eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
30.8هزار دنبال‌کننده
26.7هزار عکس
17هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
🌸 🌸 😍♥️ این مواد برای پنج عدد بادمجان متوسط‌‌‌ گوشت چرخ کرده سیصد گرم بامجان پنج عدد گوجه شش عدد بزرگ پیاز یک عدد بزرگ رب انار نصف ق غ رب گوجه یک ق غ نمک فلفل قرمز و سیاه و زردچوبه به مقدارلازم طرز تهیه: بادمجان ها و با حرارت بالا سرخ میکنیم.(چون فقط میخوایم روش سرخ بشه و حالت سفتی خودش و حفظ کنه... بعد تو یه تابه دیگه یدونه پیاز رو تفت میدیم وقتی سبک شد گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه میکنیم با یه ق غ رب گوجه خوب سرخش میکنیم همراه با نمک و فلفل . بعد بادمجونا رو از وسط برش میزنیم و با مواد گوشتی داخلشو پر میکنیم و بعد شش عد گوجه بزرگ رنده شده رو با یه قاشق پیاز سرخ کرده و نصف ق غ رب انار ترش خوب تفتش میدیم و بعد که آبِ گوجه کشیده شد بادمجونای شکم پر رو روش قرار میدیم ومن چون از قبل آبِ گوشت و قلم داشتم یه لیوان بهش اضافه کردم و با حرارت ملایم گذاشتم جابیفته 😊 ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از دیگران شکایت نمی کنم بلکه خودم را تغییر می دهم، چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست. مبارزه انسان را داغ می کند و تجربه انسان را پخته می کند! هر داغی روزی سرد می شود ولی هیچ پخته اى دیگر خام نمی شود! ❤️🧡💛💚💙💜
10.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک کهکشانی بدون تخم مرغ ❤️🧡💛💚💙💜
7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کنسرو ذرت: پانصد گرم قارچ بلانچ شده: دویست و پنجاه گرم سس مایونز: یک پیمانه نمک فلفل سیاه فلفل سفید فلفل قرمز پودر گل پر : یک ق چ آویشن: یک ق چ پودر کاری: نصف ق چ پودر سیر: نصف ق چ پنیر پیتزا: دویست گرم لیمو ترش تازه: یک دوم عدد کره: بیست و پنج گرم روغن مایع: سه ق ❤️🧡💛💚💙💜
❤️🧡💛💚💙💜
‌ به این فـکرنکنید که چه روزایی روازدسـت دادید! به این فـکرکنید که چه روزایی رو نبایـدازدسـت داد! «امـروز را با افـکار گذشـته خـراب نکن...» ❤️🧡💛💚💙💜
🌸 🌸 از پارچه های کنفی به عنوان رومیزی استفاده کنید . برای تزیین پارچه میتونید وسطش پارچه ی پولکی یا تور و گیپور بدوزید که از سادگی دربیاد 😎👍 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️🧡💛💚💙💜
🌸 🌸 برای این غذای دلبر ک تو ۲۰دیقه آماده میشه و خیلی خفنه😎نیاز داریم ب سوسیس بلغاری پنیرپیتزا قارچ چیپس ک هم میتونه خلال باشه هم ازاون یکیا😄سوسیس رو خرد میکنیم در حد یک ق روغن تو تابه میریزیم و سوسیس رو سرخ میکنیم بعد ازاون قارچ خرد شده رو میریزم تو تابه و تفتش میدیم.ته ظرف کمی پنیر میریزیم روش چیپس میریزیم و سوسیس قارچ و دوباره پنیر و بقیه لایه ها تکرار میشه. لایه اخر رو با پنیر میپوشونیم و روش فلفل اویشن میزنیم و میره تو فر تا پنیر اب شه و در حد چن دیقه گریل رو هم روشن میکنیم. ❤️🧡💛💚💙💜
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم در اینجا نسبت تقریبی مواد را نوشتم طرز تهیه هم در فیلم مشخص است. برنج ۳ پیمانه ماست ۱ لیوان زرده تخم مرغ ۳ عدد زعفران دم کرده نصف استکان بادمجان ۳ عدد متوسط گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم رب گوجه ۲ قاشق پیاز 2 عدد هویج یک عدد فلفل دلمه ای یک عدد میتونید در قابلمه هم درست کنید روس شعله کم بزارید حددو یک ساعت تا یک ساعت و ربع زمان نیاز داره. پس از سرد شدن قابلمه ته­ چین به راحتی قابل برگشت درون دیس است ❤️🧡💛💚💙💜
برای دو پیمانه برنج دو عدد تخم مرغ رو خوب هم بزنید.نمک بزنید و یک پیمانه و نیم ماست چکیده خوب مخلوط کنید.زعفران دم کرده به مقدار زیاد خوب مخلوط کنید.مرغ رو بپزید.میتونید هم از سینه مرغ استفاده کنید هم ران مرغ.از آب مرغ چند قاشق به مخلوط ماست بزنید و کمی روغن. برنج رو آبکش کنید.در ظرف مورد نظر کمی روغن و کمی مایه ته چین بریزید.برنج رو با مواد مخلوط کنید.مخلوط برنج رو در ظرف بریزید.یک لایه مرغ کمی زرشک و خلال پسته و بادمجان سرخ شده نازک.دوباره برنج و دوباره همه مواد رو بچینید و دوباره لایه آخر برنج‌. در فر دمای صدوهفتادو پنج به مدت یک ساعت و نیم تا دو ساعت ❤️🧡💛💚💙💜