فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
کلی ایده قشنگ که با شیشه های دورریز میتونین انجام بدین😍
کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
✨مهربان معبودم
🎋شب خود و دوستانم را
✨به تو میسپارم
🎋آرزوهایم زیاد است
✨اما ناب ترین آرزویم
🎋نعمت سلامتیست
✨برای همه ی عزیزانم
🎋صبور باشیم
✨مشکلات هم تاریخ انقضا دارند
🎋امشب براتون
✨سلامتی آرزو میکنم
🎋ان شاءالله همیشه
✨سلامت و شاداب باشید🙏
✨ شبتون بخیر دوستان ✨
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #سوپ
۱عدد پیاز رو نگینی خورد میکنیم و با مقداری کره تفتش میدیم سپس بهش کدو نگینی شده هویج نگینی شده و سیب زمینی نگینی شده (خیلی ریز خورد شود) اضافه میکنیم و خوب تفتشون میدیم سپس فلفل سیاه و ۱ عدد عصاره مرغ و نمک و ۳ لیوان آب اضافه کرده و میذاریم تقریبا به مدت ۲۰ دقیقه بپزه.
تا موادمون میپزه، توی یه کاسه ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو با ۱ عدد پیاز رنده شده و ۱/۳ لیوان بلغور ریز و نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و پودر سیر خوب ورز میدیم به مدت ۵ دقیقه تا خوب گوشت مخلوط بشه و خودشو بگیره. سپس به قلقلی های ریز تبدیل کرده و توی آرد میغلطونیم(برای اینکه قلقلی ها توی سوپ باز نشن) و به سوپمون اضافه میکنیم و میذاریم به مدت ۱۰ دقیقه دیگه بپزه. حالا نوبت اضافه کردن برنج نیم دانه یا همون دانه گرد هستش که به مقدار ۱/۲ لیوان به سوپمون اضافه کرده و بلا فاصله مخلوط ماست که شامل ۱ عدد زرده تخم مرغ ۱ لیوان ماست و ۲ ق غ خ آرد هستش و به خوبی هم زدیم رو به آرامی به سوپمون اضافه میکنیم و میذاریم به مدت ۵ دقیقه خوب بپزه.
توی یک تابه مقداری کره رو آب کرده و بهش نعنا خشک اضافه میکنیم یه تفت کوچیک که خورد به سوپ در حال جوشمون اضافه میکنیم و ۲ دقیقه که پخت زیر سوپ رو خاموش میکنیم.
برای روی سوپ هم از نان تست برش زده که توی تابه به همراه کمی پاپریکا تفت دادم استفاده کردم که خیلی عالی شده بود با سوپ.
امیدوارم که شمام درست کنید و از این طعم عالی لذت ببرید.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #فلافل
یک کیلو نخود رو ۴۸ساعت کامل خیس کنید و چن باری آبشو عوض کنید.
نخود رو ب همراه ۳تا پیاز تقریبابزرگ با چندحبه سیر ۲بارچرخ کنید.
ادویه ها شامل فلفل سیاه و قرمز زیره زردچوبه تخم گشنیز پودر انبه و خیلی کم بکینگ پودر ونمک رو اضافه کنید.
ی فنجون مخلوط پودرسوخاری و اردنخودچی هم اضافه کنید.
مواد کامل مخلوط کنید و حالا ب اندازه نصف فنجون اب بهش اضافه کنید. بذارید یک ساعت داخل یخچال بمونه و بعدقالب بزنید و تو روغن داغ سرخ کنید.
میتونین جعفری تازه یا خشک هم بهش اضافه کنید.
کنجد هم دلبخواهی هس.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_بستن_روسری 😊 ☝️
مناسب زیر چادر
#ایده_های_شیکپوشی 😍
تو کانال بیش از ٢٠٠ مدل بستن شال و روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #جوجه_چینی
فیله های مرغ رو از چند ساعت قبل داخل پیاز و نمک و کمی زعفران بذارید.
یک و نیم قاشق چایخوری پودر مخمر رو داخل نصف لیوان شیر ولرم بریزید و مخلوط کنید بذارید نیم ساعت بمونه.
یک عدد تخم مرغ رو با یک لیوان ماءالشعیر ساده تلخ مخلوط کنید نمک و فلفل سیاه و کمی زعفران دم کرده بزنید شیر رو به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر رو با آرد سفید مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید اونقدری آرد اضافه کنید تا ی مخلوط در حد ماست زده شده داشته باشید، فیله های مرغ رو به مواد اضافه کنید و داخل روغن شناور سرخ کنید،نوش جان
نکته 1 : جوجه های سرخ شده رو روی دستمال بذارید تا روغن اضافی گرفته بشه،نوش جان
نکته 2 : این غذارو میتونید همراه با سس تارتار و بدون برنج سرو کنید، نوش جان
نکته 3 : قارچ و پیاز حلقه ای رو هم میتونید با همین خمیر و به همین روش سرخ کنید.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوا_اوماج 😋😋😊
مواد لازم:
آرد یک لیوان
زردچوبه. یک ق چ
شیر پرچرب. یک استکان
روغن. نصف لیوان
مواد لازم شربت :
شکر یک لیوان
آب. یک لیوان سر خالی
آرد رو الک کنید و با زردچوبه خوب مخلوط کنید ،سپس در سینی پخش کنید
شیر رو در یک اسپری آب پاش بریزید و روی سطح آرد اسپری کنید و با قاشق آرد را هم بزنید و مخلوط کنید ، آونقدر این مراحل پخش کردن آرد وشیر پاشیدن و سپس هم زدن آرد رو تکرار کنید تا تمام آرد به صورت خرده نان در بیاد
حالا اوماج ها رو در یک سینی کاملا پخش کنید و ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بگذارید تا کمی خشک بشه
بعد در غذا ساز یا خردکن بریزید تا یکدست و ریز بشن
حالا روغن رو داغ کنید و اوماج هارو اضافه و حدود ده دقیقه با حرارت متوسط تفت بدین این حلوا نباید آردش زیاد سرخ بشه و تغییر رنگ بده اگر اوماج ها رو زیاد سرخ کنید در آخر کار سفت میشن،حالا شربت رو بهش اضافه کنید و رو حرارت ملایم هم بزنید تا حلوا کمی جمع بشه
حالا حرارت رو کم کنید،دربش رو بذارید تا حلوا حدود یک ساعت دم بکشه و کاملا جمع بشه هر ده دقیقه هم همش بزنید تا ته نگیره
نکته :,این حلوا به شکل اصیلش باید رنگش زرد بشه و زعفران نمیخواد
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_بستن_شال 😊 ☝️
بدون گیره
#ایده_های_شیکپوشی 😍
تو کانال بیش از ٢٠٠ مدل بستن شال و روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #کتلت مرغ با شوید وریحان
چهارصد گرم گوشت چرخ شده مرغ روبادوقاشق شوید ویک قاشق ریحان ساطوری شده ویک عدد پیاز رنده شده مخلوط کنین یک عدد تخم مرغ ودو قاشق سوپخوری ارد سوخاری وکمی نمک و فلفل اضافه کرده مخلوط کنین دستتون رو خیس کرده به اندازه گردو برداشته وکمی در دست پهن کرده و با کمی روغن سرخ کنین و با سبزیجات دلخواه یا سیب زمینی ابپز سرو کنین، من سیب زمینی های کوچک رو ابپز کرده بعد در کمی کره به همراه فلفل وپودر سیر وشوید خشک تفت دادم.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #کباب_شامی
سیب زمینی و پیاز و هویج رو رنده کنید گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید و بهش نمک ،فلفل و زردچوبه و ترخون و مرزه خشک و یک قاشق غذاخوری آرد نخودچی بزنید و کامل ورز بدید و در آخر داخل روغن سرخ کنید،نوش جان
نکته 1 : سیب زمینی و هویج رنده ریز پیاز رنده درشت،نوش جان
نکته 2 : شش عدد سیب زمینی متوسط یک عدد پیاز متوسط یک عدد هویج بزرگ و حدود دویست گرم گوشت چرخ کرده .
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
جاریم از این #محجبه های امروزیه😏
عقیده داره برا هر مراسمی باید مدل #روسریشو مناسب مراسم ببنده
وااای هر بار یه مدل خاص میبنده خیلیم شیک 😱
دیگه دل و زدم دریا رفتم ازش پرسیدم
اونم ادرس اینجارو بهم داد👇👇
http://eitaa.com/joinchat/2181758988Cef280e642a
خدا خیرشون بده😍
🌸 🌸 #کوکو
مواد لازم:
سیب زمینی
تخم مرغ یک عدد
نمک و فلفل
پودر سوخاری ۲ ق غ
پنیر پیتزا
طرز تهیه:
سیب زمینی ها رو رنده درشت میزنیم. (در صورت تمایل یه پیاز رنده شده هم اضافه کنید)
آبشو بگیرید.
نمک و فلفل و پودر سوخاری و تخم مرغ و بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
درون ماهیتابه روغن میریزیم و نصف مواد کوکو رو درون تابه پخش میکنیم، بعد درشو میزاریم دو سه دقیقه بمونه بعد پنیر پیتزا رو اضافه میکنیم و دوباره بقیه مواد کوکو رو روش پخش میکنیم.درشو میزاریم تا یه طرف سرخ شه،بعد بر میگردونیم تا طرف دیگه سرخ بشه(دیگه درب ماهیتابه رو نزارید)
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#دلنوشته
زن 🌷
اگر عاشق نباشد
نه قرمه سبزی جا میاُفتد
نه چروک های پیراهن صاف میشود
زن اگر عاشق نباشد
هیچ خسته نباشی و برایت چای
بریزمـی حقِ مطلب را ادا نمیکنـد
#شبتون_رویایی 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #خاگینه تبریزی زعفرانی با مغز پسته
ابتدا یک لیوان شکر رو با یک لیوان آب بذارید بجوشه تا کمی غلیظ بشه و کمی هل و زعفران و گلاب بهش اضافه کنید و بذارید کامل سرد بشه
٢ عدد تخم مرغ رو خوب بزنید . ۲ قاشق ماست ، ۲ قاشق آرد و یک دوم قاشق چايخوري بكينگ پودر، کمی ﻧﻤﮏ، محلول زعفران و به دلخواه کمی وانیل را اضافه کنید و خوب بزنید تا يكدست بشه (غلظتشم بايد مثل فرني بشه). تابه رو چرب کنید وقتی خوب داغ شد . نصف مواد رو كف تابه بریزید و درش رو بذاریدتا مواد کمی خودش رو بگیره بعد مواد آجیلی دلخواهتون رو (من از پسته خردشده و کمی خلال پسته استفاده کردمبهمراه کمی دارچین ،پودر گل محمدی و پودر هل ) روی لایه زیرین میریزید و بقیه موادتخم مرغی رو روی مواد آجیلی بریزید و در تابه رو بذارید تا کامل خودش رو بگیره بعد خاگینه رو برگردونید تا اونطرفش هم سرخ بشه وقتی خاگینه آماده شد از روی حرارت برداریدو شهد سرد شده رو روش بریزید و اجازه بدید تا شیره به خورد ش بره ، البته من گاهی بجای شهد از شیره انگور که با گلاب رقیق شده استفاده می کنم.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #دونات_میکری
موادلازم
آرد پنج قاشق غذاخوری
شکر چهار قاشق غذاخوری
شیر یا ماست سه قاشق غذاخوری
روغن مایع دو قاشق غذاخوری
تخم مرغ یک عدد
وانیل نوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
طرزتهیه
آرد و بکینگ پودر روباهم مخلوط و الک کنید، حالا شکر، تخم مرغ و وانیل رو با همزن بزنید شیر و روغن رو اضافه مجدد هم بزنید حالا مخلوط آرد رو اضافه کنید و چند ثانیه با همزن بزنید تا یه دست شه
دستگاه رو روشن کنید تا گرم شه با پنبه یا فرچه داخلش روچرب کنید مواد رو با قاشق یا داخل قیف بریزید (قیف راحتتره) و داخل قالبها ریخته و درش روببندید تا زمانیکه اماده شه حدود دو سه دقیقه اماده س
این کیک رو میتونید داخل ساندویچ میکر درست کنید
میتونید تعدادیشون رو با اضافه کردن یک قاشق پودر کاکائو مرغوب کاکائویی کنید
و با اضافه کردن یکی دوقاشق زعفرون دم کرده غلیظ زعفرونیش کنید
اگه طعم گلاب وهل هم دوست دارید یکی دوقاشق گلاب ونوک قاشق چایخوری هل اضافه کنید
میتونید با پودر شکر یا نوتلا یا شکلات بن ماری تزیین کنید
اگه #دونات_میکر ندارید میتونید داخل ساندویچ ساز هم درست کنید .
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#بورس_انواع_لوازم_لوکس_آشپزخانه😊
قول میدم قیمتاشو ببینی شوکه میشی 🙊
ایتارو با قیمتاش ترکونده😁😂😂
با قیمت پایین بخرید 😍😍😍😍
این کانال عالیه😊👇نبینی از دستت رفته ها☺️
http://eitaa.com/joinchat/1325596676Ceba0a29c72
http://eitaa.com/joinchat/1325596676Ceba0a29c72
همه دلبررررر😍😍😍👆👆
#مورد_تایید👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_بستن_روسری 😊 ☝️
#ایده_های_شیکپوشی 😍
خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️
تو کانال بیش از 150 مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸🌸 #کتلت_برنجی
ی کتلت خیللللی خوشمزس و مناسب واس مهمونیاتون👌👌
من از روز قبلش برنج تو یخچال داشتم شما میتونید ۲پیمانه برنج رو با اب و کمی نمک بذارید تا شفته شه. بهش فلفل آویشن کمی زردچوبه و ی فنجون پنیر پیتزا بزنید و تا داغه هم بزنید تا پنیر باهاش مخلوط شه. برای مواد میانی ی پیاز تفت دادم بهش گوشت چرخ کرده و کمی کالباس خرد شده اضافه کردم و تفت دادم فلفل دلمه و ذرت هم زدم. زردچوبه فلفل اویشن پاپریکا نمک زدم ی ق رب با ی ق سس کچاپ هم زدم و زیرشو خاموش کردم. ی کاسه آب کنار دستم گذاشتم ب اندازه ی نارنگی از برنجم برداشتم کف دستم باز کردم مواد میانی گذاشتم کمی پنیر پیتزاهم ریختم و برنجو جمش کردم جوری ک جاییش بتز نباشه. توآرد سفید و بعد توی تخم مرغ رقیق شده (تخم مرغ هم بزنید تا از لختگی دربیاد و چن ق شیر اضافه کنید)و بعد تو آرد سوخاری مزه دار شده غلطوندم. ی ساعت تو یخچال موند بعد تو روغن داغ سرخ کردم. گذاشتم رو دستمال تا روغنش بره و بعد آماده خوردنه😍😋
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #کله_جوش خوووشمزه😋😋
آرد
پیاز
گردو
سیب زمینی
زردچوبه
فلفل سیاه
نمک
سیر
ماست یا کشک
نعناع خشک
پیاز رو نگینی خرد میکنیم، در روغن زیاد سرخ میکنیم.(روغن یکم زیاد بریزید چون آرد روغن زیاد میخواد). یکم که طلایی شد سیر رو هم باهاش کمی تفت میدیم، بوش که در امد، زردچوبه، فلفل سیاه،نمک، گردو( آسیاب یا خرد شده)، رو اضافه میکنیم تا تفت بخورن بعد آرد رو به اضافه میکنیم.( به ازای هر کاسه، یک قاشق غذا خوری). وقتی غلیظ شد، سیب زمینی آبپز شده رو بهش اضافه میکنیم( درسته و با پوست باشه بهتره). بعد ماست رو هم زده و اضافه میکنیم. وقتی به جوش امد، شعله رو خاموش میکنیم.( ماست برای دو نفر یک کاسه کافیه).
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #کباب_تابه_ای
یه پیاز بزرگ رو بندازید تو غذاساز تا خرد بشه اگه پیاز رو رنده میکنید آبش رو بگیرید ، وقتی پیاز خرد شد دویست گرم گوشت چرخ کرده ، دویست گرم سینه مرغ ، یک قاشق غذاخوری پودر نان ، یکدونه تخم مرغ ، دو حبه سیر ، سماق ، فلفل سیاه و قرمز ، زردچوبه و نمک ، همه مواد رو بریزید تو غذاساز و با پیاز حسابی مخلوط کنید ، کف تابه نچسب ( خیلی مهمه ) مواد رو پهن کنید روش سماق بپاشید ، در تابه رو ببندید ، با شعله متوسط رو به کم بذارید رو گاز . تو این مدل کبابتون خیلی کم جمع و کوچیک میشه .
بعد از چند دقیقه کباب یکم خودش رو میگیره و آب میندازه ، کباب رو برش بزنید و حرارت رو کمتر کنید و بذارید کباب حسابی بپزه ، وقتی پخت برشها رو برگردونید و کمی حرارت رو زیاد کنید تا آبش جمع بشه و با روغنی که از گوشت پس داده به روغن بیافته ، کباب خوشمزه اتون رو با کته زعفرونی ، گوجه سرخ شده ( تو یک قاشق روغن ) سرو کنید . نووووووش جان
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #قیمه_ریزه
#خوراک
سیبزمینی و پیاز خام رو رنده کنید، گوشت چرخ کرده اضافه کنید، نمک ادویه زردچوبه و فلفل بزنید، ترخون و مرزه تازه اگه نداشتید خشک شده بش اضافه کنید و کمی آرد نخودچی بریزید، در حدی که موقع پخت از هم باز نشه و له بشه، بعد دونه دونه سرخ کنید. تو یه قابلمه پیازداغ فراوان درست کنید، سیب زمینی و گوجه نگینی کنید فلفل سبز خورد کنید و خوب تفت بدید، رب رو اضافه کنید و حسابی تفتش بدید و دوباره، ترخون و مرزه بریزید و نمک و ادویه جات و پودر لیمو عمانی ، آب بریزید بذارید یکم سیب زمینی ها بپزه بعد قیمه هارو بش اضافه کنید و بذارید مغز پخت بشه و به روغن بیفته، نوش جان
نکته 1 : این خوراک با نان سرو میشه، نوش جان
نکته 2 : سبزی ترخون و مرزه تو این خوراک بسیار مهم هست،نوش جان
نکته 3 : سیب زمینی رو رنده ریز و پیاز رو رنده درشت بکنید، نوش جان
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
13.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_بستن_روسری 😊 ☝️
#ایده_های_شیکپوشی 😍
خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️
تو کانال بیش از ٢٠٠ مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#نان نرم و لطیف با طعم سبزیجات 👌
نکته:👇👇👇
براي اينكه نون شما كامل مثل تصوير بشه همه نكات كامل رعايت بشه ازجمله عمل اومدن خمير كه خيلي مهمه و هم دماي فر كه بايد مناسب باشه گاهي وقتها فرشما مشكل داره وشايد خودشما متوجه نباشيد وباعث بشه نون شما خشك بشه اينوگفتم كه بدونيد دستور كاملا درست وبي نقص هست. پس اگر ايرادي پيدا كرد بدونيد اشكال ازكجاست❤️
مواد لازم:👇👇👇
دوليوان شيرولرم
يك ليوان روغن مايع
يك ق م خوري نمك
يك ق چ خوري شكر
يك ق غذا خوري خميرمايه
تقريبا شش ليوان آرد
دوعدد فلفل دلمه قرمز رنده شده وآبش هم كاملا گرفته باشيد
نصف ليوان شويد خرد شده
يك عدد پياز كوچيك خيلي ريز خرد شده
مراحل:👇👇👇
شير وخمير مايه وشكر رومخلوط كنيد بعد هم بقيه مواد رواضافه كنيد ارد رو دراخر اضافه كنيد وتا شكل گرفتن خمير ورز بدين يك ساعت جاي گرم استراحت بدين بعد كمي ورز بدين تا خمير اماده بشه حالا به اندازه دلخواه ازخمير بردارين وگرد كنيد وبعد هم ٢٠دقيقه دوباره استراحت بدين وحالا روش زرده تخم مرغ رومالي كنيد ودردماي ١٨٠درجه بپزييد تا زير نون طلايي بشه اگر هنوز روي نون طلايي نشده چند دقيقه گريل رو روشن كنيد اميدورام كه درست كنيد ودوست داشته باشيد بين خمير از پنير استفاده شده🤗دستور رو مي تونيد نصف کنید.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #نون_خامه_ای
موادلازم:
-آب: یک پیمانه
-کره: یک دوم پیمانه
-شکر: یک دوم قاشق سوپ خوری
-آرد: 150 گرم
-تخم مرغ: 4 عدد
-خامه فرم گرفته: یک و یک دوم پیمانه
-شکلات تلخ (ذوب شده): 150 گرم
-پسته (ریز خرد شده): یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
1. آب را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و کره و شکر را به آن اضافه کنید.
2. مواد را هم بزنید تا کره ذوب شود.
3. آرد را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه به پخت مواد روی حرارت ملایم ادامه دهید تا خمیر طلایی رنگی حاصل شود.
4. خمیر را از روی حرارت بردارید و تخم مرغ ها را یکی یکی به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
5. خمیر را در قیف قنادی بریزید و در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی به صورت دایره کوچکی پایپ کنید.
6. سینی فر را حدود 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا نان ها برشته و طلایی رنگ شوند.
7. نان ها را از وسط به طور افقی برش دهید.
8. خامه فرم گرفته را در قیف قنادی بریزید و میان نان ها را با خامه فرم گرفته پر کنید.
9. من خودم این مرحله رو انجام ندادم ولی شما میتونید شکلات ذوب شده را روی نان های خامه ای بریزید و با پسته ریز خرد شده تزیین کنید.
10. پس از اینکه شکلات خودش را گرفت، سرو کنید
♥️نوش جان
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
✨
اگر خدا نخواهد برگ از درخت نخواهد افتاد. چه برسد به خود درخت...
✨🍃خدایا دریاب🍃✨
بنده اے ڪہ تو خنده هاش گفت :خدایا شڪرت!
تو گریہهاش گفت :خدا بزرگہ !!
و وقتے آدمات دلشو شڪستن گفت :
منم خدایے دارم ...
🌹شب بخیر عزیزان🌹
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸🍃🌸
دعای روز دوازدهم ماه مبارک رمضان
#التماس_دعا
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #جوجه_فسنجون
نصف سینه مرغ ، صد گرم گردو سابیده شده ، سه قاشق رب انار ملس ، یک عدد پیاز درشت ، نمک ، فلفل ، دو قاشق روغن مایع یا کره آب شده ، زعفرونم دوست داشتید بریزید من نریختم
سینه مرغی و کبابی خورد کنید بریزید تو یه ظرف بعد پیاز و پوست بگیرید و خلالی خورد کنید بعد پیاز خورد شده و رب انار و گردو و نمک و فلفل و روغن و به مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنی تا حسابی مواد به خورد مرغا بره بعد در ظرفتونو ببندید و بزارید تو یخچال کم کم سه چهار ساعتی بمونه بیشتر باشه بهتر بعد پیازا رو حتما جدا کنید ( میسوزه ) به سیخ بکشید و کبابش کنید من به سیخ چوبی کشیدم قبلش سیخ و خیس کردم تا نسوزه بعد تابه رو چرب کردم با حرارت کم سرخش کردم چون رب انار و گردو داره مدام سیخ و چرخوندم تا نسوزه امیدوارم مورد پسندتون واقع بشه .
كيا امتحانش كردن ؟؟ راستي غذاهاتونو با عشق بپزيد تا خوشمزه تر بشن😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸