♦️توت سفید و خواص بینظیر آن
🔹پیشگیری از سرطان
🔹افزایش طول عمر(رزوراترول)
🔹تصفیه خون
🔹دوست کلیهها
🔹درمان یبوست
🔹رفع کمخونی
🔹رفع حساسیت بهاره(ویتامینC)
#توت
هدایت شده از تبریزیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مربای_توت
🔴مواد لازم:
توت سفید ۱ کیلو
شکر ۵۰۰ گرم
زعفران آب شده دو قاشق غذاخوری
آبلیمو یک قاشق غذاخوری سرخالی
🟥 چوب توت ها را بعداز شستن، جدا کنید و لایه به لایه به همراه شکر درون قابلمه بریزید و به مدت بیست و چهار ساعت درون یخچال نگه دارید و بعداز یک شبانه روز بروی شعله گاز قرار دهید و مراحل پخت را مطابق فیلم پیش ببرید، وقتی مربا به غلظت دلخواه رسید، شعله را خاموش کنید و مربا را درون قابلمه نگه دارید تا کاملا خنک شود، ده ساعت طول میکشد و سپس درون شیشه درب دار در یخچال نگه داری کنید.
#توت_سفید
#مربا
#آشپزی
🌱سبزی کوهی🌱
چای کوهی شادی آور است
چای کوهی مفرح ، نشاط انگیز و شادی آور بوده و مصرف این گیاه خستگی ذهنی را برطرف می سازد وبه علت انرژی زایی و نشاط انگیزی می تواند برای رفع خستگی و بی حوصلگی در افراد افسرده مورد استفاده قرار گیرد.
مصرف روزانه سه نوبت آن در مدت زمان سه هفته از استرس و اضطراب به میزان قابل توجهی می کاهد.
#چای_کوهی
سبزی شنگ کوهی که به نام قندرون و آلاله شنگ هم می گویند گیاهی است خودرو که بیشتر در مناطق کوهستانی به دست می آید.از برگهای شنگ در سالاد استفاده میکنند و ایرانیان آن را مانند کاهو و کاسنی با سرکه و بدون آن میخورند، چون بسیار خنک میباشد. خوردن برگهای شنگ اسهال و خونریزی معدی را بند میآورد و از خونریزی سینه هم جلوگیری میکند و برای مسلولین نافع است.اگر این گیاه را پختید هرگز آب آن را دوز نریزند بلکه آن را بنوشید، زیرا منافع شنگ در آب جوشانده جمع میشود.
#شنگ
شبدر شیرین، همانطور که گفته شد دارای خواص ضدالتهابی است که برای درمان بسیاری از بیماریهای التهابی همچون زخمهای دستگاه گوارش، مفید واقع میشود؛ به همین دلیل مصرف شبدر شیرین میتواند به افزایش سلامت دستگاه گوارش و درنتیجه بهبود رژیم غذایی شود. بسیاری از افراد به دلیل ابتلا به بیماریهای گوارشی، نمیتوانند رژیم غذایی درستی داشته باشند و در نتیجه به کمبود وزن یا اضافه وزن دچار میشوند. با اینحال یکی از دلایل بسیار مهم در عدم تناسب اندام، نداشتن یک غذای رژیمی اصولی و سالم است. همچنین عدم تحرک نهتنها سبب ایجاد چاقی و دیابت نوع دو میشود؛ بلکه در ایجاد کمبود وزن و عدم استفاده بدن از مواد مغذی نیز تاثیر دارد.
#شبدر
کاکوتی طبع گرم و خشک دارد. از کاکوتی برای متعادل کردن طبع برخی از لبنیات مانند دوغ و ماست استفاده میکنند
#کاکوتی
والک یا سیر کوهی:
نوعی سبزی صحرایی است که از مناطق کوهستانی در فصل بهار برداشت میشود. برگهای آن نواری شکل و دارای یک پیاز کوچک و گل است. برگ و پیاز آن خوراکی است، اما گل آن تلخ است و در غذا استفاده نمیشود. خواص خام آن بیشتر از پختهاش است و از آن در کوکو، سبزی پلو، آش و… استفاده میشود. این سبزی سرشار از ویتامینهای A، B، C و املاح معدنی منگنز، روی، گوگرد و کلسیم است. والک به دلیل داشتن کلسیم برای درمان پوکی استخوان و التیام دردهای استخوانی و مفصلی مفید است. این سبزی اثر آرامبخش دارد و درد نقرس، روماتیسم و آرتروز را تسکین میدهد.
#والک
#سیر_کوهی
اندش:
اندش سبزی کوهی بوده که خیلی تند است، شکل تره پیاز است، ولی پهنتر و چهار پنج تخته میباشد. پوست گیاه اندش از تره پیاز پهنتر و سفت است. این گیاه دو سه لبه میباشد و یک لبه کوچک وسط آن میباشد. این گیاه هر چه به سمت مناطق گرمسیری برویم بیشتر رویش دارد و برای درمان دل درد، تصفیه خون، اسهال و بادی که بدن دارد استفاده میشده است. این گیاه خاصیتی شبیه انسولین دارد که باعث دفع قندخون شده برای دفع گرمی مفید بوده است و آنرا در آش یا در برنج مصرف میکرده اند.
#اندش
کنگر:
کنگر گیاهی با برگهای خاردار و ساقههای ضخیم شبیه کرفس است. از برگهای سبز آن به صورت خام در تهیه سالاد و از ساقه آن در تهیه خورش استفاده میشود. کنگر، طبع گرمی دارد و بسیار نیرو بخش و مقوی قلب است. برگهای این سبزی، موجب کاهش چربی خون میشود و به دلیل فیبر نامحلول، بسیار ملین و برای پایین آوردن قند خون مفید است. کنگر به دلیل داشتن هورمونهای گیاهی، ترشحات غدد را تقویت میکند و باعث افزایش نیروی جنسی میشود. این سبزی، دارویی موثر برای جلوگیری از حالت تهوع و ویار زنان باردار است. قابلتوجه آن که برگهای کنگر محرک انقباض کیسه صفرا و کلیه است و افرادی که دارای سنگ کلیه و صفرا هستند، نباید از آن استفاده کنند.
#کنگر
ریواس:
ریواس دارای برگهای ضخیم و گوشتدار است و طعم ترشی دارد. این گیاه سرشار از ویتامین C و فیبر است. خاصیت ضدعفونیکنندگی دارد، زخم اثنیعشر را بهبود میبخشد و برای تقویت کبد و افزایش ایمنی بدن، عفونتهای ویروسی را از بین میبرد. یکی از مهمترین خواص برگهای ریواس آن است که لوزالمعده را وادار به ترشح انسولین میکند و برای کاهش قند خون سودمند است.
#ریواس
۳ خاصیت گیاه کرفس کوهی که باور کردنی نیست
دارای خاصیت ضد التهاب میباشد که به بهبود التهابات روده، پوست، عضلات و مفاصل کمک میکند.
کرفس دارای کالری بسیار کمی است، از همین رو افرادی که قصد کاهش وزن دارند میتوانند این سبزی را مصرف کنند.
#کرفس_کوهی
پرموسیرسرشار از منیزیم و فسفر در ترکیب خود است که سلامت استخوانها و دندانها را تضمین میکند.
سبب افزایش سوخت و ساز بدن میشود.
#پر_موسیر
ترشک:
این سبزی گونههای زیادی دارد. برگهای آن به دلیل داشتن اسیدهای آلی طعم ترشی دارد. تصفیه کننده خون، معرق، مدر، تب بر، اشتها آور و صفرآور است. این سبزی به دلیل ویتامین C فراوان خون ریزی لثه را التیام میبخشد و بوی بد دهان را رفع میکند. ترشک سرشار از ویتامین C، آهن، فسفر و پتاسیم است.
#ترشک
🔺 معجزهی صبح را که میبینی آرزوهایت را با شوق به دنیا بگو، دنیا صدای عشق و روشنی را خواهد شنید.
صبح بخیر 🌱
امروز چهارشنبه
۹ خرداد ماه
۲۹ می
#روز_خوبی_داشته_باشی ❤️
♦️انبه سرشار از بتاکربنات، ویتامین سی و ویتامین های گروه ب است
🔹اگر مشکل کم خونی، فشار خون بالا، التهابات پوستی، کج خلقی و زودرنجی و افسردگی دارید، انبه مصرف کنید
#انبه
فلفل سبز چه فوایدی دارد؟🔍
سیستم قلبی عروقی را از چندین راه پشتیبانی وتحریک میکند !
کمک میکند تا تصلب شرایین وفشارخون را به وسیله پایین آوردن کلسترول خون کاهش دهد !
#فلفل_سبز
به لیمو:
به صورت بوته ای با ارتفاع 2 تا 3 متر و طول عمر مناسب 10 تا 15 سال در طبیعت و گلدان رشد می کند. در مناطق گرم با نور 8-6 ساعت در روز و محیط سایه – آفتاب خوب رشد می کند. گل های یاسی زیبا و خوش بویی دارد. از برگ آن دم نوش های آرام بخش درست می کنند. ضد تشنج، پایین آورنده تب، درمان سوء هاضمه، آسم و سرماخوردگی، تقویت حافظه، برطرف کننده تپش قلب و سرگیجه و خواص ضد میکروبی از کابردهای این گیاه معطّر است.
#بهلیمو
#گلدان_مثمر
#گیاهان_دارویی
#فروش_گل_و_گیاه_مثمر_در_تبریز
@dokhtare_gol_forosh
ریشه دار کردن تخم کدو در پرلیت
کاشت گیاهان با هسته و بذر به دو روش کاشت مستقیم در خاک و ریشه دار کردن قبل از کاشت انجام می شود.
#بذرکاری
تفاوت کاپاریس و هندوانه ابوجهل
فروش گل و گیاه مثمر در تبریز
@dokhtare_gol_forosh
هدایت شده از تبریزیم
کاپاریس .لگجی
استان خوزستان روستای دشت بزرگ
گیاهی کم آباد و مناسب بیابان زایی
۳۰سال عمر
،میوه رسیده،ترشی غنچه
مناسب پرورش زنبورداری
فصل بار دهی
اردیبهشت تا شهریور ماه
هدایت شده از تبریزیم
🍀 *«شفلّح» یا لگجی غریبه ای آشنا در خوزستان!*
🍃 *این گیاه بومی می تواند در مقابله با ریزگردها نقش مؤثری داشته باشد*
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
*«شفلّح » * یا «لگجی" گیاهی بوته ای که می توان آن را یکی از گیاهان بومی اقلیم خوزستان بشمار آورد و همواره با مردمان این دیار همزیست بوده است.
این گیاه دارای خواص دارویی و طبی کم نظیری است و در طب قدیم یونانی و عرب مورد استفاده قرار می گرفته است.پوست این گیاه آرام کننده ، معرق و ملین است و در رفع سرفه و تسکین حملات آسم موثر است.
از جمله خواص دارویی این گیاه می توان به بالا بردن مقاومت بدن در برابر سرماخوردگی، خاصیت ضد نفخ، تحریک و تقویت کبد و ضد عفونی کردن کلیه و بواسیر و رماتیسم و شستشوی روده اشاره کرد.
🍀
میوه پرخاصیت آن درمناطق مختلف همچون حاشیه و بیابان های اطراف شهر از اواخرتیرماه به بار می نشیند و باردهی آن تا اوایل مهرماه ادامه دارد.
به جز تهیه ترشی ، مردم در این مناطق کمتر با خواص فراوان آن آشنایی دارند.
🔸مطالعات جدید اثر مفید آن را در هیستری و حالات عصبی دیگر تایید نموده است .
جوانه های ناشکفته و مولد گل آن ، اثر نیرو دهنده دارد . از جوشانده آن هنوز هم در الجزایر برای مداوای نقرس استفاده به عمل می آید . پوست ریشه گیاه برای درمان بیماریهای مختلف از جمله کبد و طحال مصرف میگردد ونیز برای رفع ضعف عمومی و ورم مفاصل نیز مورد استفاده قرار میگیرد. غنچه نشکفته لگجی دارای اثر نیرودهنده بوده و برگ لگجی اقسام کرم معده و روده را از بین میبرد.
🔸از این گیاه در اسپانیا نوعی سس به نام سس کبار تهیه میشود که بسیار خوش عطر و طعم است
#کاپاریس
هدایت شده از تبریزیم
گیاه کاپاریس (لَگجی یا کبر) یکی از گیاهان پرخاصیت و پرکاربرد است که در مناطق وسیعی از کشورمان میروید. این گیاه بیشتر به دلیل داشتن میوه و غنچههای گل خوراکی مورد استفاده قرار میگیرد. میوه نارس لگجی برای تهیه ترشی و غنچههای پخته شده این گیاه با طعمی بینظیر برای چاشنی برخی غذاها کاربرد دارد. جالب است بدانید که در طب سنتی برای این گیاه عجیب خواص درمانی بسیاری ذکر کردهاند. لگجی از نظر دارویی به کاهش قند خون و چربی خون کمک میکند.
#لگجی_کور
#داغ_قارپوزی
#کاپاریس
هدایت شده از تبریزیم
🧚♀️«عسل» بهتر از شربت سینه، سرفه را درمان می کند.
👈طبق مطالعات محققان، افرادی که قبل از خواب یک قاشق عسل خوردهاند کمتر سرفه می کنند و خواب راحت تری دارند، عسل سرشار از آنتی اکسیدان ها و مواد ضدمیکروب است و به همین دلیل می تواند سرفه را درمان کند .
#عسل
🔴 بدانیم
🔸 برای رفع آلرژی فصلی چای سبز بنوشید!
🔸 آنتی اکسیدان موجود در چای سبز، واکنش های آلرژیک بدن را متوقف میکند.
🔸 همچنین انواع توت (غیراز توت فرنگی) کیوی، پرتقال، لیموترش بسیار مفیدند.
#چای_سبز
#حساسیت_فصلی
#الرژی