🔰 #تابستان داغ و کودکان
🌼در فصل تابستان استفاده از خوراکی هایی با طبع سرد و به ویژه سرد و تر به شرط رعایت اعتدال و زیاده روی نکردن توصیه می شود:
🍲 آش جو و سوپ جو، آش انار، آش آبغوره، آش گشنیز، آش دوغ
🍛 خورش آلو بخارا، خورش کدو، خورش آلو اسفناج
🍚آلبالو پلو، عدس پلو، زرشک پلو
🍋 چاشنی های مناسب نظیر آبغوره، آبلیمو، رب انار، سماق، آب و رب نارنج
🍹نوشیدنی هایی با طبع خنک نظیر شربتهای سکنجبین، خیار سکنجبین، آبلیمو، آلبالو، خاکشی، دوغ کم نمک
🔰 #خربزه خوردن و پاي لرز ننشستن!
🍈 بهترین آن، شیرین و لطیف و ترد است.د
🍈 خربزه شیرین، گرم و تر است.
🍈 خربزه، #چاق کننده و مناسب کودکان #لاغر و نحیف است.
🍈 #افزایش_دهنده_شیر در مادران شیرده است.
❌ خربزه را در حالت ناشتا و بعد از غذا نباید استفاده کرد.
✅ بهترین زمان خوردن خربزه، مابین دو طعام است که غذا از #معده گذشته باشد.
🍹برای رفع بیاشتهایی ناشی از گرما سردنوشهای ترش و شیرین و خنک مثل #شربت_آبلیمو، #شربت_خاکشیر و #سکنجبین و همچنین خوردن میوههایی مثل هلو انتخابهای بهتری هستند. اگر اصرار به مصرف دمنوشها باشد افزودن لیموعمانی به آنها توصیه میشود.
🔰پلو بهتر است یا چلو
❓فرق چلو با پلو چیست؟
🔸چلو، برنجی است که پس از آبکش کردن آن را به تنهایی دم می گذارند و بعد از دم کشیدن با خورش و انواع گوشت و کباب ها مصرف می شود.
🔹پلو، برنجی است که پس از آبکش با سبزی ها و گوشت و مرغ و انواع حبوبات دم می کنند.
✅در کتب مختلف طب ایرانی پلو به چلو در اغلب موارد ترجیح داده شده است. #شش_رساله_کهن_پزشکی:
بعد از اينكه برنج مغز پخته شد، می توان #زيره كرمانى يا کمی #زعفران در يك فنجان #گلاب خوب دم کرده، بعد از دم كردن بر روى برنج بریزید. خلال #نارنج،کمی مغز #پسته که با برنج جوشيده و پخته و دم شده باشد، خوب است. اما مغز #بادام و#زرشك خوب نيست.
میتوان از حبوبات با طبع گرم مثل نخود همراه برنج برای اصلاح آن سود برد.
❇️برنج غذای افراد سالم است و مرکب القوا است یعنی در سرد مزاجان سرد و در گرم مزاجان گرم است.
⚠️لیست محصولات کارخانه ای تراریخته:🔰🔰🔰
۱) کیک نوشین
۲) پیراشکی با مغز کرم وانیلی
۳) نان توشه ،نان سحر،نان تلاش،نان قدس رضوی
۴) بیسکوئیت ویفر ستاک،بیسکوئیت تالو
۵) کلوچه نارگیلی
۶) ویفرنادی
۷) بیسکوئیت کوپا
۸) کرم کاکائو فندقی پارمیدا
۹) کیک دولایه وانیلی
۱۰)کیک کوپا
۱۱)کیک اسفنجی چنگولک
۱۲) ویفر کرمدارسیمرغ
۱۳)ویفر کرمدار،ویفرلوله ای ناز رول
۱۴) فرآورده کاکائویی سایرو
۱۵)دراژه کاکائویی پارمیدا،شکلات تلخ پارمیدا
۱۶)کیک و کلوچه واردرو
۱۷) بستنی حیدر بابا
۱۸) کیک تالو
۱۹) دراژه کاکائویی
۲۰) حلوا مسقطی تیرازیس
۲۱) بیسکوئیت سبوس دار قهرمان
۲۲) پیراشکی درنا ،کیک دولایه درنا،کیک کاکائویی درنا،دونات درنا
۲۳) بیسکوئیت نادین محصول نادی
۲۴) ویفر کاکائویی اترنو،ویفرپرتقالی سیمرغ
۲۵) بیسکوئیت سبوس دار کوپا
۲۶) بیسکوئیت سبزیجات بنیس
۲۷) بیسکوئیت جوجمانه،بیسکوئیت مینو،بیسکوئیت ستاک
۲۸) شکورول نادی
۲۹) نان رضوی
۳۰) شکلات تلخ برنوتی
۳۱) تافی ترش شرکت داداش برادر
۳۲) برنجک پیاز وجعفری داچی
۳۳) کلوچه کلمپه با مغز کاکائو
۳۴) ویفر جام شیرین شهد یزد،بیسکوئیت جام شیرین یزد
۳۵) قطاب حاج خلیفه مدیران
۳۶) ویفر شکلاتی رامتین
۳۷) کلوچه جوادیان
۳۸) مسقطی ترنج
۳۹) نان شکلاتی رضوی
۴۰) کیک لایه ای طغرا
۴۱) شکلات کاکائویی بات بال
۴۲) نان چوانمخروطی سور بن
۴۳) کلوچه گردویی آذر لیما،کلوچه آذر لیما لاهیجان
۴۴) شکلات سمی نوتلا
۴۵) کراکس کنجدی شیرین عسل
⛔️انواع روغنهای تراریخته:
۱)روغن نازگل
۲) روغن مایع گلدن مایز
۳)روغن خوراکی غنچه
۴) روغن خوراکی خزر
۵) روغن مخصوص سرخ کردنی ورامین
۶) روغن خوراکی آفتاب
۷)روغن نباتی قو
۸) روغن نگین
۹) روغن خوراکی فامیلا
۱۰) روغن مایع تبرک
۱۱) روغن خوراکی الکا
۱۲)روغن بهار
۱۳) روغن طبیعت
۱۴)روغن نسترن
۱۵) روغن لادن طلایی
۱۶) روغن سرخ کردنی اتکا
⛔️انواع سویا تراریخته:
۱) پروتیین سویا محرم
۲) سویای نادر
۳) پروتیین سویای گلها
۴)سویای داتیس آرین
۵) پروتئین سویای اوین
۶) پروتئین رسویایnc
۷) پروتئین سویای خشمناک
۸) پروتئین سویای همدل
۹) پروتئین سویای آذوقه
۱۰) پروتئین سویای برکت
۱۱) سویای سبحان
⛔️انواع مواد غذایی فرآوری شده تراریخته:
۱) سوسیس گوشتیران
۲) تن ماهی ناتلی
۳) پودر کتلت آسان
۴) فلافل منجمد نیمه آماده( روغن سویا تراریخته)
۵) همبرگر نارسیس
۶) سوپ الیت
۷) عصاره مرغ الیت
۸) کباب لقمه ویژه
۹) عصاره بره آماده لذیذ
۱۰) فلافل مارین
۱۱) پیاز سرخ شده طلایی ( پاکر)
۱۲) بلغور ذرت ( فرآورده حجیم شده بلغور ذرت)
۱۳) سوسیس کاربر
۱۴) همبرگر تامیس
۱۵)ماکت مرغ گوشتیران
۱۶) بلغور ذرت مینو
۱۷) کنسرو لوبیا چیتی
۱۸) سوپ قارچ آماده
۱۹) تن ماهی اویلا
۲۰ ) ناگت مرغ شام شام
۲۱) سوسیس کیان
۲۲) سوسیس ویژه صدک
⛔️خوراکیهای تراریخته مورد علاقه بچه ها:
۱) چی توز
۲) پاپ کرن کچاب پاپریکا
۳) تافی ترش شومیز
۴) چی توز توپی
۵) پفک نمکی مینو
۶) اسنک پنیری چی توز
۷)چی توز چرخی
۸) پفک نمکی سو بان
۹) پاپ کرن شو فیل
۱۰) کرانچی چی توز
۱۱) آبمیوه رانی
⛔️سسهای تراریخته:
۱) سس تک نفره ساواچی
۲) سس گلوریا
۳) سس ساواچی
۴) سس گوجه تبرک
⚠️❗️همچنین نستله در غذای کودکان از تراریخته ها استفاده میکند( سرلاک ،شیر خشک نان و،...)برنج وزرا هم ترا ریخته هستند
✅روش های افزایش کیفیت #شیر_مادر
❇️ بهترین مواد غذایی برای مادر شیرده عبارت است از #گندم، #گوشت بره، بزغاله، #ماهی، #کاهو، #بادام ، #فندق و...، که همانگونه که مشاهده میشود مواد غذایی لطیف، معتدل، صالح الکیموس و کثیرالغذا در زمره آن وجود دارند.
❇️بهعکس استفاده از مواد غذایی مثل #خردل و #ادویهجات تند، #نعناع، #پیاز و #سیر در زنان شیرده منع شده چرا که به هر نسبت که خون سالم و مناسبی در بدن زن شیرده تولید شود، شیر او نیز سالمتر است.
❇️ استفاده از #شیره_انگور در زنانی که از رقیق بودن شیر خود شکایت دارند مفید است؛ مصرف #اسفناج، #کرفس, #کنجد، #چغندر، آشی که با نخود و جو پخته شده باشد، گوشت و مغز گوسفند و استفاده از #رازیانه، #تخم_شوید و #سیاهدانه در غذاها برای افزایش شیر و ارتقاء کیفیت شیر موثراست.
Dr.Ashtiani:
🔰 #انگور ؛ چاق کننده و مقوی
🍇 بهترین انگور، رسیده و شیرین با پوست نازک و هسته کوچک است
🍇 لطیف ترین نوع انگور، انگور عسکری و صاحبی است
🍇 طبیعت انگور گرم و تر است، به همین دلیل بسیار مناسب کودکان است
🍇 انگور از نظر غذایی بهترین میوه هاست
🍇 انگور خون صالح و زیادی تولید می کند، لذا برای کودکان ضعیف و کم خون مفید است
🍇 مقوی بدن و چاق کننده و مناسب کودکان لاغر و نحیف است
🍇 بهترین زمان مصرف انگور، بین دو وعده غذا است که غذا از معده گذشته باشد
🍇 بعد از خوردن انگور، نباید آب سرد نوشید.
🖋