فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در زندگی
غصه از دست دادن
هیچ چیز را نخورید
این قانون طبیعت است که
وقتی چیزی را از شما می گیرد
حتما از قبل جایگزینی برای آن دارد
روزتون قشنگ😍
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این بستنی رو فقط باید امتحان کنی تا حق مطلب ادا بشه و ببینی چقد
خوشمزه ست👌🏻🍦😋
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماست_کوزه_ای_محلی😍
خوشمزه ابتدا شیر رو به مدت ۳۰ دقیقه میجوشانیم و بعد اجازه می دهیم تا دمای شیر به حدی برسد که انگشت تحمل کنه. شیر رو داخل کوزه ها می ریزیم و به هر کوزه دو قاشق غذاخوری ماست محلی اضافه میکنیم .و در انتها روی کوزه ها رو با پارچه به مدت ۶ الی ۸ ساعت میپوشانیم تا ماست ببند و سفت شود.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده ای جالب و کاربردی😍😍👌😜
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کارت پستال قلبی ❤️
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دکوری های خوشگل با وسایل اضافه و دورریختنی 😁😍
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساک دستی پارچه ای از لباسی که دیگه مورد استفاده نیست
خیلی جالبه ببینید👆👆👆
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🌸 🌸 #ژله_میوه_ای 🍇 😋
🔸ابتدایک بسته ژله الوئه وراروبا دولیوان ابجوش حل کردم روی سرکتری بابخاراب هم زده تاکاملا ذرات ژله حل بشه ودرقالب ریخته به قطر نیم سانت ومیزاریم داخل یخچال تاببنده وسپس میوه هاروروش چیده وازژله الوئه ورا روش ریخته یکسانتی بشه داخل یخچال گذاشته تامیوه هافیکس بشن وحرکت نکنن وسپس بقیه ژله رو روش ریخته بازم یخچال میزاریم ودرهمین فاصله یک بسته ژله انگور روبادو لیوان ابجوش حل کرده ووقتی کمی خنک شد نصف را روی ژله الوئه ورا ریختم نصف دیگرشو توی ظرف دیگه ریختم گذاشتم توی یخچال گرفت بعد باپنگال هم زدم روی ژله ی روی لیوان ریختم روشم بامیوهای تابستانی تزیین کردم
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسته بندی جالب سبزی برای هر وعده 😱
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفندی ساده برای نگه داری طولانی
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#خلاق_باشیم ❣
کاغذ رنگی رو شبیه بستنی قیفی رول کنید شکلات یا... رو داخلش بریزید با نایلین و پاپییون ببنید حالا یه گیفت خوشگل واسه مهمونی و تولد دارید😍 🎉
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_بستن_شال 😊☝️
خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
💕هی گنه کرديم و گفتيم خدا
مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا
مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...
"رهگذر ميگذرد
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای کوفته تبریزی برای ۴-۵نفر👇🏻
گوشت چرخ کرده(کم چرب باشه)۳۵۰-۴۰۰گرم
لپه خیس خورده ۱پیمانه
برنج(نیم دونه باشه بهتره چون در نهایت باید له بشه)۱/۲پیمانه
تخم مرغ ۳عدد
سبزی معطر به مقدار لازم شامل:پیازچه،گشنیز،جعفری،تره،مرزه،ترخون،ریحون،شوید و نعناع(خیلی کم)
پیاز ۳عدد(۱برای رنده درشت ،۱خلالی پیاز داغ مواد میانی،۱نگینی خرد شده برای سس)
رب گوجه فرنگی ۲ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه
مواد میانی:گردو و آلو و زرشک و پیاز داغ خلالی
نکاتی برای وا نرفتن کوفته👇🏻
۱: لپه رو زیاد یا خیلی کم نپزید.
۲: ۱۰دقیقه حداقل مواد رو حسابی ورز بدید.
۳: آب به رب گوجه فرنگی سس اضافه شد شعله زیاد باشه به جوش که اومد شعله کم بشه بعد کوفته ها اضافه بشه.
۴: تا ۱۰دقیقه اول که کوفته ها به سس اضافه شدن در قابلمه رو نبندید.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مدل موی عالی😊👌
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
رشته شعریه رو همه ی لوازم قنادی ها دارن✔
.
رشته شعریه یک بسته
کره50 گرم
شیر عسلی دوسوم قوطی
مغز گردو یا بادام یا پسته به دلخواه
زعفران دمکرده یک قاشق غذاخوری
گلاب یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه باقلوا شعریه
ابتدا رشته هارو کاملا خورد کنید (هرچه این رشتهها خردتر باشد در نهایت بافت باقلوای شما بهتر خواهد شد).سپس کره و رشته هارا در ماهیتابه قرار بدید و تفت بدید حدود 10دقیقه تا سرخ بشن.
وقتی کمی تغییر رنگ دادن کافیه, بعد شیر عسلی را اضافه میکنیم(آموزش شیرعسلی خانگی در استوری) و کاملا مخلوط میکنیم و بعد گلاب و زعفران را اضافه میکنیم و شعله را خاموش میکنیم و کاملا مواد رو مخلوط میکنیم.
ورق فویل رو پهن میکنیم و کمی روغن مالی میکنیم و بعد مواد رو کف ورق فویل پهن و یکدست صاف میکنیم و به دلخواه وسطش رو مغز میریزیم و آرام رول میکنیم و بعد با فویل میپیچونیم و به مدت 5ساعت توی یخچال یا 2ساعت توی فریزر تا خودشو بگیره وبعد برش میدیم
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🌸 🌸 #فسنجان
من برای حدود ۵۰۰ گرم مرغ، تقریبا ۲۰۰ گرم گردو آسیاب شده و یک پیاز کوچیک و ۵ ق غ رب انار ترش استفاده میکنم. چون رب ترش هست، شکر هم میزنم
اول پیاز رو رنده درشت میکنم(یا خیلی ریز نگینی خرد میکنم) و با کمی روغن کاملا تفت میدم تا رنگش طلایی شه. بعد گردوی آسیاب شده رو بهش اضافه میکنم و تفت میدم تا به روغن بیفته. تیکه های مرغ رو هم بهش اضافه میکنم. نمک و فلفل و خیلی کم زردچوبه هم میزنم و وقتی مرغ کمی تفت گرفت، تقریبا 3 لیوان آب بهش اضافه میکنم و شعله رو خیلی کم میکنم تا کم کم بپزه. یک ساعت که گذشت، بهش رب انار میزنم و شکر به اندازه دلخواه هم اضافه میکنم(بسته به ذائقه تون که ترش یا شیرین دوست داشته باشید). یه تیکه یخ هم برای روغن انداختن، توش میندزم.
دوباره میذارم با شعله کم بپزه تا کاملا جا بیفته و روغن گردو هم بالا بیاد. فقط گاهی بهش سر میزنم و هم میزنم تا ته نگیره. میتونید مرغ روجدا کمی سرخ کنید و دیرتر به خورشت اضافه کنید👌
دوستان من خیلی کم روغن میزنم این روغن روی خورشت از گردو هست
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃