فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند خشک کردن سبزی
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماست_خیارمتفاوت
مواد لازم:
مخلوط ماست و سبزی
جعفری یک مشت
تره ۸ شاخه
پیازچه دو عدد
شاهی یک مشت
گشنیز ۴ شاخه
پودر ریحان خشک ۱ قاشق چایخوری
پودر شوید ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
آب لیموترش ۱ قاشق غذاخوری
ماست ۳ قاشق غذاخوری
ترکیب ماست و خیار
خیار ۶ عدد متوسط
کشمش به میزان دلخواه
پرک بادام یا گردو به دلخواه
ماست چکیده ۲ و ۱/۲ کاپ
ماست کم چرب ۴ قاشق غذاخوری
پودر گل محمدی
پودر شوید
بادام یا گردو
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه نهنگ خوشگل درست کن🥺😍
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#پاکوره
#غذای_ملل #غذای_هندی ترد وکرسبی
آرد سفید یک پیمانه
آرد نخود خام نصف پیمانه
مایه خمیر یه قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یه قاشق مربا خوری
زردچوبه ،پودر گشنیز .پودر پیاز .پودر زیره ونمک مقداری
پیازچه .تره .جعفری ،گشنیز به میزان لازم .
آب ولرم یک پیمانه
مواد خشک رو با هم مخلوط کرده بعد آب اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم وبعد هم سبزی ها .
مواد رو یه ساعت در جای گرم استراحت داده وبعد در روغن سرخ میکنیم .
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👇
آدمها را مهمان کنید : مهمان مهربانیتان
این مهمانی به زندگیـتان برکت میدهد ...
آدمها را مهمان کنید،
به دوست داشتن ، به خیال راحت از حضورتان ، به حس خوب ، به حرفــهای بی کینه و کنایه
به لبخندی ...
لبخند یادت نره دوست من ..
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#ته_دیگ_طرحدار 😋
یه قاشق ماستی که شل نباشه با یک قاشق و نصفی آرد مخلوط کنید تا یکدست بشه و به غلظت سس مایونز برسه دقت کنید آرد گوله نشه تا راحت ازقیف بیرون بیاد (نه شل باشه نه سفت) کف تابه یا قابلمه رو با برس چرب کنید (روغن زیاد نریزید در حد چرب کردن)خمیر رو داخل قیف یکبارمصرف( یا کیسه فریزر ضخیم ) بریزید و سرشو خیلی کوچیک قیچی بزنیدو طرحتون رو بکشید. تابه رو روی حرارت کم بزارید چند دقیقه تا طرحم خودشو بگیره و فیکس بشه. و کمی تغییر رنگ بده و کف قابلمه بچسبه .حالا کمی روغن بریزید و برنج آبکش شده رو آروم آروم روش بریزید
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کشمش پلو😍😋
طرز تهیه این غذا و پلوی خوشمزه
حالا مهم نیست که گوشت چه گوشتی باشه از مرغ و یا حتی گوشت چرخ کرده به هر صورتی که دوست دارید می تونید.
برای ۳ نفر
گوشت ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و چوب دارچین
زعفران به میزان لازم
برنج ۲ پیمانه
کشمش پلویی ۴ تا ۵ ق غ
پیاز داغ ۳ ق غ
گوشت رو ریز خرد کردم . پیاز رو خرد کردم و تفت دادم و گوشت رو اضافه کردم و زردچوبه و فلفل سیاه و یه دونه چوب دارچین هم قرار دادم و کمی آب ریختم و گذاشتم بپزه اواخر پخت چوب دارچین رو بیرون آوردم و نمک و زعفران ریختم .
داخل تابه ای گوشت پخته رو بدون آب و همراه کمی پیاز داغ و کشمش پلویی کمی تفت دادم یه کم هم زردچوبه ریختم .
برنج رو که از قبل خیس کرده بودم و داخل آب جوش داخل قابلمه ریختم و اواخر بهش کمی زعفران ریختم و کمی نیم پز شد آبکش کردم .
داخل قابلمه لا به لا برنج و مواد گوشتی رو ریختم و گذاشتم دم بکشه و بعد از پخت روغن داغ ریختم و توی دیس کشیدم .
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#پخت_نان👩🍳
500 میلی لیتر شیر
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری شکر
5 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه: شیر گرم از مغز مغز را در ظرفی ریخته، نمک و شکر را اضافه کرده، مخلوط کرده، روی آن را بپوشانید و به مدت 15 دقیقه بپزید.
آخرین:
3 عدد سیب زمینی را له کنید
200 گرم پنیر
پیاز پخته شده اضافه شده و مخلوط می شود.
ناچینکا:
3 عدد پوره سیب زمینی
200 گرم پنیر
پیازچه
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#پخت_نان👩🍳
قسمت دوم
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پوره_گوجه🍅
گوجه ها رو بشورید و ته شو با یه چاقو یه علامت + بزنید و بندازین داخل آب جوش.
بعد از ۵ دقیقه درش بیارین و بندازین داخل آب و یخ یک دقیقه بمونه.
بعد خیلی راحت از قسمتی که علامت زدین پوستشو جدا کنید سر گوجه رو هم بگیرید و بریزید داخل میکسر.
این پوره رو میتونید صاف کنید تا تخمه هاش گرفته بشه.
برای رب ، ترشی گوجه و املت بسیار مناسبه.
نکته: اگه برای ترشی گوجه و رب خواستین استفاده کنید حتما تخمه هاشو جدا کنید تا کپک نزنه.
نکته: برای املت هم میتونید داخل زیپ کیپ ریخته و داخل فریزر نگهداری کنید
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاحالا مرغ رو با دوغ طبخ کردی؟
مطمئن باش یه خوشمزه ی غیر منتظره در انتظارته😍
۱۰۰ گرم کره رو داخل تابه بندازین
۲عدد ران و ۱ سینه مرغ کامل خورد شده
دو طرفشون خوب سرخ کنید
و توی قابلمه بریزید
۴ تا شیشه دوغ اضافه و با در باز زمان بدین
بعد از ۲۰ دقیقه
کمی فلفل سیاه،
و مقداری زعفران دم کرده ی غلیظ اضافه کنید
و ۲۰ دقیقه دیگه هم صبر کنید
بفرمایید
به همین راحتی یه مرغ خوشمزه با طعمی متفاوت درست کنید و لذت ببرید
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#آش_گندمی
بلغور گندم یک لیوان
نخودپخته شده یک لیوان
بادمجان متوسط خردشده یک عدد
کلم قمری یک عدد
خردشده(دلخواه)
شوید خشک یک استکان
دوعدد پیاز نگینی خردشده +نمک+فلفل+زردچوبه+پودرلیموعمانی+دوقاشق رب گوجه+نصف استکان روغن که همگی راخوب مخلوط کرده درظرف درب دارگذاشته وکنارمیزاریم.
از شب قبل بلغور راخیسانده وبعد آب بلغور رادور ریخته ودرقابلمه همراه با آب جوش گذاشته باشعله کم به مدت چند ساعت تابلغورها تقریباً پخته شوند وبادمجان +کلم+نخود+شوید خشک ونمک ومواد پیاز راکه کنار گذاشته بودیم رااضافه وهمگی رامخلوط ومیزاریم همینطور باجوش کم آش ما پخته وجا بیفته واگه دیدید که آش سفت شده کم کم بهش آب جوش اضافه کنید تا آش لعاب بندازه وگاهی هم بهم بزنید تا ته نگیره چون گندم زود ته می گیره
وحرارت را ملایم کنید تا کاملامواد پخته بشه اگر ابش کشیده شد کم کم بهش ابجوش اضافه کنید اش نباید زیاد سفت بشه چون بعد سرد شدن غلیظ تر می شه
نکته........میتونید گوشت هم توی این آش اضافه کنید بعد پخت گوشت اونوریش کنید وبریزید توی آش ولی من خودم همیشه بدون گوشت درست میکنم عالی میشه
این آش باید تند باشه خوشمزگیش به همینه بسیار اش خوشمزه ای است اگر کلم یا بادمجون دوست ندارید میتونید حذف کنید.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
پيامبر خدا ( صلى الله عليه و آله):
يا عَلِيُّ ، مَن قَتَلَكَ فَقَد قَتَلَني ، ومَن أبغَضَكَ فَقَد أبغَضَني ... فَمَن أنكَرَ إمامَتَكَ فَقَد أنكَرَ نُبُوَّتي؛
اى على! هر كس تو را بكشد ، مرا كشته است و هر كس تو را دشمن بدارد ، مرا دشمن داشته است ... هر كس امامت تو را انكار كند ، نبوّت مرا انكار كرده است.
بحار الأنوار : ج ۹۶ ص ۳۵۶ ح ۲۵
التماس دعا 🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
دنیا آنقدر جذابیتهای رنگارنگ دارد
که تا آخر عمر هم بدوی
چیزهای جدیدی هست
که هنوز می توانی 🌸🍃
حسرتشان را بخوری
پس یک جاهایی در زندگی
ترمز دستی ات را بکش
بایست و زندگی کن...
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃