#سیب_زمینی_تنوری
برای مقداری که تو تصویر میبینید سه چهار تا سیب زمینی متوسط رو با پوست حسابی شستم و وقتی مطمئن شدم کاملا تمیز شده پنج دقیقه تو ماکروفر نیم پز کردم سیب زمینی ها رو شما میتونید روی گاز بپزید یا از فر استفاده کنید ، بعد برشهای درشت زدم ، فلفل سیاه ، پاپریکا ، یک قاشق روغن زیتون و نمک اضافه کردم خیلی آروم سیب زمینی ها رو مخلوط کردم تا همه اشون طعم دار بشه ، شما میتونید پودر سیر ، آویشن یا هر ادویه ای که دوست دارید هم اضافه کنید . روی سه پایه بلند هواپز فویل کشیدم و سیب زمینی ها رو روش پخش کردم ، با دمای 220 برای پانزده دقیقه گذاشتم تا سیب زمینی ها برشته و طلایی بشه . با همین دما و زمانی کمی متفاوت تر میتونید از فر یا ماکروفر هم استفاده کنید .
به همین سادگی ، به همین سالمی و به همین خوشمزگی 👌🏻😉😍🍟
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تبدیل لیوان ساده به ماگ😊☺️
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #ترشی کلم به سبک رستوران 👌👌
مواد لازم:
۱عدد کلم قرمز متوسط یک فنجان سرکه انگور
یک فنجان آب
یک قاشق چایخوری جوهرلیمو
یک قاشق چایخوری نمک
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#اسنك 🥪 😋
🔸برای این خوشمزه اول گوشت چرخکرده رو با ادویه تفت دادم قارچ و فلفل دلمه نگینی اضافه کردم و کمی رب گوجه فرنگی ریختم و تفت دادم. آخر هم مواد رو روی نون تست ریختم آویشن ریختم و پنیر پیتزا و یه نون تست گذاشتم روش و داخل دستگاه ساندویچ ساز قرار دادم
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سرگرمی ارزون واسه کوچولوهاتون 😊 👌
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شامی😍😁
شامی پوک، شامی رشتی، شامی لپه، شامی ماه رمضون... خلاصه که این بنده خدا ۱۰۰ تا اسم داره😅
هم میتونین این مدلی مثل من با گوشت ریش ریش درستش کنین هم اینکه گوشت هممثل بقیه مواد بکوبین
البته مامان من همیشه یه مقدار خیلی زیادی مواد شامی درست میکنه، چرخ میکنه، بسته بندی میکنه میذاره فریز که هر بار خواستیم دیگه به زحمت نیوفتیم
مواد لازم برای ۱۰ تا ۱۲ عدد شامی
۱ و ۱/۲ پیمانه لپه
۱/۲ پیمانه نخود
۳۰۰ گرم گوشت صاف (بدون چربی)
۲ عدد پیاز
۳عدد سیب زمینی بزرگ
۱ تا ۲ عدد تخم مرغ
نمک و فلفل
زعفران به میزان دلخواه
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شام_۳سوته😍😋
4 نان گرد لواش(پیتا یا ترتیلا)
سس فرانسوی یا مخلوط سس کچاپ و مایونز
چند برش ژامبون(کالباس یا پپرونی)
چند برش پنیر ورقه ای
گوجه فرنگی گیلاسی
نمک و فلفل
در فر از قبل گرم شده با دمای 200 _210درجه تا زمانیکه روی نان برشته شود
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#سیب_زمینی_تنوری🥔🍥
مواد لازم
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
پنیر گودا ۲ عدد
شیر یک پیمانه
خامه ۲ ق غ
نشاسته ذرت ۱ ق غ سر پر
نمک و فلفل به میزان لازم
آویشن ۱/۵ ق چ
قارچ ۱۰۰ گرم
کره ۱۵ گرم
روغن زیتون ۱ ق غ
جعفری خرد شده ۱ ق غ
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از کفشای سادتون خسته شدین ؟ 😞
حتما ببینید👟😍
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#شیره_خرما
ابتدا خرما را یک شب خیس کنید مقدار آب به گونه ای باشد که روی خرما را بگیرد سپس خرما را با دست نرم کرده و درون کیسه نخی بریزید آنرا درون صافی تحت فشار قرار داده تا آب خرما خارج شود دوباره آب روی خرما بریزید و مخلوط کنید این بار کمتر از قبل و باز درون کیسه ریخته و آب خرما را جدا کنید.
سپس آب خرما را روی حرارت بالا بگذارید تا بجوشد در اوایل کار مرتب کف روی آنرا بگیرید سپس حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا غلیظ شود غلظت آن طوری باشد که در محیط خارج از یخچال بتوان نگهداری کرد.کمی رقیق تر از عسل باشد.پس از آنکه خنک شد صاف کرده درون ظرف نگهداری کنید.از 6 کیلو خرما حدود 2الی 2/5کیلو شیره بدست می آید.از شیره خرما حلواها و دسرهای متنوعی می توان درست کرد.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
جوجه کباب تابه ای
#جوجه_کباب_تابه_ای
مواد لازم :
فیله یا سینه مرغ 200گ
آب لیمو یک چهارم لیوان
پیاز 2 عدد بزرگ
نمک و فلفل به مقدار لازم
ادویه و زردچوبه به مقدار لازم
زعفران آب کرده به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا مرغ را تکه تکه کرده و سپس پیاز را رنده کنید و آب لیمو، نمک و ادویه جات و زعفران آب کرده را به آن اضافه کنید مرغ ها را در این سس بدست آمده بچینید و بگذارید از شب تا صبح داخل سس بماند. و صبح تابه را روی شعله ملایم قرار دهید روغن به میزان کافی ریخته و مرغ ها را از درون سس در آورید و به سیخ های کوچک ( سیخ های چوبی ) بزنید و داخل تابه بچینید و شعله را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا بخار کند و بپزد و در آخر در تابه را بردارید تا جوجه ها سرخ شوند.
نکته برای پخت جوجه کباب تابه ای :
دیگر نیازی به آب ندارد خودش آب می افتد پخته می شود و سرخ می شود
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#نکات_ریز_خانه_داری 🎀
قارچ رو فقط زمانی بشویید که بلافاصله قصد مصرفش رو دارید اگه اون رو بشویید و داخل یخچال بزارید زودتر خراب میشه
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#پاستا_سه_سوته👩🍳
مواد لازم👇
سینه مرغ: نصف یه سینه کامل
فتوچینی آشیانه ای: ۴تا۶عدد
سیر: ۲حبه
کره: ۲۰گرم
خامه: ۱۰۰گرم
شیر: یک و نیم لیوان
ادویه ها(نمک،فلفل سیاه،پودرپیاز،آویشن و جوز هندی)
کلم بروکلی:به مقدار دلخواه
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
خدایا؛
گاهی مرا در آغوش بگیر...
وقتی در محاصرهٔ مشکلاتم و تنها پناهگاهم تویی.
وقتی تمام تلاشم را کردهام، خستهام و دلم کمی سکوت میخواهد،
کمی آرامش، کمی تسکین.
بیخبر از راه برس و مرا بغل کن.
باور کن آدمِ جا زدن نیستم!
اما از یک جایی به بعد، بگو که با هم درستش میکنیم.
از یک جایی به بعد، خودت برایم معجزه کن!
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_میکادو😋😋😋
مواد لازم :
آرد سفید ۲ لیوان
آرد نخودچی ۱ لیوان
پودر قند نصف لیوان
عسل ۴ ق غ
کره ۲۰۰ گرم
روغن مایع کلا حدود ۳چهارم لیوان
پودر کاکائو ۲ ق غ
نان میکادو ۸ ورق
طرز تهیه :
آرد سفید الک شده رو روی گاز ۵ دقیقه خوب تفت میدیم،بعد آرد نخودچی رو هم به همین شکل ، پودر کاکائو رو هم اضافه و هم میزنیم ، کره رو اضافه کرده و وقتی ذوب شد روغن مایع هم میرنیم،پودر قند رو توش الک میکنیم و اگه مواد سفت شد یکم دوباره روغن توش بریزین،حالا با سرعت زیاد که مواد سرد نشه،نون میکادو رو روی سطح کارتون بزارین و مواد رو خیلی کم به اندازه ی اینکه سطحش رو پر کنه قشنگ با قاشق پهن میکنیم،بعد سریع ورق بعدی نون میکادو رو روش میزاریم،همینطور تا ۸ تا بشه،بعد با دست روی هم فشار بدین که خوب بچسبه،فقط مراقب باشین ورق هارو نشکونین،چون شکننده ان،بعد یک ساعت تمام بزارین یخچال،از یخچال که دراومد،با چاقوی بزرگ به اندازه و شکل دلخواهتون برش بزنین،خیلی آهسته و منظم👌👌
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🌸من فلفل دلمه ايى رو بعد از شستن به تيكه هاى بزرگ خرد ميكنم و روى پارچه ميريزم تا توى افتاب خوب خشك بشن بعداونا رو اسياب ميكنم و از پودرشون توى انواع غذاها استفاده ميكنم
#تجربه_کدبانو 🌶
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃