eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
31.3هزار دنبال‌کننده
26.6هزار عکس
16.8هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
از بیرجند یه بسته پودر ژله، دوقاشق پودرژلاتین وبا یه قاشق شکر یاعسل ویه ونیم لیوان آب جوش گذاشتم روحرارت وقتی خوب حل شد ریختم تو قالب سلیکونی گذاشتم فریزر. قالبامم قبلش یکم چرب کردم ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
خدایا در انتهای شب قلبهای مهربان عزیزانم را به تو مے سپارم باشد ڪه با یاد تو به آرامش رسیده و فارغ از دردها و رنجها طلوع صبحی زیبا را به نظاره بنشینند 🌟شبتون بخیر🌟 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
دعای روز پنجم ماه مبارک رمضان ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
😋 آرد سفید۳ لیوان شیر یک پیمانه  شکر چهار ق غ  شیر گرم یک سوم لیوان پودر خمیر مایه یک ق غ سر صاف تخم مرغ دو عدد ( یکی برای رو مال کردن) کره ۵۰گرم وانیل یک ق چ  پودر هل یک ق چ  اول آرد رو الک میکنیم بعد در ظرف گودی همه مواد خشک رو باهم مخلوط کرده و شیر ولرم و کره ذوب شده و یکی از تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و خوب ورز داده تا خمیری لطیفی به دست بیاد آن وقت روی خمیر رو می پوشونیم ودر جای گرمی دو ساعت استراحت میدیم تا حجمش دوبرابر بشه بعد دوباره خوب ورز داده و خمیر رو روی میز که آرد پاشیدیم با وردنه باز میکنیم و در قالب مورد نظر که قبلا چرب کردیم پهن میکنیم رو شو شکل میدیم و با تخم مرغ رو مال کرده و نیم ساعت استراحت میدیم ودر فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰درجه ۳۰ دقیقه قرار میدیم بعد پخت نان می تونین با عسل رومال کنید من این کارو کردم. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
✍️مواد لازم: لوبيا چيتي ١/٢ پیمانه نخود ١/٢ پیمانه عدس ١/٢ پیمانه جو پوست كنده ١/٢ پیمانه برنج ١/٢ پیمانه پياز ٤_٥ عدد قلم گوسفند سبزي آش نيم كيلو نعنا ٢ قاشق غذاخوری نمك، فلفل، زردچوبه و روغن به ميزان لازم كشك ٢_٣ قاشق غذاخوری ♨️طرز تهیه: ۱- نخود و لوبيا را از شب قبل خيس كنيد. بعد بگذارید نیم پز شوند. ۲- يک عدد پياز را خرد كرده و تفت بدهید. قلم را اضافه كنيد. كمي روغن، فلفل و زردچوبه بزنید و باهم سرخ كنيد. بعد آب اضافه كنيد. ۳- وقتي به جوش آمد حبوبات نيم پز را اضافه كنيد. بعد از يك ساعت برنج و عدس و جو را بریزید. ۴- وقتي كامل پخت سبزي آش و ٤_٥ عدد پياز را كه قبلاً خرد و سرخ کرده اید اضافه كنيد. كمي نمك بزنيد. نيم ساعت ديگر روی شعله ملايم بگذارید تا سبزي بپزد و آش جا بيافتد. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ موی سر خیلی ساده و سه سوته😍 درست کن و بدرخش ✨ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
شارژ مجدد 🌸سبد در دار🌸 📏ابعاد: 20*25 ارتفاع:10 سانت 🌈صورتی، آبی،لیمویی 💰 قیمت ویژه گالری دنیـــز ❤️ 15 تومان ثبت سفارش 👇 🆔 @Deniiz_ir 🆔 @R71690 محصولات بیشتر👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/1325596676Ceba0a29c72
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عزيزان سلام 😍😊 براي ببينيد چي اوردم ☺️😋 مخصوص ماه رمضان مواد لازم ارد سفيد مخصوص شيريني پزي ٤٥٠ گرم روغن جامد لادن طلاي١٠٠ گرم هل اسياب شده يك قاشق پر غذاخوري پودر قند ١٥٠ گرم گردو له شده ١٥٠ گرم ابتدا ارد و داخل ماهي تابه با حرارت ملايم ريخته و شرو ب تفت دادن ميكنيم ، توجه كنيد ، رنگ اين حلوا كِرم رنگ هست ، يعني نياز نيست كه زياد تفت داده بشه ، در حدي كه خامي ارد گرفته بشه كافي هست بعد از اين مرحله شعله رو خاموش كنيد و هل و گردو و پودر قند و بريزيد و مخلوط كنيد و بعد روغن و ريخته و خوب مخلوط كنيد ، تا مواد كاملا به خورد هم برود ، در قالبهاي مورد نظر ريخته و اجازه بديد كاملا خنك بشود ، ميتوانيد داخل ظرف لبه داري بريزيد و بصورت لوزي هم برش بديد ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
موادلازم گوشت چرخکرده ۳۰۰گرم سیب زمینی ۵تا۶عدد متوسط پیاز ۲عددمتوسط سیر ۱حبه نمک وفلفل به میزان لازم زردچوبه ۲تا۳قاشق غذاخوری ارد سوخاری ۲تا۳ق غ کمی زعفرون (اختیاری)برای خوشرنگ شدن ابتدا سیب زمینی وپیاز وسیر ورنده میکنیم وگوشت ونمک وفلفل وزردچوبه واردسوخاری(زعفرون درصورت تمایل) اضافه میکنیم وخوب ورز میدیم وداخل یخچال به مدت نیم تایکساعت میزاریم وبعد درمیاریم وداخل روغن داغ سرخ میکنیم. نکته ها❌بجای اردسوخاری اماده میتونید از خمیر نان باگت که خشک شده واسیاب کردیم استفاده کنیم. اب پیاز وسیب زمینی رو بیرون نمیریزیم. تخم مرغ به مواد اضافه نمیشه. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
مواد لازم برای آش رشته سنتی سبزی مخصوص آش ( تره.جعفري.اسفناج.گشنيز.نعنا.شوید ) 1 كيلو فلفل سبز تند در صورت تمایل رشته آش یک چهارم بسته نخود اش 1/2 لیوان لوبيا چيتي 1/2 لیوان عدس برنج نصف لیوان یک عدد پیاز 10 عددسیر 20 عددکشک نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم نعناع خشك 1 قاشق غذاخوری : نخود اش و لوبیا چیتی را از شب قبل در اب خیس دهید و تا روز بعد چند بار اب ان را تعویض کنید ( برای از بین بردن نفخ حبوبات این کار لازم است ). در قابلمه ای بزرگ 3- 5 لیوان اب بریزید. سپس نخود و لوبیا چیتی‌ای که از شب قبل خیس کرده بودید در ان بریزید و با حرارت ملایم بگذارید نیم پز شود ( نرم شود ). سپس عدس و برنج را اضافه کنید. پیاز و سیر را خرد کنید و در روغن سرخ نمایید تا طلایی شوند. 1 ساعت پس از ریختن عدس نصف سیر داغ و پیاز داغ را به حبوبات اضافه کنید. سبزی ها را خرد کنید و همزمان با ریختن سیر و پیاز سبزی ها را نیز اضافه کنید. سپس بگذارید مواد بپزند ( در قابلمه را نگذارید تا سبزی ها بد رنگ نشوند ). پس از چند ساعت ( بسته به حرارت و نوع مواد زمان پخت متغیر میباشد ) که آش با حرارت ملایم جا افتاد میتوانید رشته ها را اضافه کنید پس از 20 دقیقه کشک ، نمک و فلفل را بریزید و کمی مخلوط کنید اما مراقب باشید رشته ها له نشوند. 5 دقیقه پس از اضافه کردن کشک آش را از روی حرارت بردارید ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸🌸 قسمتی از پشت حیوانات بزرگ پلاستیکی رو برش بزنید داخلش خاک بریزید و گل بکارید🌻🐢 کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
بسیاری ازچیزهایی که امروز داری همان دعاهایی بود که فکر میکردی خدا آنها را نمی‌شنود خدایا شکرت که تنها نیرویی هستی که قابل تکیه کردنه و مهربونیت نهایتی نداره. خدایا شکرت برای همه چی😊❤️ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
تخم مرغ : ۱ عدد ماست : نصف پیمانه(هر ماستی میشه فرق نمیکنه) آرد سفید قنادی :یک و نیم الی دو پیمانه (من دو لیوان استفاده کردم) بکینگ پودر : ۱ قاشق غذاخوری نمک : نوک قاشق چایخوری ابتدا تخم مرغ و ماست رو با هم مخلوط کردم و با هم زن دستی کمی هم زدم تا صاف و یکدست بشه حالا ارد و بکینگ پودر و نمک الک شده رو به مواد اضافه کردم با دست ورز دادم(زیاد ورز دادن نمیخواد) تا خمیر جمع بشه خمیر رو روی سطح کار با وردنه پهن کردم و با هر قالبی که خواستین قالب بزنید(من با لیوان قالب زدم) توی روغن داغ شناور سرخش کردم. نکته: خمیر نباید چسبناک باشه اگه چسبناک بود کمی ارد اضافه کنید. این نون رو میشه هم خالی میل کرد و هم میتونید وسطشونو شکاف بزنید و با کرمفیل، شکلات صبحانه، مربا پر کنید و میل نمایید😊 . ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸🌸 استفاده خلاقانه از اکلیل در تزیین لیوان های بدون استفاده و تبدیل اونها به گلدون 🌻🌻 درست کن و بدرخش ✨ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸🌸 📸 با چسبوندن مرواریدهای لپه ای ریز و درشت به قاب عکس اونهارو زیبا و متفاوت کنید 👏😍 🎀 🌸 🎀 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
یکمم بریم سراغ غذاهای مدرن😁😁 چیکن کوردن بلو 😐😂 مواد لازم سینه مرغ1عدد ژامبون2برگ فلفل دلمه ای رنگی4 برش پنیر گودا2برش پنیر پیتزا100 گرم نمک ، فلفل و پودر تخم گشنیربه مقدارلازم پودر سوخاری به میزان لازم آرد گندم1پیمانه تخم مرغ2عدد روغن سرخ کردنی جهت سرخ کردن طرز تهیه ۱- سینه ی مرغ را از وسط برش داده و به دو نیم کنید،،و هر برش را از وسط بدونِ اینکه نصف شود با کارد تیز یک برش عمیق بدهید و کاملاً بازش کنید و روی آن کیسه فریزر بگذارید وبا بیفتک کوب بکوبید تا کاملاً پهن شود. ۲- ادویه هارا روی سینه مرغ بپاشید و اجازه بدهید مزه دار شود. ۳-سپس ژامبون را روی سینه مرغ قرار دهید و فلفل دلمه ای ها و پنیر ها را روی آن قرار دهید و رول کنید. ۴- در این قسمت از کار میتوانید با خلال دندان فیکس کنید ودر پایان پخت آنها را خارج کنید.و یا میتوانید از ماکارانی های رشته ای برای فیکس کردن استفاده کنید،که دیگر نیاز به خارج کردن ندارید چون ماکارانی ها پخته می شود. ۵-رول ها را داخل آرد گندم بغلطانید سپس در تخم مرغ های زده شده و در آخر در آرد سوخاری بزنید. ۶- رول ها را ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید و سپس سرخش کنید. ۷- اجازه دهید کمی سرد شود و برش بزنید. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
خـــدایا در این شـب زیبا ایـمان غبار گرفته ما را در باران رحمت خویـش پاک کن شب تون بخیر و سرشار از  آرامش در پناه خـدا❤️ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
دعای روز ششم ماه مبارک رمضان ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 انواع بازی و کاردستی و نقاشی کودکانه😍 تو این روزای قرنطینه خیلی به دردتون میخوره هم سرگرمی هم آموزشی☺️ تو کانال کلییی بازی و سرگرمی کودکانه هست فقط کافیه سرچ کنید 😊 👌 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
آرد دو پیمانه پودر شکر یاپودرقند یک پیمانه کره آب شده 200 گرم هل ساییده شده یک قاشق سوپ‌خوری پودر کاکائو دو قاشق سوپ‌خوری پودر پسته و بادام برای تزیین به میزان لازم آرد را روی شعله ملایم قرار می‌دهیم تا بوی خامی آن کاملاً گرفته شود. سپس حرارت را خاموش می‌کنیم. چون بقیه مراحل نیازی به حرارت ندارد.ازحرارت کمی افتاد پودرقند را اضافه میکنیم . پودر شکر، هل و کره را اضافه کرده و خوب با دست ورز می‌دهیم. در این مرحله مواد را دو قسمت کرده و یک قسمت را با پودر کاکائو مخلوط می‌کنیم. در کف قالب حلوای ساده و بعد کاکائویی را ریخته و با پودر پسته و بادام تزیین می‌کنیم. ویااینکه برعکس ابتدا کاکایویی وسپس ساده راپهن میکنیم . حلوا را در یخچال می‌گذاریم تا ببندد سپس در قالب برش می‌زنیم. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
. خورشت ماست یک دسر یا پیش غذای سنتی و اشرافی اصفهان است،که بیشتر در مهمانی ها و مراسم های رسمی سرو میشه و بسیار خوشمزه و مقویه👌 . موادلازم: گوشت گردن 300 گرم ماست چکیده شیرین 2کیلوگرم پودر قند 1پیمانه زعفران به مقدار لازم پیاز 1عدد . اول گوشت گردن رو با پیاز میزاریم بپزه،باید بقدری بپزه که له له بشه،و وقتی که پخت یکم نمک بهش میزنیم.گوشت پخته شده رو انقد باید بکوبیم که کش دار بشه،سپس ماستی که از شب قبل کیسه انداختیم و کاااملا آبش کشیده شده رو با زعفران قاطی میکنیم(زعفران رو میتونین غلیظ دم کنین،اما همونجور سابیده شده به ماست بزنین هم رنگ خوبی میده)و به گوشتمون اضافه میکنیم و درهمین حین پودر قند رو اضافه میکنیم و باز میکوبیم که خوبه خوب مواد باهم قاطی بشن و بهم مزه بدن(پودر قند رو خودتون میتونین کمتر یا بیشتر بزنین چون ذائقه ای هستش)و در آخر کمی گردو خرد میکنیم و بهش اضافه میکنیم و یه شب تاصبح میزاریم تو یخچال تا جابیفته و بعدش دیگه نوش جان😍 راستی در ریختن زعفران هم دست و دلباز باشید😄 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🌸 یه بازی فوق العاده که تو این روزا میتونید با بچه هاتون انجام بدین و سرگرمشون کنین فقط با یه تکه کاغذ و نی😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
ارسالی از فرزانه مویدی شیراز سلام عزیزان، طاعات قبول ترحلوا یکی از خوشمزه هایی هستش که به هر مناسبتی یا هر جایی و مخصوصا ماه رمضون عالیه اونم با دستور فرزانه پز بازم میگم برا ترحلوای خوب باید مقدار موادش دقیق باشه نه کم نه زیاد. نشاسته گل یک پیمانه، آرد برنج، نصف پیمانه، شکر دو پیمانه، شیر 4 پیمانه، آب 5پیمانه،گلاب نصف پیمانه، زعفرون به مقدار لازم، نشاسته گل رو با 5 پیمانه آب بذارید خیس بخوره و صاف کنید و با شیر و شکر قاطی کنید و بریزید تو یه قابلمه تفلون و بهش کم کم آرد برنج رو اضافه کنید و هم بزنید تا صاف و یکدست بشه و بذارید رو گاز با شعله متوسط با کفگیر چوبی دائم هم بزنید شعله رو زیاد نکنید تا با شعله مناسب هم به غلظت برسه هم بوی خامی نشاسته و آرد گرفته بشه و اینقد هم بزنید تا مثل فرنی بشه و رد کفگیر روی اون بمونه و در اینجا گلاب رو میریزیم از اول گلاب نریختم چون بوش میپره وقتی گلاب ریختید دوباره باید بهم بزنید تا غلظت پیدا کنه موادتون رو دوقسمت کنید اون قسمت که سفیده خاموش کنید یکی دیگه که میخواید زعفرون بریزید هم توی قابلمه تفلون باشه رو حرارت بذارید تا دوباره به غلظت برسه چون با اضافه کردن زعفرون موادتون شل میشه و توی ظرفهای پیرکس رو چرب کنید و مواد رو بریزید داخلش روشو صاف کنید و بذارید یخچال تا چن ساعت خودشو بگیره و به دلخواه برش بزنید میتونید از قالب هم استفاده کنید.من بیشتر از قالب استفاده میکنم اما الان برش دادم. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸