May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گاهی برای رشد کردن
بایدسختی کشید
گاهی برای فهمیدن باید
شکست خورد
گاهی برای بدست آوردن
باید از دست داد...
روزتون قشنگ 😍
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای اندازه گیری اندازه های شخصی خودت لازم نیست کمکی داشته باش،فقط و فقط با ی سنجاق قفلی ساده میتونی اندازه هاتو بزنی🤗
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فسنجون رو اینجوری درست کن، قول میدم خوشت میاد😋
برای ۴ الی ۶ نفر:گردو ۲۵۰ گرم،یه پیاز متوسط که رنده ریز کنید یا بریزید توی غذاساز،نوک قاشق زردچوبه،فلفل سیاه یه کوچولو،نمک یه قاشق چایخوری،۴ تا ۶ تکه مرغ،رب انار دو قاشق پر ،آب ده لیوان فرانسوی
چند تا نکته مهم رو بهش دقت کنید:
✅اصلا نباید پیاز توی غذا دیده بشه پس باید کاملا پوره شده باشه.
✅گردو رو پنج شش دقیقه تفت بدید تا روغنش دربیاد ولی بیشتر نه چون میسوزه.
✅فسنجون رو باید بذاری با حرارت کم اروم اروم بپزه و جا بیفته تا طعمش حرفه ای بشه
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀اسکراب لب درست کن🎉
بچه ها اسکراب لایه برداری میکنه و هر موقع لب هاتون پوست پوست و یا خشک شدن می تونید این اسکراب رو درست کنید و استفاده کنید💕🦋
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀نگو که اینو میدونستی😉👆🏻
این ترفند برای اسباب کشی عالیه🤌
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شايد معجزه ی از سوى خدا به سمت تو فرستاده شودكه از همه ی آرزوهايت بهتر باشد..
به همین قشنگی ..
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکوماکارانی
این کوکو خیلی خوشمزه ست طعم پیتزا میده
خیلی هم سریع درست میشه
مواد مورد نیاز👇
یک لیوان ماکارونی
نصف لیوان قارج نگینی
یدونه فلفل دلمه رنگی باشه بهتره
یه مشت جعفری ساطوری
نصف لیوانپنیر پیتزا
دوتا تخم مرغ
یک ق غ آرد
سوسیس دو عدد
نمک و پودرسیر یک ق چ
فلفل و زرد چوبه نصف ق چ
طرز تهیه👇
قارچ های نگینی رو تفت میدیم
فلفل دلمه رو نگینی خرد میکنیم
سوسیس رو رنده میزنیم
ماکارونی رو آبکش میکنیم
بعد همشو باهم ترکیب میکنیم تا یکدست بشه
میتونین با دست شکل بدین یا همونجوری بریزین تو تابه ای که روغن داغ داره
وقتی طلایی شد بردارین و با سس سرو کنین
همه ی مراحل رو تو کلیپ میتونین ببینین
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیشه پاکن عالیه این ترفند 👌😜
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#کمپوت_سیب 🍎 😋
▫️سیب. ۱۰ عدد
▫️شکر. ۳/۴ لیوان
▫️آب. ۶ لیوان
▫️گلاب. ۱/۴ لیوان
▫️زعفران دم کرده غلیظ. ۲ قاشق غذا خوری( اختیاری)
🔸آب و شکر رو مخلوط کرده روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شکر حل شود. سپس زعفران و سیب رو اضافه کرده بعد از اینکه دو دقیقه جوشید شعله رو کم کنید و حدود یک ساعت زمان بدید تا سیب ها نرم بشن.
یک ربع آخر پخت گلاب رو اضافه کنید. وقتی سیب ها نرم شد شعله رو خاموش کرده اجازه دهید خنک شود
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📚 بعضی وقت ها
هرچقدر هم که کتاب خوانده باشی
هر اندازه که اطلاعاتت زیاد باشد
باز هم نمی توانی بعضی
جاهای خالی را با معلوماتت پر کنی
جای خالی هایی هستند که فقط
با امید پر می شوند،
با تلاش و پشتکار معنی پیدا می کنند،
و تو انتهای جمله را با فعل
رسیدن کامل خواهی کرد...
پس به یاد داشته باش
و جاهای خالی را با ممارست پر کن ...
روزتون دلبر❤️
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤠کوبیده ارزون ولی پرخاصیت با استفاده از سنگدون مرغ
✅نکته
🔸نمی گم به خوشمزگی کوبیده گوشت قرمزِ ولی خدایی اگه خوب و اصولی درست بشه خوشمزه است. من این کوبیده رو با کمی دنبه گوسفندی درست کردم ولی شما میتونید مقداری گوشت چرخ کرده هم بهش اضافه کنید که محشر میشه من واسه اینکه توی آموزش مشخص شه بدون گوشت هم میشه اینبار نریختم.
✅مواد لازم:
سنگدان نیم کیلو
دنبه ۱۰۰ گرم
پیاز ۲عدد
نمک فلفل زرچوبه اندازه لازم
آرد یک قاشق
زعفران ۲ قاشق
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم (درصورت تمایل)
✅طرز پخت در فیلم
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#يتيمك_بادمجان (بوشهری) 🍛 😋
▫️بادمجان ۴عدد
▫️پیاز یک عدد
▫️لوبیا چشم بلبلی یک پیمانه
▫️آب تمبر هندی نصف لیوان
▫️نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
▫️آب ١/٢ ليوان
▫️روغن به ميزان لازم
🔸لوبیا چشم بلبلی را بپزید. در حین پخت دو بار آب آن را عوض کنید تا خاصیت نفاخ بودن حبوبات از آن گرفته شود. حالا در یک تابه، پیاز را خرد کرده و حرارت دهید تا وقتی که سبک شود. در این زمان بادمجانها را پوست کنده و در آب نمک بگذارید تا تلخی آن از بین برود. سپس آنها را شسته و به صورت مکعبی خرد کنید. بادمجان را به پیازداغ اضافه کنید و به آن نمک، فلفل، زردچوبه بزنید. اجازه دهید بادمجانها کمی در روغن تفت بخورند.
🔸سپس یک لیوان آب به مواد اضافه کرده و به مدت نیم ساعت حرارت دهید تا بادمجانها نرم شوند. نصف یک بسته کوچک تمبر هندی را در نصف لیوان آب خیس کنید و بعد از نیم ساعت از صافی رد کنید. لوبیا چشم بلبلی را روی بادمجانها ریخته و آب تمبر هندی را هم اضافه کنید. دقت کنید که چون تمبر هندی شور است، در اضافه کردن نمک غذا کمی احتیاط به خرج دهید.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه مدل چیپس خونگی
چیپس کچاپ 🍅
چیپس پیاز جعفری☘️🧅
چیپس فلفل نمکی🌶🧂
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند نگه داری طولانی مدت قارچ تو یخچال اونم بدون فریز کردن 😍
❌برای یک کیلو قارچ
👈🏻مرحله اول جوشوندن : ۱ق غ نمک و ۲ ق غ آبلیمو
👈🏻مرحله دوم نگهداری : ۱ق غ نمک و ۲ ق غ سرکه سفید
🍄با این روش قارچ ها تا چندین ماه سفید و تازه تو بخچال میمونن و استفاده ازشون خیلی راحت تره 😍
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طعم این کتلت خیلی خوشمزه و متفاوته
چیا لازم داریم :نمک فلفل سیاه ،زردچوبه به مقدار لازم ،سماق قهوه ای ۱ ق م خ ،پودر ترخون ۲ ق غ خ ،پودر تخم گشنیز ۱ ق م خ ،پاپریکا ۲ ق م خ ،پودر سیر ۱ ق م خ ،پودر زیره سبز ۱ ق م خ ،زعفران که فراموش کردم بگم به مقدار لازم
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از این به بعد برای اینکه گوشت چرخ کرده توی فریزر جای کمتری اشغال کنه خیلی منظمتر باشه به این روشبستهبندی کن🤌🏻
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀با چند تغییر کوچیک تو وعده های غذاییت میتونی یه شکم تخت و یه بدن فیت بسازی
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃