🔰تمام خواص #عنبرنسارا
🔸 استفاده از این ماده در طبایرانی به روش دود کردن مانند اسپند توصیه میشود. در مواردی که بیمار با سینوزیت، آلرژیها و ترشحات چرکی مواجه است، از عنبرنسارا در کنار داروهای دیگر میتوانند استفاده کند. در خصوص خواص آنتی هیستامینی و ضدمیکروبی آن تحقیقات زیادی صورت گرفته است که موید اثرات قابل توجه آن هستند.
🔹 برخی از کارشناسان بدون مطالعه در این زمینه اظهار نظر میکنند و این انتقاد را به طب سنتی وارد میکنند که چگونه مصرف خوراکی «عنبرنسارا» را برای افراد مجاز میدانید؟ درحالی که این تصوری بسیار غلط است و تنها استفاده از عنبرنسارا به صورت دود کردنی آنهم با حفظ فاصله مناسب منبع دود با چشمها و صورت توصیه میشود.
🔸قاعدتا با مطالعه بیشتر بر روی عنبرنسارا، زوایای دیگری از درمان با این ماده آشکار خواهد شد و اگر به صورت مناسب مورد مصرف قرار گیرد، میتواند موثرتر عمل کند.
✔️در صورتی که عنبرنسارا به شکل صحیح مورد استفاده قرار گیرد، نه تنها جای نگرانی نیست بلکه میتواند بسیار اثربخش عمل کند.
🔵درمان داغ شدن کف پا
📹 دکتر غلامرضا کرد افشاری (متخصص طب سنتی ایران)
📺شبكه سوم سیما / برنامه طبیب
🎞لینک نمایش 👇👇
www.aparat.com/v/yE8gC
🔰 ریحان ؛ هاضم بی نظیر
🔹این برگهای سبز بسیار زیبا و خوش بو خواص بینظیری را در لابلای سلولهای سحرانگیز خود جای دادهاند.
🔸ریحان طبیعتی گرم و خشک دارد.
🔹هاضم بینظیری است و از طرفی ملین است و دهان را نیز خوشبو میکند، ضد نفخ و ضد التهاب است، در مادرانی که دلبند شیرخوار دارند خوش طعم کننده شیر و افزایش دهنده آن است.
🔸این برگهای سبز زیبا مقوی قلب هستند و بلدند آرامش ایجاد کنند.
⚠️البته حواستان باشد چند شاخهای ریحان سبز و زیبا کنار غذا کافی است و زیادهروی نکنید.
🔹اکسیر جوانی کشف شد!
🔻پژوهشگران دانشگاه سیمون فراسر کانادا طی تحقیقاتی با موضوع ارتباط سلامت مادر با فرزند، پی بردند که تعداد فرزندان هر مادر نسبت مستقیمی با سلامت وی دارد
🔻بر اساس این پژوهش، ترشح هورمون استروژن در زمان بارداری بر تقسیم سلولی در بدن مادران تاثیرداشته و باعث کاهش چشمگیر روند پیری آنها میشود
🔻این پژوهش که انجام آن ۱۳ سال زمان برده است عامل دیگر سلامت زنان با فرزندان بیشتر را ارتباط گرمتر خانوادگی عنوان کرده است که باعث افزایش انرژی متابولیک مادران و کاهش روند پیری آنها میگردد.
☑️ @Sh_Aviny
🔰سکنجبین آلبالو با عطر خوش نعنا
تا فصل آلبالو تمام نشده فرصت را از دست ندهید و این نوشیدنی پرخاصیت رو تهیه کنید.
این نوشیدنی مُسکن تشنگی است و افزون بر آن در بیماریهای ناشی از غلبه صفرا و حرارت کبد، بیماری های التهابی و خارش دار پوست، بیماری های کلیه و مجاری ادرار، بی اشتهایی کودکان، حالت تهوع و استفراغ بویژه در هوای گرم مفید است.
🌀مواد لازم:
آلبالو شیرین هسته گرفته یک کیلو
شکر یک کیلو
آب یک لیوان
سرکه طبیعی یک فنجان کوچک
سه تا چهار شاخه نعنا تازه
وانیل یک ق چ
🌀طرز تهیه:
🔸شکر را روی آلبالوها بریزید و در یک ظرف شیشه ای به مدت بیست و چهار ساعت در یخچال نگهداری کنید.
🔹مخلوط شکر و آلبالو را به همراه یک لیوان آب و یک فنجان سرکه در یک ظرف که ترجیحا پیرکس باشد بمدت ۴۰ دقیقه بر روی حرارت با درجه متوسط گذاشته و زیر آن شعله پخش کن بگذارید.
🔸شربت را مرتب هم بزنید تا به قوام بیاید. در این مرحله طعم شربت را بچشید اگر طعم سرکه آن غالب و گزنده است میتوانید مجدد کمی آب به آن افزوده و بیست دقیقه حرارت دهید تا آب تبخیر شود. در ده دقیقه آخر پخت وانیل و شاخه های نعنا را اضافه کنید.
🔹سپس شربت را از روی حرارت برداشته و داخل آب کش بریزید و از فشار دادن آلبالوها خودداری کنید تا رنگ شربت کدر نشود. شربت حاصل را در یخچال نگهداری کنید.
🔰 برای رفع #یبوست، #مویز بخورید.
🔹این خشکبار میتواند به عنوان اعتدال دهنده در مواقعی که اخلاط بدن مانند سودا و بلغم غلیظ شده است، استفاده شود.
🔸مویز قابلیت روان کنندگی شکم را نیز دارد و تحت عنوان تخصصی #ملین_طبع از آن یاد می شود و به عنوان یکی از رفع کنندههای یبوست قابل استفاده است.
🔹مویز علاوه بر آن، #مقوی_کبد و #محرک_نیروی_جنسی اشخاص سرد مزاج است و اگر دانه مویز را خارج کرده و به جای آن دانه #فلفل جای داده و مصرف شود، برای رفع #سردی_کلیه که یکی از سوء مزاجهای این عضو بدن است، همچنین #سنگ_مثانه و قطره قطره ادرار کردن، بسیار مفید است.
✅بهترین نوع مویز، نوع پرگوشت کم دانه یا بیدانه است و در مقابل کم خاصیتترین آن، نوع خشک و کمگوشت آن است.
🔸اگر مویز را با #انیسون که یک دانه گیاهی گرم مزاج و مفید برای گرم کردم بدن به ویژه مفاصل است، پخته و مخلوط کنیم و آن را با روغن بادام بخوریم، برای رفع سرفه سرد و بلغمی موثر خواهد بود.
🔰 مبتلایان به نفخ معده بخوانند 👇
🔶 اگر مبتلا به نفخ معده (تجمع گاز در معده) هستید موارد زیر را رعایت کنید:
1️⃣پر خوری نکنید
2️⃣ در هم خوری نکنید
3️⃣ تند خوری نکنید (با آرامش غذا میل کنید)
4️⃣ غذا را خوب بجوید
5️⃣ غذاهای نفاخ از جمله حبوبات (نخود و لوبیا..)، سیر و پیاز خام و پیازچه نخورید و یا حتی الامکان حبوبات را قبل از طبخ غذا 12 ساعت بخیسانید
6️⃣ غذاها و میوه ها با طبیعت سرد و تر را نخورید (هندوانه، هلو، آلو، شلیل، آب سرد، بستنی ، ماست و دوغ)
7️⃣همراه با غذا انواع نوشیدنی و مایعات استفاده نکنید از جمله دلستر، نوشابه و دوغ
8️⃣ همراه با غذا قدری زیره و رازیانه استفاده کنید.
🔰7 توصیه برای داشتن دندانهای سالم و زیبا
1️⃣رعایت #آداب_غذا_خوردن و نوشیدن برای جلوگیری از #اختلال_هضم و فساد غذا در #معده
2️⃣مالیدن و شستن دندانها با #نمک و #عسل (میتوان نمک و عسل را در پارچهای بسته و به دندان مالیده شود)
3️⃣ استفاده از #مسواک با نرمی مناسب (مسواک نباید #خشن باشد) و استفاده از #خلال_دندان برای دفع ریزههای غذایی در لابه لای دندانها
4️⃣ پرهیز از شکستن مواد سخت با دندان مثل پوست #فندق ، #بادام و #پسته
5️⃣پرهیز از جویدن موادی که قوام سخت دارند؛ به خصوص اگر شیرین باشند مثل #آب_نبات و #انجیر_خشک
6️⃣ پرهیز از موادی که باعث زبری و کندی دندان میشوند مثل ترشیها، میوههای خام ترش، خوردن خوراکیهای بسیار گرم بعد از خوراکیهای بسیار سرد و برعکس (منظور از گرم و سرد، دمای خوراکی است)
7️⃣پرهيز از خوردن برخی مواد خاص مانند تره
🔰روش صحیح قنداق کردن 👆
❇️قنداق کردن نوزاد هیچ منعی ندارد، به شرطی که به روش درست انجام شود👇
1️⃣قنداق باید به صورتی بسته شود که بین دو پای نوزاد کمی فاصله باشد، پاها محکم به هم نچسبد و بند قنداق کمی شل باشد.
2️⃣ قنداق به کاهش بی قراری نوزاد ناشی از نفخ و کولیک دوران شیرخوارگی کمک می کند.
3️⃣ قنداق باعث می شود نوزاد خواب راحت تری داشته باشد.
4️⃣ بستن نادرست قنداق در طولانی مدت می تواند باعث مشکلات لگنی یا فشار بیش از حد به ناحیه قفسه سینه و شکم شود.