شربت زعفران و تخم شربتی🍹
شربت زعفران رو داخل پارج بریزید و بعد تخم شربتی خیس خورده رو بهش اضافه کنین تا تخم شربتی ها دقیقا پایین پارچ و روی شربت قراره بگیره باید شربت زعفران زیاد غلیظ نباشه و بعد تخم شربتی رو بهش اضافه کنین و بعد به آرامی یه بطری آب خنک بهش اضافه کنین تا تخم شربتی ها دقیقا روی پارچ قرار بگیره و آب هم وسط پارچ قرار بگیره و با یه مقدار رنگ شربت مخلوط بشه تا شربتتون سه رنگ بشه😋
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
15.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌸 #سوپ_جو مخصوص افطار
🍚جو پوست کنده یک پیمانه
🥕هویج ۲ تا ۳ عدد متوسط
🥔سیب زمینی ۱ عدد متوسط
🍗سینه یا ران مرغ یک عدد
🌀 پیاز یک عدد بزرگ
🍙بلغور جو نصف پیمانه
🥦سبزی سوپ یک پیمانه
🧂ادویه و زرد چوبه و نمک و زعفران ،به مقدار مناسب
🥣رب ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری
آموزش کامل داخل کلیپ 😊
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
14.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌸 #سوپ_شیر_مجلسی
آموزش کامل داخل کلیپ 😊
جویی که ۲۴ساعت خیس خورده یک لیوان سرپُر
هویج ۳عدد متوسط
نخودفرنگی نصف لیوان
شیر یک لیتر
سینه مرغ یک عدد یا به اندازه دلخواه
قارچ نیم کیلو
جعفری صدگرم
مهم ترین نکته ش اینه که مرتب هم بزنید که ته نگیره اگر گرفت قابلمه رو عوض کنید چون ته گرفتگی که مخلوط بشه توی سوپ نشون میده و ظاهر قشنگی نداره،
جعفری زیاد نباشه چون سوپ مون رو سبز رنگ میکنه،
حتما وقتی خاموش کردین خامه و جعفری رو اضافه کنید
نوش جان😋😋
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
8.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
آموزش جاشمعی ستاره با سیخ چوبی😊👌
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🌸 🌸 #رنگینک 😋
🔸قبل هر چیز خرما ها رو کمی خیس کنید پوست وهسته شو جدا کنید ونصف کنید داخل بشقابی بچینید حالا ۱۵۰گرم کره رو داخل تابه ای با حرارت ملایم میریزیم که آب شه یک لیوان آرد سفید ویکچهارم لیوان آرد نخودچی روالک کرده و به کره اضافه میکنیم وتفت میدیم ومرتب هم میزنیم تا آرد بوداده بشه و رنگش عوض شه هر موقع به رنگ دلخواهمون رسید حرارت و خاموش میکنیم وبهش پودر دارچین وپودر هل و ۱/۵ق غ پودر قند اضافه میکنیم وهم میزنیم تا یکدست بشه و مواد بخورد هم بره حالا داخل ظرف سرو به کمک قاشق کمی از حلوا رو کف ظرف می چینیم ویه ردیف خرما می چینیم روش و گردوی خرد شده میریزیم بازم روشو حلوا می ریزیم تا روی خرماها رو بگیره وبازم خرما و گردو وبازم روش حلوا میریزیم و با خلال پسته وبادوم تزیین میکنیم و باچای تازه دم نوش جان میکنیم
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃