#حلوانذری میناپز😍
اول دو پیمانه پلوپز شکر را با دو پیمانه اب روی حرارت گذاشتم و وقتی جوش اومد یک قاشق زعفران اب شده اضافه کردم چند جوش زد شعله را خاموش کردم سپس دو پیمانه(پیمانه پلوپز) ارد نان(نان سنگک بهتره) را حدود بیست دقیقه با شعله کم تفت دادم وبعد ارد را الک کرده ودوباره روی شعله گاز گذاشتم و یک قالب پنجاه گرمی کره ویک سوم پیمانه روغن اضافه کرده و مرتب هم زده و ارد را تفت دادم تا به رنگ دلخواه برسه بعد ظرف را از روی حرارت برداشته وکم کم شربت را اضافه کرده وسریع هم زده ویک سوم لیوان گلاب وکمی پودر هل هم اضافه کرده ودوباره روی حرارت گذاشتم وشروع به هم زدن کرده تا حلوا خودش را گرفته واب ان کشیده شود بعدمرحله قنداق کردن حلوا یعنی قابلمه را در دو دست محکم نگهداریم و به طرفین حرکت داده تا حلوا جمع شود انجام دادم .
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
May 11
💗 دختران حوا 💗
#ارسالی_مینا_خانم #آش_رشته ◼️ @dokhtaran_havva ◼️
#آش_رشته مینا پز
(برای 10 نفر )
✍ #موادلازم
سبزی آش1/5 کیلو(سبزی مخصوص آش تره، جعفری،اسفناج وگشنیز )
رشته آشی 1/5بسته
حبوبات (لوبیا قرمز ، لوبیا چیتی ، نخود و عدس ) از هر کدام 1 پیمانه
پیاز 4-3 عدد
نمک وفلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
نعناع خشک به مقدار لازم
کشک به مقدار لازم
در صورت تمایل سیر سرخ شده برای تزئین
✍ #طرزتهیه:
حبوبات به غیر از عدس را از شب در آب خیس می کنیم و می گذاریم بپزد.
وقتی نخود و لوبیا نیم پز شدند در مرحله آخر عدس را هم اضافه می کنیم . ( عدس زمان پخت کمتری دارد پس هم زمان با نخود و لوبیا آن را نمی ریزیم )
در قابلمه ای با سایز مناسب آب میریزیم و می گذاریم به جوش بیاید و سبزی را که خرد کرده و شسته ایم را در آن می ریزیم.
وقتی سبزی ها نیم پز شدند حبوبات پخته شده را به آن اضافه می کنیم تا با همدیگر بپزد.
پیاز ها را به صورت خلال های باریک خرد می کنیم و در روغن سرخ می کنیم و به مواد قبلی اضافه می کنیم ( کمی از پیاز های سرخ شده را برای تزیین نگه می داریم )
در مرحله آخر که سبزی و حبوبات پخته شد رشته را که به 2 یا 3 قسمت خرد کرده ایم به آش اضافه می کنیم و می گذاریم رشته بپزد.
وقتی آش پخت و کاملا جا افتاد شعله زیر آن را خاموش کرده و در ظرف مناسبی برای سرو می ریزیم.
روی آن را هم با کشک و نعناع داغ و در صورت تمایل سیر داغ تزئین می کنیم. نکات:
در صورت لزوم آب جوش را کم کم در مراحل پخت میتوانید به آش اضافه کنید
برای تهیه نعناع داغ ابتدا روغن را داغ کنید سپس چند قاشق نعناع خشک داخل روغن بریزید و کمی تفت دهید و سریع بردارید تا نعناع سیاه نشود
در صورتی که نمیخواهید داخل آش کشک اضافه کنید کشک را در کنار آش سرو کنید بدلیل وجود نمک در رشته قبل از اضافه کردن نمک آش را تست کنید
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
💗 دختران حوا 💗
سومین ترشی ارسالی مینا خانم #ترشی_سیر یکی از ترشی های بسیار پرطرفدار و لذیذ و مغذی سیر ترشی است
#ارسالی_آرام_خانم
سلام و خسته نباشید بابت مطالب خوبتون.
در مورد ترشی سیر، تجربه ای که از مامان گلم یاد گرفتم، اضافه کردن چند قاشق شیره انگور به ترشی است که باعث می شه هم ترشی سرکه اذیت نکنه و هم بینهایت لذیذ بشه.
✍ ممنون بانوجان که ایده هاتونو با ما در میون میذارید😊🙏
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
#تجربه_کدبانوها
نکاتی برای قیمه مجلسی 👌
🍖برای خوشمزه تر شدن خورشت یک قلم گوسفند را نیز به همراه گوشت اضافه کنید.
🔸دارچین طعم خوب خورش قیمه نذری را به غذای شما میدهد اما آن را زود اضافه نکنید زیرا باعث تیره شدن رنگ خورشت میشود.
🍋لیمو عمانی را در یک ساعت آخر اضافه کنید چون در غیر این صورت باعث تلخ شدن غذا میشود و در ضمن لیمو عمانی ها با پختن بیش از حد له میشوند و ظاهر زیبایی پیدا نمیکنند که به ویژه در تهیه خورش قیمه مجلسی اهمیت دارد.
🥣پخت خورشت قیمه در زودپز زودتر از قابلمه است اما لازم است اول گوشت نیم ساعت در زودپز پخته شود و بعد لپه اضافه شود. بعد از حدود 40 دقیقه پخت لپه هم تمام میشود. اگر گوشت و لپه را همزمان اضافه کنید لپه ها له میشوند.
💥اضافه کردن زعفران اختیاری است اما رنگ و عطر خیلی خوبی به خورشت میدهد
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🌸 #ایده_خلاقیت
آموزش تزئین حلوا درخواستی شما😊🌸
کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🌸 #ایده_خلاقیت
آموزش تزئین حلوا درخواستی شما😊🌸
کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🌸 #ایده_خلاقیت
آموزش تزئین حلوا درخواستی شما😊🌸
کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
💗 دختران حوا 💗
#ارسالی_زهرا_خانم 😍 #ژله_نیمرو #آموزش_پست_بعد 👇 👇 ◼️ @dokhtaran_havva ◼️
#ارسالی_زهرا_خانم 😍
سلام و درود دوست عزیزم.
این ژله های نیمرویی تقدیم به نگاه مهربونتون❤️از اون ژله هاییه که وقتی سر سفره میارید همه فکر میکنن نیمرو درست کردین😅
✍ #مواد_لازم
ژله آلوئه ورا 1 بسته
ژله پرتقال 1 بسته
ماست یا بستنی وانیلی تقریبا 4 ق غ خوری
✍ #طرز_تهیه
خب بریم سر دستورش😉:
اول یه بسته ژله آلوئه ورا رو به روش بن ماری (ظرف رو بذارید رو کتری آب در حال جوش) با یه لیوان سر خالی آب جوش حل میکنیم و بعد که پودر ژله حل شد نصف لیوان اب سرد اضافه میکنیم و بعد هم دوقاشق ماست اضافه میکنیم (ماست رو باید از قبل با چنگال هم بزنیم و تیکه ای نباشه)
اگه بخواین از بستنی وانیلی استفاده کنید باید بستنی رو از قبل بذارید بیرون آب شه و بعد کمی به ژله اضافه کنید تا رنگ ژله سفید بشه.
بعد روی یه سینی رو خیلی کم چرب کنید و ژله آلوئه ورا رو بریزید روش و بذارید یخچال تا ببنده (همه ی ژله رو نریزید و یکمی ازش رو نگهدارید)
ژله پرتقالی رو هم به همین روش اماده میکنیم و ماست یا بستنی اضافه میکنیم نکته ای که وجود داره اینه که برای درست کردن این ژله ها به جا تخم مرغی داخل یخچال نیاز داریم😅جا تخم مرغی رو بردارید و بشورید و بعد کمی چرب کنید و ژله پرتقالی هایی رو که آماده کردیم میریزیم داخل جاتخم مرعی و میذاریم یخچال.
بعد از اینکه ژله هامون بست ژله پرتقالی هارو درمیاریم و میذاریم رو سینی ژله آلوئه ورا و اون مقدار ژله آلوئه ورا رو که نگه داشته بودیم میریزیم اطراف ژله پرتقالی ها تا ژله هامون به هم وصل بشن
دوباره میذاریم یخچال و بعد از اینکه ژله کامل گرفت چاقو رو با روغن چرب میکنیم و به شکل نیمرو میبریم و با کفگیر جداشون میکنیم❤️
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🌸 #ایده_خلاقیت
آموزش تزئین حلوا درخواستی شما😊🌸
کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
کاش سهراب اینگونه میگفت:
آب را گل نكنید . . .!
شاید از دور علمدار حسین (ع)
مشك طفلان بر دوش،
زخم و خون بر اندام،
می رسد تا كه از این آب روان،
پر كند مشك تهی، ببرد جرعه آبی برساند به حرم،
تا علی اصغر (ع) بی شیر رباب (س)
نفسش تازه شود و بخوابد آرام . . .!
آب را گل نكنید😞
#شبتون_معنوی 🌙
#التماس_دعا
◼️ @dokhtaran_havva ◼️