eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
30.8هزار دنبال‌کننده
26.7هزار عکس
17هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
😍😍 ✍ كره بادام‌زميني و پودر قند از هر کدام يك پيمانه بيسكويت پودرشده يك و نيم پيمانه كره نرم‌شده 50 گرم ترافل رنگي براي تزئين ✍ كره‌ را با پودر قند خوب زده تا كرم شود بعد بيسكويت‌ پودرشده را كم‌كم به آن اضافه كرده تا حدي كه به دست نچسبد و شكل بگيرد. سپس خمير را قالب زده يا گرد گرد درست كرده و در بادام پرك يا ترافل رنگي غلتانده و سپس میل نمایید. نوش جان 😍 این شیرینی دیگه خیلی راحته ها ☺️ 😉😌 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 آموزش کنفی هست که درست کردنش خیلی آسونه. برای اینکار شما احتیاج دارید به کنف و آینه ی گرد که سایز آینه کاملا به سلیقه ی خودتون هست و چسب حرارتی برای درست کردن سبد کوچولوها شما روی یه کاسه ی گرد کوچک که البته این سایزش هم سلیقه ای هست که دور کاسه رو کاغذ میپیچید و شروع میکنید از دایره ی مرکزی کنف رو چرخوندن و با چسب حرارتی چسبوندن و در آخر هم دسته ها رو میچسبونید. برای آینه هم از دایره ی خارجی شروع میکنید به کنف چسبوندن و ردیف کنف دور آینه بستگی به خودتون داره.برای اینکه کارتون محکم تر بشه میتونید آینه اتون رو روی مقوای ماکت بچسبونید.😊 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃 ✍️مواد لازم: 🔸روغن : به میزان لازم 🔸کدو سبز : ۱عدد 🔸پیاز : ۱عدد 🔸زردچوبه ، نمک و فلفل : به میزان لازم 🔸گوشت 🔸غوره : ۱۰۰ گرم 🔸رب : ۱ قاشق غذاخوری ♨️طرز تهيه: در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط کمی روغن ریخته و کدو سبز را در آن تفت دهید تا پوست آن تغییر رنگ دهد. در قابلمه مقداری روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی شود. کمی زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. گوشت را به آن ها اضافه کرده و کمی دیگر تفت دهید سپس ۱ لیوان آب روی آن بریزید و بگذارید تا مرغ نرم و مغز پخت شود. در نهایت غوره ، کدو و رب را اضافه کرده و اجازه میدهیم خوب جا بیفتد ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸🌸 اینم یه ایده برای تزئین میز غذا😍 کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸🌸 سلام نرگس هستم از اصفهان وسایل بلا استفاده را توش گل زدم گذاشتم دکور😘❤️☺️ کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌟🌟 نصف لیوان شکر، دو سوم لیوان روغن مایع، نصف قاشق چایخوری وانیل، دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو را دو دقیقه با هم‌زن میزنیم، بعد دو عدد تخم‌مرغ را اضافه و دو دقیقه دیگر با هم‌زن میزنیم، دوسوم لیوان شیر را افزوده، دو لیوان آرد و نصف قاشق غذاخوری بکینگ پودر را افزوده و ده ثانیه با دور کند هم‌زن میزنیم، در قالب ۲۶ سانت میریزیم، در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه میگذاریم، بعد کیک را برای قالب کمربندی ۲۳ سانت برش میزنیم و ته قالب میگذاریم... البته من تو قالب کیک درست کردم ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
لکه های مداد رنگی روی دیوار را به وسیله یک مسواک کهنه و کمی خمیر دندان پاک کنید. شما همچنین میتوانید مقداری جوش شیرین را درون آب حل کنید و با پنبه روی خطوط مداد رنگی بمالید! ‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
5.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😊 ☝️ 😍 خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️ تو کانال بیش از ٢٠٠ مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
😊 🙏 برای صدقه دادن توي جیبهایمان بدنبال کمترین مبلغ میگردیم☘ آن وقت از خداوند بالاترین درجه نعمتها را میخواهیم☘ چه ناچیز می بخشیم و چه بزرگ تمنا میکنیم ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸هر روز آغازی دوباره است 💕مُشتی امید در جیب‌هایت بریز 🌸و زندگی را دوباره از سَر بگیر 💕بی خیالِ هر چیز که تا امروز نشد امروزتون سراسر امید و نیکبختی ❤️ @dokhtaran_havva 💚 ❤️ @amozesh_honary 💚 🌸 🍃 🌸
من خودم درست نکردم ولی تعریفشو خیلی شنیدم☺️ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
💗 دختران حوا 💗
#مرغ_پرتغالی من خودم درست نکردم ولی تعریفشو خیلی شنیدم☺️ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🍊 🍗 دستور تهیه :👇 ی دونه پیاز متوسط رو‌ خلالی نازک خرد کنید، تفت بدین یکم که خشک شد یک ق غ کره و مقدار کمی روغن اضافه کنید و تفت بدین تا سبک شه، ادویه ها شامل پودر زنجفیل، ادویه مخصوص مرغ (همه ی عطاری ها دارن، نداشتین مهم نیست)، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، زردچوبه، نمک اضافه کنید و نیم دقیقه تفت بدین تا عطرش آزاد شه، بعد فیله هارو‌اضافه کنید و با حرارت متوسط دو طرف رو تفت بدین تا تغییر رنگ بده، بعد یک لیوان آب پرتقال (به همراه لِرد) و‌نصف لیوان آبجوش و یک ق مرباخوری عسل (یا شکر) اضافه کنید و اجازه بدین بیست دقیقه بپزه. بعد از اون یک ق مرباخوری زِست پرتقال تازه (رنده پوست پرتقال) و مقداری زعفران دم کرده اضافه کنید، ده دقیقه بعد غذا حاضره، نوش جان.😊 . نکات :👇 -اگر از ران یا سینه مرغ استفاده میکنید آب پرتقال رو‌دوبرابر کنید و‌ میزان آبجوش هم همینطور -طبخ فیله مرغ در حد نیم ساعت با این مواد کافیه، بیشتر از اون سفت میشه و آب میانبافتیشو از دست میده -میتونین عسل (یا شکر) رو حذف کنید. ولی برای ملس شدن بهتره باشه -اگر از آب پرتقال شرکتی استفاده کردین عسل رو حذف کنید -میزان ادویه ها کاملا سلیقه ای هست ولی هرکدومش حذف نشه خیلی بهتره -زست همون رنده پوست پرتقال هست ولی بدون قسمت سفید رنگ، چون قسمت سفیدش باعث تلخیش میشه، خلال پرتقال تازه هم نیازی به جوشیدن نداره، تلخ نیست و عطرش برای غذا عالییییه -لِرد هم منظور تفاله های پرتقال هست، که قطعا تفاله نیست و غلظت خوبی به غذا میده -این غذا با برنج زعفرانی یا زرشک پلو قابل سرو هست، من از مخلوط زرشک و‌خلال پسته و‌بادام و خلال پرتقال استفاده کردم ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸