05 Shabneshinihaye Shohadaee(1403-09-09) Tehran.mp3
24.1M
🔈 #یاد_شهدا
🌹 محفل پنجم؛ #شهید_محسن_فخریزاده
* شهدا؛ قهرمانان گمشده در سایههای جهل و غفلت [3:28]
* مردی که آرامش نتانیاهو را به کابوس تبدیل میکرد [6:58]
* گنجینهای علمی که هنوز مهر سکوت بر آن است [10:18]
* به سمت بازدارندگی؛ داستان مردانی با دست خالی و عزم بیپایان [12:31]
* چهار ماه تا قله؛ جهش فخریزاده از دانشجو به استاد [17:21]
* از فروختن طلا تا کار در منزل؛ حکایت همسری که ستون پیشرفت بود [20:18]
* "برای تکلیف، نه برای مدرک"؛ فخریزاده در مسیر علم [25:15]
* علم اُولی؛ مأموریتی که "سپند" را بنا نهاد؛ معماری آیندهای به وسعت 50 سال [28:47]
* نقد الحاد علمی؛ شهید فخریزاده و کشف منبع دوم علم [29:57]
* از صدای بال حشره تا هفت آسمان؛ شهید فخریزاده و فیزیک وحیانی [31:31]
* فرزند شهید فخریزاده: هستهای، دلیل ترور پدرم نبود؛ ایشان در حال تغییر مرزهای علم و دانش بود [33:58]
* اکتشاف کدهای علمی از قرآن و روایات؛ مسیری که شهید پایه نهاد [35:26]
* شهید فخری زاده: امثال علامه حسن زاده آملی را باید تکثیر کنیم [44:05]
* از تهدیدهای امنیتی تا آرزوی زیارت کربلا و مشهد [51:18]
* بعد از شهادت حاج قاسم، این دنیا برایم مزه ندارد [53:34]
* دیدار با اهل بیت (علیهمالسلام) در خواب و روایت شهادت [54:14]
📚 معرفی کتاب:
* تویی که نشناختمت؛ سعید علامیان
* شنبه آرام؛ محمدمهدی بهداروند
* پرواز پای دماوند؛ محمدحسین علیجانزاده
⏰ مدت زمان: ۵۸:۲۷
📅 ۱۴۰۳/۰۸/۱۸
#روایت_عشق
#شهدا
#علم
#فیزیک_وحیانی
#آیات_آفاقی
#تهران
https://eitaa.com/dokhtaranebeheshtiy
30.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قارعه
#حفظ_جزء_سی
👇بچه ها این کلیپ سوره قارعه
۶بار تکرار 😍😍😍
⚘خوب حفظ کنید 😎
27.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ظاهراً قراره هر فاطمیه مهدی رسولی یه حرف نزده بهمون یاد بده
حاجی دمت گرم و نفست حق
تقدیم به مادرای خونهداری که با نهایت فداکاری بزرگمون کردن 🥲
#فاطمیه ۱۴۰۳
https://eitaa.com/dokhtaranebeheshtiy
🏴🏴🏴🏴
12.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مداحی
حاج مهدی رسولی
مداحی فوق العاده با نام ( بی مردم ) که حضرت آقا ، آن را بسیار تحسین کردند 👌
مردم ما این مداحی را با نام (نهضت بیداری) می شناسند 🏴
دمت گرم آقا مهدی
اجرت با حضرت زهرا سلام الله علیها
#فاطمیه ۱۴۰۲
https://eitaa.com/dokhtaranebeheshtiy
🏴🏴🏴🏴🏴
#تفسیر_قرآن
#قصه_قرآنی
🌸نکته تفسیری صفحه ۵۶۱ قرآن کریم 🌸
مثالهایی برای کافران و مؤمنان:
در توضیح آیات صفحه ی پیش خواندیم که دو تن از همسران پیامبر، از فرمان آن حضرت سر پیچیدند و راز خانه اش را فاش کردند؛ از این رو خداوند آن دو را به شدّت سرزنش و توبیخ کرد. چون ممکن است کسی خیال کند که ارتباط همسری با پیامبر، خود به خود باعث نجات و رستگاری می شود و خداوند، گناه همسران پیامبر را نادیده می گیرد، این آیات به سرنوشت دردناک دو زن دیگر اشاره میکند که اتفاقاً همسر دو تن از پیامبران والامقام خدا بودند؛ همسر حضرت نوح و همسر حضرت لوط. به فرموده ی این آیات، این دو زن، به همسران خود خیانت می کردند و راز خانه شان را برای دشمنانشان می بردند. از این رو مستحق چشیدن عذاب دردناک الهی شدند و ارتباط آنان با پیامبران خدا، هیچ سودی به آنان نبخشید. البته باید بدانیم که بنا بر روایتی از پیامبر اسلام، هیچیک از همسران پیامبران، دچار بیعفّتی و ناپاکدامنی نشدند، و منظور از خیانت، بردن راز خانه ی پیامبران نزد کافران بوده است. پس از بیان حال آن دو زن که نمونه ای از کافران هستند، قرآن از دو زنِ دیگر سخن می گوید که سرمشق مناسبی برای همه ی مردان و زنان باایمان هستند؛ عبرت انگیز اینکه نخستین آنها، زنیست که در مرکز کفر و فساد زندگی میکرد و اتفاقاً همسرِ بزرگترین دشمن خدا بود.
آری، همسر فرعون، یکی از برترین افراد باایمان است که خدا در قرآن، با عظمت و شکوه خاصّی از او یاد کرده است. نام او، «آسیه» بود. او ایمانش را از فرعون مخفی میکرد؛ ولی پس از آنکه فرعون از ایمان او آگاه شد، او را به کفر دعوت کرد، و هنگامی که با مخالفت او روبه رو شد، او را به بدترین شکل به قتل رساند؛ بدین صورت که دستور داد او را زیر آفتاب سوزان قرار دهند و دست و پایش را با میخ بر چوبی بکوبند و سنگ عظیمی را بر سینه اش بیفکنند تا جان دهد. در آن هنگام، آن زنِ باایمان، با خدا راز و نیاز میکرد و از او می خواست که نزد خود، خانهای در بهشت برای او بنا کند و او را از شر فرعون و ظلم هایش نجات دهد. او در عمل ثابت کرد که حضور در سرزمین کفر، مجوّزی برای کافر شدن نیست. بر اساس روایات، او یکی از برترین زنان بهشت است. دوّمین سرمشقی که این آیات به مؤمنان ارایه می کند، حضرت مریم… است؛ زن پاکدامنی که به فرموده ی قرآن، برترین زن زمان خود بود و خدا او را از ناپاکی های جسمی و روحی پاک کرده بود.[۱] او مادر یکی از برترین پیامبران خدا یعنی حضرت مسیح بود.[۲]
[۱] - بر اساس آیه۴۲ سورة آل عمران
[۲] - در نگارش این متن از تفسیر نمونه، ذیل آیات مورد بحث استفاده شده است.
https://eitaa.com/dokhtaranebeheshtiy
#تفسیر_قرآن
#قصه_قرآنی
🌸نکته تفسیری صفحه ۵۶۰ قرآن کریم 🌸
سه نکته ی مهم:
از این آیات فهمیده می شود که پیامبر صلوات الله علیه رازی را با یکی از همسرانش در میان گذاشت و به او تأکید کرد که آن را به کسی بازگو نکند؛ ولی او آن راز را به یکی دیگر از همسران پیامبر بازگفت و از فرمان پیامبر سرپیچی کرد. پیامبر به طور غیبی از رفتار همسـرش آگاه شد و او را از کار ناشایستش آگاه کرد. آن زن از آگاهی پیامبر تعجّب کرد و پرسید: چه کسی شما را از این مطلب آگاه کرد؟ و پیامبر صلوات الله علیه پاسخ داد:
خدای دانا و آگاه به من خبر داد. از این آیات، نکات متعددی، از جمله این سه نکته استفاده می شود:
۱ـ همانطور که گفته شد، این آیات، از اینکه یکی از همسران پیامبر، راز آن حضرت را فاش کرد، انتقاد و آن زن را سرزنش می کند. به طور کلّی، نگه داشتن راز دیگران، یکی از ویژگی های هر انسان باایمان و پرهیزکاری است؛ زیرا راز مردم، همچون امانت آنها نزد انسان است که باید از آن به خوبی محافظت کرد و آن را در دست دیگران قرار نداد. البته اهمیّت این رفتار در روابط بین همسـران بیشتر است؛ زیرا راز همسر همچون راز خود انسان است و آبروی او مانند آبروی خود اوست.
از این رو قرآن در آیه ی ۳۴ سوره ی نساء می فرماید: زنان شایسته، از خواسته های شوهرانشان اطاعت می کنند و در غیاب آنها، حقوق و آبروی همسرانشان را نگه می دارند.
۲ـ به فرموده ی این آیات، پیامبر صلوات الله علیه در برابر رفتار ناشایست همسر خود که شرط وفاداری را رعایت نکرده بود، بخشی از کار زشت او را بدو یادآوری کرد و از بخش دیگر صرف نظر فرمود(عَرَّفَ بَعضَه{ وَ اَعرَضَ عَن بَعضٍ). این رفتار پیامبر، نشانه ی بزرگواری آن حضرت بود؛ زیرا ایشان، تنها برای اینکه به همسر خود بفهماند که از ماجرا باخبر است، عبارتی اشاره وار بیان فرمود؛ نه اینکه آن را کامل توضیح دهد تا همسرش کاملاً خجالت زده و شرمنده شود.
آری، این رسم بزرگواران است که حتّی راضی نیستند افراد خطاکار در حضورشان شرمگین شوند.
در حدیثی از امیر مؤمنان حضرت علی علیه السلام میخوانیم: «افراد بزرگوار هیچگاه برای گرفتن حق شخصی خود، تا آخرین مرحله پیش نمی روند؛ زیرا خدا می فرماید: (عَرَّفَ بَعضَه{ وَ اَعرَضَ عَن بَعضٍ)[۱].» همچنین امام صادق علیه السلام میفرماید: «ارزش خود را با تغافل [خود را به غفلت و بیخبری زدن] بزرگ کنید؛ زیرا خدای بزرگ می فرماید: (عَرَّفَ بَعضَه{ وَ اَعرَضَ عَن بَعضٍ)[۲].»
۳ـ خدا در آیه ی ۴، با حالت توبیخ، به دو همسر پیامبر می فرماید: اگر برضد پیامبر به یکدیگر کمک کنید، کاری از پیش نخواهید برد؛ زیرا خدا یاور اوست، و همچنین جبرئیل و «آن فرد شایسته از مؤمنان»، یاور او هستند؛ و علاوه بر اینها، فرشتگان نیز از او پشتیبانی می کنند. بر اساس روایاتِ فراوانی که از طریق اهل سنّت و شیعه نقل شده، منظور از «آن فرد شایسته از مؤمنان»، امام علی علیه السلام است. این آیه، بیانگر مقام والای امام علی علیه السلام است که حمایت او از پیامبر صلوات الله علیه را در کنار حمایت خدا، جبرئیل و فرشتگان آورده است[۳].
[۱] - نمونه، ج۲۴ ، ص۲۷۶
[۲] - مستدرکالوسائل، ج۹، ص۱۵۹
[۳] - در نگارش این متن از تفسیر نمونه، ذیل آیات مورد بحث استفاده شده است. لازم به ذکر است به دلیل اضطراب روایات شأن نزول، از ذکر آنها پرهیز و به توضیح ظاهر آیات بسنده شد.
(ن.ک به تفسیر المیزان، بحث روایی ذیل آیات)
https://eitaa.com/dokhtaranebeheshtiy
7.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🦋#اوریگامی 🌸 #کاردستی👆👆
#هواپیما✈️ #ماشین🚘 #کشتی🚢 کاغذی
خیـــــلے ساده مےتونید با مقوا و کاغذرنگے وسایل نقلیه جالب بسازید💪
🍃