فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_بستن_شال 😊☝️
خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
💕هی گنه کرديم و گفتيم خدا
مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا
مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...
"رهگذر ميگذرد
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای کوفته تبریزی برای ۴-۵نفر👇🏻
گوشت چرخ کرده(کم چرب باشه)۳۵۰-۴۰۰گرم
لپه خیس خورده ۱پیمانه
برنج(نیم دونه باشه بهتره چون در نهایت باید له بشه)۱/۲پیمانه
تخم مرغ ۳عدد
سبزی معطر به مقدار لازم شامل:پیازچه،گشنیز،جعفری،تره،مرزه،ترخون،ریحون،شوید و نعناع(خیلی کم)
پیاز ۳عدد(۱برای رنده درشت ،۱خلالی پیاز داغ مواد میانی،۱نگینی خرد شده برای سس)
رب گوجه فرنگی ۲ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه
مواد میانی:گردو و آلو و زرشک و پیاز داغ خلالی
نکاتی برای وا نرفتن کوفته👇🏻
۱: لپه رو زیاد یا خیلی کم نپزید.
۲: ۱۰دقیقه حداقل مواد رو حسابی ورز بدید.
۳: آب به رب گوجه فرنگی سس اضافه شد شعله زیاد باشه به جوش که اومد شعله کم بشه بعد کوفته ها اضافه بشه.
۴: تا ۱۰دقیقه اول که کوفته ها به سس اضافه شدن در قابلمه رو نبندید.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مدل موی عالی😊👌
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
رشته شعریه رو همه ی لوازم قنادی ها دارن✔
.
رشته شعریه یک بسته
کره50 گرم
شیر عسلی دوسوم قوطی
مغز گردو یا بادام یا پسته به دلخواه
زعفران دمکرده یک قاشق غذاخوری
گلاب یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه باقلوا شعریه
ابتدا رشته هارو کاملا خورد کنید (هرچه این رشتهها خردتر باشد در نهایت بافت باقلوای شما بهتر خواهد شد).سپس کره و رشته هارا در ماهیتابه قرار بدید و تفت بدید حدود 10دقیقه تا سرخ بشن.
وقتی کمی تغییر رنگ دادن کافیه, بعد شیر عسلی را اضافه میکنیم(آموزش شیرعسلی خانگی در استوری) و کاملا مخلوط میکنیم و بعد گلاب و زعفران را اضافه میکنیم و شعله را خاموش میکنیم و کاملا مواد رو مخلوط میکنیم.
ورق فویل رو پهن میکنیم و کمی روغن مالی میکنیم و بعد مواد رو کف ورق فویل پهن و یکدست صاف میکنیم و به دلخواه وسطش رو مغز میریزیم و آرام رول میکنیم و بعد با فویل میپیچونیم و به مدت 5ساعت توی یخچال یا 2ساعت توی فریزر تا خودشو بگیره وبعد برش میدیم
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🌸 🌸 #فسنجان
من برای حدود ۵۰۰ گرم مرغ، تقریبا ۲۰۰ گرم گردو آسیاب شده و یک پیاز کوچیک و ۵ ق غ رب انار ترش استفاده میکنم. چون رب ترش هست، شکر هم میزنم
اول پیاز رو رنده درشت میکنم(یا خیلی ریز نگینی خرد میکنم) و با کمی روغن کاملا تفت میدم تا رنگش طلایی شه. بعد گردوی آسیاب شده رو بهش اضافه میکنم و تفت میدم تا به روغن بیفته. تیکه های مرغ رو هم بهش اضافه میکنم. نمک و فلفل و خیلی کم زردچوبه هم میزنم و وقتی مرغ کمی تفت گرفت، تقریبا 3 لیوان آب بهش اضافه میکنم و شعله رو خیلی کم میکنم تا کم کم بپزه. یک ساعت که گذشت، بهش رب انار میزنم و شکر به اندازه دلخواه هم اضافه میکنم(بسته به ذائقه تون که ترش یا شیرین دوست داشته باشید). یه تیکه یخ هم برای روغن انداختن، توش میندزم.
دوباره میذارم با شعله کم بپزه تا کاملا جا بیفته و روغن گردو هم بالا بیاد. فقط گاهی بهش سر میزنم و هم میزنم تا ته نگیره. میتونید مرغ روجدا کمی سرخ کنید و دیرتر به خورشت اضافه کنید👌
دوستان من خیلی کم روغن میزنم این روغن روی خورشت از گردو هست
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و من خدایی دارم که هیچگاه فراموشم نمیکند
او که مرا دوست دارد و بهترین ها را برایم میخواهد
خدایی که لحظه ای مرا به حال خود وا نمیگذارد
خدایی که میبخشد و نعمت میدهد بی اندازه
بارالها تو تنها دارایی من هستی🌸
و براستی که ثروتمندم و بی نیاز از غیر تو🌸
هرگز از رحمت تو ناامید نخواهم شد ،
چون به یقین میدانم دوستم داری...
خدای من عاشقتم
در پناه مهربونیاش باشید...
⭐شب خوش🌙🌸
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زندگی آنقدر کوتاه است که
گاهی حیف است
"دوست داشتن" ها را دریغ کنیم...
چقدر خوب میشود اگر ؛
دوستی به ما حس خوبی را انتقال داد ،
اگر همدم تنهايی مان شد،
لبخند بر لب هايمان نشاند،
و باعث دلگرمی مان شد...
ما هم مهربانی را دریغ نکنیم و
"دوست داشتن مان" را به زبان بیاوریم...
تا بداند كه بودنش چقدر برايمان
عزيز است...
چقدر ارزشمند است و چقدر حالمان
با بودنش خوب است
قدر بدانيم...
آدم های خوب زندگیمان را...
زمانی می فهميم چقدر بودنشان مهم بود؛
كه ديگر دير است...🌿
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گاهی اوقات، خدا همه درها را میبندد و همه پنجره ها را قفل میکند. در آن اوضاع و احوال خوب است فکر کنید طوفانی بیرون برپاست و
او میخواهد شما را نجات دهد ...
وفقط سوی خدا باشی
روزتون قشنگ❤️
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده #غذای_مجلسی
🤩🤩
مرغ ریز چرخ کنید
2 عدد پیاز
1 فلفل دلمه ای
گشنیز تازه
اضافه کردن:
1 قاشق غذاخوری رب سیر، 1 قاشق غذاخوری رب فلفل
2 قاشق غذاخوری آب لیمو
نمک
فلفل
پودر زنجبیل
پودر سیر
فلفل قرمز
گشنیز خشک
2 قاشق غذاخوری خرده نان
سینه مرغ چرخ کرده 2 کیلوگرم
1 عدد تخم مرغ
خوب مخلوط کنید و حداقل 2 ساعت بگذارید تا ماریناد شود.
به شکل دایره های کوچک در آورید و به مدت 10-12 دقیقه روی حرارت متوسط سرخ کنید و کنار بگذارید. پس از سرخ شدن، زغال داغ را به روغن اضافه کنید و اجازه دهید کباب های مرغ طعم آن را بگیرد و به مدت 15 دقیقه محکم ببندید.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آسون ترین راه تا کردن تی شرت👚
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خداییی چه تزیین قشنگ و ساده ای 😍😍
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گلدون لاکچری بساز 🌺🌺
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
••موهاتو تکراری نبند••😉
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پلو_سبزیجات😍😋
اگر به دنبال یک دستور پخت برنج متفاوت و خوشمزه هستید، این برای شماست. مرغ رو باهاش سرو کردم
1.5 فنجان برنج باسماتی، 2 عدد هویج، 1 عدد فلفل کاپی، 1 فنجان نخود فرنگی آب پز، 1 عدد پیاز، 1 حبه سیر، 2 ق غ روغن، 1 ق غ کره، 2.5 لیوان آب داغ، 1 ق چ ادویه کاری، 1/2 ق چ زردچوبه، 1/2 ق چ پودر فلفل قرمز، پودر زنجبیل نوک ق چ (ضروری نیست اما طعم و تلخی خوبی می دهد)، نمک
🔴هویج، پیاز، سیر و فلفل کاپی را به مکعب کوچک برش می دهیم. روغن مایع و کره را در یک تابه مناسب می ریزیم. پیاز و سیر را 2 دقیقه تفت می دهیم هویج را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه تفت دادن را ادامه دهید و هر از گاهی هم بزنید. کاپیا به آن اضافه شده است. بعد از اضافه کردن نخودها، بعد از 2 تا 3 دور هم زدن، برنج آبکش شده، نمک و ادویه را اضافه کرده و به مدت 1-2 دقیقه با هم زدن مرتب تفت می دهیم. در آخر آب داغ به آن اضافه می کنند، مخلوط می کنند - با درب به این صورت بسته روی حرارت ملایم می پزند تا کاملا آبش را بگیرد (بدون هم زدن). وقتی آب کاملا جذب شد، حرارت گاز را کم کرده تا20 دقیقه دم بکشد.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بااین ترفند گل نون و پنیر درست کن 🥰
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چطور بود؟؟😎
خودت با دور ریختنی ها درست کن
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
••مدل موی زیبا••😉
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃