#فرنى_زعفرانى
مواد لازم:🍚
▫️آرد شیرینی پزی 2 قاشق سوپخوری
▫️شکر یک دوم پیمانه
▫️نشاسته ذرت 4 قاشق سوپخوری
▫️پودر هل 1 قاشق چایخوری
▫️خامه صبحانه 200 گرم
▫️تخم مرغ 1 عدد
▫️شیر 3 لیوان
▫️گلاب یک دوم پیمانه
▫️زعفران دمکرده غلیظ 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:🍨
آرد و نشاسته با هم الک کنید و در قابلمه مناسبی بریزید سپس شیر را تدریجا اضافه کرده و با همزن دستی هم بزنید تا آرد گلوله نشود. تخم مرغ را در کاسه ای جدا گانه شکسته و با چنگال هم بزنید تا از حالت لخته ای خارج شود و سپس به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.
شکر،پودر هل ،زعفران دمکرده و گلاب را هم اضافه کرده و همه مواد را با همزن دستی خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. قابلمه را روی حرارت ملایم برده و دائم هم بزنید تا مواد پخته و غلیظ شود و به غلظت ماست برسد. قابلمه را از روی حرارت برداشته و کمی هم بزنید تا از داغی بیافتد سپس خامه را اضافه کرده و سریع هم بزنید تا یکدست شود.فرنی آماده را در گیلاسی یا لیوان مخصوص دسر تقسیم کنید و با پسته یا گردو به دلخواه تزیین کنید. بعد از اینکه به دمای محیط رسیدند در یخچال بگذارید تا کاملا خنک شوند سپس سرو کنید.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_بستن_توربان 😊 ☝️
#ایده_های_شیکپوشی 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آرایش_زیبایی
طرز صحیح ریمل زدن
👉😍خوشت اومدفرواردکن❤️
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
ایده نصب #آیینه به دیوار
یک تکه آینه ای را که دیگر به دردتان نمی خورد را بردارید و سپس تکه هایی از چوب را با استفاده از یک اره دستی به قطعاتی برش بزنید .آینه را در وسط قرار داده و دورتادور آن این قطعات چوبی را بچینید و بعد روی آنها اسپری رنگ بپاشید .دقت داشته باشید اینکه اندازه برش چوب های دور این آینه به چه اندازه باشند در زیباتر شدن این اثر هنری تاثیر زیادی خواهد گذاشت.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
خانه های قدیمی را دوست دارم چونکه...
چایی همیشه دم بود
روی سماور
توی قوری.
در خانه همیشه باز بود
مهمانی ها دلیل و برهان نمی خواست.
غذاها ساده و خانگی بود
بویش نیازی به هود نداشت
کسی نان خشکه نداشت
نان برکت سفره بود.
مهمانِ ناخوانده، آب خورشت را زیاد می کرد
بوی شب بو ها و خاک نم خورده حیاط غوغا میکرد
خبری از پرده های ضخیم و مجلسی نبود، نور خورشید سهمی از خانه های قدیم بود!
دلخوری ها مشاوره نمی خواست
دوستی ها حساب و کتاب نداشت
سلام ها اینقدر معنا نداشت!
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#آموزش_آشپزی
#درخواستی
یکی از خانمای گل طرز تهیه بامیه و زولبیا خواسته بودن😍😍
#بامیه
💠مواد لازم:
دوتا تخم مرغ ، یک لیوان آب و یک لیوان آرد سفید الک شده و بیست گرم کره یا بجای کره یک قاشق سر پر روغن جامد و کمی وانیل و یک قاشق عسل. برای شهد هم یک لیوان آب یک لیوان شکر کمی گلاب در صورت تمایل و چند قطره زعفران دم کشیده غلیظ.
💠طرز تهیه:
آب، کره، و یک قاشق عسل یا اگه نداشتید یک قاشق از شهد رو توی قابلمه بزارید روی شعله و بزارید کره آب بشه وقتی جوش ریز زد آرد الک شده رو یکدفعه به مواد اضافه کنید و تند تند هم بزنید تا آرد جمع بشه و مرتب زیر و رو کنید حدود پنج دقیقه روی شعله کم خمیر رو زیرورو کنید تا خمیر یکدست بشه بعد بزارید کنار تا از داغی بیوفته و ولرم بشه و دو تا تخم مرغ رو یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید تا جذب خمیر بشه بعد دومین تخم مرغ میتونید با همزن بزنید یا با قاشق خمیر رو هم بزنید یا حتی با دست. خلاصه وقتی خمیر لطیف شد توی قیف بزارید و در روغن فراوون برش بزنید و سرخ کنید یادتون باشه که ابتدا روغن داغ باشه ولی بعد از اضافه کردن بامیه شعله رو کم کنید تا آروم سرخ بشن و مغز پخت بشن اگه شعله زیاد باشه فقط روی بامیه سرخ میشه و مغزش خمیر میشه و وقتی توی شهد میاندازید خمیر میشه. پس آروم سرخ بشن. برای شهد هم آب و زعفران و در صورت تمایل کمی گلاب و شکر بزارید بجوشه تا قوام بیاد. و وقتی بامیه رو سرخ کردید توی شهد ولرم بندازید اگه شربت داغ باشه بازم بامیه تون نرم میشه فقط چند لحظه توی شهد ولرم بندازید. پ. ن. اگه خمیرتون سفت بود میتونید یک تخم مرغ رو هم بزنید و کم کم به مایه خمیر اضافه کنید ممکنه نصف تخم مرغ هم کافی باشه. خمیرتون باید حالت چسبندگی داشته باشه.
منبع: کتاب مجازی آشپزی
🌻🌻🌻🌻🌻
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم کلیپ آموزشی درست کردن #بامیه😍
نوش جان 😋
منبع: کتاب مجازی آشپزی
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#آموزش_آشپزی
#درخواستی
💠مواد لازم براي #زولبيا:
نشاسته200 گرم ماست180 گرم آرد20 گرم زعفران حل شده يك قاشق سوپخوري، روغن جامديك قاشق چايخوري جوش شيرين يك دوم قاشق چايخوري آب يا گلاب يك قاشق سوپخوري
💠طرز تهيه زولبیا:
نشاسته و ماست را مخلوط كرده، چند دقيقه اي صبر مي كنيم تا نشاسته در ماست خيس خورده و به راحتي حل شود. سپس آرد را اضافه مي كنيم و با همزن خوب به هم مي زنيم تا مايع زولبيا صاف و يكدست شود. روغن جامد را اضافه كرده و در حين به هم زدن آب يا گلاب را همراه با زعفران حل شده به مايع اضافه مي كنيم و آن را در قيف مخصوص مي ريزيم.
در اين مرحله جوش شيرين را هم اضافه مي كنيم و مايع را خوب به هم زده، در حالي كه روغن روي شعله قرار دارد، زولبيا را توسط قيف در روغن كاملا داغ به صورت دايره هاي بزرگ و كوچك فرم مي دهيم و بلافاصله پس از كمي سرخ شدن آنها را پشت و رو مي كنيم.
زولبياها را در شربت قرار مي دهيم و پس از15- 10 دقيقه آنها را از شربت خارج كرده و در صافي قرار مي دهيم تا شربت اضافه آن خارج شود.
💠مواد لازم براي شربت زولبیا:
شكر2فنجان، آب یك فنجان، گلاب 2 قاشق سوپخوري، زعفران حل شده يك قاشق مرباخوري، آبليمو يك قاشق مربا خوري
💠طرز تهيه شربت زولبیا:
آب و شكر را روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا بجوشد. بعد گلاب و زعفران را اضافه كرده، سپس آبليمو را مي ريزيم. پس از چند جوش، شربت آماده شده را از روي شعله بر مي داريم.
✅ يادآوري: براي سرخ كردن باميه و زولبيا از روغن مايع استفاده كنيد، چون روغن جامد باعث سفت شدن آنهاخواهد شد.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ویدیو چطور لباس زیر را تا کنیم؟
#خانه_داری
درست کن و بدرخش✨
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
❣
#زن_بودن با تمام زيباى هايش خيلى سخت است
خصوصا اگر شاغل باشى و آرزوهاى بزرگ هم براى زندگى ات داشته باشى...!
فاصله مرد و زن بودنم "درب" خانه است...
موقع ورود و خروج جنسيتم عوض ميشود.
در بيرون از خانه شبيه مردها ميشوم، مثل آنها نگاه ميكنم و حتى حرف ميزنم!
روزها مرد ميشوم و شب ها زن، چقدر ايفاى اين دو نقش كنار هم سخت است خصوصا كه بخواهی هر دو را به بهترين شكل ايفاى نقش كنى...
صبح ها زودتر از همه بيدار شدن و شب ها ديرتر از همه خوابيدن، عشق ميخواهد.
عشق...
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_بدون_فر
خیلی آسونه☺️با تمام فوت و فنش عالیه👌
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش
برای مرتب کردن و سایل داخل کمدها و لباسها و اسباب بازی ها و.... باکس نمدی خوشگل بسازید 😍
🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#فوروارد_یادت_نره 😉
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده_هنر_خلاقییت
شیشه های خالی را دور نریزید😍
ازش استفاده بهینه خوشگل کنید👌
خانومای این کانال بینظیرن😘
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#همسرانه
حضور یکدیگر را چندین بار در روز جشن بگیرید
احوال پرسی های پرهیجان
مکالمات تلفنی پرشور
دوستت دارم های مکرر
آواز خواندن برای یکدیگر
قدر دانی و مهربانی
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#ارسالی_معصومه_خانم
سلام عزیزم، ممنون از کانال بسیار عالی تون 😍
ایده خیلی خوبیه که میخواید برای افطاری های ماه رمضان، خوراکی های جالب و مقوی آموزش بدید، 😋
این خاگینه با خرما و گردو است، بسیار بسیار مقوی و خوشمزه ست، و مناسب برای افطاری
امیدوارم خوشتون بیاد 🌺
تقدیم با عشق💞
#آموزش_پست_بعد 👇
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
💗 دختران حوا 💗
#ارسالی_معصومه_خانم سلام عزیزم، ممنون از کانال بسیار عالی تون 😍 ایده خیلی خوبیه که میخواید برای ا
#خاگینه با خرما و گردو
#مواد_لازم :
تخم مرغ ۶ عدد ، آرد ۴ ق غ، شکر ۳ ق غ، شیر ۳ ق غ، خرما ۱۲ عدد، گردو پودر شده ۲ ق غ، شیره انگور به مقدار لازم، پودر گل محمدی به مقدار لازم، مربای بالنگ به دلخواه، روغن به مقدار لازم
#طرز_تهیه
تخم مرغ، آرد، شیر، شکر، را کامل با هم مخلوط می کنیم، داخل ماهيتابه روغن میریزیم و مواد را داخل آن میریزیم تا یک طرف آن سرخ شود، سپس درسته آن را برمیگردانیم، حتماً باید درسته و به شکل دایره ای برگردد، اگر ماهيتابه دوطرفه دارید، از آن استفاده کنید،
در ظرف دیگری، خرما های پوست کنده و بدون هسته شده را میریزیم و با روغن سرخ میکنیم، زیر شعله را کم میکنیم تا خرما ها کامل له شود، حالا خرما ها را روی خاگینه که هنوز داخل ماهيتابه است میریزیم و کامل روی آن پهن میکنیم، وقتی مطمئن شدیم که طرف دیگر خاگینه، کامل سرخ شده است، شعله را خاموش میکنیم، روی خرما ها، گردو و شیره انگور میریزیم، حالا شروع میکنی به رول کردن خاگینه، این کار را با دقت انجام دهید تا خاگینه پاره نشود، یا انقدر شل نباشد که از هم باز شود، در این زمان، خاگینه رول شده را با دقت داخل ظرف میگذاریم، و برش میزنیم، روی آن را با گل محمدی و گردو تزیین میکنیم، و در آخر روی همه آنها شهد مربای بالنگ میریزیم، این خاگینه تقریباً برای ۱۵ نفر کافیه،
نوش جان 😋🌺🎂
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
💗 دختران حوا 💗
#آموزش_آشپزی #ناگت_مرغ😋😋😋 به به دهنم آب افتاد😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
#ارسالی_خانم_صادقیان_عزیز
سلام دختر حوای عزیز
مرسی بابت کانال خوب و مطالب مفید 😊
این ناگت مرغ من با دستوری که توی کانال گذاشته بودین،
فوق العااااده خوشمزه و لذیذ ☺️😋😋
❤️ دستور تهیه ناگت #ریپلای شده😊
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
💗 دختران حوا 💗
#مرغ_شکم_پر 😋😋😋 #درخواستی #آموزش_پست_بعد 👇 👇 شما هم به دورهمی بانوان دعوتید 🌺 🙈 😍 👇 👇 🆔 @dokht
#ارسالی_شما
جاتون خالی....این مرغ شکم پررا از تو کانالتون دستور پختش را برداشتم☺️☺️
دستور پخت ریپلای شده شما هم حتما درست کنین😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸