فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خودمم باورم نمیشد که این کیک قابلمه ای بدون روغن و شیر اینقدر میتونه خوشمزه باشه🤩🤩
سه عدد تخم مرغ رو به همراه
یک پیمانه شکر و
یک چهارم قاشق چایخوری وانیل
خوب هم بزنین
یک دوم پیمانه آبجوش رو کم کم بریزین و سریع هم بزنین
مقداری عصاره زعفران و دو قاشق غذاخوری گلاب بریزین و مخلوط کنین
یک و نیم پیمانه آرد و یک و نیم قاشق چایخوری بکینگ پودر رو با الک کم کم به مواد اضافه و یکدست کنین
مواد رو داخل قابلمه که چرب و آرد پاشی کردین بریزین
نصف پیمانه کشمش رو با یک تا دو قاشق غذاخوری آرد مخلوط کنین
روی مواد داخل قابلمه بریزین
اینطوری کشمش ها ته نشین نمیشه
قابلمه رو با دمکنی روی گاز که شعله پخش کن گذاشتین، بذارین
بعد از نیم ساعت با سیخ چوبی تست کنین اگه نچسبید، آماده است
به راحتی از قابلمه برگردونین
بفرمایین بافت اسفنجی این کیک حرف نداره
،طعمش هم فوق العاده ست
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت 🍆
.
.
عشاق بادمجون بیاین وسط 😋
.
.
چی میخوایم!؟
۲ عدد بادمجان دلمه ای درشت
۳۰۰ گرم گوشت چرخ شده
۱ عدد پیاز متوسظ
۲ حبه سیر
ادویه: زردچوبه، فلفل سیاه، نمک
سبزی خشک معطر
۱ عدد تخم مرغ
پودر پانکو(پودر سوخاری) نصف پیمانه
.
- تنها نکته این غذا همینه که آب بادمجونو حسابی بگیرین، و با رنده درشت رنده کنید که له و خمیر نباشه.
.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کیسه پارچه ای
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده برای نقاشی درختهای مختلف 😍
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_بستن_شال 😊☝️
خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#پیراشکی_کرمدار_خوشمزه
اول دو ق غ خمیر مایه را با کمی شکر
مخلوط. میکنیم یک لیوان اب ولرم روش میریزیم کمی هم میزنیم میزاریم حدود ده دقیقه بماند در ظرف دیگری نصف لیوان شیر نصف لیوان اب ولرم باشند با یه دونه تخم مرغ کمی رنگ خوراکی زرد با 3 ق غ شکر با ده ق غ روغن مخلوط میکنیم بعد خمیر مایه را بهش اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم بعد ارد میریزیم تا جای که به دست نچسبد البته زیاد نباید سفت بشه بعد یکی دو ساعت استراحت میدهیم تا حجم ان دو برابر شود.
سپس از خمیر اندازه نارنگی برداشته و گرد میکنیم و در جای که زیرش را چرب کردیم میگذاریم تا دوباره بیست دقیقه بماند بعد در روغن زیاد با شعله ملایم سرخ میکنیم بعد میزاریم خنک بشه برش میزنیم.
کرم_پیراشکی
برای کرم پیراشکی ده ق غ شکر را با 3 ق غ ارد مخلوط کرده دو لیوان اب اضافه میکنیم کمی وانیل کمی کره به دلخواه کمی گلاب هل هم میشود ریخت اگر هیچکدام را نداشتید میتوانید فقط شکر ارد مخلوط کنیم بعد روی حرارت میذاریم مرتب هم میزنیم تا سفت شود وقتی خنک شد وسط پیراشکی میزاریم.
نوش جان
پ ن: وقتی پیراشکی هارو تو روغن انداختین با ق روشون روغن بریزین تا پف کنه
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
تزئین ماکارونی
#سفره_آرایی
#بشقاب_کودک
با کمی حوصله و خلاقیت غذای فسقلیارو براشون جذاب کنید
برای مهمونیام میتونی دیس ماکارونی رو این شکلی تزئین کنید
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اوریگامی خروس 🐓🐓
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجون رو رنده کن و با این دستورِ عالی ببین چی میشه!🤩🤩
پنج عدد بادمجون رو پوست بگیرین و رنده کنین
کمی نمک بریزین و ده دقیقه بذارین کنار تا تلخیش گرفته بشه
داخل کاسه
۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
یک عدد تخم مرغ
سه حبه سیر رنده شده
نمک، فلفل سیاه و شوید خشک
سه قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
بادمجون هایی که تلخیشونو گرفتین
بریزین و با دست ورز بدین تا خوب مخلوط شه
به کتلت ها شکل بدین
داخل تابه کمی روغن بریزین
دو طرف رو با حرارتِ کم سرخ کنین
حتی اگه طعم بادمجون رو دوست نداری مطمئنم خوشت میاد
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_بستن_روسری 😊☝️
خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شکلات_پشمک_قالبی 😋
پذیرایی شیک👌🥰
🔴عزیزان تو قالبهای بزرگتر هم میتونید درست کنید قالبتون سیلیکونی ویا پلاستیکی از هر دو میشه استفاده کنید باشه
قالب رو با روغن مایع کمی چرب کنید
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایسلیم_کباب
بادمجان سه الی چهار عدد
روغن مایع برای سرخ کردن
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
تخم مرغ یک عدد
پیاز یک عدد
خمیر داخل نان باگت دو عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و زیره
مواد سس:
گوجه فرنگی رنده شده دو عدد
روغن
سیر دو حبه
نمک
آب یک استکان
رب گوجه یک ق غ
برای تزیین روی کبابها،گوجه گیلانی و فلفل دلمه ای
بادنجانها را بشویید و در آب نمک کمی استراحت بدهید و بعد مانند کلیپ نازک برش بزنید و سرخ کنید.
مواد کوفته را خوب مخلوط کنید و ورز بدهید. کوفته هایی به نارنگی بردارید و در روغن دو طرف کوفته ها را سرخ کنید.
مانند کلیپ بادنجانها را ضربدری روی هم بگذارید و یک عدد کوفته وسط آن بگذارید.و کناره های بادمجان را جمع کنید و یک برش فلفل و گوجه گیلاسی بذارید و با خلال دندان سفت کنید.
سس را مخلوط کنید و روی بادنجانها بریزید و د فر ۲۰۰ درجه به مدت نیم ساعت الی ۴۵ دقیقه بپزید تا سس غلیظ شود.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃