#برشی_از_کتاب
🚩 خون امیرالمومنین (ع) در رگهای عاشورا
💥 از "فُزتُ و رَبِّ الکعبه" تا "أحلی من العسل"
🔹 مولای متقیان(ع) به قید سوگند، میفرمود: اُنس فرزند أبیطالب به مرگ از اُنسِ کودک به سینه مادر بیشتر است و زمانی هم که شمشیر کینه فرق مبارکش را درید، فریاد: (فزتُ و ربّ الکعبه) سرداد؛ و نوه برومندش - حضرت علی اکبر علیه السلام - زمانی که در سفر کربلا از زبان پدر کلمه «استرجاع» ( إنا لله و إنا إلیه راجعون) را شنید، از سالار شهیدان علیه السلام پرسید: مگر ما بر حق نیستیم؟ و چون پدر به وی اطمینان داد که آری بر حقیم، گفت: پس چه باک از مرگ؟! و آن دیگری - قاسم نوجوان - در جواب سالار شهیدان (ع) که از وی پرسید: مرگ در چشم تو چگونه است؟
- پاسخ داد: از عسل شیرینتر!
📚 کتاب تراز سیاست، چاپ دوم، ص ۱۷۵
✍️ محمدصادق ابوالحسنی (منذر)
#دوستان_کتاب
📚@dostaneketab
هدایت شده از فکرت
🔲 #معرفی_کتاب | #معنویت_سکولار
✅ کاوشی در معنویتهای نوظهور؛ بررسی ۱۰ جریان فعال در ایران
🖋آفرین قائمی، پژوهشگر و استاد حوزه
▪️کتاب کاوشی در معنویتهای نوظهور به محورهایی همچون بحرانزدگی رهبران، نگاه تکبعدی آنان نسبت به انسان، همآهنگی با صهیونیستها و استکبار جهانی، وجود تناقض در افکار و رفتار و تبلیغات آنان، تحریف و سوء استفاده از مفاهیم عرفانی و اخلاق دینی، عقلگریزی، و خلأ اعتقادی و مادیگرایی اشاره کرده است.
▪️نويسنده كتاب نه بر اساس نقد درونديني كه بر اساس روش عقلي و منطقي، آموزههای اين مكاتب را معرفي كرده و چالشهاي پيش روي آنها را با بياني شيوا، همه فهم و به دور از پيچيدگي و طرح مسائل دشوار، بررسي و نقد كرده است.
▪️همچنین به بیان غایات شهوانی و دنیوی مروجان عرفان نوظهو پرداخته است که وجه مشترک آنان در شریعتگریزی، دینستیزی و فردگرایی است.
▪️خواندن این کتاب برای آشنایی با جریانهای نوظهور در عرصه معنویت به ویژه شناخت انگیزههای مدعیان اینگونه معنویتها، بسیار مفید و درخور استفاده است.
🖇 مطالعه یادداشت در «وبگاه فکرت»
⏰ زمان مطالعه: ۳ دقیقه
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️@Fekrat_Net
#برشی_از_کتاب
💢 دم مسیحایی حاج آخوند در بزم عیاشان
✴️ آخوند لباسش را مرتب کرد و به سمت در قهوه خانه راه افتاد، در را باز کرد و داخل شد. بوی دود جیگاره و نارگیله (قلیان) از در قهوه خانه بیرون زد. سراسیمه به دنبالش داخل شدیم و دیدیم تعداد آنها بیش از چیزی است که تصور میکردیم. آخوند وارد شد و مستقیم به سراغ سرکرده شان رفت. آدمی قلچماق به نظر می رسید.
🔺با خود گفتم الآن آخوند می خواهد چه بگوید؟ آیه میخواند؟ روایت می خواند؟ در همین اندیشه ها غوطه ور بودم که آخوند رو کرد به رئیسشان و گفت: «سلام علیکم، آقا رخصت میفرمایید بنده بخوانم و شما سازش را بزنید؟
🔸ناگهان صدای ساز و آواز به سکوتی مرگبار تبدیل شد. رئیس که خنده اش گرفته بود، وقتی دید مشتی طلبه با پیرمردی که سر و وضعش نشان میدهد در عمرش حتی یک موسیقی گوش نکرده، وارد قهوه خانه شده اند، با حالتی که آخوند را دست انداخته باشد، گفت: «شیخ، مگر شما هم بلدی با این ماسماسک ها بازی بازی کنی؟ ملا حسینقلی لبخندی زد و گفت: «من بلدم شعر بخوانم، رخصت هست بخوانم؟ مرد دستی به سبیل کت و كلفتش کشید و با قهقه ای گفت: «آشیخ، تو بخوان ما سازش را میزنیم.» با قهقه ای که سر دادند، تا مغز استخوانم سوخت.....
💠 اثر نَفَس قدسی ملاحسینقلی همدانی بود که بارها مشاهدهاش کرده بودیم؛ اما این بار تفاوت داشت. آخر وسط قهوه خانه، آن هم بین این همه آدم گردن کلفت، ورق طوری برگشته بود که قرار بود عارف کامل بخواند و عیاشان ساز بزنند.
✨صدایش را صاف کرد و با ضرب آهنگی ناقوسی، وسط دود و دم قهوه خانه شروع به خواندن اشعار ناقوسیه منسوب به امیرالمؤمنین علیه السلام کرد:
🔰اِلهَ اِلاّ الله * حقاً حقاً صِدقاً صِدْقاً
اِنَّ الدُّنْیا قَد غَرَّتْنا * وَ اشتَغَلَتْنا وَ استَهْوَتْنا
یابْنَ الدُّنْیا مَهْلاً مَهْلاً * یابْنَ الدُّنْیا دَقَّاً دَقَّاً
یابْنَ الدُّنْیا جَمْعاً جَمْعاً * تَفْنى الدُّنْیا قَرْناً قَرْناً
ما مِنْ یَوم یُمضْى عَنّا * اِلاّ اَوْهى رُکُناً مِنّا
قَدْ ضَیَّعْنا داراً تَبْقى * وَ اسْتَوْطَنّا داراً تَفْنى
لَسْنا ندرى ما فَرَّطْنا *** فیها اِلاّ لَوْ قَدْ مِتْنا
🖌معنی شعر؛
ای فرزند دنیا آرام باش، آرام
ای فرزند دنیا در کار خود دقیق شو، دقیقشدنی.
ای فرزند دنیا کردار نیک گردآور، گردآوردنی.
💫دنیا سپری میشود پیوسته پیوسته، هیچ روزی از عمر ما نمیگذرد جز این که پایه و رکنی از ما را سست می گرداند.
⚡️ما سرایی را که باقی است، ضایع نمودیم و سرای فانی را وطن و جایگاه خویش ساختیم.
🔸ما آنچه را در آن کوتاهی نموده ایم، نمیدانیم مگر روزی که چهره در نقاب خاک کشیم.
🔻ترکیبب ضرب آهنگ این شعر با نَفَس الهی او، اثری بر جان آنها گذاشت که از ساز زدن دست کشیدند و شروع کردند به گریه.
✨صدای آه و ناله و اشک و تأسف بود که سقف قهوه خانه را به لرزه میانداخت. ققنوس توبه از خاکستر جانهایشان سربرآورد و زیرورویشان کرد.
✳️ آخوند چشمان آسمانی اش را از روی تک تک آنها گذراند و از قهوه خانه بیرون آمد. به دنبال او ماهم بیرون آمدیم، اما صدایی که همچنان شنیده می شد، صدای گریه و زاری و آه و ناله بر گذران عمر و طنین ریشه دواندن حقایق الهی در جان های جوانانی بود که به دست ولی الهی، با چند خط شعر منسوب به شاه مردان، این چنین متحول شده بودند.
♻️ این رسم دیرینه روزگار است؛ سرانجام، چنگال تقدير، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق می کشاند.
🪐 کهکشان نیستی، ص ۵۱
#دوستان_کتاب
📚@dostaneketab
#معرفی_کتاب
📘کتاب ایران در عصر امامان
🔻 چرا ایران سقوط کرد؟
🔻آیا ایرانیان به زور مسلمان شدند؟
🔻آیا اهل بیت علیهم السلام در جنگ با ایران حضور داشتند؟
🔻...؟
💠 پاسخ سوالات و شبهاتی نظیر آن را در کتاب #ایران_در_عصر_امامان مطالعه کنید.
#دوستان_کتاب
📚@dostaneketab
📔 کتابی از رهبر انقلاب که اسرائیل آن را نقشه راه نابودی اسرائیل خواند
✍️کتاب «فلسطین از منظر آیت الله سید علی خامنه ای (مدظلهالعالی) رهبر انقلاب اسلامی» که نخستوزیر رژیم صهیونیستی آن را حاوی نقشه راه نابودی اسرائیل توسط ایران دانست.
این کتاب در هشت فصل به موضوعاتی مانند شبهات مرتبط با مسئله فلسطین، آینده فلسطین و راهحلهای مسئله فلسطین از منظر ایشان، پرداخته است.
#دوستان_کتاب
📚@dostaneketab
#معرفی_کتاب
⭕️ عقلانیت در معنویت سکولار
✍️ عقلانیتی کاملاً همسو و منطبق با مؤلفههای مدرنیته؛
🔶 این عقلانیت بر این باور است که هیچ معیار ثابتی برای بشر امروز باقی نمانده و جهان بیرون از انسان پیوسته زیر سؤال میرود.
🔸در چنین وادی تحیری، انسان مدرن، خود سراغ تجربه میرود و به شناخت شخصی خویش تکیه میکند.
♦️بر اساس این دیدگاه، هر آنچه از فیلتر عقل سکولار عبور کرده و مورد تأیید قرار نگیرد، پذیرفته نیست حتی ارزشهای دینی.
🔶 چنین عقلانیتی خاطر نشان میکند اگر دین، کارکردی اینجهانی نداشته باشد یا اینکه عقل سکولار آن را در نیابد، جایی در صحنه زندگی انسان نخواهد داشت.
🔸 به دیگر سخن، دین یا نقشی در سعادت این جهانی ندارد یا در فرض نقش داشتن، صرفا دینی با کارکردی دنیوی است.
🔻بر اساس خودبسندگی عقلانیت سکولار، سعادت انسان از طریق نگرش اینجهانی بدون توجه به حقایق جهان دیگر رقم میخورد و از این منظر، ابزارهای نیل به سعادت نیز نه فرامادی بلکه کاملا مادی و دنیوی است.
📕کتاب «عقلانیت در معنویت دینی و معنویت سکولار»
#علی_قربانی
#دوستان_کتاب
📚@dostaneketab
#معرفی_کتاب
📕کوفه و نقش آن در قرون نخستین اسلامی
✍️با عنایت به تحلیل خاص رهبر انقلاب دربارهٔ شهر کوفه؛
✴️ فرآیند شکل گیری و ساختار اجتماعی کوفه، نقش معنوی، علمی، فکری، سیاسی و نظامی کوفه، بررسی نقاط ضعف و قوت کوفیان، ظهور خلافت عباسیان در کوفه، آخرین اقدام امام علی (ع) در بسیج کردن کوفیان برای رویارویی با معاویه، جغرافیای تاریخی منطقه کوفه، مواضع کوفیان پس از انعقاد صلح، تاسیس حوزه علمیه نجف و پایان حیات علمی کوفیان» از جمله سرفصل ها و عناوین این کتاب به شمار می رود.
🖌نویسنده محترم، محمدحسین رجبی دوانی، این کتاب را با توجه به مباحث رهبر معظم انقلاب و نگاه تیزبین و تحلیلگری خاص ایشان در کتاب ارزشمند طرح کلی اندیشه اسلامی با عنوان «در پیرامون ولایت» دربارهٔ شهر کوفه، مردمان آن و روحیات حاکم بر آنان با تعابیر جالب و عبرتآموز نوشته است.
🔻این کتاب را به متخصصان رشتهٔ تاریخ اسلام پیشنهاد میکنیم.
#دوستان_کتاب
📚@dostaneketab
#معرفی_کتاب
🔰 دین در نگاه "عینصاد"
🌿 از خود آگاهی تا عبودیت تا جامعه و حکومت اسلامی؛
✍️ اين نوشته، نموداری است از معرفت دينی تا جامعه دينی، تا حکومت دينی که به مباحثی از قبيل شبهات در حوزه دين و حکومت دينی، حکومت در اديان وحيانی، طرح کلی دين و نظام سازی و حکومت دينی در حوزه مسلمين و... میپردازد.
❇️ کتاب «از معرفت دینی تا حکومت دینی» سعی دارد به یافتن تعریف جامعی از مفهوم حکومت و دین بپردازد و با ذکر خصوصیات حاکم، پاسخ این پرسش اساسی را به دست آورد که: آیا حکومت دینی معنایی دارد و این دو با هم جمع و ترکیب میشوند؟ و اصولاً چگونه یک حکومتی دینی میشود؟
🖌اگر آدمی در همين محدوده هفتاد سال مطرح باشد به بيش از سه اصل علم و اطلاعات، قراردادها و منافع مشترک هيچ احتياج ندارد. در اين سطح بر فرض، خدا اثبات شود و يا در اعتقاد انسان ريشه بگيرد و بر فرض هم که رسول و ولیّ و مذهب، موثر و مفيد باشند، اما هيچ ضرورتی ندارند و لازم نيست که مبنای زندگی فردی و جمعی انسان باشند. اين زندگی بيشتر از علم و قرارداد و منافع مشترک، چيز ديگری را نمیخواهد.
✳️ اما اگر آدمی برای وسعتی بيش از هفتاد سال و با توجه به عوالمی ديگر، چه محتمل و چه متيقن بخواهد برنامه ريزی کند و بخواهد برای اين استمرار و ارتباط حساب باز کند، ديگر علم و تجربه و قراردادها و منافع مشترک کارگشا نخواهند بود و نه تنها علم که حتی عقل و فلسفه او و عرفان و قلب او هم کفاف اين همه رابطه را نخواهند داد. در اين وسعت، آدمی محتاج وحی است.
📚 از معرفت دینی تا حکومت دینی
مؤلف: استاد علی صفایی حائری
#دوستان_کتاب
📚@dostaneketab
#برشی_از_کتاب
📌 تمدن اسلامی
🔸«دكتر گوستاو لوبون» مىنويسد: «در آن روزگارى كه كتاب و كتابخانه براى مردم اروپا ارزشی نداشت و در نزد كشيشهاى اروپا بيش از ۵۰۰ جلد كتاب كه همه آنها هم كتب مذهبى بوده، يافت نمى شد، در كتابخانه بغداد، چهار ميليون و در كتابخانه قاهره، يك ميليون و در كتابخانه طرابلس، سه ميليون كتاب موجود بود».(۱)
💥 همچنین در اواخر قرون وسطى كه اروپا در آتش جهل میسوخت، سلاطين و رجال اروپا براى معالجه به كشورهاى اسلامى مىآمدند و دانشجويان آنها براى كسب علم به سوى دانشگاههاى قاهره، بغداد، قسطنطنيه، قرطبه و اسكندريه مىشتافتند».(۲)
۱) تاريخ تمدّن اسلام و عرب، ج ۳، ص ۳۲۹.
۲) دائرة المعارف قرن بيستم، ج ۶.
#دوستان_کتاب
📚@dostaneketab
پرسش های و پاسخ های برگزیده ویژه ماه مبارک رمضان.pdf
913.7K
📗پرسش و پاسخهای برگزیده ویژه ماه مبارک رمضان
🔹این مجموعه که توسط نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه تنظیم شده، شامل ۱۲۶ پرسش و پاسخ دانشجویی با موضوع دعاهای ماه رمضان، تاریخ و سیره اهل بیت علیهم السلام، فلسطین و قدس، زکات فطره، روزه مسافر و... است.
📌لینک دانلود مستقیم
#ماه_رمضان
#دوستان_کتاب
📚@dostaneketab
#برشی_از_کتاب
💠 چرا ایرانیان از همان ابتدا شیفته امام علی(ع) و فرزندان ایشان شدند؟
❇️ از وقتی ایرانیها علی بن ابی طالب(ع) را شناختند، علاقه فراوانی به او پیدا کردند، پسر عمو و داماد پیامبر(ص) همواره حامی ایرانیها بود. بهترین یارانش سلمان فارسی و میثم تمار، ایرانی بودند. با آنها فارسی حرف میزد و در خانهاش کتابهایی به زبان فارسی داشت.
✅ در برخی روایتها حتی برای پسرانش همسرانی ایرانی انتخاب کرد. کوفه را که نزدیک تیسفون، پایتخت ساسانیان ساخته شده بود به پایتختی برگزید؛ به رسوم ایرانی از جمله نوروز بها میداد و با ایرانیها با انصاف برخورد میکرد؛ ایرانیها هم به او علاقه فراوانی داشتند.
✳️ امیرالمؤمنین(ع) در بیش از سی جنگ حضوری فعال داشت، اما در هیچ جنگی علیه ایران شرکت نکرد؛ امام اول شیعیان هیچ وقت به جغرافیای ایران امروزی نیامد، ولی پایتختش کوفه و مدفنش نجف در ایران ساسانی واقع شد؛ همین طور، کربلا، کاظمین، مشهد و سامرا مدفن شش امام دیگر شیعه در این سرزمین قرار دارد. او تأثیری عمیق بر این سرزمین گذاشت.
📚 ایران در عصر امامان صفحه ۲۳
#دوستان_کتاب
📚@dostaneketab
hadees_peimaneh.pdf
2.39M
📗کتاب «حدیث پیمانه»
پژوهشی در انقلاب اسلامی
✍️حمید پارسانیا
💠کتاب «حدیث پیمانه» از نگاه رهبر انقلاب:
▶️ کتاب #حدیث_پیمانه نوشتهٔ شماست؟ کتاب بسیار خوبی است. مدتها پیش به دوستان فیلسوفمان در قم، از کمبودی گله میکردم و میگفتم:
✅«فرق فلسفهٔ ما با فلسفهٔ غرب (از زمان ارسطو و افلاطون تاکنون) این است که فلسفهٔ غرب، همیشه یک دنباله و ادامهٔ اجتماعی و سیاسی و مردمی داشته است؛ اما فلسفهٔ ما ادامهٔ اجتماعی و سیاسی نداشته است.
✅ حداکثرش به ادامهٔ تربیت فردی رسیده؛ والا اینکه فلسفهٔ ما بگوید شکل حکومت چگونه باید باشد، حقوق مردم چیست، ارتباطات آنها با یکدیگر چگونه است، چنین ادامهای ندارد. در حالی که همهٔ این مبانی میتواند مبنای فلسفهٔ اجتماعی و سیاسی قرار بگیرد.»
✅ وقتی من ترتیب و فصلبندی کتاب شما را (البته همهاش را نخواندهام) نگاه کردم، دیدم این کار شده است. از مبانی فکری و فلسفی شروع کردهاید و به جمهوری اسلامی و مسائل آن رسیدهاید.
✅ این چیز باارزشی است. الحمدلله اینطور فکرها در جامعهٔ ما حضور دارد. از اینها باید حداکثر استفاده بشود. این سبک کار، درست است. باید متمسّک به مبانی بود.
🎙بیانات رهبر انقلاب در دیدار هیئتمدیرهٔ دفتر تبلیغات اسلامی حوزهٔ علمیهٔ قم، ۲۹دی۱۳۸۰
📚منشور حوزه و روحانیت، ج۵، ص۳۱۰تا۳۱۱
@parsania_net
#دوستان_کتاب
📚@dostaneketab
seir.pdf
7.55M
#معرفی_سیر_مطالعاتی(1)
📚سیر مطالعاتی مجموعه آثار استاد شهید مطهری (ره)
برای 🔻
🔹دانش آموزان
🔹دانشجویان
🔹طلاب
🔹اقشار مختلف
#کتاب
#سیر_مطالعاتی
#شهید_مطهری
✍️ هر شخصی برای مطالعه در موضوع خاصی باید سیر مطالعاتی آن را از اساتید و متخصص هر موضوع پیگیری کند، مثل واحدهای درسی در رشتههای دانشگاهی که توسط متخصصین آن رشته برای دانشجویان طراحی شده است؛ در کانال دوستانِ کتاب قصد داریم هر چند وقت، سیر مطالعاتی در هر رشته و کتب پیشنهادی اساتید را معرفی کنیم.
#دوستان_کتاب
📚@dostaneketab
#نکتهای_از_قرآن
#تفسیر
📌چگونه بلعم باعورا سپاه موسی(ع) را شکست داد؟
📖 و اتْلُ عَلَيْهِمْ نَبَأَ الَّذي آتَيْناهُ آياتِنا فَانْسَلَخَ مِنْها فَأَتْبَعَهُ الشَّيْطانُ فَکانَ مِنَ الْغاوينَ (175/اعراف) و براى آنان سرگذشت فردی را بازگو کن که آیات خود را به او دادیم، ولى او از آیات ما بیرون رفت و شیطان او را به دنبال خود کشید و از گمراهان شد.
💠 حضرت موسی(ع) و قوم بنی اسرائیل به نزدیکیهای شهر شام و بیتالمقدس رسیده بودند، این سپاه آماده نجات مردم مظلوم از دست حاکمان ظالم بودند که بزرگان شهر از عابد بد طینتی برای جلوگیری از پیشروی لشگر موسی(ع) کمک میگیرند، بلعم باعورا پیشنهاد میدهد: «زنان را بیارائید و به لشکرگاه موسى روانه کنید که اگر یک نفر از لشگریان موسى(ع) زنا کند، آنها نصرت و ظفر نمىیابند»
✍️ پ.ن: برای شکست سپاه موسی(ع)، ترفند آزادی پوشش و آزادی روابط با نامحرم را اجرا کردند و باعث شیوع فساد در لشگر موسی شدند؛ همان پروژه سوءاستفاده از شعار زن، زندگی و آزادی که اتفاقا با اجرای این طرح کم کم فساد گسترده شد تا جایی که دامان فرماندهان لشگر موسی(ع) را گرفت؛ در نتیجه مظلومان آزاد نشدند و ظالمان بر سر کار ماندند و مؤمنان شکست سختی خوردند.
📚علامه مجلسی، بحارالانوار، ج۱۳، ص۳۷۵.
اعراف ۱۷۵،۱۷۶
#حرام_سیاسی
#حرام_شرعی
#دوستان_کتاب
📚@dostaneketab
#تازههای_نشر
📗 انتشار دو کتاب جدید از شهید مرتضی مطهری
✴️ دو کتاب «حق عقل در اجتهاد» و «روابط زن و مرد در اسلام» از استاد شهید آیتالله مرتضی مطهری توسط انتشارات صدرا چاپ و راهی بازار کتاب شد.
#دوستان_کتاب
📚@dostaneketab
📚 دوستانِ کتاب 📚
#معرفی_کتاب
📗حق عقل در اجتهاد
✅ کتاب «حق عقل در اجتهاد» شامل سه مقاله و دو سخنرانى از استاد شهید مطهری(ره) است. در دو مقاله اول، حق عقل در اجتهاد (به معناى مصطلح در فقه شیعى) به طور مفصل مورد بررسى و تحقیق قرار گرفته و ضمنآ به پیدایش مسلک اخبارىگرى در میان شیعه و مبارزه مجتهدان با این مسلک پرداخته شده است. مقاله سوم به مناسبت هزارمین سال وفات شیخ صدوق و صدمین سال وفات شیخ انصارى به نگارش درآمده است. عنوان دو سخنرانى تنظیم شده «الهام از شیخ طوسى» است که به مناسبت هزارمین سال تولد شیخ طوسى در فروردین سال ۱۳۴۹ شمسى در حسینیه ارشاد ایراد شده است.
🖌 در بخشی از این کتاب آمده است: اینجاست که موقعیت حساس شیعه روشن میگردد؛ از طرفی به حق اعتراف کرد و از طرفی قیاس و رأیهای مبتنی بر ظن و گمان و تخمین را مردود شناخت؛ در حقیقت با واقع بینی زیاد به منطق واقعی قرآن پی برد. قرآن با بیانی هر چه تمام تر دعوت به تعقل میکند و اما پیروی از ظن و گمان را باطل میشمارد.
🔻کتاب «حق عقل در اجتهاد» در ۱۱۲ صفحه رقعی و با قیمت، ۳۵۰۰۰ تومان روانه بازار نشر شده است.
#دوستان_کتاب
📚@dostaneketab
#معرفی_کتاب
♻️«کتاب روابط زن و مرد در اسلام» مشتمل بر متن تنظیم شده پانزده سخنرانى استاد شهید مطهری(ره) در ماه مبارک رمضان سال ۱۳۸۵ قمرى (۱۳۴۴ شمسى) در مسجد هدایت تهران است. استاد مطهرى در این سخنرانیها به تفسیر سوره نور مىپردازند و به تناسب آیات این سوره، مسائل مربوط به روابط زن و مرد از نظر اسلام را خصوصاً در مقایسه با طرح و برنامه دنیاى غرب در این موضوع مورد بررسى قرار مىدهند.
✴️ در بخشی از این کتاب آمده است: اسلام هر گونه معاشرت التذاذآمیز و هرگونه کامیابی جنسی را محدود به حدود همسر قانونی کرده است؛ یعنی به هیچ مردی اجازه التذاذ جنسی – به هر شکل باشد- از غیر آن زنی که قانونا زن اوست نمیدهد؛ یعنی آن مرد در مقابل آن زن و در مقابل خدا قانونا مسؤلیتهایی را پذیرفته است… از طرف دیگر، برای زن هر گونه عمل تحریک آمیز را نسبت به مردان جایز نمیداند؛ هر نوع تبرّجی و هر نوع جلوه گری و خودآرایی و خودنمایی را برای غیر همسر قانونی او جایز نمیداند مگر در مقابل محارم…
🔻کتاب «روابط زن و مرد در اسلام» با ۲۶۸ صفحه رقعی به قیمت ۷۹۰۰۰ تومان روانه بازار نشر شده است.
📌برای سفارش دو کتاب معرفی شده از شهید مطهری با ۲۵ % تخفیف میتوانید به سایت www.motahari.org مراجعه کنید و یا عدد ۵ را به سامانه پیامکی ۵۰۰۰۴۵۴۵۴۴ ارسال و با شماره ۳۳۱۱۹۷۹۶ تماس حاصل نمایید.
#دوستان_کتاب
📚@dostaneketab