eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
31هزار دنبال‌کننده
26.7هزار عکس
16.9هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
ابتدا خرما را یک شب خیس کنید مقدار آب به گونه ای باشد که روی خرما را بگیرد سپس خرما را با دست نرم کرده و درون کیسه نخی بریزید آنرا درون صافی  تحت فشار قرار داده تا آب خرما خارج شود دوباره آب روی خرما بریزید و مخلوط کنید این بار کمتر از قبل و باز درون کیسه ریخته و آب خرما را جدا کنید. سپس آب خرما را روی حرارت بالا بگذارید تا بجوشد در اوایل کار مرتب کف روی آنرا بگیرید سپس حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا غلیظ شود غلظت آن طوری باشد که در محیط خارج از یخچال بتوان نگهداری کرد.کمی رقیق تر از عسل باشد.پس از آنکه خنک شد صاف کرده درون ظرف نگهداری کنید.از 6 کیلو خرما حدود 2الی 2/5کیلو شیره بدست می آید.از شیره خرما حلواها و دسرهای متنوعی می توان درست کرد. ❤️🧡💛💚💙💜
جوجه کباب تابه ای ‍ مواد لازم : فیله یا سینه مرغ 200گ  آب لیمو یک چهارم لیوان پیاز 2 عدد بزرگ  نمک و فلفل به مقدار لازم ادویه و زردچوبه به مقدار لازم زعفران آب کرده به مقدار لازم طرز تهیه : ابتدا مرغ را تکه تکه کرده و سپس پیاز را رنده کنید و آب لیمو، نمک و ادویه جات و زعفران آب کرده را به آن اضافه کنید مرغ ها را در این سس بدست آمده بچینید و بگذارید از شب تا صبح داخل سس بماند. و صبح تابه را روی شعله ملایم قرار دهید روغن به میزان کافی ریخته و مرغ ها را از درون سس در آورید و به سیخ های کوچک ( سیخ های چوبی ) بزنید و داخل تابه بچینید و شعله را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا بخار کند و بپزد و در آخر در تابه را بردارید تا جوجه ها سرخ شوند.   نکته برای پخت جوجه کباب تابه ای : دیگر نیازی به آب ندارد خودش آب می افتد پخته می شود و سرخ می شود ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نخ کنفی دور شیشه ها برای جاشمعی و تزئینات ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجون همه مدلش خوشمزه اس،مگه نه؟ حالا میخوام خوراک بادمجون بهت یاد بدم که بشه پایه ثابت غذاهات سینه مرغ ۱ عدد بادمجون ۲ عدد پیاز ۱ عدد رب گوجه ۱ ق غ نمک فلفل سیاه زردچوبه آب نارنج یا آب لیموی تازه البته با  آب نارنج خوشمزه تر میشه فلفل دلمه ۱/۲ عدد آب جوش یه استکان ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه تر از این کیک هم مگه داریم؟!که هم راحت باشه هم نرم و خوش طعم 🥰 دو بسته بيسکوئيت پتی بور دو لیوان شیر سه ق غ نشاسته ذرت دو ق غ گلاب دو ق غ پودر کاکائو دو سوم پیمانه شکر به همین راحتی برای دیزاین آخر میتونید از سس شکلاتی که چند پست قبل آموزش دادم استفا ه کنید ( تو این ویدئو من همونو زدم خیلی لطیفه) یا شکلات آب شده یا گانش یا حتی خامه استفاده کنید ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلوچه رو یبار اینجوری امتحان کن عالیه 😍😍😍😋😋 ❤️🧡💛💚💙💜
وقتی خیلی ناراحت بودم یادمه بهم گفت :«ادامه بده ..این خیلی مهمه که همه بدونن تو فراتر از اتفاقات بد زندگیت هستی !» تا امروز این قشنگ ترین چیزی بود که شنیدم! به نظرم هممون باید ادامه بدیم، تا روزی که وقتی به پشت سرمون نگاه کردیم، بگیم ایول! میدونستم از پسش برمیای ادامه بده رفیق ...(: ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ترفند و یاد بگیر بطری ها تو دور ننداز 😍😍😍🌹🌹🌹😊 ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیاز جعفری 🥳🥳🥳🥳🥳🥳 مواد لازم : ۱ دسته کوچک جعفری ۲ عدد تخم مرغ نصف لیوان ماست ۳ حبه سیر نصف ق چ نمک ۲ لیوان آرد نانوایی ۱ ق غ بکینگ پودر ۳ ق غ روغن مایع ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این روش تو‌هر فصلی میوه مورد علاقه ت رو داری🤩🤩 🍒🍑مواد لازم: گوجه سبز و هلو یا هر میوه ای که دوست دارین مثل زردآلو یا گیلاس به میزان لازم آب جوشیده خنک شده. به میزانی که شیشه پر بشه شکر به میزان دلخواه من برای گوجه سبز ۵ ق غ و برای هلو ۳ ق غ استفاده کردم 🌟🌟نکته 🌟میزان شکر به بزرگی شیشه و وزن میوه و سلیقه شما بستگی داره(حتی می تونید شکر رو حذف کنید) 🌟مدت زمان جوشیدن میوه ها نیم ساعت هست 🌟شیشه ها نمی شکنه اگر از همون موقع که اب سرد هست و زیر قابلمه رو روشن نکردین شیشه ها رو داخل قابلمه بزارید (تا زمانی که به شیشه شوک حرارتی وترد نشه ، نمی شکنه) 🌟بعد شستن میوه ها بزارید آبش بره تا کمپوت ها کپک نزنه 🌟حتما از آب جوشیده استفاده کنید تا کمپوت کپک نزنه 🌟در شیشه ها حتما محکم باسه که هوا نکشه وگرنه کپک میزنه 💫💫💫روش استریل کردن شیشه: شیشه ها رو حدود ده دقیقه با در باز داخل قابلمه ای که پر از آب هست بجوشانید و بعد از قابلمه خارج کنید و بزارید خشک بشه ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو نیم ساعت و داخل تابه این شیرین های بهشتی و با روش آسون میتونی درست کنی مواد لازم : آرد قنادی : ۱ لیوان پودر قند : ۱/۳لیوان تخم مرغ:نصف عدد(داخل ظرف هم زدم و نصفشو استفاده کردم) کره ب دمای محیط رسیده : ۵۰ گرم بکینگ پودر: نصف ق م وانیل:نوک ق چ زعفران دم کرده :۲ یا ۳ ق غلیظ قسمت اول✅🌹 ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کره و پودر قند و وانیل و با همزن میزنیم بعد تخم مرغ و اضافه میکنیم تا مواد کرم رنگ بشه بعد زعفران و در آخر مخلوط آرد و بکینگ پودر الک شده رو اضافه میکنیم و خمیر و جمع میکنیم تا بدست نچسبه داخل کیسه فریزر میزاریم ۱۵ دقیقه داخل یخچال استراحت کنه بعد وسط دو تا فریزر پهن میکنیم و کارتر میزنیم داخل تابه کاغذ روغنی میندازیم و شیرینی ها رو داخل میچینیم شعله پخش کن داغ باشه تابه رو روش میزاریم بمدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه آماده س با حرارت کم ... قسمت دوم ✅✅🌹 ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😊☝️ 😍 خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️ ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀گوجه فرنگی رو این شکلی درست کنید 😍🍅 ‌بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 ساخت دکوری با دورریختنی ها😊👌 ببین و بساز 😍 ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این مقدار مواد برای 3 نفر . ابتدا 300 گرم گوشت گوسفندی چرخ کرده را با یک عدد پیاز رنده شده که آبش را گرفته بودم به همراه نمک وفلفل سیاه وزردچوبه وپودر زنجبیل خوب مخلوط کردم تا حالت چسبندگی پیدا کند و بعد به شکل گرد درآورده ودر روغن داغ سرخ کردم و گذاشتم کنار 🤓 در تابه ای جداگانه دو تا پیاز رو رنده درشت زدم وکمی تفت دادم ویک عددبرگ بو ونمک و فلفل و زردچوبه وپودر زنجبیل و گشنیز اضافه وهمگی را تفت دادم تا بوی ادویه جات بلند شه و بعد 3تا4 عدد گوجه فرنگی را پوره کردم وبه همراه 2عدد فلفل سبز اضافه و گذاشتم کمی آب گوجه کشیده شود،(من رب نریختم) بعد کوفته ها را اضافه ویک لیوان آبجوش وچند عدد گوجه فرنگی نصف شده را اضافه کردم تا کوفته ها در آب گوجه پخته شوند ونیم ساعت آخر یک استکان آبغوره ریختم و گذاشتم با حرارت کم خوراکمون جا بیفتد. من این کباب تابه ای را کمی آب دار درست کردم شما میتونید آب اضافه نکنید. ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 3 عدد تخم مرغ 2 پیمانه شکر 1.5 پیمانه روغن مایع 2 پیمانه ماست 4 پیمانه آرد سمولینا نرم(لوازم قنادی ها دارند) 2 ق م سر پر. بیکینگ پودر کمی وانیل برای تزیین مارمالاد زردآلو ((هر مارمالادی میتونید جایگزین کنید)) خلال پسته ، تخم مرغ، روغن مایع ، شکر و ماست را در ظرفی بریزید و خوب همه را هم زده و مخلوط کنید. آرد سمولینا ، بکینگ پودر و وانیل را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مایه کیک صاف و یکدست شود. قالب کیک را چرب و آردپاشی کرده و مایه کیک را در قالب بریزید و قالب را چند بار اروم روی کانتر بزنید تا هوای اضافی مایه کیک خارج شود و در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 25 دقیقه تا بپزید. بعد از پخت کیک بزارید کیک سرد شود و سپس با مربای زردآلو و خلال پسته تزئین کنید ❤️🧡💛💚💙💜
نوشته‌ ای برای خودم؛ هیچکس ارزش استرس بیش از حد رو نداره، ادامه بده، آدمها را پشت سرت رها کن و خودت را پیدا کن ، جهان برای توست :)) ♥️🪴 ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم: نان تست سوسیس رنده شده پنیر ورقه ای پنیر پیتزا رنده شده پنیر پارمسان تخم مرغ زده شده 🟣قسمت اول ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نخود 300 گرم.  پیاز 1 عدد. یک عدد سیب زمینی متوسط. سیر3 حبه. فلفل سیاه1 قاشق چاای خوری. ادویه مرغ و ماهی جلال آباد. تخم مرغ1 عدد (درصورت تمایل). نمک به میزان لازم. . حدود 24 ساعت نخود هارو در آب قرار بدید تا کامل نرم باشند و نفخ اونها گرفته بشه ،بهتره که چندین بار در این زمان آب رو عوض کنید یک سیب زمینی رو میزاریم آب پز بشه ، سپس چند حبه سیر و دو عدد پیاز رو خورد می‌کنیم و به همراه نخوددر دستگاه مخلوط کن همه مواد رو باهم ترکیب می‌کنیم تا مثل قسمتی که در کلیپ هست بشه سپس مواد رو با دست مخلوط می‌کنیم و یک عدد تخم مرغ و ادویه جات که شامل نمک فلفل و بقیه ی ادویه ها که ما در این کلیپ از ادویه ی مرغ و ماهی جلالی آبادان استفاده کردیم ، مواد رو کاملا باهم مخلوط می‌کنیم تا یک دست بشه سپس از قالب های مخصوص فلافل که جهت جلوگیری از چسبیدن مایع اون رو در آب قرار میدیم استفاده می‌کنیم و‌اون رو سرخ می‌کنیم تا طلایی بشه ، سپس با موارد دلخواه خودتون میتونید این غذای خوشمزه رو‌میل کنید ❤️🧡💛💚💙💜