🔰گیاه قاصدک برای سلامت استخوان ها، مفاصل، کبد، کلیه و پاکسازی آنها استفاده می شود.
این گیاه برای درمان عفونت و حتی سرطان نیز کاربرد دارد.
❌استفاده از گیاه قاصدک نباید بیش از سه ماه باشد.
❌ بانوان باردار، کودکان و افراد دارای بیماریهای خاص لطفا قبل از مصرف هرگونه دارو یا دمنوش با پزشک خود مشورت کنید.
هدایت شده از تبریز خبرلری
💢فروش قرص برنج ممنوع است
وزارت بهداشت:
▫️فسفیدآلومینیوم که در ایران به نام قرص برنج شناخته میشود، آفتکش خطرناکی است و در صورت سوءمصرف و اشتباه در مصرف آن یا استشمام گاز حاصل از آن عوارض حادی را ایجاد میکند که منجر به مرگ میشود.
▫️در حال حاضر عرضهٔ این سم خطرناک در کشور ممنوع است. مردم بدانند که عرضهٔ این ترکیب، قاچاق محسوب میشود و نباید در امور روزمرهٔ زندگی مثل جلوگیری از آلودگی برنج و غیره از آن استفاده کنند./فارس
بیزه قوشولون↙️
🌐 @Tabriz_khabarlary
🌐 instagram.com/Tabriz_khabarlari
#پیام_سلامتے
تقویت سیستم دفاعی بدن با بالنگ
آنتی اکسیدانها و ویتامین C موجود در بالنگ، یک سپر ایمنی مناسب برای جلوگیری از نفوذ باکتریها، عفونتها و قارچها به بدن هستند. همچنین این ترکیبات میتوانند طول مدت بیماریهای ویروسی مانند سرماخوردگی یا پنومونی را کاهش دهند. برای بهرهمندی از این خاصیت بالنگ، اضافه کردن مقداری آب بالنگ به چای موثر خواهد بود. به علاوه، استفاده از تخم میوه بالنگ هم میتواند به عنوان یک تببر قوی و مفید عمل کند.
🍯مصرف #مرباهای سازگار با مزاج🍯
✅مرباها به دلیل شیرین بودن
خاصیتشان گرمه، مصرف مرباهایی که مزاج معتدلی دارن به دلیل اینکه خاصیت آنها به سمت خنکی میره به افراد گرم مزاج توصیه میشه✅
افرادی که مزاج گرم دارن میتونن مرباهایی با مزاج سرد مانند👇
مربای البالو🍒 و تمشک🫐 و یا مرباهایی با مزاج معتدل مانند مربای گل محمدی🌸 بالنگ و پرتقال🍊 مصرف کنن😋
✅مرباهایی با مزاج و طبع سرد👇
🔵مرباهای شفتالو🍑، آلو و پرتقال🍊سرد و تره
🔵مربای هلو🍑 کیوی🥝 و شاه توت دارای طبع سرد و تره
🔵مربای آلبالو🍒توت فرنگی🍓 تمشک🫐 زردآلو و بالنگ طبع سرد و تره
🔵مرباهای گوجه سبز🫒 و آلو بخارا طبعش سرد و خشکه
مرباهای مناسب برای افراد سرد مزاج👇
✅مرباهایی با مزاج و طبع گرم😋
🔴مربای به، انجیر و هویج🥕 طبعش گرم و تره
🔴مربای سیب🍎 و مربای زنجبیل گرم و خشکه
🔴مربای گلابی🍐 طبع گرم و تره
🔴مربای قیسی و گیلاس🍒 گرم و تره
#مربا
هدایت شده از تبریزیم
💢فواید خوردن مربا در وعده صبحانه
هر مربایی بسته به نوع میوهاش، کالری و ارزش غذایی متفاوتی دارد؛ اما بهطورکلی میزان قند و کربوهیدرات مرباها بالاست. به همین دلیل انرژی فراوانی دارند. بنابراین نباید از خوردن مربا در وعدهی صبحانه غافل شد.
🍓 مرباهایی مثل مربای توتفرنگی، بالنگ، بِه و پوست پرتقال، منبع ویتامین C هستند. ویتامینی که با تقویت سیستم ایمنی، بدن را در برابر بیماریهایی مثل سرماخوردگی و آنفولانزا مقاوم میکند.
🍓 ویتامین E موجود در مربا به سلامت لثه و تقویت پوست و مو کمک میکند.
🍓 مربا سرشار از آنتیاکسیدان (مواد ضدسرطان) است.
🍓 مصرف انواع مربا باعث کاهش سطح کلسترول خون و در نتیجه مانع بیماریهای قلبی - عروقی میشود.
🍓 فیبر فراوان موجود در میوهها، سبزیجات و صیفیجاتِ موجود در مربا، به بهبود عملکرد دستگاه گوارش و رفع یبوست کمک میکند.
🍓 طعم شیرین و دلچسب مربا، باعث افزایش اشتها در کودکان و تغذیهی بهتر آنها میشود.
البته توجه داشته باشید که بهعلت وجود قند بالا در مصرف این ماده غذایی زیادهروی نکنید.
هدایت شده از تبریزیم
🍳بهترین صبحانه برای معدههای سرد و گرم !👌🏻
▫️معدههای سرد: مربای بالنگ، مربای به، مربای هویج و مربای پوست پسته
▫️معدههای گرم: عسل، شیربرنج با دارچین، مربای آلبالو و شیره انگور
بالنگ تقویت کننده قلب و کبد است، مانع ایجاد نفخ میشود، ناراحتیهای مربوط به قاعدگی را درمان و به هضم غذا کمک میکند.
خنک کننده و آرام بخش و در بهبود گردش خون موثر است.
#بالنگ
#تبریزیم
@basamarazari
هدایت شده از تبریزیم
#مربای_بالنگ
مواد لازم :
بالنگ 1 کیلو
شکر 1 کیلو
آب 3 پیمانه
آهک 3ق غ
ابلیمو2ق غ
طرز تهیه :
مرحله اول:
بالنگ را بشویید و قسمت رنگی روی پوست آن را با پوست کن یا چاقو بگیرید.
مرحله دوم:
پس از پوست کندن، بالنگ را از وسط دو نیم کنید و بخش آبدار و میانی آن را جدا کنید.
مرحله سوم:
قسمت پنبه ای بالنگ را به اندازه دلخواه برش بزنید.
مرحله چهارم:
بالنگ برش زده را در آب سرد به مدت یک ساعتت خیس کنید و بعد از آبکش کردنش آن را در محلول آب و آهک بریزید تا به مدت 24 ساعت در این محلول استراحت کند(با این کار مربای بالنگ شما ترد و شکننده خواهد شد)
روش تهیه آب آهک به این صورت است که باید آهک و آب را به خوبی مخلوط کرد و پس از ته نشین شدن آهک، آن را از صافی رد کرد و بالنگ را در آب آهک صاف شده ریخت
مرحله پنجم:
بالنگ را پس از ساعت 24 ساعت آبکشی کنید و در این مرحله باید تلخی آن را بگیرید یعنی سه تا چهار بار بالنگ را به مدت ده دقیقه در آب بجوشانید و هربار پس از ده دقیقه برای شوک دادن بالنگ ها را در ظرف حاوی آب یخ بریزید .
مرحله ششم:
شکر را با آب مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر در آب کاملا حل شود. شهد را کنار بگذارید تا خنک شود
مرحله هفتم:
بالنگ های تلخی گرفته را در ظرف شهد برزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید و به غلظت مناسب برسد (غلظت مربای بالنگ باید بطوری باشد که اگر مقداری از شهد را درون آب سرد بریزیم به راحتی در آب حل نشود و نیز در اثر سرمای آب کاملا سفت نشود)
مرحله هشتم:
پس از برداشتن مربا از روی حرارت، آبلیمو را اضافه کنید و مربا را پس از خنک شدن در ظرف مناسب بریزید
#مربا
خواص ازگیل احتمالاً به درمان دیابت کمک می کند:
همانطور که اشاره کردیم ازگیل دارای مقادیری از پلی فنل و به خصوص اسیدهای فنولیک و فلاونوئیدها است که به عنوان مهارکنندۀ آلفا گلوکوزیداز و آلفا آمیلاز در متابولیسم کربوهیدرات شناخته می شوند. در نتیجه، این موضوع می تواند در فرمولاسیون داروها و مواد غذایی دارای خاصیت دارویی مهم برای درمان دیابت مفید باشد.
به طور کلی خواص ازگیل، می تواند تاثیر بسیار مثبتی در پیشگیری یا بهبود دیابت داشته باشد. دلیل این موضوع این است که این میوه سطح گلوکز خون را کاهش می دهد.
⭕️هر رنگ انگور چه فوایدی دارد؟
🔸سبز و زرد:تقویت بینایی مبارزه با پوکی استخوان
🔻قرمز:کاهش کلسترول ضد سکته و سرطان
▪️سیاه: تنظیم کلسترول کاهش ابتلا به آلزایمر، افزایش طول عمر
#انگور
♦️عسل بهتر از شربت سینه، سرفه را درمان می کند
🔹 طبق مطالعات محققان، افرادی که قبل از خواب یک قاشق عسل خوردهاند کمتر سرفه می کنند و خواب راحت تری دارند.
🔹عسل سرشار از آنتی اکسیدان ها و مواد ضدمیکروب است و به همین دلیل می تواند سرفه را درمان کند.
#سرفه
گیاه شنگ در طب سنتی اهمیت زیادی دارد. دارای طبع سرد و خشکی است و از نظر طب سنتی و زکریای رازی این گیاه قاتل سموم بدن است. از ریشه این گیاه و حتی جوشاندن برگ آن استفادههای زیادی میشود. باید بدانید که ریشه این گیاه بسیار تلخ است اما خواص شنگ باعث میشود تحمل تلخی ریشه گیاه برای ما آسانتر شود. شایانذکر است که ریشه گیاه شنگ برای کلیه مضر است و برای جلوگیری از بروز مشکل، بعد از مصرف ریشه شنگ بهتر است عناب بخورید.
#شنگ
#یملیح
موارد و نحوه مصرف گیاه چوچاق
با استفاده از برگ های تازه و یا خشک شده گیاه چوچاق غذاهای خوشمزه محلی مختص شمال کشور می توانید تهیه کنید که در ادامه این مطلب لیستی از این غذاها را در اختیارتان قرار می دهیم:
کوکو سبزی
کال کباب گیلانی
ماهی شکم پر
سبزی پلو
خورش ترش واش گیلان
کباب ترش شمالی
از این گیاه در برخی از چاشنی های شمالی همچون ترشی هفت بیجار، زیتون پرورده و دلار نیز استفاده می کنند.
از ریشه این گیاه یک مربای بسیار خوشمزه تهیه می شود که علاوه بر طعم بی نظیر آن به خاطر بوی خوشی که دارد باعث خوشبو شدن دهان می شود.
#چوچاق
هدایت شده از تبریزیم
#پرسش_و_پاسخ
🔹 من یک نهال بادام سی سانتی دارم که امسال قبل بهار بادام رو کاشتم و داخل گلدان بزرگ سفالی هست
با توجه به اینکه هوا داره سرد میشه نهال رو جا به جا نکنم ؟ همین جوری تو بالکن بمونه ؟
🔸 خزانه گیری و در پاییز همان گلخانه ای . پس وقتی به دانهال همان سی سانتی نهال رسید دیگر باید به دل طبیعت زد . اما این دسترنج شما خیلی حساس بار آوردید بهتر است به گلدانی بزرگتر انتقال دهید وقتی بزرگتر شد به زمین بزنید .
🔹 بادام من برای منطقه ی جنوب همدان ، نهاوند بود
تو فصل آذر باید می کاشتم اما فراموش کردم دم عید تصمیم گرفتم بکارم
همین جوری داخل گلدان گذاشتم و هر روز آب دادم تا جوانه زد و بیرون اومد
🔸 هر چه نهال برای انتقال به پاییز نزدیک تر باشد رشد ریشه ای قوی دارد و هر چه به بهار نزدیک تر باشد به رشد رویشی بیشتری می رسد .
پس ابتدا به بستر سبک بزنید مثل کوکوپیت بعد که رشد کرد و جان گرفت منتقل کنید به خاک زراعی