eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
31.2هزار دنبال‌کننده
26.6هزار عکس
16.8هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹کاکای شکم پر🥖🥯🎃 صبحونه خوشمزه ✅آرد یک و نیم لیوان ✅کدو پوره شده یه لیوان ✅شکر یه لیوان ✅شیر یه لیوان🥛 ✅بکینگ پودر یه قاشق چای خوری ✅تخم مرغ دو‌عدد🥚 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند شیک مدل موی دخترونه 😍😍😍 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌️سیب زمینی تنوری بهتر از رستورانی❌️ بدون نیاز به پخت سیب زمینی😳 مواد لازم نمک فلفل پودر سیر آویشن به دلخواه(من نزدم) روغن(من روغن زیتون ریختم)روغن مایع یا کنجد هم میتونید بزنید فقط یکم بزنید ها🤣 ترخون خشک که با دست کمی پودر کنید 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
. وقتى با ديدگاهى وسيع به زندگى نگاه كنيم ... درمى يابيم كه روزهاى سخت برابر است با تجربه هاى ارزشمند. رشد و تكامل روح مـا در گرو تحمل و بردبارى ماست... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‎‌ شبتون قشنگ❤️ 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸زندگی فردا نیست 🌼زندگی امروز است 🌸زندگی قصه ی 🌼عشق است و امید 🌸صحنه ی غم ها نیست 🌼به چه می اندیشی تو؟ 🌸نگرانی بیجاست 🌼دست در دست خدا 🌸تا ابد جاری باش روزتون سرشار از عشق❤️ 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوپیازه آلو خیلی خوشمزست واقعا راحت و سه سوته😋 اصل این غذا برای شیرازیهاست و اسمش از اونجا میاد چون شیرازی ها به سیب زمینی میگن آلو مواد لازم به ازای هر نفر یه سیب زمینی متوسط برلی سه نفر۳ عدد سیب زمینی ،۱ عدد پیاز ،۱ ق غ پر نعنا خشک ،۴۰ گرم کره،روغن مایع ۲ ق غ ،نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
تاس کباب بچه ها اول مرغ رو با یدونه پیاز خرد شده یکم تفت میدیم بعد زردچوبه و نمک میزنیم شش لیوان اب اضافه میکنیم شروع به جوشیدن که کرد هویج های خرد شده و پوست کنده رو بهش اضافه میکنیم بعد ازون لوبیا سبز و چندتا آلو بخارا اضافه کنید حالا نمک میزنیم و دو قاشق رب گوجه فرنگی سرخ شده رو بهش اضافه میکنیم دوتا سیب زمینی رو هم تکه های درشت خرد کنید و اواسط پخت اضافه کنید حالا بادمجونا رو حلقه ای ببرید و سرخ کنید بچینید روی تاس کبابتون شعله رو کاملا کم کنید و بزارید نیم ساعت دیگه خوراکتون جا بیفته 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میخوام برا همیشه خیالتو از بابت فلافل راحت کنم! اینم از یه دستور بی نقص و امتحان شده برای فلافل که طعمشو تضمین میکنم😎 مواد لازم : نخود ۲ لیوان پیاز متوسط ۱ عدد ادویه مخصوص فلافل سیب زمینی آبپز ۱ عدد بیکینگ پودر ۱ ق م فلفل قلمی ۱ عدد کنجد برای تزئین نمک، فلفل سیاه پودر گشنیز فلفل قرمز گشنیز تازه سیر ۴ حبه پودر سیر زیره سبز زردچوبه پاپریکا 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ڪمی به فڪر و ذهنت آرامش بده و اجازه بده همان چیزی ڪه خداوند برایت مقدر ڪرده اتفاق بیفتد. 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجان سه الی چهار عدد روغن مایع برای سرخ کردن گوشت چرخ کرده نیم کیلو تخم مرغ یک عدد پیاز یک عدد خمیر داخل نان باگت دو عدد نمک و فلفل و زردچوبه و زیره مواد سس: گوجه فرنگی رنده شده دو عدد روغن سیر دو حبه نمک آب یک استکان رب گوجه یک ق غ برای تزیین روی کبابها،گوجه گیلانی و فلفل دلمه ای بادنجانها را بشویید و در آب نمک کمی استراحت بدهید و بعد مانند کلیپ نازک برش بزنید و سرخ کنید. مواد کوفته را خوب مخلوط کنید و ورز بدهید. کوفته هایی به نارنگی بردارید و در روغن دو طرف کوفته ها را سرخ کنید. مانند کلیپ بادنجانها را ضربدری روی هم بگذارید و یک عدد کوفته وسط آن بگذارید.و کناره های بادمجان را جمع کنید و یک برش فلفل و گوجه گیلاسی بذارید و با خلال دندان سفت کنید. سس را مخلوط کنید و روی بادنجانها بریزید و د فر ۲۰۰ درجه به مدت نیم ساعت الی ۴۵ دقیقه بپزید تا سس غلیظ شود. 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پیتزا فیله مرغ
💗 دختران حوا 💗
پیتزا فیله مرغ
موادلازم فیله مرغ نمک، فلفل سیاه، آویشن قارچ سس کچاپ خمیر پیتزا (من از خمیر پیتزای شیرآوران اماده استفاده کردم) پنیر پیتزای رنده شده سیر یک تا دو حبه پیاز یک عدد کوچک فلفل دلمه ریحون تازه چند برگ ذرت گوجه گیلاسی طرزتهیه فیله مرغ ها رو‌ با بیفتک کوب بکوبید و با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید سپس در کمی روغن سرخ کنید یا گریل کنید کف سینی فر رو چرب کنید و‌خمیر پیتزا رو‌ روی‌سینی فر قرار بدین (من از خمیر پیتزای آماده استفاده کردم) روی خمیر رو با سس کچاپ اغشته کنید سپس پنیر رنده شده رو‌ اضافه کنید و همه جای خمیر پخش کنید سیر رنده شده رو روی‌پنیر اضافه کنید (میتونید سیر رنده شده رو همون ابتدا با سس کچاپ مخلوط کنید و به سطح خمیر بزنید اینجوری طعمش همه جای خمیر پخش میشه) حالا آویشن رو به تمام سطح خمیر بپاشید پیازهای حلقه شده رو‌ بچینید، سپس فیله های مرغ رو‌بچینید قارچهای ورقه شده رو‌بچینید و‌ مجدد پنیر پیتزا (من زیاد میریزم) سپس به دلخواه برای تزیین روش از فلفل دلمه،‌ریحون، ذرت و گوجه گیلاسی استفاده کنید در آخر سطحش رو آویشن بپاشید و‌بزارید در فری که از قبل گرم کردین با درجه 200 به مدت 15 دقیقه در اخر برای طلایی شدن پنیرها گریل رو روشن کنید اگه بخواید خمیر پیتزا رو خودتون تهیه کنید تواین هشتک برید دستورش رو گذاشتم بچه ها یبار پیتزا رو به این صورت درست کنید عاشقش میشید اگه فیله مرغ در دسترس نبود از سینه مرغ استفاده کنید به این صورت سینه مرغ رو از پهنا برش بدین و باریک خورد کنید سپس با بیفتک کوب روش بکوبید بنظر من بهترین طعم پیتزا فیله مرغ و‌قارچ همینه اویشن و رو اصلا حذف نکنید 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
ذهن مثل يک ليوان خالیست! درونش را اگر با افکار منفى پر کنیم کدر که شد، سرریز که شود همه اطرافمان را خوب هم که باشد منفی خواهيم ديد اما کافیست مثبت فکر کرد آنگاه میتوان اطراف را واقعی دید از همين لحظه شروع كن "جور دیگر باید دید" شبتون قشنگ 🌸 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا