امام خمینی:
🔹️من حقیقتا نگران هستم. من نگران اسلام هستم. ما اسلام را از چنگ محمد رضا درآوردیم
و من خوف این را دارم که اسلام به چنگ ما مبتلا شده باشد، به طورى که ما هم مثل او یا بدتر از او بر سر اسلام بیاوریم. این نگرانى هست و زیاد است...
🔹️اگر بنا باشد که هر جا آدم برود میبیند که [دائما] مردم دارند شکایت میکنند. زن و بچه مردم میآیند گریه میکنند. می آیند [التماس] می کنند.
من هم خسته دارم میشوم. خدا میداند که من در آن رژیم سابق هیچ وقت از هیچ چیز خسته نمیشدم، هر فشاری میآوردند بر من خسته نمیشدم، حالا دارم از خودمان خسته میشوم؛ آخر چرا باید این طور باشد.
یک فکری بکنید. اگر دیر بجنبید اسلام را در خطر تضییع و رفتن آبرویش قرار دادهاید. مسئولیم همه ما...
در هر صورت برسید به داد اسلام. به دست ما خراب نشود اسلام. اگر یک وقت به دست دشمنهای ما میشد ما مسئول نبودیم. اگر حالایی که به دست ما رسیده، به دست ما خراب بشود اسلام، ما مسئولش هستیم ...
📚صحیفه امام ج ۱۱ ص۳۱۲_۳۱۸
به نام خدا
سلام و صبح بخیر، محضر استادان بزرگوار بسیج اساتید دانشگاه علامهطباطبایی
امروز یکشنبه دوم مهرماه ۱۴۰۲ برابر با هشتم ربیع الاول ۱۴۴۵، سالروز شهادت امام حسن عسکری علیه السلام، و آغاز امامت ، دوازدهمین و آخرین ذخیره الهی، حضرت صاحب الزمان است. این روز حزن توام با شادی را باید هم تسلیت و هم تبریک گفت. تسلیت شهادت پدر و تبریک امامت فرزند، فرزندی که نجات دهنده کل بشریت از یک تاریخ ظلم و جور و بیعدالتی قارون ها و اموی ها و عباسی ها و نسلهای آنان تا کنون است . کسی که تمام کننده وعده های الهی در کتب آسمانی از اول تا آخر ( قرآن ) است ، و کسی که برآوردنده ی آرزوهای انبیاء از آدم تا خاتم است، و کسی که تمام کننده حکومت کوتاه اولین وصی خدا تا یازدهمین آنان است.
امروز، جهان شاهد بیعدالتی ظلم و تبعیض هایی است که محصول نظام های سیاسی و اقتصادی نوینی است که پرچمدار آن کاخ سفید است. و همچنین امروز، جهان شاهد رویش انقلاب اسلامی و رشد جمهوری اسلامی ایران است که ادعای پیشقراولی نظم جدید جهانی مهدویت را دارد و تا کنون علی رغم همه ی موانع و مخالفت های ۴۵ سال گذشته ، محکم و استوار و قوی تر از دیروز ،ایستاده است. بی شک ، چشم انتظار امام زمانمان به طلیعه داران و صاحبان کرسی های علم و عمل و تقوی است که همچون گذشته پرچم شهدای نهضت خمینی را برافراشته نگه دارند تا به صاحب اصلی آن برسد، بسبج اساتید دانشگاه علامهطباطبایی این شهادت و این امامت را به یکایک استادان بسیجی تسلیت و تبریک عرض می کند.
هدایت شده از ابوالقاسم فاتحی
1_6071263374.mp3
14.73M
دکتر ابوالقاسم فاتحی هیات علمی دانشگاه علامهطباطبایی
🎤آیتالله جوادی آملی:
«جمهوری اسلامی از حکومت امیر المومنین بهتر است...
این مسلّم است که احدی با اهل بیت- علیهمالسلام- قابل مقایسه نیست اما بحث بر روی حکومت و تمام ارکان آن است و نه صرفاً شخصیت و ویژگیهای شخص حاکم....
چهار تا و چهارصد تا و چهارهزار تا فساد چیزی نیست که انسان بخواهد با آن اساس حکومت را بزند چرا که فساد در همهٔ حکومتها وجود داشته، مهم اصل آن نظام، ارکان آن و تلاش برای رفع اشکالات است که در این نظام وجود دارد.»
#جمهوری_اسلامی
#حوزه_علمیه
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از یوسف قویدل رحیمی
🔴غیرت دینی، جنگ شناختی و حکمرانی فضای مجازی
✍ سید علیرضا آل داود
رهبر انقلاب:
🔹غیرت دینی را حفظ کنید. این غیرت دینی است که تهدید ها را به فرصت تبدیل خواهد کرد
🔹یکی از برنامه ریزی های امروز دشمن حساست زدایی نسبت به اصول و بینات و مبانی انقلاب (مانند حاکمیت دین خدا و و عدم تسلیم در برابر دشمن مستکبر) است. دشمن می خواهد این حساسیت را به تدریج کم کند. این اتفاق را در فضای مجازی و رسانه های جمعی انجام می دهند. در مقابل زورگویی دشمن انقلاب به ما میگوید نباید تسلیم شد. این جزو اصول است.
⭕️در یک جنگ شناختی -ادراکی ترکیبی قرار داریم. برای این جنگ ۴ مرحله طراحی شده است که نتیجه اش حساسیت زدایی نسبت به اصول و بینات و مبانی انقلاب (مانند حاکمیت دین خدا و و عدم تسلیم در برابر دشمن مستکبر) است.
1⃣تضعیف روحیه
2⃣بی ثبات سازی
3⃣ بحران سازی
4⃣عادی سازی
⭕️ این جنگ در ۳ دوره کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت بر ضد ما جریان دارد که در مرحله چهارم یعنی عادی سازی حساسیت زدایی در یک بازه زمانی ۱۰ تا ۱۵ ساله وبه طور خاص بر روی قشر نوجوان و جوان با گرفتن #هویت این قشر انجام خواهد شد.
⭕️ متاسفانه مهمات این جنگ یعنی کلان داده های ملت ما به طور ۲۴ ساعته و ۷ روزهفته توسط دشمنان ما با پلتفرم های آمریکایی که بستر سایبر تروریسم این کشور هستند سرقت شده و سپس با تحلیل این داده ها نفوذ در اذهان و قلوب تک تک افراد، دستکاری ذهنی جامعه، اثر گذاری بر تصمیم گیری ها و اقدامات افراد، پیش بینی کنش ها، مدیریت هیجانات و احساسات، حب و بغض ها در قلوب و شک و یقین ها در اذهان و مدل سازی ریاضی فرآیند های ذهنی و...انجام می شود.
⭕️اینکه رهبر حکیم انقلاب از کلید واژه #غیرت_دینی بسیار دقیق استفاده کردند و عامل تضعیف آنرا فضای مجازی دانستند بسیار مهم است و اینجاست که نقش حاج قاسم فضای مجازی پر رنگ می شود.
⭕️ اینجاست که باید عزیزانی که غیرت دینی دارند به میدان آمده و یکبار برای همیشه فضای مجازی ول در سطح کشور را که قتلگاه جوانان، نوجوانان و خانواده ها شده است را تعیین تکلیف کنند.
⭕️البته مصادیق بارز این غیرت در فضای مجازی را میتوان مطالبه راه اندازی شبکه ملی اطلاعات که نظیر آنرا کشورهای پیشرفته در سطح دنیا دارند، ارتقای #سواد_فضای_مجازی مسئولان، مدیران و مردم و تصویب قوانین بروز برای این فضا دانست که جمیعا در سطح دنیا از آن به عنوان حاکمیت سایبری و حاکمیت داده ها هم نام برده می شود.
⭕️حاج قاسم نمونه بارز مصداق غیرت دینی بود که نگذاشت فرمایشات رهبری رویزمین بماند اما حاج قاسم فضای مجازی کجاست؟...
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
https://eitaa.com/asatid_enghelabi
https://splus.ir/asatid_enghelabi
👈 شباهت ها و تفاوت های هشت سال جنگ تحمیلی صدام به ایران با جنگ تحمیلی بی پایان شناختی پس از آن (۱)
👌 به بهانه بزرگداشت هفته دفاع مقدس و در جهت جهاد تبیین که بنا بر نظر رهبری عزیز برای کسانی که می توانند، لازم است در حد خود پاسدار خون های شهدای باشند که مظلومانه در هشت سال دفاع مقدس،در جبهه های جنگ ریخته شد. لذا سعی می شود تا در حد مقدور در هفته دفاع مقدس زوایا و ابعاد جنگ ترکیبی و شناختی پسا جنگ تحمیلی روشن شود و به نسل عزیز جوان، منتقل شود.
۰۱ جنگ گرم تحمیلی دیروز صدام با ملت قهرمان، آزاده و بصیر ایران اسلامی با جنگ ترکیبی شناختی ، نرم ، دیپلماسی ، فرهنگی ، اقتصادی امروز غرب به رهبری آمریکا و کارگردانی اسرائیل و بازیگری برخی دولت های اروپایی، منطقه ای و پادویی شکست خوردگان ۴۵ ساله معاندین، تجزيه طلبان ، سلطنت طلبان، غرب زده ها ، شباهت ها و تفاوت هایی دارد ، اولین و مهم ترین تشابه این دو جنگ گرم و نرم، ریشه و منشاء مشترک جنگ افروزی این دو میدان است.اگر در شهریور سال ۱۳۵۹ که صدام با یک عملیات رعد آسای هوایی، زمینی و دریایی می خواست، سه روز فاتح خوزستان و ۷ روزه فاتح تهران باشد ، اگر در آن روز منشاء آن جنگ برای بسیاری روشن نبود، اما امروز جهانیان می دانند که منشاء آن عمدتا غرب به رهبری آمریکا بود، دقیقا مانند جنگ امروز که ممکن است هنوز برای برخی در داخل در این که کاخ سفید منشاء جنگ نرم و شناختی است، تردید باشد، یا بخواهند آگاهانه آمریکا و اروپا را تطهیر کنند.پس اولین وجه مشترک در منشاء و سرچشمه های ایجاد ابن دو جنگ است که به نظام سرمایه داری آمریکایی صهیونی برمی گردد.
۰۲ دومین تشابه به انگیزه ها و اهداف اصلی صحنه گردانان پشت پرده این دو جنگ بر می گردد. اهداف و انگیزه در هر دو صحنه جنگ، مقابله با انقلاب اسلامی، حذف نظام جمهوری اسلامی ایران و مقابله با سبک و سیاق حکمرانی جدیدی بود که امام خمینی ره به دنیا عرضه کرده بود.
۰۳ سومین تشابه جنگ تحمیلی دیروز و جنگ شناختی امروز به کسانی برمی گردد که جانانه، مردانه، عالمانه، عاشقانه و تکلیف مدرانه تمام قامت در هر دو جبهه ظاهر شدند، و اجازه ندادند در جنگ گرم دیروز حتی یک وجب از خاک و یک ورق از هویت ایرانی اسلامی و انقلابی مان به تصرف دشمن درآید.
دیروز ابن پابرهنگان سر به سودای عشق خدایی و عاشق مرام و مکتب خمینی بودند که در برابر صدامیان ایستادند، شهید و جانباز دادند، سخنی و تلخی کشيدند اما غیرت دینی و هوبت اسلامی و انقلابی را قربانی نکردند. شهدایی مانند: بروجردی ، همت خرازی ، باکری ، زین الدبن، کاظمی ، چمران ، و نماد شهدا ، شهید سلیمانی قهرمان، و امروز هم از همان نسل رزمندگان دیروزی ، کسانی که با علم و دانایی وارد جنگ شناختی شیطان هزار پا شده اند. اعم از استاد متعهد و مسئوليت پذیر، دانشجوی بیدار و هشیار، مدیران و کارکنان و کارشناسان، با غیرت و آحاد کسانی که بر حسب وظیفه مسئولانه در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی تلاش می کنند
۰۴ اما مهم تربن تفاوت ابن دو جنگ که بسیار مهم و تعیین کننده است، یکی به ماهیت ابن دو جنگ و دیگری به فرم و قالب دو جنگ و سوم به ابزارها و روش های ابن دو جنگ و بلاخره به ابعاد کمی و کیفی این دو جنگ بر میگردد که آن شالله در روزهای آینده بدان می پردازیم.
ابوالقاسم فاتحی دهاقانی، عضو هیئت علمی دانشگاه علامهطباطبایی، یکشنبه ، دوم مهر ۱۴۰۲ و سومین روز هفته دفاع مقدس
هدایت شده از علی اصغر قنبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا زور بانک مرکزی به بعضی بانکها نمیرسد؟
🔹در سالهای گذشته علیرغم تذکرات متعدد رهبر انقلاب و بسیاری از کارشناسان اقتصادی درباره معایب هولناک ملّاکی و بنگاهداری بانکها برای اقتصاد کشور، این رویه توسط برخی بانکها ادامه یافته است.
🔹اما با روی کار آمدن دولت سیزدهم و تاکیدات مکرر رئیسجمهور بر مبارزه با فساد، این امید وجود داشت که رویههای فسادزای بانکهای کشور اصلاح و بهنفع اقتصاد کشور بهبود یابد.
🔹اما متأسفانه نهتنها این رویه اصلاح نشده بلکه به گفته وزیر مسکن و همچنین آمارهای رسمی علاوهبر عدم اصلاح چنین مواردی، بانکها به وظایف خود درقبال پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن عمل نکردهاند.
🔹درهمینراستا در روزهای گذشته دیوارنگاره میدان ولیعصر تهران که با اقتباس از جمله رهبر انقلاب درباره برخورد با تخلفات بانکها در عرصه بنگاهداری طراحی و اجرا شده بود، با فشار و نفوذ برخی بانکها از این سکو پایین آمد تا همچنان بانکها با اعمال زور و نفوذ بتوانند تخلفات خود را لاپوشانی کرده و احیانا به همین رویه ادامه دهند.
@TasnimNews
دکتر ابوالقاسم فاتحی هیات علمی دانشگاه علامهطباطبایی
چرا زور بانک مرکزی به بعضی بانکها نمیرسد؟ 🔹در سالهای گذشته علیرغم تذکرات متعدد رهبر انقلاب و بس
در کشورهای اروپایی و آمریکا بانک ها در جهت اهداف اقتصادی نظام سرمایه داری حرکت می کند ، اما در کشور انقلاب اسلامی شده و شهید داده، بجای این که بانک ها در جهت اهداف انقلاب و نظام و فقر زدایی حرکت کنند، اینجا هم بانک ها در جهت بنگاه داری و سودجویی و تامین منافع اقلیت هستند.
آن قدر این کلیپ را انتشار دهید که مطالبه رهبری عزیز محقق شود
هدایت شده از حمید عبد
#شایدسوال_شماهم_باشد
🔴 علت گرامی داشتن «هفته دفاع مقدس» چیست؟
#پاسخ ⬇️
✔️۱. حدود ٢١٠ سال پیش در زمان فتحعلی شاه قاجار به موجب قرارداد ننگین گلستان در سال ١١٩٢ شمسی (۱۸۱۳ میلادی) کشورهای فعلی «قفقاز، ارمنستان، گرجستان، داغستان، چچن و اینگوش و سواحل ارزشمند دریای کاسپین» به مساحت حدود ٢٣٠ هزار کیلومتر مربع از ایران جدا شده و به روسیه تزاری تقدیم گردید!!!
✔️۲. حدود ١٩۵ سال پیش و باز هم درزمان فتحعلیشاه قاجار به موجب قرارداد ننگین ترکمنچای درسال ١٢٠٧ شمسی (۱۸۲۸ میلادی)، منطقهی «ایروان، نخجوان و بخشهایی از تالش و آذربایجان» و در مجموع حدود ۳۰ هزار کیلومتر مربع دیگر از ایران جدا شد و باز هم به امپراتوری روسیه تقدیم شد!!!
✔️۳. حدود ١۶٧ سال پیش در زمان ناصرالدین شاه قاجار به موجب معاهده ننگین پاریس در سال ١٢٣۵ شمسی (۱۸۵۶ میلادی) مناطق «هرات و افغانستان و بلوچستان و مکران» به مساحت ٩٧۵/۲۲۵ کیلومتر مربع با فشار انگلیس از ایران جدا شد!!!
✔️۴. حدود ١۵٢ سال پیش و باز هم در زمان ناصرالدین شاه قاجار به موجب قرارداد ننگین حکمیت «گلد اسمیت» در سال ١٢۵٠ شمسی (۱٨٧١ میلادی)، و باز هم تحت فشار انگلیس مناطقی از «پاکستان و سیستان» به مساحت ٣۵٠/٠٠٠ کیلومترمربع از ایران جدا شد!!!
✔️۵. حدود ١۴٢ سال پیش باز هم در زمان ناصرالدین شاه قاجار به موجب «پیمان آخال» در سال ١٢۶٠ شمسی (۱۸۸١ میلادی) کشورهای فعلی «ترکمنستان، ازبکستان، تاجیکستان، قرقیزستان و قزاقستان» به مساحت ١/٢٢۶/۵٠٠ کیلومترمربع از ایران جدا شده و باز هم به امپراتوری روسیه تقدیم شد!!!
✔️۶. حدود ١٠۴ سال پیش در سال ١٢٩٨ شمسی (١٩١٩ میلادی) در زمان احمد شاه قاجار و دولت وثوقالدوله براساس پیمان منطقهای مستشاران انگلیس، جزایر نفتخیز خلیج فارس از جمله کشورهای فعلی «امارات، قطر، عمان و چند جزیره بسیار ارزشمند دیگر» به مساحت ۴٠۵/٢٨٧ کیلومترمربع رسماً از ایران جدا شد!!!
✔️۷. حدود ٨۶ سال پیش در سال ۱۳۱۶ شمسی (۱۹۳۷ میلادی) در زمان رضا شاه پهلوی با امضای پیمان ننگین سعدآباد با کشورهای همسایه (عراق، ترکیه و افغانستان) بخشهای عظیمی از ایران با دسیسه انگلیس جدا شد؛ از جمله «ارتفاعات سوقالجیشی آرارات» به ترکیه؛ بخش عظیمی از «اروندرود» و اداره کامل آن را به عراق؛ و «دشت وسیع نااُمید» به مساحت ۳ هزار کیلومتر به افغانستان بخشیده شد!!!
✔️۸. حدود ۶٩ سال پیش در سال ١٣٣٣ شمسی (١٩۵۴ میلادی) در زمان محمد رضا شاه پهلوی، بندر استراتژیک «فیروزه» در شرق دریای خزر از ایران جدا و به شوروی واگذار گردید!!!
✔️۹. و باز هم در زمان محمدرضا شاه در سال ١٣۵٠ شمسی (١٩٧١ میلادی) با فشار انگلیس، مجمع الجزایر بحرین به مساحت بیش از ٧٠٠ کیلومتر مربع با انبوهی از مخازن نفت و گاز از ایران جدا شد!!!
🔸 و با کمال تأسف باید این حقیقت تلخ را بدانیم که این مقدار تجزیه و جدایی بیش از ٣ میلیون و ۵٠٠ هزار کیلومتر مربع از خاک ایران به واسطه سستی و خیانت پادشاهان میهنفروش در کل تاریخ جهان بیسابقه است و ایران امروز با مساحت ١/۶۴٨/١٩۵ کیلومتر مربع کمتر از یکسوم مساحت ایران بزرگ دویست سال قبل را دارد!!!
🔸اما در زمان جمهوری اسلامی و پس از هشت سال دفاع مقدس، یک سانتیمتر از خاک کشور عزیزمان را هم از دست ندادیم!
#جهاد_ادامه_دارد
#فاتحان_میدان
🌻جهادتبیین،فریضه عینی🌻
https://eitaa.com/faryze
جهل و تاریکی ریشه اصلی غیبت ، و علم و آگاهی ریشه اصلی ظهور
آغاز امامت و رهبری قطب عالم امکان مبارکباد
گفتند خلایق که تویی یوسف ثانی
چون نیک بدیدم به حقیقت به از آنی
شیرین تر از آنی به شکرخنده که گویم
ای خسرو خوبان که تو شیرین زمانی
تا کنون در باره وجه سلبی و آسیبی شرایط ظهور مانند رشد و گسترش بی عدالتی، فقر، ظلم ، ستم، نابرابری و فساد و مانند آن نسبتا زیاد بحث شده که درست هم هست، اما بهنظر بنده، بر وجه ایجابی و مثبت آن کمتر صحبت شده است ،لذا مقداری در ابن باره صحبت شود.
اگر به عقب برگردیم و حداقل از زمان رحلت پیامبر تا شهادت امام حسن عسگری و غیب کبری را در نظر بگیریم، متوجه می شویم که یک دلیل اصلی و بسیار تعیین کننده در ماجرای سقیفه و مسایل بعدی آن که به خانه نشینی امیرالمؤمنین منجر شد و پس از روی کار آمدن امام علی، با آن سه جنگ مهم رو ّبه رو شد، و همینطور دوران امامت امام حسن مجتبی علیه السلام تا شهادت امام حسین عليه السلام و تا شهادت امام حسن عسکری علیه السلام، علت اصلی پیروزی مخالفان امام و عدم موفقیت امام در به دست گرفتن زعامت و رهبری ، جهل، تاریکی و نادانی عامه مردم و خیانت خواص بود، حتی موثر بودن خیانت خواص هم به جهل و نادانی عوام ب می گردد. اصولا اساس کلام وحی ، بر علم و عقل و منطق و معرفت و دانش ، پایه گذاری شده است. اولین سخن خداوند به پیامبرش ، ابن بود ، اقْرَأْ بِاسْمِ رَبِّكَ الَّذِي خَلَقَ ، کلامی از جنس علم ، خواندن ، فهمیدن، شناخت، اما جهت دار، و جهت آن اسم رب العالمین است و ائمه معصومین، مظهر تامه علم خداوند هستند، اساسا علت بعثت پیامبر، شکوفایی عقول و رشد علمی و اخلاقی و معنوی مردم به سمت خدا است، پس اگر امام زمان ما حدود ۱۲۰۰ سال است که در پس پرده انتظار نشسته است ، به ابن دلیل است که هنوز علم و عقل و انصاف و معنویت در عامه مردم در سطح جهان به درجه ای نرسیده است که پذیرای امام معرفت ، امام علم و امامی باشند که خود در همه صفات مظهر صفات ربوبی است. بنابراین یکی از راههای موثر پیش انداختن ظهور و آماده سازی جامعه برای ظهور، اشاعه علم و دانش و اخلاق و اندیشه و معنویت در سطح جهانی است. با چراغ علم و دانش است که راههای هدایت و پیشرفت فردی و اجتماعی باز می شود و منتظر واقعی خود اهل علم و دانش و معرفت است. راهبرد رسانه های غرب بر جهل عمومی ، فریب همگانی و تولیدات شبه عامی است. نقش استادان و دانشگاهها و حوزویان در تولید علوم انسانی و اجتماعی توحید محور و شیطان ستیز و جهل زدا ،در ارتقای سطح عمومی دانش مردم و جامعه اگر در چهارچوب دعوت به حق و با تربیت ربوبی باشد، حتما از عوامل موثر ظهور به شمار می آید.
👈 شباهت ها و تفاوت های هشت سال جنگ تحمیلی صدام به ایران با جنگ تحمیلی بی پایان شناختی پس از آن (۲)
👌 به بهانه بزرگداشت هفته دفاع مقدس در بخش اول در باره شباهت های جنگ تحمیلی و جنگ ترکیبی شناختی فعلی صحبت شد. در بخش دوم در باره تفاوت های این دو جنگ نکاتی عرض می شود.
۰۱ تفاوت های ماهیتی در جنگ تحمیلی و شناختی
منظور از ماهیت در اینجا مختصاتی است که به جنس دو جنگ برمی گردد. جنس جنگ تحمیلی، آتش و ویرانی هایی است که گلوله ها و ادوات و ابزارهای سبک و سنگین جنگی در شهرها و اماکن مسکونی و غیر مسکونی بوجود می آورند و کاملا قابل مشاهده و سنجش است و هدف آن تصرف سرزمینی و جغرافیایی است ، اما جنس جنگ شناختی بر آتشی است که قلم ها ، بیان ها ، نوشته ها ، فیلم ها، کلیپ ها ، شایعه ها، دروغ ها، فریبکاری ها، در دل ها در افکار و اندیشه ها در رفتارها و در فرهنگ و هوبت جامعه و گروههای ایحاد می کند و هدفش تغییر در محاسبات شناختی افراد، گروهها، و جوامعی است که هدف گرفته اند. در جنگ شناختی سرزمین و مکان جغرافیایی خاصی اشغال نمی شود. افراد در خانه ها و شهرهای خودشان هستندو به ظاهر دشمنی سلاح به دست را نمی بینند. جنس جنگ شناختی ، شناختی و ادراکی و دلی است.و این تفاوت در ماهیت ابن دو جنگ ، سبب اثر بخشی جنگ شناختی می شود، زیرا فرد و گروه و جامعه ای که قربانی جنگ شناختی شده است ، اصولا خود را قربانی نمی داند بلکه بعضا خود را فرمانده فاتح و پیروز نیز می داند ، یکی از شاخصه های فضای مجازی این است که فرد خودش را همه کاره و تصمیم گیر در ابراز عقاید و نظرات خودش می داند.
۰۲ تفاوت در فرم و قالب
طبعا تفاوت در ماهیت ، تفاوت در فرم و قالب را هم به دنبال دارد.فرم و قالب در جنگ سخت و نظامی را انواع طرح ها و نقشه ها و استراتژی ها و تاکتیک های جنگی و نظامی تشکیل می دهد که از دانش و اندیشه جنگی و نظامی فرماندهان نظامی سرچشمه می گیرد تا بلکه سبب برتری میدانی نیز بشود. مثلا در دوران دفاع مقدس، دشمن در مقاطعی به جنگ شهرها، جنگ نفت کش ها ، جنگ شیمیایی و... روی آورد. اما در جنگ های شناختی، فرم ها و قالب ها ، معمولا همان فرم ها و قالب هایی است که مادر زندگی روزمره خود بدان نیاز داریم و بخشی از زندگی اجتماعی ما را تشکیل مانند کتاب ، فیلم ، سریال های تلویزیونی ، موسیقی و ... که به کمک آن ایده و تفکر متفکران، و نویسندگان و هنرمندان و گروههای مرجع تاثیرگذار و ورزشکاران به جامعه مخاطب منتقل می شود. اشکال و فرم های جنگ سخت و نظامی به صورت متعارف جایگاهی در زندگی روزمره ما ندارند و با آن بیگانه هستند، اما در جنگ شناختی فرم ها و اشکال بخشی از متن زندگی ما را تشکیل می دهد.
۰۳ تفاوت در ابزار و ادوات
درک تفاوت ابزار و ادوات دوجنگ شناختی و نظامی کاملا روشن و واضح است و نیاز چندانی به توضیح ندارد. اما این تمایز را دارند که فرم ها و اشکال جنگ شناختی کاملا با زندگی روزمره و نیازهای ما هماهنگ است .
۰۴ ابعاد کمی و کیفی
جنگ شناختی، این ویژگی را دارد که با سهولت ، با سرعت ، تقریبا ارزان، در دسترس و همه جایی، می تواند در زمان کم ، در جغرافیایی وسیع سیاسی یا فرهنگی و اجتماعی گسترش یابد ، در حالی که این امکان برای جنگ های نظامی معمولا وجود ندارد. جنگ شناختی می تواند به آرامی، نرمی، تدریجی ، بینش، نگرش و رفتار های فرد و گروه و جامعه ای را در سطحی وسیع و در زمانی کم به تصرف خود درآورد نمونه آن رفتارهای هیجانی نوجوانان و جوانان در فتنه شهریور سال گذشته بود. به لحاظ کیفی هم مسئله بسیار مهم و تعیین کننده است. در جنگ سخت و نظامی این خاک و سرزمین و جغرافیا است که مورد تهاجم و احتمالا اشغال قرار می گیرد، که اگر چه مهم است اما کاملا مشهود است و لذا نوعی غیرت سرزمینی و فرهنگی برای بازپس گیری آن ایجاد می شود. اما در جنگ شناختی، اصولا فرد، گروه و جامعه هدف ، همانی را فکر می کند ، و همانی را میاندیشد و همانی را قصد می کند که اصولا خواست دشمن است ، در حالی که تصور فرد و گروه این است، که این خودش است که تصمیم می گیرد ، طرف با قواعد بازی دشمن، در زمبن دشمن بازی می کند درحالی که چنین می اندیشد که با قواعد خودش و برای خودش و در زمین خودش بازی می کند .ابن مهم تربن بخش جنگ شناختی است. نوشته شده در دوشنبه ،سوم مهر ۱۴۰۲ و چهارمین روز هفته دفاع مقدس، ابوالقاسم فاتحی دهاقانی، عضو هیئت علمی دانشگاه علامهطباطبایی
نتیجه اعتماد به جوانان آن هم در مدیریت و فرماندهی جنگ که با جان انسان ها سر و کار داشت، در دوران دفاع مقدس پیروزی را به ارمغان آورد و در پس از جنگ هم قدرت دفاعی نیروهای مسلح را بوجود آورد که ضامن یکپارچگی سرزمینی و هویتی ما شده است. اما نتیجه میدان ندادن به جوانان تحصیلکرده و مومن در اقتصاد و مردمی نکردن اقتصاد، از پس از جنگ تا کنون وضعیت فعلی معیشتی را بوجود آورد و به همین ترتیب در فرهنگ و سینما و هنر و آموزش عالی و دیگر حوزه های سياسی و اجتماعی نیز با نتایج مشابهی روبرو هستیم. ظاهرا بجز حضرت عزرائیل کس دیگری نمی تواند بین پدرخواندگی و یا مسئولیت برخی مدیران سالخورده فاصله بیندازد .
فصل مشترک دشمنی دشمنان پیامبران از حضرت آدم تا خاتم و اوصیای الهی از امیرالمؤمنین علی علیه تا به آخرین آنان که از نظر ما پنهان است، چیست؟
این پرسشی بنیادین و بزرگی است که اگر پاسخ داده شود و در باره آن فرهنگ سازی شود و به عنوان یک مسئله اساسی مطالبه گری شود، می تواند راهگشای حل مسایل مهم دیگری هم باشد. در قرآن از گروههای زیادی به عنوان دشمنان پیامبران یاد شده است، مانند؛ مشرکان، ملحدان، کافران، منافقان، شیاطین ، مترفین، مسرفبن ومانند آن ، اما وجه مشترک همه ی آنان چیست؟ به بیان دیگر، آن چیزی که همچون ریسمان شیطانی گروه های یاد شده مخالفان پیامبران را با همه ی تفاوت ها و اختلافات درونی حول یک محور و آن هم دشمنی و کینه توزی و حتی قتل و کشتن پیامبران متحد می کند ؟ آن عامل کلیدی چیست ؟
به نظر می رسد ، پاسخ آن جای بحث و بررسی های عمیق قرآنی ،تاریخی ، سیاسی و فرهنگی و اجتماعی فراوان دارد که البته ارزش آن را دارد. تا کنون نیز متفکران مسلمان و علمای اهل فضل و صاحب نظر اعم از اهل سنت و عامه و بخصوص دانشمندان شیعه از فقها و متکلمان و فیلسوفان و عرفا در این باره زیاد بحث کردهاند، اما آن چه امروز ذهن بنده را به عنوان یک پرسشگر ، درگیر کرده است ، این است که 👇
آیا شرک ، نفاق ، کفر، الحاد، شیطان پرستی، اسراف و مانند آن می تواتد حول یک محور اساسی وحدت کنند و جبهه ای واحد را دربرابر پیامبران و اوصیای الهی ایجاد کنند؟ یا این ها هر کدامشان خود یک محور جداگانه ای دارند که جدا جدا عمل می کنند؟ و برآیندشان می شود، مخالفت با پیامبران الهی ، اگر پاسخ مثبت باشد و بتوان یک عامل اساسی را پیدا کرد که مانند محور عمل می کند و سبب هم افزایی و اتحاد جبهه کفر و نفاق و شرک و الحاد می شکد، آن محور اساسی و آن ریسمان متحد کننده چیست ؟
اگر زوایای این پرسش بنیادین به خوبی روشن شود ، در واقع ما به علت العلل و ریشه ، ریشه های گروههای معاند پیامبران و اوصیای آنان پی می بریم و در این صورت بهتر می توانیم با این شجره خبیثه مقابله کنیم.
برای روشن تر شدن سوال فوق توضیحاتی ارائه می شود .
👌آیا علت العلل و منشاء اصلی کفار ، مشرکان ، منافقان، ملحدان چه در شکل سنتی و تاریخی آن و چه در اشکال جدید و فعلی آنان 👇
۰۱ رسیدن به قدرت و حکومت است؟ و اگر بلی هدف نهایی از تصاحب قدرت و حکومت چیست؟
۰۲ آیا رسیدن به آرزوهای شخصی ، قبیله ای ، ملی این گروه از مخالفان پیامبران است؟ مثلا بلندپروازی ها یا قوم گرایی ها و ... اگر بلی هدف نهایی از این بلندپروازی ها چیست؟
۰۳ آیا پاسخی است به ندای درونی آنان که می خواهند خود و نسل هایشان جاودانه بمانند ؟ اگر بلی چرا و در پس این جاودانگی نسلی چه چیزی را جست و جو می کنند؟
و سوالاتی از این دست که می توان طرح کرد.
برگردیم به روح اصلی پرسش و آن این که آیا علت العلل و منشاء همه ی مخالفت مخالفان پیامبران و اوصیای آنان در طول تاریخ تا کنون ، دنیای آنان نیست.؟ دنیایی که اقتصاد، پول ، ثروت ، محور اصلی و همه کاره آن است، نیست. دنیایی که تسلط بر منابع طبیعی ، تسلط بر چرخه تولید، توزیع و مصرف را از صفر تا صد منحصرا برای خود می خواهد. دنیایی که فرهنگ هالیوودی اش، لیبرالیسم مذهبی و فرهنگی اش و سیاست فریبکارانه اش و جنگ ها و صلح هایش و نهادهای بین المللی اش ، همه و همه را در جهت تامین آن سازماندهی می کند و آن سلطه اقتصادی بی رقیب است. در اینجا منطور اهمیت اقتصاد بر فرهنگ یا بر عکس نیست، اساسا سوال در تقابل فرهنگ و اقتصاد کدام مهم ترند، نیز نيست. سوال این است که در دنیای جهان خواران چه امری تعیین کننده است.اقتصاد، سیاست، فرهنگ و اجتماع؟ کدام هدف نهایی و بقیه حول آن می چرخند؟
نوشته شده در روز سه شنبه، چهارم مهر ۱۴۰۲
ابوالقاسم فاتحی دهاقانی، عضو هیئت علمی دانشگاه علامهطباطبایی
هدایت شده از سینا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرزین: بانکهای تجاری باید از بنگاهداری خارج شوند
رئیس کل بانکمرکزی:
🔹بانکها به زودی در قالب فعالیتهای تخصصی اعم از تجاری، توسعهای، قرضالحسنه، جامع و انواع دیگر بانکهای تخصصی دستهبندی خواهند شد و اساسنامه آنها نیز درهمین چارچوب تغییر میکند.
🔹موضوع بنگاهداری بانکها از دیگر مشکلات شبکه بانکی است. در این زمینه نمیتوان نسخه واحدی برای تمامی بانکها تجویز کرد و باید برای هر بانک متناسب با حوزه کاری آن، شرایط تعریف شود.
🔹اما در عین حال، فعالیت بنگاهداری بانکهای تجاری قابل قبول نیست و باید با فروش بنگاهها، از بنگاهداری خارج شوند.
@TasnimNews
لعنت ابدی خداوند بر صدام که این متفکر و نابغه ی دهر را از جامعه اسلامی و بویژه تشیع گرفت . ای کاش اندیشه هاي اقتصادي و اجتماعی این فقیه و فیلسوف و سیاستمدار و مجاهد و متفکر در دانشگاههای علوم انسانی و اجتماعی مورد توجه جدی قرار می گرفت و موضوع رساله های دکتری و مقالات علمی و منابع درسی می شد. ببینیم همین جمله کوتاه ایشان چه عمقی دارد.
هدایت شده از Basir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاش مسئولین ما روزی یکبار این فیلم را می دیدند
◾️دانش آموز شهید «مهرداد عزیزاللهی» در مهرماه سال ۱۳۴۶ در شهر اصفهان در خانوادهای مذهبی به دنیا آمد. دوران کودکی خود را در کنار برادر خویش مسعود که او نیز به فیض شهادت نایل شده، سپری کرد. تحصیلات راهنمایی را به پایان نرسانده بود که با جثهای کوچک ولی روحی بلند و شجاعتی وصف ناپذیر به جبهه اعزام شد و همزمان با حضور در جبهههای نبرد حق علیه باطل، در سنگر علم و دانش و تا قبل از شهادت درس خود را تا سال سوم هنرستان در رشته برق الکترونیک ادامه داد. شهید «مهرداد عزیز اللهی» در سال ۱۳۶۴، در عملیات کربلای ۴ در جزیره «ام الرصاص» در حال غواصی به شهادت رسید و جاودانه شد.
◾️خانواده «عزیز اللهی» ۶ پسر داشته که ۴ نفر از آنها در جبههها حاضر بودهاند و مهرداد و مسعود به شهادت رسیدهاند و محمد هم اکنون جانباز شیمیایی میباشد. پسر دیگر نیز جزو آزادگان سرافراز بوده است.
◾️این فیلم مربوط به ۱۳۶۰ می باشد شهید مهرداد عزیز اللهی تا سال ۱۳۶۴ جنگ در جبههها حضور داشت و در کربلای ۴ به شهادت رسید.
✅ما را در ایتا دنبال کنید
یادی از شهداء و رزمندگان لشکر ویژه۲۵ کربلا 👇
https://eitaa.com/khete_mobarak
هدایت شده از ابراهیم رستمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*Rostami Ebrahim :*
*🎥 اذعان کارشناسان شبکههای ضدایرانی فارسی زبان به اقتدار و پیشرفت روزافزون ایران:*
*توازن قدرت را باید به قبل و بعد از حمله موشکی ایران به پایگاه آمریکایی عینالاسد تقسیم کرد؛ ایران ظرفیت و استعداد فنی بالایی دارد.*
*قرار بود تحریمها ایران را منزوی کند و از پای دربیاورد اما اینگونه نشد؛ عضویت ایران در بریکس تمام معادلات غرب را به هم ریخت.*
گروه تحلیلی سیاسی قرارگاه نوح(ع)
#ایتا
https://eitaa.com/joinchat/3667460296C0347506c91
#سروش
https://splus.ir/joingroup/ADu0Y_y0hlDfdWmtrhr-QA
#روبیکا
https://rubika.ir/joing/CIBAIJHA0KHUXBFQMFLHBJOLQNENMPIS
#بله
ble.ir/join/MTQwNDRmMT
دکتر ابوالقاسم فاتحی هیات علمی دانشگاه علامهطباطبایی
کاش مسئولین ما روزی یکبار این فیلم را می دیدند ◾️دانش آموز شهید «مهرداد عزیزاللهی» در مهرماه سال ۱
شکوه و قدرت انقلاب اسلامی را این قشر های مخلص و گمنام و بی توقع تولید کردند، اما مدیران تکنوکرات، نو کیسه های اشرافی گری ، روشنفکری بیمار و غرب گرا ، خر مقدس های انجمن حجتیه، استحاله شده ها و پشیمان شده های انقلابی و اسلام آمریکایی همه در این سه دهه آرام آرام رشد کردند ، نفوذ کردند، فرهنگ سازی کردند و بزرگترین خیانت را به دهه هشتادی ها و نودی ها کردند که نسل عزیزاللهی ها را معرفی نکردند. اقتصاد سرمایه داری را به کمک برخی از تئوریسین های دانشگاهی وابسته به اقتصاد آمریکایی و به کمک هدایت بانک ها در حمایت از اقتصاد مردمی و ملی به اقتصاد خواص در جهت حذف تدریجی فرهنگ ایثار و شهادت و ساده زیستی برنامه ریزی کردند و نتیجه آن را امروز در تورم و رکود اقتصادی می بینیم.
دکتر ابوالقاسم فاتحی هیات علمی دانشگاه علامهطباطبایی
*Rostami Ebrahim :* *🎥 اذعان کارشناسان شبکههای ضدایرانی فارسی زبان به اقتدار و پیشرفت روزافزون ایرا
نتیجه استقامت و تلاش برای خدا ، نصرت خدا را در پی دارد. این صریح آیه قرآن است. شکست ما به دست دشمن نیست به دست خودمان است ، اگر سستی کنیم و مقاومت نکنیم و سختی ها را تحمل نکنیم و با یکدیگر اختلاف کنبم و به دنبال چرب و شیرین چند روزه دنیا برویم، بلی این دشمن است که به هدف خود می رسد و بر ما مسلط می شود و غیرت و ناموس و سرزمین و امنیت مان را لگد کوب می کند، اما وقتی برای خدا مشکلات را تحمل می کنبم ، پشت سر رهبری عزیز حرکت می کنبم ، و با هوشیاری سیاسی فتنه ها را یکی یکی خنثی می کنبم ، بلی در این صورت این چهره های دشمن و معاند و وابسته به آمریکا است که علی رغم میل درونی شان، مجبورا به قدرت نظام جمهوری اسلامی ایران اعتراف کنند، اون وقت برخی خفتگان داخلی یا خودفروخته های وطنی یا شهوت رانان عرصه سیاست سر از پا نشناخته داشته ها و افتخارات ملی را نادیده می گیرند و ذلیل وار از نا امیدی و ترس و هراس و .. سخن میگویند
هدایت شده از علی عبدی/ دیده بان تحرکات کریا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نظر جالب پرفسور موشه شارون استاد کرسی اسلام شناسی در دانشگاه بنگورین رژیم صهیونستی از دین اسلام
🆔@kriyaasses
https://eitaa.com/kriyaasses
💥هشدارهای قرآنی را جدی بگیریم.
نکاتی جامعه شناختی از آیه ۶ سوره تحریم در باره مسئولیت والدین در تربیت فررندان (۱)
«یا أَیهَا الَّذِینَ آمَنُوا قُوا أَنْفُسَکُمْ وَأَهْلِیکُمْ نَارًا وَقُودُهَا النَّاسُ وَالْحِجَارَةُ عَلَیهَا مَلَائِکَةٌ غِلَاظٌ شِدَادٌ لَا یعْصُونَ اللَّهَ مَا أَمَرَهُمْ وَیفْعَلُونَ مَا یؤْمَرُونَ».
ترجمه
هـان اى كـسـانى كه ايمان آورده ايد! خود و اهل خود را از آتشى كه آتش گيرانه اش مردم و سـنـگ حـفـظ كـنـيـد، آتـشـى كـه فـرشـتـگـان غـلاظ و شـداد مـوكل بر آنند فرشتگانى كه هرگز خدا را در آنچه دستورشان مى دهد نافرمانى ننموده بلكه هر چه مى گويد عمل مى كنند .
۰۱قرآن کلام خداست که توسط برگزیده تربن و کامل تربن و دانا تربن پیامبر از نسل پیامبران، یعنی خاتم آنان برای تمامی نسل ها و عصرها نازل شده است و در آن مهم ترین اصول و مبانی و قواعد و احکام و فلسفه ی زیست فردی و اجتماعی مورد نیاز فرد و جامعه در آن وجود دارد به گونه ای که دیگر نیازی به پیامبر بعدی و ارسال کتاب الهی بعدی نبوده است. این وظیفه متفکران مسلمان و دانشمندان دین شناس و آگاه به زمان است که به کمک علوم مورد نیاز، برحسب شرایط و تغییرات اجتماعی و مسایل مستحدثه و جدید از این منیع وحی پاسخ های فردی، اجتماعی، نهادی را در هر سطحی که نیاز است، استخراج و استنباط کنند و رافع نیازها و پاسخگوی مسابل جدید باشند.
۰۲ یکی از فرامین و دستورات الهی که به صورت امر و باید آمده است و این نشانده اهمیت و ضرورت آن است، دستوری است که خداوند به تمامی کسانی که خود را مومن و با ایمان و معتقد به اسلام و دین پیامبر می دانند داده است و آن مراقبت از خود و خودکنترلی و مراقبت از اعضای خانواده است. و آن انجام مسئولیت تربیتی و پرورشی و فرهنگی و اعتقادی نسبت به خود و فرزندان است.
۰۳ رهاشدگی فرد و این که افراد خود را آزاد و بی قید و بند بدانند که هر آن چه دلشان و میلشان خواست عمل کنند، که از آن بنام *فردگرایی افراطی* یاد می شود ، امروز بزرگترین معضل جوامع بشری است. این رها شدگی بویژه در مراحل اولیه رشد کودک و نوجوان ، تربیت نسلی را دچار آسیب جدی می کند که گسست نسلی و بحران هویت و جامعه ستیزی برخی از نتایج منفی آن است. متاسفانه در بسیاری از خانواده ها ساختار خانواده از هم پاشیده است. پدر و مادر و فرزندان بزرگ تر هیچ کدام در جایگاه خود قرار ندارند و مسئله مهم تربیت پذیری کودکان و نوجوانان رها شده و به دست فضای مجازی ، گوشی های هوشمند و تبلت های رنگارنگ و در مراحل بعدی به دست سایت ها و کانال های ماهواره ای سپرده شده است. این یعنی رها شدگی و بی مسئولیتی پدر و مادر ها در برابر خود و در برابر کودکان و نوجوانان، این یعنی سر پیچی از فرمان خداوند در کنترل و نظارت درست و عالمانه و هوشمندانه از خود و از فرزندان که با دست خودمان آنان را در جوانی و بزرگسالی دچار آتشی می کنبم که خودمان فراهم ساخته ایم. آتش تجرد قطعی ، آتش ازدواج های سفید ، آتش اعتیاد به مواد صنعتی ، آتش خود کشی، آتش بیکاری و تن پروری ، آتش بیماری های روانی ، افسردگی ، آتش کاهش سن آسیب های اجتماعی ، آتش افزایش جرایم و خشونت های شهری ، آتش بی اعتمادی، آتش نا امیدی ، آتش افزایش طلاق ، آتش سرخوردگی و عصیان گری و....
و این ها آتش های فردی و اجتماعی و سیاسی و فرهنگی و اخلاقی این جهانی آن است که فقط به دلیل نادیده گرفتن ابن فرمان حکیمانه خداوند نصیب جامعه شدهاست ، عواقب و نتایج آن دنیایی اش بماند برای آن دنیا
۰۴ متاسفانه ذهنیت کاملا نادرست و غلطی در برخی پدر و مادرها شکل گرفته است و آن این که مسئولیت تربیت نسلی را از دوش خود برداشته اند و خود را معاف می دانند و همه را به گردن سازمان ها و نهادهای آموزشی و پرورشی می اندازند و یا چنین توجیه می کنند که دبگر کار از کار گذشته و ما نمی توانیم کاری بکنیم و یا بدتر از همه تربیت خانوادگی را امری سیاسی و حکومتی می دانند بی شک هیچ کدام از این ذهنیت های نادرست نمی تواند، پدران و مادران را از مسئولیت بزرگی که شخصا هر کدام از آنان به عهده دادند را معاف کند و اگر به هر دلیلی سستی کنند و خود را برای تربیت فرزندان توانمند نسازند ، بی شک مشمول ابن جریمه سنگین الهی می شوند . طبعا ابن مسئله نافی مسئولیت سازمان ها و نهادهای تربیتی و آموزشی نیست، که فعلا موضوع بحث ما نیست.
ان شالله این موضوع مهم را در نوبت های بعدی ادامه می دهیم.
نوشته شده در چهارشنبه ۵ مهر ۱۴۰۲
ابوالقاسم فاتحی دهاقانی عضو هیات علمی دانشگاه علامهطباطبایی
هدایت شده از یوسف قویدل رحیمی
🔆زنگ عبرت
🇮🇷سالروز حکم تاریخی رهبر حکیم انقلاب در خصوص جهاد تبیین
دوستان ولایی !رحمت خدا برشما باد.توجه کرده اید که شما هم به حکم رهبری باید در جهاد تبیین با ۵ خصوصیت شرکت کنید:
۱. اولاواجب است نه مستحب یا مباح
۲. ثانیاواجب عینی است نه کفایی.لذا حتی از شرکت دردفاع مقدس وامنیت کشور که کفایی است مهمتر است.
۳. واجب عینی فوری است.لذا درنگ جایز نیست ومانندنجات یک انسان غریق است.
۴. واجب عینی فوری قطعی است.لذا هیچ جای شبهه وتردید در آن نیست.
۵.این نه صرفایک توصیه بلکه یک فتوا و از آن بالاتر حکم حکومتی است.لذا حتی بر مراجع معظم تقلید وتمام مقلدان انها حضور در جهاد تبیین ضروری است.این اگر فتوا بود تنها بر مقلدان رهبری تنجز داشت وتکلیف آور بود.اما رهبری این سخن رادر مقام نه مرجع تقلید بلکه راهبری وامام جامعه مطرح کردند.
➖بااین نگاه،تاکنون شماعزیز انقلابی بابصیرت چقدربه این وظیفه قطعی فوری شرعی اجتماعی عمل کرده اید؟
➖فقط مصرف کننده علم دیگران نباشیم.اگر مطلبی راصحیح و مهم می دانیم حداقل در بازنشر آنها در گروه هایی که عضویم و برای خانواده خود از باب (یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا قُوا أَنْفُسَکُمْ وَ أَهْلیکُمْ: ای کسانی که ایمان آورده اید، خودتان و اهلتان را از آتش جهنم نگاه دارید) بکوشیم.
➖موضوع جهاد تبیین را جدی بگیریم. سخن از یک واجب اجتماعی است. یاور امام جامعه و خانواده و محله خود باشیم.
➖خدا می داند همین حرکت های جزیی و کم اهمیت وقتی درکنار هم بیاید چه حرکت بزرگی خواهد آفرید.
#به_ویژه_ترین کانال خبری در ایتابپیوندید👇.
https://eitaa.com/joinchat/4073259207Cd2916ef4d3