eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
30.7هزار دنبال‌کننده
26.8هزار عکس
17هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
💢 #ایده_خلاقیت بافتنی های قدیمی رو تن شیشه مربا و قوطی فلزی کنسرو هم می شه کرد و جاشمعی ها و جامدادی زیبا ساخت ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
#همسرانه ✨ ✔️ معمولاً ازدواج به خاطر قیافه و موقعیت افراد شکل می‌گیرد و طلاق به خاطر اخلاق! 👈 وقت آن رسیده است که کمی در معیارهایمان تجدید نظر کنیم! ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
#ایده_خلاقیت 😍 💢با بلوک های سیمانی خلاقیت به خرج دهید و گوشه حیات یا تراس خود را دنج و چشمگیر کنید. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
راز ازدواج موفق چیست؟ ⇦میتوانید بعضی از عیب های او را نادیده بگیرید ⇦از معذرت خواهی کردن واهمه ندارید ⇦هنگام مشاجره رفتار تحقیر آمیز ندارید ⇦خاطرات خوب را باهم مرور میکنید ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
#پیراشکی 😋 🔸دوتا تخم مرغ رو با یک لیوان ماست شیرین،ى ق غ خورى شكر،یه ق چ نمك،نصف ق مربا خ جوش شيرين،یه ق چ بكينگپودر مخلوط كنيد و چهارليوان ارد رو كه الك كرديد كم كم اضافه كنيد تا خميری به دست بیارید که به دستتون نچسبه و نرم و لطیف باشه،روی خمیر سلفون بکشید‌ويك ساعت استراحت بدید... بعد میز رو آرد پاشی کنید و خمیر رو به کمک وردنه پهن کنید،قالب بزنید و از مواد پیراشکی داخلش بریزید و شکل بدید و توی روغن سرخ کنید. 🔸براى داخل پيراشكى مى تونيد هرموادی که دوست داریداستفاده كنيد، من از گوشت چرخ شده،پياز،فلفل دلمه،قارچ و پنير و نمک و فلفل و آویشن استفاده كردم. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
#ایده فوق العاده و زیبا با سنگ😊☝️ #ایده_خلاقیت ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
✨ 🏴 حضرت حيدر به نام فاطمه حساس بود 🏴 خلقت از روز ازل مديون عطر ياس بود 🏴 ای که ره بستی ميان کوچه ها بر فاطمه 🏴 گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود... 🏴 "شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)" و "ایام فاطمیه" بر محبان آن حضرت تسلیت باد ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
. در هنگام نیایش؛ به آنچه خدا به شما نداده ، فکر نکنید ... به نعمت های بیشماری فکر کنید که خـــداوند بدون نیایش، به شما بخشیده است ...!! شب تون بخیر❤️ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
شعلہ مےریخت ز دیوار و در بیت الله🌹 پشت در پیرهن شعلہ ورے گفـت علـے🌹 بال پروانه که می سوخت و می ریخت زمین🌹 نالہ‌ے خستہ‌تراز خستہ‌ترے گفت علـے🌹 #یا_فاطمـة_زهرا #التماس_دعا ◼️ @dokhtaran_havva ◼️ ◼️ @amozesh_honary ◼️
خدایا🙏 قسمت میدهم به پهلوی شکسته مادرمان زهرا پناه مظلومان باش و درد وغصه را ازدل همه پاک کن و در دل همه امید و شادی قرار ده خدایـا🙏 به حرمت این روز و این ایام فاطمیه خودت نگهدار همه مادرها باش تا که حال و هوای هیچ خانه ای زمستانی و سرد نگردد📌 آمین یا رَبَّ الْعالَمین 🙏 برای سلامتی همه مادران آسمانی و مادر گل خودتون صلوات 🙏 ◼️ @dokhtaran_havva ◼️
#حلوا دو رنگ #آموزش_پست_بعد 👇 ◼️ @dokhtaran_havva ◼️
💗 دختران حوا 💗
#حلوا دو رنگ #آموزش_پست_بعد 👇 ◼️ @dokhtaran_havva ◼️
دو رنگ یکیش حلوا ارد نخودچی هست یکی هم سنتی حلوا ارد نخودچی بافت محشری داره،با این دستور شد همین مقداری ک تو عکس میبیند،اگه میخواید مقدارش بیشتر باشه دو برابر کنید اگه میخواید کمتر باشه نصف دستور رو درست کنید : آرد شیرینی پزی ۱ لیوان(لیوان دسته دار فرانسوی) ارد نخودچی ۱ لیوان شكر ۲لیوان روغن مايع(مخصوص پخت و پز)و روغن جامد با هم از نصف ل کمی بیشتر آب ۲لیوان زعفران دم‌ کرده ۲ تا ۳قاشق غ گلاب یا عرق هل 1/4پیمانه شربت رو درست کرده: شكر+ آب و گلاب را روي حرارت قرار داده تا شكر حل شود نمیخوایم زیاد بجوشه یا قوام بیاد بعد زعفران دم کرده رو اضافه و امادست، آرد شیرینی پزی رو۳۰ دقیقه با شعله کم تفت میدیم من نخواستم زیاد تغیر رنگ بده بعد ارد نخودچی رو اضافه بهتره قبلش ارد رو الک کنید بعد اضافه کنید ،ارد نخودچی نیاز ب نفت زیادی نداره ۱۰دقیقه کافیه.حالا برای اینکه ی حلوای یک دست داشته باشیم اردها رو با هم الک میکنیم و دوباره ب قابلمه برمیگردونیم روغن رو اضافه میکنیم،مقدار روغن تقریبی هستش چون بستگی ب کیفیت ارد داره،مقدارش باید در حدی باشه ک ارد در روغن روان باشه و ب راحتی تفت بخوره وگرنه حلوا خشک میشه و ترک برمیداره، با ی قاشق چوبی حدود ۵ دقیقه تفت میدیم بعد از رو حرارت برداشته و شهد رو کم کم اضافه و همزمان سریع هم بزنید بهتر اين كه با پشت قاشق چوبي به مخلوط كردن ادامه دهيم تا گلوله‌هاي آرد كاملا باز شن، سپس حرارت را ملايم كرده و به همزدن ادامه مي‌ديم تا جایکه حلوا جم شه و حالت گهواره میدیم تا از قابلمه جدا شه ب این مرحله ک رسید امادست،من تا گرم بود ریختم تو قیف و طرح مورد نظرم رو بهش دادم هم ک همتون دستورش رو بلدید یک لیوان اردو( ارد شیرینی پزی استفاده کردم) ۴۰دقیقه با حرارت ملایم تفت دادم تا بوش بلند شه و رنگش تغییر کنه اینکه میخواید حلواتون روشن باشه یا تیره بستگی ب مقدار تفتش داره،کمی از ارد رو قبل از اضافه کردن شهد توی ی ظرف کوچیک با کمی شهد مخلوط کنید ک ببینید ب رنگ مورد نظرتون رسیده یا نه، من دوست داشتم رنگش تیره باشه ک بیشتر تفت دادم نصف لیوان روغن پخت و پز + ۱/۴لیوان روغن جامد و ۵۰‌ گرم کره بریزید ۵دقیقه دیگه تفت بدید با حرارت ملایم، از رو اجاق بردارید و شهد رو کم کم و اروم ب ارد اضافه کنید مواظب باشید دستتون نسوزه. تو مقدار شربت خیلی دقت کنید ک کم یا زیاد نباشه ک اینم بستگی ب نوع آرد داره، بعد دوباره میزاریم رو حرارت تا حلوا جم شه برا شربتش ۱/۵ لیوان آب +۱ ل گلاب + ۱ل شکر کمی هل ◼️ @dokhtaran_havva ◼️