💗 دختران حوا 💗
#حلوا دو رنگ #آموزش_پست_بعد 👇 ◼️ @dokhtaran_havva ◼️
#حلوا دو رنگ
یکیش حلوا ارد نخودچی هست
یکی هم سنتی
حلوا ارد نخودچی بافت محشری داره،با این دستور شد همین مقداری ک تو عکس میبیند،اگه میخواید مقدارش بیشتر باشه دو برابر کنید اگه میخواید کمتر باشه نصف دستور رو درست کنید
#حلوای_آرد_نخودچی:
آرد شیرینی پزی ۱ لیوان(لیوان دسته دار فرانسوی)
ارد نخودچی ۱ لیوان
شكر ۲لیوان
روغن مايع(مخصوص پخت و پز)و روغن جامد با هم از نصف ل کمی بیشتر
آب ۲لیوان
زعفران دم کرده ۲ تا ۳قاشق غ
گلاب یا عرق هل 1/4پیمانه
شربت رو درست کرده:
شكر+ آب و گلاب را روي حرارت قرار داده تا شكر حل شود نمیخوایم زیاد بجوشه یا قوام بیاد بعد زعفران دم کرده رو اضافه و امادست،
آرد شیرینی پزی رو۳۰ دقیقه با شعله کم تفت میدیم من نخواستم زیاد تغیر رنگ بده بعد ارد نخودچی رو اضافه بهتره قبلش ارد رو الک کنید بعد اضافه کنید ،ارد نخودچی نیاز ب نفت زیادی نداره ۱۰دقیقه کافیه.حالا برای اینکه ی حلوای یک دست داشته باشیم اردها رو با هم الک میکنیم و دوباره ب قابلمه برمیگردونیم
روغن رو اضافه میکنیم،مقدار روغن تقریبی هستش چون بستگی ب کیفیت ارد داره،مقدارش باید در حدی باشه ک ارد در روغن روان باشه و ب راحتی تفت بخوره وگرنه حلوا خشک میشه و ترک برمیداره،
با ی قاشق چوبی حدود ۵ دقیقه تفت میدیم بعد از رو حرارت برداشته و شهد رو کم کم اضافه و همزمان سریع هم بزنید بهتر اين كه با پشت قاشق چوبي به مخلوط كردن ادامه دهيم تا گلولههاي آرد كاملا باز شن، سپس حرارت را ملايم كرده و به همزدن ادامه ميديم تا جایکه حلوا جم شه و حالت گهواره میدیم تا از قابلمه جدا شه ب این مرحله ک رسید امادست،من تا گرم بود ریختم تو قیف و طرح مورد نظرم رو بهش دادم
#حلوا_سنتی هم ک همتون دستورش رو بلدید
یک لیوان اردو( ارد شیرینی پزی استفاده کردم) ۴۰دقیقه با حرارت ملایم تفت دادم تا بوش بلند شه و رنگش تغییر کنه
اینکه میخواید حلواتون روشن باشه یا تیره بستگی ب مقدار تفتش داره،کمی از ارد رو قبل از اضافه کردن شهد توی ی ظرف کوچیک با کمی شهد مخلوط کنید ک ببینید ب رنگ مورد نظرتون رسیده یا نه، من دوست داشتم رنگش تیره باشه ک بیشتر تفت دادم
نصف لیوان روغن پخت و پز + ۱/۴لیوان روغن جامد و ۵۰ گرم کره بریزید ۵دقیقه دیگه تفت بدید با حرارت ملایم، از رو اجاق بردارید و شهد رو کم کم و اروم ب ارد اضافه کنید مواظب باشید دستتون نسوزه. تو مقدار شربت خیلی دقت کنید ک کم یا زیاد نباشه ک اینم بستگی ب نوع آرد داره، بعد دوباره میزاریم رو حرارت تا حلوا جم شه
برا شربتش ۱/۵ لیوان آب +۱ ل گلاب + ۱ل شکر کمی هل
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
9.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تزیین_حوا
#ویژه_ایام_شهادت
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
14.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روضه حضرت زهرا(س) تقدیم به محبین فاطمه(س) 🏴
#التماس_دعا
محبین نیت کنید خوشنودی دل حضرت زهرا(س) و حضرت معصومه(س) 14 صلوات🌹
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خلاقیت با قاشق یکبار مصرف😊☝️
خیلییییی عاااالیه 😍
#ایده_خلاقیت
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
#هردو_بخوانیم
👈 عامل ویرانکننده #روابط_همسران:
یکی از مهمترین منابع #استرسزا در روابط بیشتر زوجها، روابطی است که #خارج از آن دو نفر است.
والدینتان، خواهر و برادرهایتان و دوستانتان را دستکم نگیرید؛ اما باید بدانید که وقتی به #همسرتان "بله" گفتهاید، یعنی او را به همه آدمهای دیگر #ترجیح دادهاید.
خیلی از #ازدواجها فقط به خاطر همین ضعف در #اولویتدهی دچار مشکل میشوند. هر کس آنها را به سمتی میکشد، بدون اینکه این دو به سمت همدیگر کشیده شوند.
✅ در ازدواجهای سالم، زوجها یاد میگیرند که همدیگر را به هر کس و هر چیز دیگر #مقدم بدانند.
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
#کوسن بالا کار خودمه😊☝️کلی ازش فروختم😁
آموزششو تو کانال دومم گذاشتم😍
#نمددوزی
#خیاطی
#سرویس_آشپزخانه
#گل_های_دکوراتیو
همه و همه در 👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3642884096C71691771f4
آموزش تخصصی انواع ایده های ناب مخصوص #کسب_درآمد✨
#هنرها_با_دورریزها😍
👝🎒📚✏️🖌
#کیک_صبحانه_تابه_ای 😋😋
مواد لازم
▫️تخم مرغ دو عدد
▫️عسل یا شکر 7 قاشق غذاخوری(من از عسل استفاده کردم)
▫️ماست یا شیر سه قاشق غذاخوری(من از ماست استفاده کردم)
▫️آرد 8 قاشق غذاخوری
▫️روغن مایع 3 قاشق عذاخوری
▫️بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
▫️وانیل مقداری
طرز تهیه
ابتدا تخم مرغ،عسل و وانیل را خوب هم زدم تا کر رنگ بشه بعد ماست و روغن را اضافه کردم هم زدم تا یکدست بشه آرد را با بکینگ پودر دو بار الک کرده و به و اضافه کردم و مخلوط کردم تابه نچسب را داغ کردم و مقداری روغن ریختم گذاشتم روی حرارت ملایم تا داغ بشه بعد مایع را داخلش ریختم و شعله پخش کن را زیر تابه گذاشتم(با شعله ملایم) و در دم کنی گذاشتم بعد ازبیست دقیقه درش رو برداشتم و با خلال چوبز تست کردم و اگه بهش نچسبی کیک پخته و برش گردوندم تا روی کیک هم برشته بشه.روش با گاناش و پودر پسته و گردو تزیین کردم.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸