🌸 🌸 #کله_جوش خوووشمزه😋😋
آرد
پیاز
گردو
سیب زمینی
زردچوبه
فلفل سیاه
نمک
سیر
ماست یا کشک
نعناع خشک
پیاز رو نگینی خرد میکنیم، در روغن زیاد سرخ میکنیم.(روغن یکم زیاد بریزید چون آرد روغن زیاد میخواد). یکم که طلایی شد سیر رو هم باهاش کمی تفت میدیم، بوش که در امد، زردچوبه، فلفل سیاه،نمک، گردو( آسیاب یا خرد شده)، رو اضافه میکنیم تا تفت بخورن بعد آرد رو به اضافه میکنیم.( به ازای هر کاسه، یک قاشق غذا خوری). وقتی غلیظ شد، سیب زمینی آبپز شده رو بهش اضافه میکنیم( درسته و با پوست باشه بهتره). بعد ماست رو هم زده و اضافه میکنیم. وقتی به جوش امد، شعله رو خاموش میکنیم.( ماست برای دو نفر یک کاسه کافیه).
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #کباب_تابه_ای
یه پیاز بزرگ رو بندازید تو غذاساز تا خرد بشه اگه پیاز رو رنده میکنید آبش رو بگیرید ، وقتی پیاز خرد شد دویست گرم گوشت چرخ کرده ، دویست گرم سینه مرغ ، یک قاشق غذاخوری پودر نان ، یکدونه تخم مرغ ، دو حبه سیر ، سماق ، فلفل سیاه و قرمز ، زردچوبه و نمک ، همه مواد رو بریزید تو غذاساز و با پیاز حسابی مخلوط کنید ، کف تابه نچسب ( خیلی مهمه ) مواد رو پهن کنید روش سماق بپاشید ، در تابه رو ببندید ، با شعله متوسط رو به کم بذارید رو گاز . تو این مدل کبابتون خیلی کم جمع و کوچیک میشه .
بعد از چند دقیقه کباب یکم خودش رو میگیره و آب میندازه ، کباب رو برش بزنید و حرارت رو کمتر کنید و بذارید کباب حسابی بپزه ، وقتی پخت برشها رو برگردونید و کمی حرارت رو زیاد کنید تا آبش جمع بشه و با روغنی که از گوشت پس داده به روغن بیافته ، کباب خوشمزه اتون رو با کته زعفرونی ، گوجه سرخ شده ( تو یک قاشق روغن ) سرو کنید . نووووووش جان
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #قیمه_ریزه
#خوراک
سیبزمینی و پیاز خام رو رنده کنید، گوشت چرخ کرده اضافه کنید، نمک ادویه زردچوبه و فلفل بزنید، ترخون و مرزه تازه اگه نداشتید خشک شده بش اضافه کنید و کمی آرد نخودچی بریزید، در حدی که موقع پخت از هم باز نشه و له بشه، بعد دونه دونه سرخ کنید. تو یه قابلمه پیازداغ فراوان درست کنید، سیب زمینی و گوجه نگینی کنید فلفل سبز خورد کنید و خوب تفت بدید، رب رو اضافه کنید و حسابی تفتش بدید و دوباره، ترخون و مرزه بریزید و نمک و ادویه جات و پودر لیمو عمانی ، آب بریزید بذارید یکم سیب زمینی ها بپزه بعد قیمه هارو بش اضافه کنید و بذارید مغز پخت بشه و به روغن بیفته، نوش جان
نکته 1 : این خوراک با نان سرو میشه، نوش جان
نکته 2 : سبزی ترخون و مرزه تو این خوراک بسیار مهم هست،نوش جان
نکته 3 : سیب زمینی رو رنده ریز و پیاز رو رنده درشت بکنید، نوش جان
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_بستن_روسری 😊 ☝️
#ایده_های_شیکپوشی 😍
خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️
تو کانال بیش از ٢٠٠ مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#نان نرم و لطیف با طعم سبزیجات 👌
نکته:👇👇👇
براي اينكه نون شما كامل مثل تصوير بشه همه نكات كامل رعايت بشه ازجمله عمل اومدن خمير كه خيلي مهمه و هم دماي فر كه بايد مناسب باشه گاهي وقتها فرشما مشكل داره وشايد خودشما متوجه نباشيد وباعث بشه نون شما خشك بشه اينوگفتم كه بدونيد دستور كاملا درست وبي نقص هست. پس اگر ايرادي پيدا كرد بدونيد اشكال ازكجاست❤️
مواد لازم:👇👇👇
دوليوان شيرولرم
يك ليوان روغن مايع
يك ق م خوري نمك
يك ق چ خوري شكر
يك ق غذا خوري خميرمايه
تقريبا شش ليوان آرد
دوعدد فلفل دلمه قرمز رنده شده وآبش هم كاملا گرفته باشيد
نصف ليوان شويد خرد شده
يك عدد پياز كوچيك خيلي ريز خرد شده
مراحل:👇👇👇
شير وخمير مايه وشكر رومخلوط كنيد بعد هم بقيه مواد رواضافه كنيد ارد رو دراخر اضافه كنيد وتا شكل گرفتن خمير ورز بدين يك ساعت جاي گرم استراحت بدين بعد كمي ورز بدين تا خمير اماده بشه حالا به اندازه دلخواه ازخمير بردارين وگرد كنيد وبعد هم ٢٠دقيقه دوباره استراحت بدين وحالا روش زرده تخم مرغ رومالي كنيد ودردماي ١٨٠درجه بپزييد تا زير نون طلايي بشه اگر هنوز روي نون طلايي نشده چند دقيقه گريل رو روشن كنيد اميدورام كه درست كنيد ودوست داشته باشيد بين خمير از پنير استفاده شده🤗دستور رو مي تونيد نصف کنید.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #نون_خامه_ای
موادلازم:
-آب: یک پیمانه
-کره: یک دوم پیمانه
-شکر: یک دوم قاشق سوپ خوری
-آرد: 150 گرم
-تخم مرغ: 4 عدد
-خامه فرم گرفته: یک و یک دوم پیمانه
-شکلات تلخ (ذوب شده): 150 گرم
-پسته (ریز خرد شده): یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
1. آب را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و کره و شکر را به آن اضافه کنید.
2. مواد را هم بزنید تا کره ذوب شود.
3. آرد را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه به پخت مواد روی حرارت ملایم ادامه دهید تا خمیر طلایی رنگی حاصل شود.
4. خمیر را از روی حرارت بردارید و تخم مرغ ها را یکی یکی به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
5. خمیر را در قیف قنادی بریزید و در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی به صورت دایره کوچکی پایپ کنید.
6. سینی فر را حدود 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا نان ها برشته و طلایی رنگ شوند.
7. نان ها را از وسط به طور افقی برش دهید.
8. خامه فرم گرفته را در قیف قنادی بریزید و میان نان ها را با خامه فرم گرفته پر کنید.
9. من خودم این مرحله رو انجام ندادم ولی شما میتونید شکلات ذوب شده را روی نان های خامه ای بریزید و با پسته ریز خرد شده تزیین کنید.
10. پس از اینکه شکلات خودش را گرفت، سرو کنید
♥️نوش جان
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
✨
اگر خدا نخواهد برگ از درخت نخواهد افتاد. چه برسد به خود درخت...
✨🍃خدایا دریاب🍃✨
بنده اے ڪہ تو خنده هاش گفت :خدایا شڪرت!
تو گریہهاش گفت :خدا بزرگہ !!
و وقتے آدمات دلشو شڪستن گفت :
منم خدایے دارم ...
🌹شب بخیر عزیزان🌹
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸🍃🌸
دعای روز دوازدهم ماه مبارک رمضان
#التماس_دعا
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #جوجه_فسنجون
نصف سینه مرغ ، صد گرم گردو سابیده شده ، سه قاشق رب انار ملس ، یک عدد پیاز درشت ، نمک ، فلفل ، دو قاشق روغن مایع یا کره آب شده ، زعفرونم دوست داشتید بریزید من نریختم
سینه مرغی و کبابی خورد کنید بریزید تو یه ظرف بعد پیاز و پوست بگیرید و خلالی خورد کنید بعد پیاز خورد شده و رب انار و گردو و نمک و فلفل و روغن و به مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنی تا حسابی مواد به خورد مرغا بره بعد در ظرفتونو ببندید و بزارید تو یخچال کم کم سه چهار ساعتی بمونه بیشتر باشه بهتر بعد پیازا رو حتما جدا کنید ( میسوزه ) به سیخ بکشید و کبابش کنید من به سیخ چوبی کشیدم قبلش سیخ و خیس کردم تا نسوزه بعد تابه رو چرب کردم با حرارت کم سرخش کردم چون رب انار و گردو داره مدام سیخ و چرخوندم تا نسوزه امیدوارم مورد پسندتون واقع بشه .
كيا امتحانش كردن ؟؟ راستي غذاهاتونو با عشق بپزيد تا خوشمزه تر بشن😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
#روش مطلوب انجماد #گوشت_چرخکرده 👌👌👌
در مورد #انجماد و بستهبندی گوشت چرخکرده در منزل باید توجه کرد که هرچه حجم گوشت درون بسته کمتر و ضخامت گوشت کمتر و به صورت لایه پهنتر و نازکتر باشد و دمای #فریزر نیز پایینتر باشد، گوشت هم زودتر یخ میزند و هم کیفیت بالای آن از دست نمیرود. برعکس اگر بستهبندی ضخیم و پرحجم باشد، احتمال یخ نزدن سریع گوشتهایی که در مرکز بستهبندی قرار دارند، وجود خواهد داشت و این امر میتواند باعث ایجاد فساد در مرکز بستهبندی و انتشار آن به سایر قسمتها بشود یا تغییر کیفیت گوشت را در پی داشته باشد.باید دقت کرد که بستهبندی گوشت پاره یا سوراخ نشود
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #کوکوی_ماکارونی
ماکارونی..... فرمی دولیوان
اب معمولی..... دولیوان
ارد برنج..... سه قاشق غذاخوری (جایکزین نداره)
برگ کرفس خرد شده .... به میزان دلخواه
فلفل دلمه سبز وقرمز....به میزان دلخواه
پیازمتوسط.... ریز خرد شده واب گرفته
نمک وفلفل سیاه..... به میزان لازم
طرز تهیه
ماکارونی را با اب ونمک بذارید پخته یشه ومغز پخت چون جنس ماکارونیها با هم فرق داره ممکنه کمتر یا بیشتر اب بخواد حتما توجه کنید درحدی که حدود دوسه قاشق از ابش بمونه ارد برنج را اضافه وچند ثانیه تفت داده بعد بذارید کمی خنک بشه با دست خوب چنگ بزنید تا ماکارونی له بشه بعد پیاز وبرگ کرفس وفلفل دلمه ای ونمک وفلفل را اضافه وخوب مخلوط کنید توی دست به شکل بیضی یاگرد فرم بدین وتوی روغن داغ سرخ کتید یک طرفش که طلایی شد برگردونید طرف دیگه هم طلایی بشه زیاد هم روغن مصرف نمی کنه بیرون کوکوکاملا ترد ومغز کوکو نرمه حتما درست کتید واز خوردنش لذت ببرید .
دوستانيكه برا تخم مرغ ميپرسن ميتونن يكدونه بزنن ولي من خودمم كوكوهامو بدون تخم مرغ هم درست میکنم
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #فلافل ترد و تند ☄️🔥
شما ميتونيد ادويه مخصوص فلافل رو از عطاري ها تهيه كنيد،قبل از مرحله زدن بكينگ پودر و آب سرد ،ميتونيد فلافل رو فريز كنيد❤️
مواد لازم ( ٦ نفر)
نخود نيم كيلو
پياز ١ عدد
جعفري ١٥٠ گرم
گشنيز ١٠٠ گرم
سير ٦ حبه
فلفل قلمي شيرين ١ عدد
ادويه فلافل ٢ قاشق غ خ
نمك داخل فلافل ١ قاشق چ خ
نمك داخل نخود ١ قاشق چ خ
فلفل سياه نصف قاشق چ خ
بكينگ پودر ١/٢ قاشق مربا خوري
آب سرد براي داخل فلافل ٤ قاشق غ خ
طرز تهيه✍️
اول نخود رو با آب گرم و نمك ١٢ الي ١٤ ساعت خيس ميكنيم ، طول اين مدت ٣ الي ٤ بار آبش رو عوض ميكنيم ،بعد آبكش ميكنيم ،حالا نخود رو با سير و پياز و فلفل و گشنيز و جعفري ٢ بار چرخ ميكنيم ،سبزيجات رو وسط كار چرخ ميكنيم،حالا ادويه فلافل و نمك و فلفل سياه اضافه ميكنيم ٥ دقيقه ورز ميديم و ١ ساعت ميزاريم يخچال ،بعد بهش بكينگ پودرو آب سردو اضافه ميكنيم و داخل روغن داغ سرخ ميكنيم ،نوش جانتون❤️
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 #آموزش_بستن_شال 😊 ☝️
ایده های #شیکپوشی 😍
💮عموما همه میپرسن که چرا روسری بازیگرا تکون نمیخوره روسری مجریا کج و ماوج نمیشه و ...جوابش اینه که اکثرا زیر روسری یا شالشون از کلاه حجاب استفاده میکنن، شال و روسری که روی کلاه بیاد به هیچ وجه تکون نمیخوره، مخصوصا اگه نخی باشه👌
🔺 یه گیره خوب برای فیکس کردنش استفاده میکنن از سوزن مرواریدی خیاطی هم میتونید استفاده کنید.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #کراکت_سیب_زمینی
ژامبون ریز خرد شده ۱۰۰ گرم (۳ برش)
تخم مرغ ۲ عدد
پیازچه خرد شده ۴ ق غ
سیب زمینی آب پز ۳ عدد
آرد سفید ۱ ق غ
آرد سوخاری به مقدار لازم
پنیر ماتزرلا به مقدار لازم
سس فلفل چرخ شده ۱ ق غ
نمک،زردچوبه،ادویه،فلفل سیاه
روغن برای سرخ کردن
سیب زمینی ها رو با رنده ریز رنده کنید و بهش ژامبون،پیازچه،آرد سفید،نمک،ادویه،زردچوبه،فلفل سیاه،سس فلفل را اضافه کنید،با دست یکم ورز بدید و کف دستتون رو یکم چرب کنید،از مخلوط سیب زمینی کف دستتون بگذارید و یکم پنیر بگذارید روش و مخلوط رو با دستتون ببندید،توی دستتون شکل بدید و بعد در تخم مرغ هم زده بزنید بعد در آرد سوخاری،بعد در روغن داغ سرخ کنید.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #کیک_هویج_گردو
.
مواد لازم
تخم مرغ ۴عدد
آرد شیرینی پزی ۱پیمانه وسه چهارم پیمانه
شکر یک پیمانه
هویج سه عدد متوسط
گردو خرد شده نصف پیمانه
روغن مایه سه چهارم پیمانه
پودر هل نصف قاشق چای خوری
پودر دارچین یک قاشق مرباخوری
بکین پودر یک قاشق غذا خوری
ابتدا تخم مرغ وشکرو خوب باهم مخلوط میکنیم وخوب هم میزنیم تاکرم رنگ بشه بعد روغن مایه وگردو اضافه میکنیم وبعد هویج رنده شده رواضافه میکنیم ومرتب هم میزنیم ومرحله آخر مواد خشک یعنی آرد ،بکینگ پودر، دارچین، پودر هل کم کم اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم تایکدست بشه بعد قابلمه رو چرب میکنیم کاغذ روغنی میزاریم ودوباره چرب میکنیم ومواد داخلش میریزیم ودرشو دم کن میزاریم وروی حرارت میزاریم بااستفاده ازشعله پخش کن وحرارت کم به مدت یک ساعت ونیم اجازه میدیم تاکیک آماده بشه بعد بایک سیخ چوبی امتحان میکنیم تاکیکمون آماده شده باشه اگه مواد به سیخ نچسبید یعنی آماده شده ومیتونیم از قابلمه جدا کنیم
نوش جان
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #کته_مخصوص
طرز تهیه:👩🏻🍳
اول از همه ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ران مرغ رو با ۱ عدد پیاز چرخ شده، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و زردچوبه خوب ورز میدیم و نیم ساعتی بهش استراحت میدیمو سپس قلقلی کرده و سرخشون میکنیم.
حالا توی یه قابلمه مقداری لوبیا قرمز رو که از شب خیس کردیم رو میریزیم و یه جوش که خورد آبشو خالی کرده. حالا توی قابلمه یدونه پیاز رو خیلی ریز خورد میکنیم و تفت میدیم شیشه ای که شدن پیازا بهش ۲ عدد هویج نگینی شده و لوبیاها و لوبیا سبز هم به مقدار ۱ پیمانه اضافه کرده سپس روشون تقریبا ۳ الی ۴ لیوان آب مرغ ریخته و میذاریم ۱ ساعتی همگی مواد با حرارت کم بپزن.بعد از ۱ ساعت بهش ۱ ق چ خ پونه کوهی و نمک اضافه کرده و سپس گوشت قلقلی هارو اضافه کرده و میذاریم یه ۱۰ دقیقه دیگه بپزه. حالا ۲/۵ پیمانه برنج رو بهش اضافه کرده و میذاریم تا کاملا آب کته کشیده بشه سپس کته رو به یه ظرف انتقال دادم و کف ظرف رو چرب کردم و سیبزمینی چیدم و کته رو بهش اضافه کردم و روی کته کمی کره ریختم و گذاشتم دم بکشه.
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #پاناکوتا_شکلاتی
شیر ۲ لیوان، شکر ۶ ق غ، خامه صبحانه ۵ ق غ، شکلات تخته ای به مقدار دلخواه، پودر ژلاتین ۲ ق غ، آب ۱ استکان
پودر ژلاتین رو با یک استکان آب سرد روی حرارت غیرمستقیم حل کرده، خامه رو با چنگال هم زده تا نرم شه، شیر و شکر رو روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا شکر حل شه ، شکلات تخته ای رو اضافه کنید و هم بزنید تا با حرارت مواد آب شه، خامه رو کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید و سپس مواد رو از روی حرارت برداشته و ژلاتین رو اضافه کنید
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #پیراشکی_قاشقی 🍩 😋
🔸اول روغنو روی شعله ملایم میذاریم تا حدود ده دقیقه تا گرم بشه. یک لیوان ماست با دوقاشق چ بکینگ پودر مخلوط میکنیم اجازه میدیم پف کنه یه تخم مرغ یک سوم لیوان شکر نوک ق چ وانیل خوب هم میزنیم تا کرم رنگ بشه ماستو اضافه میکنیم مخلوط میکنیم بعد یک و یکسوم لیوان آرد میریزیم و خوب هم میزنیم تا خمیرمون آماده بشه و با قاشق برمیداریم نریزه به کمک دو قاشق کوچک از مواد برمیداریم و داخل روغن میندازیم یه طرف سرخ شد برمیگردونیم تا طرف دیگ سرخ بشه بعد روی دستمال انداخته روغن اضافه اش رو میگیریم و روش شکلات آب شده یا پودر قند و دارچین میریزیم و میل میکنیم
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
بیایید از امشب
تصمیم بگیریم
همین امشب
برای یکبار
غرورمان را نبینیم
صدای خودخواهی هایمان را صامت کنیم
و برای آدمِ دنیایمان بنویسیم
چقدر دوستش داریم
چقد وجودمان به وجودش بسته است
بیایید یک شب خوشبخت بخوابیم
بیایید یک شب خوابِ رسیدن به یار را ببینیم
از خودتان شروع کنید ...
شاید شما دلیلِ "بخیر" شدنِ شبِ یکنفر گوشهء این دنیا باشید...
شبتون بخیر💋💋💋
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
دعای روز سیزدهم ماه مبارک رمضان
#التماس_دعا
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #دسر_ساگو
این دسر بسیار خوشمزه س و مثل بستنی کش دار میشه حتما امتحان کنید .
ساگو یک لیوان
شیر ۴ لیوان
پودر کارامل ۱ عدد
خامه صبحانه یک عدد
گلاب نصف لیوان
شکر یک لیوان و یک سوم لیوان
وانیل ۱ ق چ
شیرخشک نیدو ۴ ق غ سرپر(قابل به حذف )
ساگو رو پودر میکنیم و با سه لیوان اب میزاریم یکساعتی بمونه
بعد ساگو و شیر و پودرکارامل و شکر و شیر خشک رو توی قابلمه با هم مخلوط میکنیم و میزاریم روی حرارت کم هم میزنیم تا پخته و غلیظ بشه حدود ۳۰ دقیقه زمان میخواد
در اخر گلاب و خامه و وانیل رو اضافه میکنیم و حرارت رو خاموش میکنیم و میریزیم توی میکسر تا یکدست بشه توی ظزف مورد نظر میریزیم و میذاریم یخچال تا خنک بشه
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #کیک_رژیمی_بدون_شکر و روغن
مواد لازم ؛
آرد گندم یا قنادی یک لیوان
شیره انگور یا شیره خرما دو سوم لیوان.( یاسه و نیم ق غ عسل) .بکینگ پودر یک ق چ
.وانیل یا هل ساییده نوک ق چ
تخم مرغ سه عدد
تخم مرغ و وانیل یا هل رو با دور تند همزن مدت پنج دقیقه بزنید تا خوب پف کن و روشن بشه شیره رو بهش اضافه کنید و سه دقیقه دیگه بزنید بعد مخلوط آرد و بکینگ پودر رو الک کنید و به مواد کیک اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست بشه
قالب یا قابلمه رو خوب چرب و آردپاشی کنید مایع کیک رو داخلش بریزید،من ته تابه رژیمی رو کاغذ روغنی انداختم. شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط میگذاریم،داغ بشه بعد قابلمه رو روش بزارید و در و دمکنی بزارید مدت چهل دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد این زمان با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه باز هم بذارین بمونه.
منتظر دیدن کارهای خوشمزه وقشنگتونم🌷🌷🌷 .
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #خورشت_پیاز
یکی از خورشت های اصیل و قدیمی خوشمزه ی دریان و دریانی ها
که تو مهمونی ها پخته میشه و حسابییی ام خوشمزست همین خورشت پیاز هستش که حسابی دلو میبررره و از خوردنش ادم سیر نمیشه،خلاصه تا نخوری ندانیییی😀ولی بهتره که با پیاز قرمز کوچولو بپزید که پیازا نقلی و درسته باشن داخل خورشت ولی چون الان پیاز قرمز نیست من از پیاز سفید خلالی استفاده کردم،
اول پیاز فراوون رو خلالی کردم و بدون روغن تفت دادم تا به رنگ قهوه ای در بیاد هر چی پیاز تیره تر بشه رنگ خورشتتون قشنگ تر و کاراملی میشه...
بعد که دیگه پیاز چسبید و کمی کاراملی شد دو قاشق اب بهش اضافه کنیدو کمی روغن بریزید تا رنگش تیره تر بشه ابدا نمیخواییم پیازا بسوزه چون خورشت رو تلخ میکنه باید شعله کم باشه که کاراملی تیره بشن پیازا،و خشک هم نشن اصلا
بعد هم گوشت گوسفندی یا مرغ استفاده کنید گوشت گوساله خوشمزه نمیشه،زرچوبه نزنید؛رب هم در صورت تمایل یک قاشق چ خ من نزدم،چاشنی فلفل و نمک و کمی زعفران و کمی شکر به دلخواه؛طعم این خورشت ملس هستش،این خورشت نباید ابدار باشه باید نزدیک چهار ساعت بپزه تا پیازا قشنگ نرم و له بشن؛یک ساعت اخر الو بخارا اضافه کنید و در قابلمه رو ببندید تا به روغن بیوفته،من الو بخارا و الو خاکی زدم....برای تهدیگ هم یه پیاله برنج ابکش شده رو کف قابلمه ریختم کمی روغن اضافه کردم و پودر زعفرون اضافه کردم و مخلوط کردم با پشت قاشق صاف کردم و باقی برنج سفید رو اضافه کردم گذاشتم تا دم بکشه...
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #کوفته_کشک_اصفهان
۶۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو با ۱عدد پیاز درشت، سبزی کوفته، نمک، فلفل سفید، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر و نصف پیمانه برنج نیم پز شده خوب ورز میدیم به مدت ۵ دقیقه فقط ورز میدیم تا خوب جا بیفته و همه مواد مخلوط بشه سپس از موادمون به اندازه ۱ عدد پرتقال برداشته و گرد میکنیم و توی سینی میچینیم.همه کوفته ها رو که درست کردیم به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه میذاریم توی فریزر تا ببنده کوفته ها.
در این فرصت توی قابلمه ۱ عدد پیاز رو نگینی خورد کرده و تفت میدیم و بهش زردچوبه و فلفل سیاه و نمک اضافه کرده سپس نصف پیمانه برنج هم اضافه کرده و یه تفت کوچیک میدیم و تقریبا ۲ ق غ خ نعنا خشک و ۲ق غ خ سبزی کوفته اضافه کرده و خوب تفت میدیم و به اندازه ۳ لیوان روش آب جوش میریزیم. آب که به جوش اومد کوفته ها رو از جا یخی دراورده و توی قابلمه میذاریم به آرامی و شعله گاز رو ملایم میکنیم. به مدت تقریبا ۲۰ دقیقه که پخت بهش ۳ الی ۴ قاشق کشک اضافه کرده و میذاریم یه ۱۰ دقیقه دیگه با کشک هم بپزه و آماده میشه.
برای روش هم از پیاز داغ استفاده کردم که بینظیرش میکنه حتما امتحان کنید با پیاز عالیه😍
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #کیک_سبزیجات
در این دستور هر پیمانه ۲۵۰ میلی لیتره
۲ تخم مرغ
۱ پیمانه ماست
۱/۲ پیمانه روغن مایع
نمک و فلفل سیاه
۱ قاشق غذاخوری سرصاف بیکینگ پودر
۲ پیمانه آرد
۲ سیب زمینی خام خرد شده
۲ هویج رنده شده
۱۰۰ گرم پنیر کاشار رنده شده
مقداری جعفری یا شوید خرد شده
مقداری پیاز سرخ شده(اختیاری)
تخم مرغ ها ،ماست و روغن رو هم بزنین، آرد، نمک و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک کنین و اضافه کنین و مخلوط کنین، بقیه موادم اضافه کنین و با لیسک زیرورو کنین .داخل قالب که کاغذ روغنی گذاشتین بریزین و روش کنجد بپاشین و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه بپزین تا سرخ شه .
نکته: سیب زمینی ها خام اضافه میشن ولی میتونین قبلش کمی تفت بدین.
نکته: اگه اینجور کیکا با ذایقتون جور نیس، امتحان نکنین .😅
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #کوکو سیب زمینی و هویج
من سه عدد سیب زمینی رو به همراه دو عدد هویج باهم گذاشتم ابپز بشه بعد اینکه خوب خنک شد هر دو رو رنده کردم به اضافه دو حبه سیر ، یه پیاز هم رنده کردم وابش رو کشیدم و اضافه کردم سبزی خشک معطر هم اضافه کنید کمی عالیه بعد بهش ادویه نمک فلفل زردچوبه پودر پاپریکا اضافه کردم و خوب مخلوط کردم کف تابه به اندازه دو ق روغن ریختم کوکو هارو توی دستم حالت دادم و یه پر برگ جعفری روش گذاشتم و گذاشتم تو تابه تا سرخ بشه همین
یه نکته ای که هست حتما سیب زمینی رو که میپزید بزارید خوب خنک بشه اینجوری هم خوب سرخ میشه هم وا نمیره
نکته ی بعدی تو این کوکو چون تخممرغ هم نداره مواد کمی چسبناک هست کافیه یه پیاله اب کنارتون باشه و موقع حالت دادن دستتون رو با اب کمی مرطوب کنید راحت حالت میگیره 😙
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_بستن_توربان😊 ☝️
#ایده_های_شیکپوشی 😍
خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️
تو کانال بیش از ٢٠٠ مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 #املت_اسفناج :
کف تابه نچسب رو چرب کنید ، با توجه به حجم تابه چند تا تخم مرغ رو با نمک و فرفل و پودر آویشن بزنید تا یکدست شه بعد پهن کنید کف تابه ، صبر کنید با حرارت ملایم نیم بند بشه .
اسفناج رو درشت خرد کنید بدون روغن بذارید رو حرارت تا آبش کشیده بشه بعد با یک قاشق روغن تفت بدید ، قارچ رو هم به همین روش سرخ کنید ، وقتی تخم مرغ نیم بند شد مخلوط قارچ و اسفناج رو بریزید یک سمت تخم مرغ.
کمی پنیر پیتزا یا یک ورق پنیر چدار یا کمی پنیر فتا برای اینکه رژیمی بشه روی اسفناج و قارچ بریزید .
تخم مرغ رو از قسمت خالی تا کنید روی مواد ، حرارت رو کم کنید ، در تابه رو ببندید و صبر کنید تا املت بپزه و بعد هم نوش جان 🥰 یه املت سالم و خوشمزه با کمتر از یک قاشق روغن
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸
آن خدایی که به قلبم غم داد....
خود او باران داد....
زندگی با عطش ثانیه ها میگذرد...
میشود ثانیه را جریان داد....
من خدا را دارم...
آن خدایی که به هنگام غمم میگرید...
و به هنگام خوشی های دلم میخندد...
شعر من باز پر از
صحبت بی قافیه گیست...
من خدا را دارم...
اوست هر قافیه و وزن و صدا
اوست جاری به دل ثانیه ها
همه بارانها، همه جریانها،
همه تاب و تب دل،تپش ثانیه ها..
پر از صحبت اوست
با دلم میخوانم...:من خدا را دارم
شب تون بخیر مهربونا
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸🍃🌸
دعای روز چهاردهم ماه مبارک رمضان
#التماس_دعا
❤️ @dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸