#ماهی_شكم_پر
نمک وفلفل به میزان لازم
ادویه به میزان لازم
گردو 50 تا 100 گرم
تمر هندی به میزان لازم
سیر 250 گرم - خرد شده
پیاز 1 عدد - خرد شده
ماهی 1 عدد
گشنیز 250 گرم - خرد شده
زردچوبه به میزان لازم
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
ماهی رو کاملا تمیز کرده و داخل شکمش رو خالی می کنیم
مقداری نمک وابلیمو به ماهی وشکمش می زنیم و میزاریم مدت نیم ساعت بمونه
وبا دستمال تمیز خشک می کنیم پیاز و سیر رو رنده می کنیم و همراه با زرد چوبه، ادویه، فلفل و گشنیز خرد شده در یک ظرف می ریزیم و کمی سرخ می کنیم
درب ظرف رو می بندیم
بعد از 10 دقیقه، آب تمبرهندی رو اضافه کرده و پس از 2 تا 3 دقیقه ظرف رو از روی اجاق بر می داریم
مواد فوق رو داخل شکم ماهی قرار داده و با نخ یا خلال دندان می بندیم
توی کیسه فریزر مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی رو توی اون می غلطونیم ، یا آرد وزرد چوبه رو روی سطح ماهی می پاشیم وتوی تابه بایه دونه پیاز خردشده سرخ میکنیم واجازه میدیم تادوطرفش طلایی بشه 😍
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
9.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#سیب_زمینی_تنوری🥔🍥
مواد لازم
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
پنیر گودا ۲ عدد
شیر یک پیمانه
خامه ۲ ق غ
نشاسته ذرت ۱ ق غ سر پر
نمک و فلفل به میزان لازم
آویشن ۱/۵ ق چ
قارچ ۱۰۰ گرم
کره ۱۵ گرم
روغن زیتون ۱ ق غ
جعفری خرد شده ۱ ق غ
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش گل با دستمال کاغذی 😍😍😍
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ناخن هاتو اینجوری سفیدو محکم کن💅
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
10.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❓آرامش چیست؟
نگاه به گذشته و یاد خالصانه و شکر خدا
نگاه به آینده و اعتماد خالصانه به خدا
نگاه به درون و عشق خالصانه به خدا
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#مرغ_شکم_پر .
برای داخل شکم مرغ
اول دو عد پیاز رو خلالی وسرخ کنید،بهش یه حبه سیر رنده شده اضافه کنید ودو قاشق رب گوجه فرنگی+دو قاشق رب انار (ترش یا ملس هرکدوم که دوس دارید) وکمی نمک وفلفل وزردچوبه هم اضافه کنید در آخر بهش تعدادی آلو بخارا (من ۱۰تا ریختم)وحدودا سه قاشق گردوی خرد شده اضافه کنید واز روی حرارت بردارید .
مرغتون رو حتما از شب قبل با نمک وفلفل وساقه جعفری پیاز وحلقه های لیمو ترش مزه دار کنید.
حالا از مواد داخلی شکم مرغ رو پر کنید واگه دوس داشتید میتونید شکم مرغ رو بدوزید که در زمان پخت بیرون نریزه من روی پوست مرغ رو مقداری زعفرون زدم تا در هنگام پخت خو شرنگتر بشه وداخل کیسه پخت بزارید و درش رومحکم ببندید ودر فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰درجه بزارید حدودا سه ساعت طول میکشه تا کاملا پخته وبریون بشه.
برای تهدیگ هم قبل از اینکه سیب زمینی ها رو کف قابلمه بزارم یه برگ ریحون گذاشتم وسیب زمینی رو روی اون قرار دادم به همین سادگی
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فقط با یه قلم مواد این کره رو درست کن 👌
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
••بافت تل زیبا••😍
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکوی سبزیجات بدون فر 😍😍👌
قسمت اول ✅🌹
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃