6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️پیامبر صلی الله علیه وآله:
لَوْ كَانَ الْحُسْنُ شَخْصاً لَكَانَتْ فَاطِمَةَ بَلْ هِيَ أَعْظَمُ إِنَّ فَاطِمَةَ ابْنَتِي خَيْرُ أَهْلِ الْأَرْضِ عُنْصُراً وَ شَرَفاً وَ كَرَماً.
اگر تمام خوبیها به شکل یک شخص مجسّم شود آن شخص فاطمه سلام الله علیها است!
و فاطمه سلام الله علیها از آن هم بالاتر است.
دخترم فاطمه سلام الله علیها از لحاظ اصالت و شرافت و کرامت، برترین فرد زمین است.
📚 مائة منقبة، ابن شاذان، ص۱۳۵.
#حدیث_روز
@dokhtaranebeheshtiy
#ایام_فاطمیه
میگفت ؛ وقتی جای شلوغی باشه ، مادر گوشهی چادرشو میده دستِ بچهاش که گم نشه!
این دُنیا خیلی شلوغه ...
گوشهی چادرِ حضرت زهرارو بگیریم گمنشیم :) ❤️🩹
#انگیزشی
🕊💐🕊 ﷽ 🕊🍀🕊
📖 دعایی که در زمان غیبت باید هر روز خوانده شود👇🏻
📿 اللهُمَّ عَرِّفنیِ نَفْسَکَ،
🍃فَاِنَّکَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفنی نَفْسَکَ لَمْ اَعرِفْ رَسُولَکَ،
📿 اَللهُمَّ عَرِّفنی رَسُولَکَ،
🍃 فاِنَّکَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنی رَسُولَکَ لَمْ اَعرِّفْ حُجَّتَکَ،
📿 اللهُمَّ عَرِّفنی حُجَّتکَ
🍃 فَاِنَّکَ اِنْ لَْم تُعَرِّفنی حُجَّتکَ ضَلَلْتُ عَنْ دِینیِ .
♻️ دعای غریق ♻️
♡🌸 دعای تثبیت ایمان در آخرالزمان 🌸♡
💠 یا اَللَّهُ یا رَحْمن یا رَحِیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ
ثَبِّتْ قَلْبِیِ عَلی دِینک 💠
❤️💛 اللّٰھـُم ؏جِّل لِوَلیڪَ الفَرَجْـ 💚🧡
#تفسیر_قرآن
🌷نکته تفسیری صفحه ۲۸۷🌷
بهترین سخنان را به یکدیگر هدیه کنیم:
سخن گفتن، یکی از ویژگی های جدانشدنی بشر است. انسان ها در هر جای جهان با زبان خاص خود با یکدیگر سخن می گویند و آنچه را که در دل دارند، به طرف مقابل منتقل می کنند. این نعمت بزرگ الهی امّا مانند مَرکَبی است که اگر رام باشد، بهترین سواری را به انسان می دهد، و اگر به حال خود رها شود، به سوار خود و دیگران آسیب می رساند. از این رو قرآن کریم بارها به مسلمانان توصیه کرده که زبان خود را از سخنان زشت و نادرست حفظ کنند و با یکدیگر به خوبی سخن بگویند. در آیه ی ۸۳ سوره ی بقره می خوانیم: «با مردم به نیکی سخن بگویید.»
آیه ی ۳ سوره ی مؤمنون می فرماید: «مؤمنان واقعی، کسانی هستند که از سخنان زشت و بیهوده پرهیز می کنند.»
این آیه نیز به مسلمانان دستور می دهد که بهترین سخنان را بر زبان خود جاری کنند؛ سخنانی که از طعنه، دشنام، غیبت، بدگویی، زشتی و بی ادبی پاک باشد و ادب و احترام و نزاکت بر آن سایه بیفکند.
به فرموده ی این آیه، یکی از کمین گاه های بزرگ شیطان، سخن گفتن انسان ها با یکدیگر است، و او که دشمن قسم خورده ی انسان هاست، پیوسته تلاش می کند به وسیله ی سخنان تند و آتشین و پرطعنه، در میان بندگان خدا اختلاف و دشمنی بیندازد. چه بسیار خانواده های گرم و صمیمی و دوستان پرمحبّت که به سبب بی ادبی و بی پروایی زبان یک نفر از هم گسسته اند، و چه مشکلات و آشوب هایی که در میان کشورها و جوامع به علّت رعایت نکردن ادب در میان حکمرانان آن ها به وجود آمده است.
از نظر اسلام، نه تنها مسلمانان با یکدیگر، که با دشمنان خود نیز نباید با پرخاش و بی ادبی سخن بگویند، و باید در همه حال، ادب و احترام دیگران را حفظ کنند.
در روایات می خوانیم که حضرت موسی مأمور بود فرعون کافر و جنایت کار را با بهترین نامش صدا بزند تا شاید در دل تاریک او اثر کند .
پیشوایان دین ما نیز به پیروی از سخن خداوند متعال، همواره پیروان خود را به رعایت ادب و مهار زبان توصیه کرده اند. در حدیثی از امیر مؤمنان امام علی علیه السلام می خوانیم: «زبان، حیوانی وحشی است که اگر رها شود، می درد.» در روایت دیگری از همین امام آمده است: «سخن بگویید تا شناخته شوید؛ زیرا انسان، پشت زبانش پنهان است. »
در روایتی از امام باقر علیه السلام می خوانیم: «با مردم بهتر از آنچه که دوست دارید با شما سخن بگویند، سخن بگویید؛ زیرا خدای متعال، کسی را که پیوسته فحش می دهد و مسلمانان را لعنت می کند و به آنان طعنه می زند، دشمن می دارد و از انسان زشتکار و فحش دهنده بدش می آید و افراد باحیا، بردبار و باعفّت را که همیشه عفّت خود را حفظ می کنند، دوست دارد.»
https://eitaa.com/dokhtaranebeheshtiy