#شیرینی_بدون_پخت😍😍
✍ #مواد_لازم
كره بادامزميني و پودر قند
از هر کدام يك پيمانه
بيسكويت پودرشده
يك و نيم پيمانه
كره نرمشده
50 گرم
ترافل رنگي براي تزئين
✍ #طرزتهیه
كره را با پودر قند خوب زده تا كرم شود بعد بيسكويت پودرشده را كمكم به آن اضافه كرده تا حدي كه به دست نچسبد و شكل بگيرد.
سپس خمير را قالب زده يا گرد گرد درست كرده و در بادام پرك يا ترافل رنگي غلتانده و سپس میل نمایید.
نوش جان 😍
این شیرینی دیگه خیلی راحته ها ☺️ 😉😌
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #ایده_خلاقیت
آموزش #هفتسین کنفی هست که درست کردنش خیلی آسونه.
برای اینکار شما احتیاج دارید به کنف و آینه ی گرد که سایز آینه کاملا به سلیقه ی خودتون هست و چسب حرارتی
برای درست کردن سبد کوچولوها شما روی یه کاسه ی گرد کوچک که البته این سایزش هم سلیقه ای هست که دور کاسه رو کاغذ میپیچید و شروع میکنید از دایره ی مرکزی کنف رو چرخوندن و با چسب حرارتی چسبوندن و در آخر هم دسته ها رو میچسبونید.
برای آینه هم از دایره ی خارجی شروع میکنید به کنف چسبوندن و ردیف کنف دور آینه بستگی به خودتون داره.برای اینکه کارتون محکم تر بشه میتونید آینه اتون رو روی مقوای ماکت بچسبونید.😊
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃
#خورش_کدو_سبز_با_گوشت
✍️مواد لازم:
🔸روغن : به میزان لازم
🔸کدو سبز : ۱عدد
🔸پیاز : ۱عدد
🔸زردچوبه ، نمک و فلفل : به میزان لازم
🔸گوشت
🔸غوره : ۱۰۰ گرم
🔸رب : ۱ قاشق غذاخوری
♨️طرز تهيه:
در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط کمی روغن ریخته و کدو سبز را در آن تفت دهید تا پوست آن تغییر رنگ دهد.
در قابلمه مقداری روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی شود. کمی زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. گوشت را به آن ها اضافه کرده و کمی دیگر تفت دهید سپس ۱ لیوان آب روی آن بریزید و بگذارید تا مرغ نرم و مغز پخت شود.
در نهایت غوره ، کدو و رب را اضافه کرده و اجازه میدهیم خوب جا بیفتد
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸🌸 #ایده_خلاقیت
اینم یه ایده برای تزئین میز غذا😍
کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#ارسالی_شما
🌸🌸 #ایده_خلاقیت
سلام نرگس هستم از اصفهان وسایل بلا استفاده را توش گل زدم گذاشتم دکور😘❤️☺️
کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌟🌟
#کیک_شکلاتی
نصف لیوان شکر، دو سوم لیوان روغن مایع، نصف قاشق چایخوری وانیل، دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو را دو دقیقه با همزن میزنیم، بعد دو عدد تخممرغ را اضافه و دو دقیقه دیگر با همزن میزنیم، دوسوم لیوان شیر را افزوده، دو لیوان آرد و نصف قاشق غذاخوری بکینگ پودر را افزوده و ده ثانیه با دور کند همزن میزنیم، در قالب ۲۶ سانت میریزیم، در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه میگذاریم، بعد کیک را برای قالب کمربندی ۲۳ سانت برش میزنیم و ته قالب میگذاریم...
البته من تو قالب کیک درست کردم
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#تجربه_کدبانوها
#خانه_داری
لکه های مداد رنگی روی دیوار را به وسیله یک مسواک کهنه و کمی خمیر دندان پاک کنید.
شما همچنین میتوانید مقداری جوش شیرین را درون آب حل کنید و با پنبه روی خطوط مداد رنگی بمالید!
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
5.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_بستن_روسری 😊 ☝️
#ایده_های_شیکپوشی 😍
خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️
تو کانال بیش از ٢٠٠ مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#اندکی_تأمل 😊 🙏
برای صدقه دادن
توي جیبهایمان بدنبال
کمترین مبلغ میگردیم☘
آن وقت از خداوند
بالاترین درجه
نعمتها را میخواهیم☘
چه ناچیز می بخشیم
و چه بزرگ تمنا میکنیم
#شبتون_زیبا
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸هر روز آغازی دوباره است
💕مُشتی امید در جیبهایت بریز
🌸و زندگی را دوباره از سَر بگیر
💕بی خیالِ هر چیز که تا امروز نشد
امروزتون سراسر امید و نیکبختی
❤️ @dokhtaran_havva 💚
❤️ @amozesh_honary 💚
🌸 🍃 🌸
#مرغ_پرتغالی
من خودم درست نکردم ولی تعریفشو خیلی شنیدم☺️
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
💗 دختران حوا 💗
#مرغ_پرتغالی من خودم درست نکردم ولی تعریفشو خیلی شنیدم☺️ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🍊 #مرغ_پرتقالی🍗
دستور تهیه :👇
ی دونه پیاز متوسط رو خلالی نازک خرد کنید، تفت بدین یکم که خشک شد یک ق غ کره و مقدار کمی روغن اضافه کنید و تفت بدین تا سبک شه، ادویه ها شامل پودر زنجفیل، ادویه مخصوص مرغ (همه ی عطاری ها دارن، نداشتین مهم نیست)، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، زردچوبه، نمک اضافه کنید و نیم دقیقه تفت بدین تا عطرش آزاد شه، بعد فیله هارواضافه کنید و با حرارت متوسط دو طرف رو تفت بدین تا تغییر رنگ بده، بعد یک لیوان آب پرتقال (به همراه لِرد) ونصف لیوان آبجوش و یک ق مرباخوری عسل (یا شکر) اضافه کنید و اجازه بدین بیست دقیقه بپزه. بعد از اون یک ق مرباخوری زِست پرتقال تازه (رنده پوست پرتقال) و مقداری زعفران دم کرده اضافه کنید، ده دقیقه بعد غذا حاضره،
نوش جان.😊
.
نکات :👇
-اگر از ران یا سینه مرغ استفاده میکنید آب پرتقال رودوبرابر کنید و
میزان آبجوش هم همینطور
-طبخ فیله مرغ در حد نیم ساعت با این مواد کافیه، بیشتر از اون سفت میشه و آب میانبافتیشو از دست میده
-میتونین عسل (یا شکر) رو حذف کنید. ولی برای ملس شدن بهتره باشه
-اگر از آب پرتقال شرکتی استفاده کردین عسل رو حذف کنید
-میزان ادویه ها کاملا سلیقه ای هست ولی هرکدومش حذف نشه خیلی بهتره
-زست همون رنده پوست پرتقال هست ولی بدون قسمت سفید رنگ، چون قسمت سفیدش باعث تلخیش میشه، خلال پرتقال تازه هم نیازی به جوشیدن نداره، تلخ نیست و عطرش برای غذا عالییییه
-لِرد هم منظور تفاله های پرتقال
هست، که قطعا تفاله نیست و
غلظت خوبی به غذا میده
-این غذا با برنج زعفرانی یا زرشک پلو قابل سرو هست، من از مخلوط زرشک وخلال پسته وبادام و خلال پرتقال استفاده کردم
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸