eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
28.2هزار دنبال‌کننده
27.5هزار عکس
17.9هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
5.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😊 ☝️ بدون گیره 😍 تو کانال بیش از ٢٠٠ مدل بستن شال و روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 ابتدا چهار عدد سیب زمینی را آبپز میکنیم و از صافی رد کرده یا رنده میکنیم اجازه میدیم تاخنک بشه سپس سه ق غ جعفری خرد شده و دوقاشق پودر نان خشک و یک عدد زرده ی تخم مرغ و ادویه (پودرسیر پودرپیازنمک و فلفل و زردچوبه) نیز مخلوط کرده ورز میدهیم ؛ برای داخل توپک ها میتوانید از مواد ماکارونی یا کالباس و پنیرپیتزا و... استفاده کنید که من چون عجله داشتم مقداری کالباس خردشده استفاده کردم ازمواد به اندازه ی یه نارنگی کوچک برداشته هربار دست را کمی خیس کرده و خمیررا کف دست پهن میکنیم و از مواد میانی داخل سیب زمینی ها گذاشته و گلوله میکنیم داخل سفیده تخم مرغ زده شده میزنیم سپس در آرد سوخاری میغلطانیم و دوساعت داخل یخچال قرار میدهیم سپس در روغن فراوان سرخ میکنیم . پ.ن: بنظرمنکه خیلی ساده و کم هزینه و درعین حال شیک و خوشمزه ن . ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 . مواد لازم برای ۴ نفر: 1/2 فنجان ماست یونانی پرچرب 1 قاشق غذاخوری پودر سیر 2 قاشق غذاخوری آبلیمو 2قاشق غذاخوری جعفری خرد شده تازه 3 تا 4 خیار خرد شده 1 پیاز قرمز کوچک خرد شده نمک دریایی و فلفل سیاه از هر کدام 1/4 قاشق چای خوری طرز تهیه: ماست ، پودر سیر ، سرکه ، جعفری ، نمک دریا و فلفل را هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند. آن را به خیارها و پیازها اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا خوب مخلوط شوند، یک ساعت در یخچال قرار دهید جهت خنک شدن و سپس سرو کنید و لذت ببرید ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 ‎ نشاسته نصف پیمونه گلاب ۱پیمونه ژله ۱بسته شکر ۱پیمانه ونصف آب ۱پیمونه وانیل ۱قاشق چایخوری پودر ژلاتین ۲قاشق سوپخوری نشاسته روباگلاب حل می کنیم بعد ژله رواضافه می کنیم شکروآب روباهم مخلوط میزاریم روی حرارت تاشکر حل بشه بعد به مواد اضافه می کنیم پودر ژلاتین رو روی نصف پیمونه آب می پاشیم ومیزاریم روی بخار کتری تاحل بشه وبعد به مواد اضافه می کنیم روی حرارت باشعله کم میزاریم وانیل رواضافه می کنیم مدام هم میزنیم تابه غلظت برسه ‎ته قالبو کمی چرب می کنیم مواد رو درقالب می‌ریزیم تاخنک بشه وبعد میزاریم تویخچال تاسفت بشه بعد برش می زنیم ودرپودر نارگیل میغلتونیم. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 مواد لازم: 1 لیوان بلغور ریز 2 عدد سیب زمینی آب پز شده 1 عدد پیاز رنده شده(اگر پیاز بزرگ است نصفش را استفاده کنید) 1عدد تخم مرغ 4 قاشق غذاخوری آرد نصف قاشق غذاخوری رب فلفل(اگر ندارید نیازی نیست بریزید) نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نمک ، فلفل قرمز پرک شده ، نعناع روغن مایع برای سرخ کردن طرز تهیه: سیب زمینی را آبپز کنید و پوستش را جدا کنید. تا سیب زمینی خنک میشود بلغور را داخل کاسه ای بریزید و کمی نمک بپاشید و آب داغ را تا جایی که روی بلغور بیاد بریزید و در ظرف را بذارید. وقتی بلغور آب را جذب کرد سیب زمینی را رنده کنید و به بلغور اضافه کنید. پیاز را بارنده درشت رنده کنیم و آب پیاز را کاملا بگیرید و و به بلغور اضافه کنید. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. تخم مرغ و ادویه ها را اضافه کنید سپس آرد را ریخته خوب ورز بدید . خمیر نرمی میشود. از خمیر تیکه هایی اندازه نارنگی بردارید و با دست گرد کنید سپس با نوک انگشتتان صاف کنید. داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید و اگر روی هم میذارید لابلای کوفته ها کاغذ روغنی و یا سلفون بذارید تا نچسبند. اگر موقع شکل دادن به دستتان میچسبد وسط کار دستتان را خیس کنید خیلی راحت میتوانید شکل بدید. نیم ساعت داخل یخچال بذارید سپس داخل ماهیتابه روغن مایع بریزید و خوب داغ کنید و کوفته ها را پشت و رو سرخ کنید. ابتدا داخل ظرفی که دستمال کاغذی حوله ای پهن کردید بذارید تا روغن اضافی گرفته شود سپس داخل ظرف سرو بذارید . میتوانید گرم و یا سرد سرو کنید. با ماست سیر دار خیلی خوشمزه میشه ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃
🌸 🌸 من از خمیرهای آماده پیتزا استفاده کردم و اون را چهار در سه بصورت مربع بریدم. ترکیبات داخل ۱-اسفناج +پنیر فتا+پیازداغ خشک ۲- سیب زمینی سرخ شده نگینی+جعفری خرد شده ۳-ترکیبی از شماره یک و دو 😉 ۴-گوشت چرخ کرده+ قارچ+فلفل دلمه ای نکته مهم این هست که مایه داخل پیراشکی خیلی داغ، ابکی و یا چرب نباشه که خمیر شکلش خراب نشه! در صورت تمایل از پنیر های رنده شده پیتزا و یا موزارلا هم در داخل پیراشکی می شه استفاده کرد. روی پیراشکی را من با ماست رو مال می کنم و ادویه هایی مثل اویشن، چیلی و فلفل نیم کوب روش می پاشم. درجه فر، دویست درجه و پیراشکی در حد طلایی شدن در قسمت میانی فر قرار بگیره که خشک نشه! مدل های مختلفی هم که دیدین، پیراشکی پیچیده شده مثل بقچه و یا قیفی که همه از همین مربع بریدن ها درست می شه. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
زن هرچقدرهم که بزرگ شود همسرشود   مادرشود مادربزرگ شود درونش هنوز هم دخترى كوچك در انتظار است انتظار ميكشد براى لوس شدن محبت ديدن دستى ميخواهد براى نوازش  و چشمى براى ستايش مهم نيس چندساله شدى  زن كه باشى دنيايت هميشه صورتيست....   ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
✨آرزو میکنم از همین حالا 💫از زمین و زمان برایتان ✨خوشبختی ببارد 💫و نیروی عظیم عشق ✨همراهتان باشد 💫تا همهٔ کارها به بهترین شکل ✨پیش برود 💫شبتون پر از لبخند و مهربانی ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
دعای روز پانزدهم ماه مبارک رمضان ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 گیلان یا همون جغور بغور جغور بغور که تشکیل شده از(جگرسفید،خوش گوشت،پستان،روده ی سفید،دل گوسفند)یک کیلو ۶ تا پیاز بزرگ خلالی نازوک شده گوجه به اندازه کافی جغور بغورو خوب شستمو تمیز کردم با چرخ گوشت چرخش کردم، پیازو خلالی نازوک کردم گذاشتم روی حرارت تا ابش خشک بشه و نرم بشه جغور بغورو بهش اضافه میکنیم میزارم با همون پیازو اب جغور بغور خوب بپزه و ابش خشک بشه و بهش کمی روغن اضافه میکنم و حدود نیم ساعت سرخش میکنم حالا دوتا گوجه ۴قاچ شده رو به همراه زردچوبه و نمک اضافه میکنیم و یک رب دیگه بهش زمان دادم تا با حرارت کم گوجمون خوب بپزه و‌نوش جون ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 یک لیوان شکر یک لیوان آب سر خالی یک قاشق چایخوری هل یک لیوان ارد سبوس‌دار نصف لیوان کمی بیشتر روغن ( من جامد و مایع را نصف به نصف می ریزم) یک قاشق غذا خوری زعفران ابکرده و کمی گلاب شکر و آب و هل را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنین تا شکر خوب حل بشه و چند دقیقه بجوشونین و کنار بگزارین ارد را اول با حرارت ملایم تفت بدین تا بوی خامی اون بره وقتی طلایی شد روغن را بریزین و دوباره تفت بدین تا قهوه ای کمرنگ شه برای انتخاب رنگ حلوا، قطره ای از مایه را توی شربت بریزین که رنگش همون رنگ حلوا خواهد شد! وقتی از رنگ راضی بودین زعفرون آب شده و شربت و گلاب را توی مایه ارد و روغن بریزین و سریع و تند تند هم بزنین! مایع حلوا قل قل می کنه و سریع جمع می شه! حالا قابلمه را به چپ و راست ببرین که مایع حلوا همچین قل قل به سمت چپ و راست بره و جمع شه و کمی به روغن بیافته! بعد حلوا را توی ظرف خوشمل بریزین و روش را به سلیقه خودتون تزیین کنین ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 .✨ یک پیمانه ارد رو با یک و نیم پیمانه شیره انگور و یک قاشق غ نشاسته هم میزنیم تا گلوله ی اردی باقی نمونه یک ق م دارچین و رازیانه هم اضافه میکنیم . بعد دو برابر اب میریزیم و هم میزنیم و روی حرارات ملایم میزاریم و مدام هم میزنیم تا غلیظ تر بشه و شروع کنه از وسط قل بزنه حالا از حرارت برمیداریم و تسبیح های باسلوق که گردوهای که با نخ و سوزن تمیز بهم وصل کردیم رو داخل شیره میزنیم و در میاریم اویزون میکنیم تا یک ربع بعد دوباره داخل مواد میزنیم و میزاریم خشک بشه دو روز تا شش روز بستگی به میزان خشکی که دوست دارید برش بزنید و جای خشک یا داخل فریزر نگه داری کنید . ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸