم تا طلایی بشه. بعد دو قاشق رب گوجه زدم و گذاشتم رنگشو پس بده، کمی فلفل و پاپریکا هم زدم، دو لیوان اب ریختم و مرغ سرخ شده رو گذاشتم توش با شعله کم بپزه.
بادمجونا رو هم جدا سرخ کردم، نیم ساعت آخر پخت خورش روی مرغها چیدم و کمی سس خورشت رو روش ریختم. دو تا گوجه هم نصف کردم و توش انداختم و گذاشتم باهم بپزه. آخرش هم دو قاشق آبغوره بهش زدم.
پ ن: برای #ته_دیگ تهچین هم مقداری برنج مونده داشتم، تقریبا یک پیمانه بود، تو یه کاسه یه تخم مرغ کوچیک تقریبا، دو قاشق ماست سفت، یک قاشق روغن و زعفرون دم کرده و کمی نمک رو باهم کاملا مخلوط کردم و برنج رو بهش اضافه کردم. موقع دم کردن برنج اول اینو ریختم کف قابلمه ای که کمی روغن ریخته بودم، بعد روشو صاف کردم و بقیه برنج تازه آبکشی شده رو روش ریختم و دم کردم.
❤️🧡💛💚💙💜
9.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوپ جو قرمز با مرغ و زرشک
پخت اول: به مدت ۱۰۰ دقیقه روی حرارت ملایم:
گوجه فرنگی: ۴ عدد
پیاز: ۲ عدد کوچک
هویج: ۱ عدد
سیبزمینی: ۱ عدد
آب: تا جایی که روی سبزیجات رو بگیره
سینه (یا ران) مرغ: ۱۵۰ گرم
پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفلسیاه
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
.
بعد از ۱۰۰ دقیقه، مرغ رو خارج و ریش ریش کنید، سبزیجات رو پوره کنید. مرغ ریش شده، نصف لیوان جو پرک، جعفری تازه و زرشک رو به سوپ اضافه کنید و ۱۰-۱۵ دقیقه بعد سوپ آماده هست.
دقت کنید اگه به این سبک سوپ درست میکنید، جو حتمن باید پرک باشه.
اگه خواستید از جو استفاده کنید، اون رو به صورت جدا، خوب بپزید و به همراه آب خودش به سوپ اضافه کنید.
روی اون جعفری تازه و آب لیمو تازه بریزید و نوش جون کنید
نوش جان 😄
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨میدانی گاهی باید
حتی بی دلیل شاد باشی
💫گاهی باید در هجوم مشڪلات
آرام ترین فرد زمین باشی
💫امید همیشه هست
و سختی،بخشی گذرا از زندگی
امیدت فقط به خدا باشه
💕🍃🌸💕🍃
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
••مدل مو واسه کوچولوهاتون••🍓
❤️🧡💛💚💙💜
کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇
https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
🌸 🌸 #ماست_خونگی🍶
برای درست کردن یه ماست خونگی خوشمزه و متفاوت نیاز داریم به 👈حدود ۲ لیتر شیر محلی تازه را گذاشتم روی حرارت تا به جوش بیاد بعد شعله گاز و کم کردم و حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه گذاشتم بجوشه تا آب اضافی اگه داشته باشه بخار بشه گذاشتم تا از داغی بیفته در حدی که انگشت دست نسوزه و گرما قابل تحمل باشه کافیه در این مرحله یک قاشق غ ماست غلیظ شیرین را با مقداری از همین شیر رقیق کردم و با بقیه شیر مخلوط کردم و یک دور هم زدم و درب ظرف را گذاشتم پارچه ای ضخیم تمیز روی ظرف قرار دادم حدود ۷ ساعت در جایی تقریبا گرم استراحت کرد بعد از این زمان به مدت چند ساعت در یخچال گذاشتم تا خوب خودشو گرفت.
نکته؛ دلیل اینکه ماست آب میندازه بخاطر اینه که شیر آب داره باید زمان بیشتری روی حرارت بجوشه.
دلیل اینکه ماست ترش میشه دلیلش ترش بودن ماست برای مایه زدن و یا داغ بودن شیر هنگام مایه زدنه.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
دلم یک حس تازه میخواهد یک دلخوشی مثل سبکی بعد از گریه ذوق کودکی خرید وسایل مدرسه لذت خیس شدن زیر باران در مدرسه عجیب دلم بهانه شان را می گیرد💕
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#کوکو_کدو_سبز_و_سیب_زمینی
۳ عدد سیب زمینی متوسط رو ابپز کردم وگذاشتم خنک بشه ورنده کردم یک عدد پیاز متوسط رو هم رنده کردم وابشو گرفتم دو عدد کدو سبز بزرگ را خوب شسته و با پوست رنده ریز کردم
دوتا تخم مرغ ونمک وزردچوبه وفلفل وپودر سیر بهش اضافه کردم و۲ قاشق ارد سوخاری اضافه کردم وخوب مخلوط کردم ودستمو کمی خیس کردم وشکل دادم وتو روغن داغ سرخ کردم فقط اول یه طرف کتلت باید خوب سرخ بشه بعد برش گردونید وطرف دیگشو سرخ کنید
اگه دیدید کتلت موقع سرخ کردن وا میره یکی دو قاشق ارد به مایه کوکو اضافه کنید دیگه اصلا وا نمیره
نکته:
یه کاسه اب بغل دستتون بزارید و دستتونو حتما خیس کنید و کوکو رو شکل بدید
سیب زمینی باید کاملا خنک باشه
مایه کوکو رو نیم ساعت تو یخچال بذارید
روغن کاملا داغ بشه وبعد کوکو رو تو تابه بذارید
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #ژله_فالوده
ابتدا ژله آلورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش کامل حل کنید تا شفاف بشه بعد نصف ژله رو داخل قالب بریزین فالوده که از بیرون تهیه کردید بریزین تو آبکش آبش بره بعد توی ژله کمی بریزین بزارید یخچال تا نیم بند بشه.
بعد بقیه ژله آلورا خیلی کم رنگ خوراکی آبی بریزین بعد روی ژله که نیم بند شد بریزین داخلش هم فالوده بریزین دوباره داخل یخچال بزارید.
بعد یک بسته ژله بلوبری به یکو نیم لیوان آب جوش کامل حل کنید تا شفاف بشه بعد نصف کنید داخل یک قسمتش کمی رنگ آبی بریزین تا از قبلی کمی پر رنگتر بشه فالوده هم بریزین روی ژله قبلی که نیم بند شده بریزین.
مرحله آخر دوباره تو قسمت آخر ژله بلوبری رنگ خوراکی آبی بیشتر بریزین فالوده هم بریزین روی ژله قبلی بریزین حدود نصف روز بزارید داخل یخچال تا کامل ببنده.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸