#لوبيا_پلو
لوبيا سبز رو مي ذاريم كمي بپزه تقريبا نيم پز كه شد برنج را اضافه مي كنيم بعد كه پلو پخت آبكش مي كنيم و شويد لاب لاي پلوي مي پاشيم با كمي دارچين و گلسرخ مي ذاريم دم بكشه،
براي گوشت هم دوتا پياز را خلالي مي كنيم در كمي روغن تفت مي ديم ، گوشت را اضافه مي كنيم با كمي زعفران و پاپريكا و فلفل سياه تفت مي ديم و درش را مي بنديم تا كمي با هم سرخ بشن ، بعد كمي رب اضافه مي كنيم و باز هم تفت مي ديم، در اخر هم يك استكان آب، روي شعله ي خيلي ملايم زمان مي ديم تا گوشت مغز پخت بشه بعد نمك اضافه مي كنيم ، وقتي كه آماده شد، هم مي تونين جدا گوشت را سرو كنين هم رو يا لا بلاي پلو بكشين .
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_بستن_روسری 😊 ☝️
#ایده_های_شیکپوشی 😍
خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️
تو کانال بیش از 150 مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊 👌
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_بستن_توربان با روسری 😊 ☝️
#ایده_های_شیکپوشی 😍
خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️
تو کانال بیش از 100 مدل بستن شال، روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊 👌
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#دمپخت_افسانه_پز
سلام عزیزان روز خوش، امروز دم پخت رو با طعم گشنیز درست کردم عالی و خوش عطر، ابتدا دو عدد پیاز رو تفت بدید بهش زرچوبه و هر ادویه ای دوست دارید بزنید من کاری استفاده میکنم بعد چهار قاشق غذاخوری رب گوجه اضافه کنید و تفت بدید دو عدد گوجه گوشتی رو خرد کنید به مواد اضافه کنید و سیب زمینی مکعبی، یک عدد بادمجون مکعبی، دو عدد هویج مکعبی، رو هم اضافه کنید و تفت بدید، برنج ایرانی(چهار پیمونه) رو که قبلا خیسوندید رو، آبش و خالی کنید و به ازای هر پیمونه برنج دو پیمونه آب اضافه کنید بهش نمک بزنید و دو مشت سبزی گشنیز خرد شده به همه مواد اضافه کنید روغن هم اضافه کنید و چند قل که خورد زیر پلو رو کم کنید و بزارید دم بیاد. و در آخر کار بازم یه مقدار گشنیز خرد شده اضافه کنید تا عطرش بیشتر بشه نوش جان
پ. ن. این مقدار مواد من چهار پبمونه برنجه(پیمونه پلو پزی)
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#ارسالی #کشک_بادمجان
خب من کشک بادمجونم یکم با همه فرق داره اینجوری درست میکنم که بادمجونهای لاغر انتخاب میکنم پوست میکنم نمک میزنم که اب تلخی بادمجون ازش جدا بشه بعد خشک میکنم.تو سرخ کن سرخ میکنم اونم درسته نه نصف کرده.دقت کنید هر چه بخواهین تو سرخ کردن روغن کم بریزید و صرفه جویی کنید و یا حساب کالریشو کنید برعکسه چون بیشتر بادمجونا روغن میگیرن یهو با روغن زیاد سرخ کنید و بزارید تویه توری تا روغن اضافیش بره بعد با دستمال مخصوص روغن گیری یکم فشار بدید تا روغنا گرفته بشه. خب حالا تو یه ظرف مثل تابه یک استکان اب یک قاشق پر دارچین نمک و فلفل بریزید بادمجونا رو بچینید درشو بزارید با حرارت زیاد بپزه. کشکو بیست دقیقه بجوشانید.
پیاز فراوان سیر به دلخواه سرخ و طلایی کنید. نعناع داغ درست کنید.
یکم گوشت چرخ کرده با پیاز خردشده تفت بدید بهش نمک و فلفل و دارچین بزنید بزارید یکم با اب خودش بپزه.
گردو هم خرد کنید. حالا کف ظرف مورد نظرتون که میشه تو فر گذاشتو از کشک بریزید.بعد روشو بادمجونهایی که پختید و دیگه اب نداشت بچینید.بعد روشو با موادی که از قبل حاضر کرده بودید کامل کنید.20 دقیقه بزارید تو فر 180 درجه...البته با فویل ..فویلم سوراخ کنید.
برای رنگی کردن کشکم از یکم زعفرون غلیظ استفاده کنید.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_بستن_شال 😊 ☝️
#ایده_های_شیکپوشی 😍
خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️
تو کانال بیش از 150 مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊 👌
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#ارسالی_شما
سلام عزیزم، حالتون خوبه؟
من شنبه برای خودم پاپوش بافتم، 😉
دوستانم و همکارانم خیلی خوششون اومد و ازم خواستن که آموزشش رو براشون بذارم 😉
فکر کردم بد نیست که برای شما هم بفرستم 😊💞🌹
✍خانما آموزش این پاپوش خوشگلو یکی از خانما برامون فرستاده فردا آموزششو تو کانال دوممون میذارم 😍👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3642884096C71691771f4
http://eitaa.com/joinchat/3642884096C71691771f4
زود عضو بشید جانمونین😍
#ارسالیهای_شما😍
واقعا ممنونم از این همه نظر لطفی که به من و کانال دختران حوا دارید الان بیشتر از یک سال و نیمه که کنار همیم واقعا از داشتنتون خیلییی خوشحالم😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده_زیبایی
#بافت_مو
یه مدل بافت موی بسیار زیبای دخترانه😃😍👌
خیلی خیلی خوشگله و راحت😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#انرژی_مثبت
خنديدن يک نيايش است...
اگر بتواني بخندی و بخندانی
آموخته اي که چگونه نيايش کني ...
هنگامي که هر سلول بدن تو بخندد
هر بافت وجودت از شادي بلرزد
به آرامشي عظيم دست مي يابی
کسي ميتواند بخندد
که طنز آميزي و بازيهای روزگار را
می شناسد
کوتاه ترين راه
برای گفتن دوستت دارم ، لبخند است!!
يادتون باشه آدمهاي خندان و شاد به خداوند شبيه ترند ...
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_بستن_شال 😊 ☝️
#ایده_های_شیکپوشی 😍
خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️
تو کانال بیش از 150 مدل بستن شال، روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊 👌
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#_ران_مرغ_شکم_پر
مواد لازم📝
نمک و فلفل : به مقدار لازم
روغن مایع : ۲ قاشق غذا خوری
پودر آویشن : ۱ قاشق چای خوری
قارچ : ۵۰۰ گرم
سس مایونز : ۵ قاشق غذا خوری
آرد سفید : ۲ قاشق غذا خوری
پیاز : ۲ عدد
ران مرغ : ۵ عدد
✍طرز تهیه :
استخوان های ران مرغ را با دقت خارج کنید ( دقت کنید که تنها قسمت پهن ران مرغ برای این غذا لازم است ) مرغ ها را داخل کاسه ای بریزید و سس مایونز ، پودر آویشن ، ۱ عدد پیاز رنده شده ، نمک و فلفل را اضافه کنید . و خوب با مرغ مخلوط نمایید سپس روی ظرف را بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید.
داخل ماهیتابه ۲ قاشق غذاخوری روغن بریزید و ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود سپس قارچ ها و ۱ عدد پیاز باقی مانده را خرد کنید و داخل روغن بریزید و تفت دهید تا آب غذا کشیده شود . پس از اینکه آب غذا کشیده شد ۲ قاشق غذاخوری آرد ، نمک و فلفل اضافه کنید و کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید . ران های مرغ را به نوبت روی سطح کار قرار دهید ، داخل هر ران مرغ مقداری مایه قارچ بریزید و از اطراف گوشت مرغ را جمع کنید و با خلال چوبی در جای خود محکم کنید ( اگر مرغ ها را خوب بپیچید دیگر نیازی به خلال چوبی نیست ). داخل سینی فر را چرب کنید ، مرغ ها را درون سینی فر بچینید و روی مرغ ها نمک و فلفل بپاشید سپس داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱ ساعت قرار دهید تا برشته و طلایی شود . سپس در ظرف بکشید و بهمراه پوره سیب زمینی و سالاد سرو نمایید.😋
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#سیب_زمینی_بامیه_ای
اب 2/3لیوان
اردسفید2/3لیوان
نمک وفلفل سیاه به مقدارلازم
پکینگ پودر1/2ق چ
سیب زمینی 170گرم ، تقریبا دوعددمتوسط
کره 15گرم_ازروغن مایع نیزمی توان استفاده کرد
تخم مرغ درشت 1عدد
✍ #طرز_تهیه:
درابتداسیب زمینی هارا ابپزکنید پوست بگیرید وسپس داغ داغ بارنده ریز رنده کنید، آب وکره را بر روی حرارت ملایم بگذارید به محض ذوب شدن کره وجوش امدن اب ،ارد الک شده رایک مرتبه به ان اضافه کنید مدام هم بزنید تا خمیر کاملا وسط ظرف جمع گردد و لطیف ویکدست شودکمی زیرورو کنید.
من حدود یکی دودقیقه، خمیر را زیرورو کردم. بعدخمیر را به ظرف دیگری منتقل کنید اجازه دهید تا خمیر ولرم شود پس از ولرم شدن و از دما افتادن به آن تخم مرغ ونمک وفلفل رابیفزاییدخوب هم بزنید یا بادست ورزدهید. سیب زمینی رنده شده رانیز اضافه کنید و ورز دهید. تاخمیرکاملا یکدست شود، خمیرنسبتا سفتی خواهید داشت، ان را در قیف ریخته، باکمی فشاردست وباماسوره دلخواه وبه شکل دلخواه در روغن داغ ،باقیچی ببرید و باحرارت ملایم سرخ کنید،مدام زیرورو کنید تا بامیه ها کاملا یکدست سرخ شوند، سرخ کردن بامیه ها،کمی زمانبراست، باحرارت زیادسرخ نکنید.
اگرخمیر بیش از اندازه سفت بود کمی تخم مرغ دیگربهش بزن
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند
اینم یه ترفند عالی برای اونایی که همیشه شست جورابشون سوراخه😂😉👌
عالی و شیک. من که کِیف کردماااااا😁
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🎀سیاست های زنانه🎀👠
#سیاست_های_زنانه
قانع بودن ...
خانومای گل، اینکه زن قانع باشه و هوای جیب همسری رو داشته باشه خیلی هم عالی هست اما هرچی در حد اعتدالش خوبه ...
👈نبایداین قناعت بیشتر از حد باشه
چون ارزش خودتون رو کم میکنه!
کم کم همسرتون اینطور برداشت میکنه که شما هیچ خواسته ای ندارید و شاید تلاشی برای جلب رضایت شما نکنه، این یادمون باشه که یکی از مهم ترین وظایف زن،تربیت هست؛ هم فرزندان و هم شوهر
پس حواسمون باشه همسرانمان رو چطور بار مياريم...
👈 یادمون باشه ما هم به عنوان یک انسان خواسته ها و آرزوهایی داریم که باید در حد اعتدال برآورده بشه
وقتی به اسم قناعت بیش از حد و فداکاری نابه جا تو سر خواسته های حق مون بزنیم،حتماً یه جایی سر باز میکنه که شاید برای جبران دیر باشه... 😔
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#دسر_مجلسی 😍😍
ژله بلوبری رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید و توی لیوان بریزید لیوان رو با یک تکیه گاه کج توی یخچال بذارید وقتی نیم بند شد در حدی که چسبناک بشه بعد پاناکوتا رو بریزید.
#پاناکوتا_وانیلی:
شیر ۲ لیوان، شکر ۷ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه ۵ ق غ، ژلاتین ۲ ق غ
آب ۱ استکان، وانیل مقداری
🍜 طرز تهیه:
پودر ژلاتین رو با یک استکان آب سرد روی حرارت غیرمستقیم حل کنید ، شیر و شکر و وانیل رو روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا شکر حل بشه، خامه رو روی حرارت غیرمستقیم با چنگال هم زده تا نرم بشه و کم کم به مواد اضافه کنید و اونقدر هم بزنید تا مواد به خوبی حل بشن، از روی حرارت بردارید و وقتی خنک شد ژلاتین آب شده رو بهش اضافه کنید. .
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸