eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
31هزار دنبال‌کننده
26.7هزار عکس
16.9هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
🌸 🌸 این نردبان دکوری رو خودم درست کردم به نظرم واسه اتاق کوچولو هاتون میتونه ایده خوبی باشه میشه روش عروسکای بچه ها و حتی ملحفه هارو گذاشت و یا فقط یه ریسه روش بذارید و به عنوان دکور استفاده کنید.برای این لازمه دو تا چوب حدودا 100سانتی و 4 تا هم27 سانتی داشته باشید(میتونید از ابزار و یراقی ها بخرید) اول با چسب قطره ای فیکس کردم بعد اطرافش که خالی موند با چسب حرارتی پر کردم بعدش میتونید هر رنگی دوس داشتین بزنین فعلا رنگش نزدم گذاشتم رنگ طبیعی چوب بمونه😊 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸🍃 اگه داخل حیاطتون تنه درخت بریده شده دارید اون رو به شکل خونه عروسکی دربیارید 😍👏 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🍁 کدو تنبل رو سوراخ کنید محتویات داخلش رو خارج کنید اونو رنگ بزنید و خوراکیاتون یا هرچیزی که دوست دارید داخلش بذارید 😍😋 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
موادلازم آب ولرم يك ليوان خمير مايه يک قاشق شكر يک قاشق غذاخوری سر خالى نمك نصف قاشق غذاخوری سرخالی سوسيس يا ژامبون رنده شده يك ليوان (بنظر من دو لیوان باشه خیلی بهتره) فلفل دلمه رنده شده نصف ليوان فلفل و آويشن به ميزان لازم آرد حدود ٢/٥ ليوان (شايد بيشتر يا كمتر بشه) طرزتهیه اب ولرم و خمير مايه و شكر رو با هم مخلوط كنيد و بعد نمك و اويشن و فلفل رو اضافه كنيد و فلفل دلمه و ژامبون رو هم داخلش بريزيد و هم بزنيد و بعد ارد رو سه بار از الك رد كنيد و به مواد كم كم اضافه كنيد و ورز بديد تا يه خمير نرم كه به دستتون نچسبه بدست بياد... روى ظرفى كه خمير رو گذاشتيد سلفون بكشيد و دوساعت جاى گرم بذاريد تا خمير دوبرابر بشه..... بعد خمير رو با به قطر دو سانت پهن كنيد و قالب بزنيد و يك ربع بعد قالب زدن استراحت بديدو توى روغن سرخ كنيد... حرارت اجاق بايد ملايم باشه و روغن نبايد موقع سرخ كردن خيلى داغ شده باشه،ديديد كه روغن خيلى داغ شده شعله رو كمتر كنيد.... مقدار ژامبون رو دو لیوان بریزید خیلی بهتر میشه ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸🍃 خانم باسلیقه مراحل تزیین دستمال سفره به شکل گل 😍 🌺 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
زندگی هیچ گاه به بن بست نمیرسد کافیست آرام شویم وچشم باز کنیم و راههای گشوده ی بیشماری را رو به روی خود ببینیم خدا که باشدهرمعجزه ای ممکن میگردد. شب خوش ❤️💛💚🧡💜💙
دعای روز شانزدهم ماه مبارک رمضان 🧡💛💚💙💜❤️
🏠 دکوراسیون الهام گرفته شده از طبیعت فضایی آرام و دلنشین 🍃 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
📚 مراحل ساختن کتابخانه با آجر 👌☺️ ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
#‍سس_سزار ✏مواد لازم 🔸پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان)   ۱/۲ پیمانه 🔸روغن زیتون   ۱ فنجان 🔸فلفل سیاه   ۱/۲ قاشق چای خوری 🔸نمک   ۱/۲ قاشق چای خوری 🔸آب لیمو   ۱/۴ فنجان 🔸سیر له شده  ۲ حبه 🔸سس خردل   ۲ قاشق چای خوری 🔸سس مایونز   ۲ قاشق غذا خوری ♨طرز تهیه 🔹ابتدا 2 قاشق غذاخوری سس مایونز، 2 قاشق چایخوری سس خردل، 2 حبه سیر له شده، ¼ فنجان آب لیمو، ½ قاشق چایخوری نمک و ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده را داخل غذا ساز یا مخلوط کن بریزید. ( سیر له شده و آب لیمو را مستقیم داخل آن بریزید 🔹مواد را خوب مخلوط کنید. در حالی که غذا ساز هنوز روشن است، خیلی آرام 1 فنجان روغن زیتون را داخل آن بریزید و مخلوط کردن را تا زمانی که سس تان غلیظ و خامه ای شود ادامه دهید. 🔹سپس پنیر پارمسان را اضافه کنید و کمی دیگر مخلوط کنید. سس تان آماده است! 🔶سایر نکات 🔸برای انواع سالادها به خصوص سالاد سزار کاربرد دارد ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
با تازه تکه های مرغ را شسته و بذارین تو صافی تا آب اضافیش بره ، سپس روش کمی نمک و فلفل قرمز بپاشین و توی ماهیتابه گود با مقداری روغن روی حرارت متوسط رو به بالا دوطرفشو سرخ کنید ، یه پیاز متوسط رو ریز خرد کنید و تو همون روغن بریزین و بذارین طلایی بشه ، زرشک تازه که پاک شده و شسته و آبش کاملا رفته رو به پیاز اضافه کرده و کمی تفت بدین ، درصورت تمایل یک قاشق مرباخوری شکر بریزین و سپس حدود یه لیوان آب اضافه کرده و وقتی جوشید مرغ سرخ شده رو اضافه کنید ، حرارت رو کم کنید و بذارین با در نیمه باز به آرومی بجوشه تا مرغ کاملا بپزه و سس هم غلیظ بشه ، درانتها دو یا سه قاشق زعفران دم شده بریزین و نمک و فلفل رو هم اندازه کنید و با برنج سرو کنید. نکته: درانتهای پخت دونه های زرشک رنگشون تغییر میکنه و میتونین برای شکیل تر شدن سس باز کمی زرشک بریزین. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 ایده تزئین غذا 😊 👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
هدایت شده از تبلیغات دختران حوا
آخه لوازم آرایش انقد دلبر و گوگول🤤🤤 یه کانال آوردم پر از و جذاب و دلبرررر 🤩😎 با قیمت 😳 خودت ببین👇 https://eitaa.com/joinchat/3647799465C899ca665b2 https://eitaa.com/joinchat/3647799465C899ca665b2 مورد تایید کانال ما 💯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خلاقیت با سنگ 👇 سنگها رو بعداز شستشو کامل خشک کنیدو با رنگ اکرلیک و یا گواش رنگ آمیزی کنید و بعد از خشک شدن کامل در آخر اسپری کیلر بزنیدسنگهای ساحل و رودخانه ای مناسب این کار هستند یا از آکواریوم فروشی‌ها میتونید تهیه کنید این سنگهارو ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 ایده تزئین غذا 😊 👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
❣ توپک های کاموایی رو به سیخ چوبی بچسبونید و داخل گلدون بذارید و تو تزیینات خونه استفاده کنید 😍 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
برای درست کردن قیمه یدونه پیاز بزرگ رو خرد کرده وتوی روغن تفت میدم,گوشت وزردچوبه رو اضافه میکنم وخوب گوشت رو تفت میدم واب میریزم وبعداز جوش اومدن اب زیرش رو کم میکنم ومیزارم به حال خودش بپزه. چهار قاشق لپه رو شسته وبا اب میزارم بپزه. نیم ساعت اخرپخت گوشت لپه پخته شده رو به گوشت اضافه میکنم,دو قاشق رب رو توی کمی روغن سرخ میکنم وتوی خورش میریزم. یدونه لیموخشک رو میشکنم وپوست ودونه اش رو جدا میکنم وفقط پره های سیاه لیمو رو توی خورش میریزم. بادمجونهارو سرخ کردم ودرآخر روی خورشت برای چنددقیقه چیدم،چون بادمجونها سرخ شدن. نیازی نیست زیاد توی خورش پخته بشن،میتونید درآخر فقط سرخشون کنید وروی خورش بذارید. نمک وزعفرون رو توی خورش میریزم وقبل از خاموش کردن کمی پودر دارچین وگلاب اضافه میکنم. لپه رو جدا میپزم چون بوی لپه رو توی خورش دوست ندارم. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🔸نمک    به مقدار لازم 🔸روغن   ۵ قاشق سوپ خوری 🔸شوید   ۲۵۰ گرم 🔸برنج   ۵۰۰ گرم 🔹برنج را بشویید و با مقداری نمك اجازه دهید كمی خیس بخورد. در ظرفی مناسب مقداری آب برای جوشیدن قرار دهید و برنج و نمك را در ظرف ریخته و منظر بمانید تا جوش بخورد و به مرحله ابكشی برسد 🔹سپس برنج را آبكش كرده و در ته ظرف مقداری روغن چند عدد شوید سالم و خرد نشده و یك لایه نان قرار دهید و برنج و شوید را لایه لایه روی آن بریزید و روی برنج آب روغن داده و آن را دم بیندازید. 🔸شوید پلو به عنوان پلو پایه میتواند با سایر فرآورده های گوشتی مثل مرغ ، ماهی ، تن ماهی ، میگو و... و حتی ماست موسیر یا سالاد مصرف شود و تركیب آن به صورت شوید باقالی بسیار خوش طعم و لذیذ است. 🔸اگر از شوید خشك استفاده میكنید آن را در مرحله ابكشی به برنج اضافه كنید . برای ته دیگ میتوانید از مخلوط برنج زعفرانی و ماست استفاده كنید. استفاده از ته دیگ كاهو هم برای این غذا بسیار مناسب است. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😊☝️ 😍 خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
رشته روآبکش میکنم مثل برنج لابه لاش عدس وپیازداغ گوشت چرخ کرده هم میریزم باتهدیگ سیبزمینی و یا نون میزارم دم بکشه به همین راحتی ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸